Blogolj!

Blogstar kávéház

Állítás

A baloldal álhírgyártása.

Miközben a kormány eredményesen védekezik, hónapok óta gyártja az álhíreket a baloldal a koronavírus-járvány elleni küzdelemről – összegzi az ellenzéki hazugságokat az Origo.hu.

„Hónapok óta folyamatosan terjeszti az álhíreket a baloldal a koronavírus-járvány elleni védekezésről. Ezek mindegyikéről mára kiderült, hogy minden valóságalapot nélkülöztek. A legfrissebb az MSZP videohamisítási botránya: egy magát mentősnek kiadó nővel mondatták el azt a hazugságot, hogy 10, kórházból hazaküldött betegből kilenc meghalt. Az álhírek többsége egészségügyi kérdésekről szólt, de azzal is próbáltak riogatni, hogy a kormányzat a veszélyhelyzetre hivatkozva diktatúrát vezet be. Természetesen mindegyik állításról kiderült, hogy hazugság.”

Hónapok óta gyártja a koronavírussal kapcsolatos álhíreket az ellenzék

Hónapok óta folyamatosan terjeszti az álhíreket a baloldal a koronavírus-járvány elleni védekezésről. Ezek mindegyikéről mára kiderült, hogy minden valóságalapot nélkülöztek. A legfrissebb az MSZP videohamisítási botránya: egy magát mentősnek kiadó nővel mondatták el azt a hazugságot, hogy 10, kórházból hazaküldött betegből kilenc meghalt.

Nullázás

Karácsony Gergely kirekesztése.

A főpolgármester lenullázta négy, nem baloldali vezetésű kerület útfelújítási keretét – idézi a Fidesz-KDNP-s polgármesterek panaszát a Hirado.hu.

„Az erről szóló sajtótájékoztatót közösen tartotta a négy érintett önkormányzat vezetője, Borbély Lénárd mellett Kovács Péter, a XVI. kerület, Horváth Tamás, a XVII. kerület kormánypárti polgármestere és Bese Ferenc, a XXIII. kerület független vezetője. Borbély Lénárd közölte: Karácsony Gergely a járvány miatt kieső bevételekre hivatkozva egyszemélyi döntéssel módosította a főváros 2020 és 2023 közötti útfelújítási programját. Mindennek nyomán a már kivitelezés előtt álló, és szükséges engedélyekkel rendelkező beruházások maradnak el a négy, nem baloldali vezetésű kerületben – tette hozzá. Csepelen négy útszakasz felújítása, továbbá egy P+R parkoló és egy három kerületet összekötő kerékpárút kialakítása marad el – mondta. Így nem lehet vezetni a nemzet fővárosát – jelentette ki –, ezért azt kérik Karácsony Gergelytől, hogy egy kerületet se rekesszen ki a fejlesztésekből.”

Fidesz: Karácsony lenullázta négy, nem baloldali vezetésű kerület útfelújítási keretét

Karácsony Gergely főpolgármester politikai döntést hozott, amikor lenullázta négy, nem baloldali vezetésű kerület útfelújítási keretét - jelentette ki Borbély Lénárd, Csepel fideszes polgármestere kedden sajtótájékoztatón, Budapesten. Az erről szóló sajtótájékoztatót közösen tartotta a négy érintett önkormányzat vezetője, Borbély Lénárd mellett Kovács Péter, a XVI. kerület, Horváth Tamás, a XVII.

Tárgyalás

A Lánchíd kálváriája.

A főpolgármester bízik benne, hogy a költségvetés július elejére tervezett végszavazása előtt sikerül meggyőzni a kormányt arról, hogy az önkormányzatokat érintő elvonások érvényesítésével a polgárok ellenségévé teszik magukat. Karácsony Gergely még több pénzt követel a Lánchíd felújítására – tudósít a Népszava Online.

„A Lánchíd felújításához még 20 milliárdra lenne szükség – jelentette ki kérdésre válaszolva Karácsony Gergely, majd hozzátette: bíznak benne, hogy erről tárgyalhatnak a kormánnyal. Üdvözölte a kabinetnek a Citadella felújítására vonatkozó terveit. Úgy vélte, hogy a Népszava által korábban megírt gellérthegyi sikló építése mellett sok érv szól, de a részletek még kidolgozásra várnak, erről is egyeztetnének a projektcéggel és a kormánnyal. Azt viszont fontosnak tartaná, hogy a sikló megépülése után kitiltsák a turistabuszokat a város egyik legszebb panorámáját nyújtó területről. Arra viszont kevés érvet lát, hogy az egységes taxitarifát eltöröljék, bár meg fogják hallgatni a taxisok érveit.”

Még 20 milliárd kellene a Lánchídra

Az egységes taxitarifa eltörlésére kevés érvet lát a főpolgármester, de a gellérthegyi sikló megépítését támogatandónak tartja. Nem készülünk utakat felújítani Londonban - jelentette ki mai sajtótájékoztatóján Karácsony Gergely főpolgármester arra a felvetésre válaszul, hogy az idei fővárosi útfelújítási tervbe azért került be a XII. kerületi Szarvas Gábor út, mivel ott áll Bajnai Gordon volt államfő villája.

Kedvezmény

Az ingatlanpiac barnamezős élénkítése.

A hazai lakáspiac keresleti és kínálati oldala is a lassulás jeleit mutatta tavaly év végén, a koronavírus járvány a lakáspiaci aktivitás drasztikus csökkenését hozta, és a kivitelezések lassulására is számítani kell – derül ki a jegybank lakáspiaci jelentéséből. A visszaesést a barnamezős övezetekben alkalmazható ötszázalékos lakásáfa ellensúlyozhatja – elemez a Magyar Hírlap Online.

„A kormány által bejelentett barnamezős övezetekben alkalmazható kedvezményes áfakulcs segítheti az újlakás-piacot, ennek pozitív hatásaira 2022-től már lehet számítani. Összességében 2020–21-ben az újlakás-átadások csökkenésére lehet számítani, rendre 18,5 és 15,5 ezer lakással, amíg 2022-ben megállhat a visszaesés 16 ezer új lakás átadásával.”

Barnamezős beruházások élénkíthetik az ingatlanpiacot

Mérséklődő tranzakciószámok mellett a lakásárak két százalékkal csökkentek Budapesten a negyedik negyedévben, amire évek óta nem volt példa. Az újlakás-kínálat szűkülése már a járvány előtt, 2019 második felében és 2020 első negyedévében is látszott, aminek elsődleges oka a kedvezményes áfakulcs ideiglenes időszakának vége - áll a jegybank honlapján közzétett lakáspiaci jelentésben.

Remegés

Vasvári Vivien tűzforró villantása.

Bár az időjárás még nem feltétlenül adja jelét, hogy már nyár van, Vasvári Vivien (29) gardróbjából előkerültek a fürdőruhák, s büszkén mutatja szexi alakját a Balaton közepén, egy vitorláson pózolva – így a Blikk Online.

„A kétgyermekes édesanya külsejét sokan megirigyelhetik, ráadásul a Feleségek luxuskivitelben sztárja nem is titkolja, hogy az edzés és a diéta nem része a mindennapjainak, úgyhogy igazán szerencsés géneket örökölt. Nem csoda, hogy szívesen dobta le a meleg ruhákat, s töltötte falatnyi bikiniben a hétvégéjét. Bár minden bizonnyal sok nő irigykedik rá, férfi rajongóinak is megremeghetett a lábuk, ugyanis Vivien párja, Zsigmond is nagyon szerencsés, hogy fél éve a csodás modell mellett ébredhet reggelente.”

Brutál dögös: falatnyi bikinire vetkőzve várja a nyarat Vasvári Vivien - fotó

Budapest - Bár az időjárás még nem feltétlenül adja jelét, hogy már nyár van, Vasvári Vivien (29) gardróbjából előkerültek a fürdőruhák, s büszkén mutatja szexi alakját a Balaton közepén, egy vitorláson pózolva. A kétgyermekes édesanya külsejét sokan megirigyelhetik, ráadásul a Feleségek luxuskivitelben sztárja nem is titkolja, hogy az edzés és a diéta nem része a mindennapjainak, úgyhogy igazán szerencsés géneket örökölt.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/96111/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Sokat késhetnek a vonatok a maszkviselés hiánya miatt

2020.09.22. 15:15
Bár már sajnos bőven volt időnk megszokni, hogy a maszkot viselni kell, vannak, akik még mindig elfelejtik felvenni. Ez egy hét alatt pedig 172 perc késést okozott a MÁV-nál.

633 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma

2020.09.22. 09:25
Ezzel 19 499 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 krónikus beteg, így az elhunytak száma 694 főre emelkedett, 4559-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.09.22. 03:10
A Belarusz-szankciók bukása, Gyurcsány szánalmas színháza, a Jobbik borsodi kálváriája, a magyarok maszkkötelezettsége és Palvin Barbi fehérneműrejtélye keddi online lapszemlénkben.

Orbán Viktor: együtt újra sikerülni fog

2020.09.21. 09:05
Tavasszal egyszer már sikerült, együtt ősszel is sikerülni fog - írta a koronavírus-járvány elleni védekezésről Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Nemzet hétfői számában megjelent írásában, amelyben …

Blogstar kávéház

2020.09.21. 05:15
Lukasenko csapdahelyzete, Gyurcsány Ferenc fröcsögő fenyegetőzése, a színészhallgatók megnyomorítása, Barta Sylvia koronavíruskínjai és Rónai Egon családi tragédiája hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.19. 21:45
Az SZFE biciklis demonstrációja, Joe Biden balos rángatózása, a gyermeki agy szuperképessége, Gareth Bale hazatérése és Jordán Tamás életveszélyes incidense online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.19. 03:25
A kormányközeli szervezetek milliárdos pénzesője, Karácsony Gergely pofátlansága, a baloldal járványügyi álhírgyára, Liptai Claudia pokoli fájdalmai és Molnár Anikó gyermeki vallomása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.18. 04:05
A bankok bekeményítése, az erőszak amerikai tombolása, a baloldali politikusok vírusrelativizálása, Gyurcsány Ferenc szerepjátéka és Péter Szabó Szilvia farkasharapása pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.17. 04:55
Budapest kiemelt kockázata, a koronavírus berobbanása, Lendvai Ildikó kivonulása, a Ferencváros futballcsodája és Aczél Zoltán összeroppanása csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.16. 05:05
A budapesti baloldal ármánykodása, a koronavírus magyarországi tarolása, a francia pornófalu megfertőződése, a tömegközlekedés maszkrazziája és az Edda víruspánikja szerdai online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?