Blogolj!

Blogstar kávéház

Fenyegetés

A rakétaverseny újjáéledése.

A nukleáris elrettentő képességek fokozásáról beszélt a NATO-főtitkár. Harcias választ küldött a szervezet Putyinnak, újrakezdődhet a rakétaverseny – jelenti a Népszava Online.

„Kiigazítja nukleáris elrettentő képességét az észak-atlanti katonai szövetség, válaszul új, kiterjedt és növekvő nukleáris képességű orosz rakétarendszerek fejlesztésére – mondta szerdán Brüsszelben Jens Stoltenberg NATO-főtitkár Brüsszelben szerdán, miután a szövetséges tagállamok védelmi miniszterei befejezték kétnapos videókonferenciájuk első munkanapját. A főtitkár online sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: Oroszország növekvő nukleáris képessége biztonsági kérdéseket vet fel. Mint emlékeztetett, a nemrégiben kifejlesztett és telepített, új, SSC-8 típusú orosz rakétarendszer a közepes és rövid hatótávolságú nukleáris eszközök felszámolásáról szóló szerződés (INF) megszűnéséhez vezetett – idézi szavait az MTI. Moszkva tovább folytatja harci képességének korszerűsítését, egyebek között hiperszonikus fegyverek gyártásával. A könnyen mozgatható és elrejthető rakétarendszere európai célpontokat képes elérni, modernizálja a kontinentális ballisztikus rakétáit is, valamint egy nukleáris hajtóművel rendelkező rakéta kidolgozásán fáradozik. Az orosz nukleáris retorika célja a NATO-szövetségesek fenyegetése és megfélemlítése – jelentette ki.”

Harcias választ küldött a NATO Putyinnak, újrakezdődhet a rakétaverseny

A nukleáris elrettentő képességek fokozásáról beszélt a NATO-főtitkár. „Kiigazítja nukleáris elrettentő képességét" az észak-atlanti katonai szövetség, válaszul új, kiterjedt és növekvő nukleáris képességű orosz rakétarendszerek fejlesztésére- mondta szerdán Brüsszelben Jens Stoltenberg NATO-főtitkár Brüsszelben szerdán, miután a szövetséges tagállamok védelmi miniszterei befejezték kétnapos videókonferenciájuk első munkanapját.

Mérleg

Müller Cecília állhatatossága.

Az Operatív Törzs tájékoztatói egyelőre szünetelnek, de a baloldal rosszindulatú támadásaival szemben a tények azt bizonyítják: Müller Cecília emberfeletti, szakmailag kifogásolhatatlan munkát végzett – írja az Origo.hu.

„Egészen pontosan márciusban 22 alkalommal 462 percet láthattuk, áprilisban 590 perc jutott a 28 alkalomra, májusban 20-szor állt a nyilvánosság elé és 480,5 percnyi tájékoztatást hallhattunk tőle, júniusban eddig 11 alkalom és 185,5 perc a mérlege. Nem volt megállás, hiszen amikor nem a tévében láthattuk, akkor az Operatív Törzs ülésén tárgyalt, és koordinálta a járvány elleni védekezést, vagy éppen személyesen kereste fel a szorult helyzetbe került szociális intézményeket. Munkája sikerrel járt: sikerült ellaposítani a járványgörbét, és június közepére Magyarországon megszűnhet a veszélyhelyzet is. Müller Cecília kivételes munkáját Orbán Viktor miniszterelnök is megköszönte a közösségi oldalán.”

Müller Cecíliát is próbálta támadni a baloldal, elképesztő munkát végzett

Müller Cecília tisztifőorvos a veszélyhelyzet kihirdetése óta 98 napon át irányította a járvány elleni harcot, és 81 alkalommal összesen 1718 percen át tájékoztatta a közvéleményt az aktuális helyzetről a tévében. Az Operatív Törzs tájékoztatói egyelőre szünetelnek, de a baloldal rosszindulatú támadásaival szemben a tények azt bizonyítják: Müller Cecília emberfeletti, szakmailag kifogásolhatatlan munkát végzett.

Mélypont

Gréczy Zsolt garázdálkodása.

Egy őszülő halántékú, harmadvonalbeli bonviván külsejű ember lehajtott fejjel áll Nagy Imre szobra előtt, és ezt felteszi a saját Facebook-oldalára. Majd a láthatóan beállított fotót az elsők között ő lájkolja – méltatlankodik a Magyar Hírlap Online.

„Gréczy Zsoltról beszélünk, a DK egykori ambiciózus szóvivőjéről, Gyurcsány egyik legszánalmasabb vazallusáról, aki kínosan megbukott, mert szerény férfiasságáról szóló fényképeket küldözgetett különféle hölgyeknek. Nagy Imre életpályáját sokan, sokféleképpen értékelik. Ettől függetlenül a zavaros sorsú, tragikus végzetű egykori kormányfő azért mégse érdemelné meg, hogy egy volt KISZ-titkár táskahordozója így kommentálja ezt a gyalázatos blaszfémiát: 'Odalett a demokrácia, a szabadság, a szolidaritás… Na, innen lesz szép felkelni, Magyarország!' Egy liberális érzületű barátom azt mondta, ennek az embernek álszakállban kellene elvegyülni a rozmárok között, a sarkkörön túl. Ehhez képest Fletó még mindig engedi, hogy garázdálkodjon. Csak szerényen érdeklődöm, vajon hol van a mélypont?”

Gréczy emlékezik

2020. június 18. csütörtök. 4:40 Majd a láthatóan beállított fotót az elsők között ő lájkolja. Gréczy Zsoltról beszélünk, a DK egykori amibiciózus szóvivőjéről, Gyurcsány egyik legszánalmasabb vazallusáról, aki kínosan megbukott, mert szerény férfiasságáról szóló fényképeket küldözgetett különféle hölgyeknek. Nagy Imre életpályáját sokan, sokféleképpen értékelik.

Eljárás

A baloldal képmutatása.

Ezúttal az önkormányzatokat érintő költségvetési tételek kapcsán cirkuszolt az ellenzék, de odavágott a Fidesz-frakció – idézi a Hirado.hu.

„Az önkormányzatok jövőre 118 milliárd forinttal többet kapnak, mint idén, ez 16 százalékos növekedés. A gazdaságvédelmi akciótervben indított munkahelyteremtő beruházásokkal pedig tovább emelkedik a helyi iparűzési adó is – olvasható a Fidesz-frakció közleményében. Úgy vélekedtek: természetes, hogy a járvány elleni védekezésből az önkormányzatoknak is ki kell venniük a részüket, ez ugyanakkor nem kormányzati elvonás, hanem szolidaritás. A baloldali megszorítások 197 milliárd forintot vontak el az önkormányzatoktól. Akkor Varju László és párttársai, sőt, a mai önkormányzati vezetők – például Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes és Horváth Csaba, Zugló szocialista polgármestere – is igennel szavazott. Egyetlen MSZP-s volt, aki akkor tiltakozott, ellene etikai eljárást indítottak – olvasható a közleményben.”

Fidesz-frakció: Képmutató a baloldal az önkormányzatokat illetően

A nagyobbik kormánypárt képviselőcsoportja Varju László, a Demokratikus Koalíció alelnöke és baloldali politikusok nyilatkozatára reagált. Varju László szerdán sajtótájékoztatón felháborítónak nevezte, hogy a kormánypárti képviselők szavazatukkal megakadályozták, hogy a meghívott polgármesterek és szakszervezeti vezetők elmondhassák a jövő évre javasolt büdzséről alkotott véleményüket az Országgyűlés költségvetési bizottságának ülésén.

Ígéret

Szinetár Dóra átverése.

Döbbenet: koronavírus-csalók környékezték meg. Szinetár Dórát. A gazemberek a vírustól való félelmet használják ki – állítja a Blikk Online.

„E-mailben próbálták csőbe húzni a csalók Szinetár Dórát. A színésznő a közösségi oldalán figyelmeztet mindenkit, hogy ne dőljenek be, ha hasonló tartalmú levelet kapnak, hiszen nyilvánvaló átverésről van szó: az ügyeskedők a címzett személyes adatait próbálják megszerezni pénz ígéretével, amit nyilván sosem kap meg senki.”

Döbbenet: koronavírus-csalók próbálták átverni Szinetár Dórát

A gazemberek a vírustól való félelmet használják ki. E-mailben próbálták csőbe húzni a csalók Szinetár Dórát. A színésznő a közösségi oldalán figyelmeztet mindenkit, hogy ne dőljenek be, ha hasonló tartalmú levelet kapnak, hiszen nyilvánvaló átverésről van szó: az ügyeskedők a címzett személyes adatait próbálják megszerezni pénz ígéretével, amit nyilván sosem kap meg senki.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/96459/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Operatív törzs: Mindenki éljen az ingyenes influenza elleni oltás lehetőségével

2020.10.21. 11:40
Az operatív törzs ma is megtartotta sajtótájékoztatóját, ahol közölték a járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket és a legfrissebb …

Elhunyt a nyíregyházi covid-kórház koronavírussal kezelt főigazgatója

2020.10.21. 11:20
Adorján Gusztávról október elején derült ki, hogy megfertőződött.

1423 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma

2020.10.21. 09:30
Ezzel 50 180 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 48 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1259 főre emelkedett, 14 905-en pedig …

Varga Judit is elkapta a koronavírust

2020.10.21. 07:10
Az igazságügyi minisztert kedden tesztelték.

Blogstar kávéház

2020.10.21. 04:40
Az Egyesült Államok színes forradalma, a balliberálisok szellemi demenciája, az iskolák őszi fertőtlenítése, az osztálykirándulások veszélyforrása és Demcsák Zsuzsa különleges különórái szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.10.20. 05:00
A koronavírus gyermeki legyőzése, Joe Biden arrogáns menekülése, Gyurcsány Ferenc frontális támadása, Jakab Péter összeomlása és Medveczky Ilona kalandos magánya keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.10.19. 04:00
Az SZFE-lázadók összekapaszkodása, a baloldal szánalmas felelősséghárítása, az LMBTQ-érzékenyítés elutasítása, az uniós intézményrendszer fejre állása és Luxus Vivi luxusférjének felkapaszkodása hétfői online lapszemlénkben.

Bíró Imre lett Balatonszepezd polgármestere

2020.10.18. 21:50
Az időközi önkormányzati választáson a független jelölt Bíró Imre került ki győztesen.

Demeter Szilárd: Az egyetemfoglalásról

2020.10.18. 19:25
Nincs olyan nap, amikor ne hallanánk az SZFE-ügyről. Tüntetés, ellenállás, megy a mindennapos csata. Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója az Origón megjelent írásában fejtette ki, ő hogyan …

Pár napra visszatér a kellemes idő

2020.10.18. 16:20
A hét kimondottan borongósan indult és nagyon úgy tűnt, hogy a Napot sem fogjuk egyhamar látni, de az időjárás szerencsére meggondolta magát és visszatér a kellemes, langyos idő.

Ezeket a cikkeket olvastad már?