Blogolj!

Blogstar kávéház

Gyertya

Benedek Tibor emlékezete.

Több ezren búcsúztak a legendás kapitánytól – tudósít a Hirado.hu.

„Gyertyás, csendes megemlékezést tartottak a Hajós Alfréd Sportuszoda bejárata előtt Benedek Tibor emlékére a Magyar Vízilabda Szövetség és az UVSE szervezésében. Az uszoda bejárata előtt rengeteg mécsest gyújtottak meg, az M1 Híradó tudósítója szerint a Margit hídig ért a megemlékezők sora. A háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó súlyos betegség után, életének 48. évében csütörtök hajnalban hunyt el.”

Csendes megemlékezést tartottak Benedek Tibor emlékére

Gyertyás, csendes megemlékezést tartottak a Hajós Alfréd Sportuszoda bejárata előtt Benedek Tibor emlékére a Magyar Vízilabda Szövetség és az UVSE szervezésében. Az uszoda bejárata előtt rengeteg mécsest gyújtottak meg, az M1 Híradó tudósítója szerint a Margit hídig ért a megemlékezők sora. A há ...

Színvallás

Karácsony Gergely nullázása.

„A pártkatonák összezárnak, a lokálpatrióták lobbiznak” – hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amelyet a 16. kerület fideszes országgyűlési képviselője és a Kertváros polgármestere tartott a fővárosi útfelújítások diszkriminatív megnyirbálása miatt, és melyről a Magyar Hírlap Online közöl beszámolót.

„Baloldal = 0. Ez volt olvasható azon a transzparensen, amellyel Szatmáry Kristóf, a 16. kerület fideszes országgyűlési képviselője és Kovács Péter, a Kertváros szintén kormánypárti polgármestere emelte fel szavát a fővárosi útfelújítások ütemtervének önkényes módosítása miatt. A két politikus közös sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy ha a baloldal helyi önkormányzati képviselői komolyan vennék esküjüket, akkor mellébeszélés helyett közösen tiltakoznának a választóikat sújtó diszkriminatív döntés ellen. Szatmáry Kristóf megjegyezte, hogy a napokban színvallásra szólította fel az érintetteket, de nyílt levelére egyik címzettől sem kapott érdemi választ. 'Jó pártkatonákhoz hűen a régi és az új baloldal – az MSZP, a Gyurcsány-párt, a Momentum, valamint a Mindenki Magyarországa Mozgalom – helyi politikusai a hatalmi érdekeket választották a Kertvárosban élők érdekeinek képviselete helyett. Ha valódi lokálpatrióták lennének, akkor olyan elszántan lobbiznának a döntés visszavonásáért, ahogy az előző ciklusban mi lobbiztunk a főváros akkori vezetésénél egyes kertvárosi fejlesztésekért' – hangsúlyozta a parlamenti képviselő.”

Karácsony lenullázza a fővárosi kezelésű utak felújítását a Kertvárosban

„Baloldal = 0." Ez volt olvasható azon a transzparensen, amellyel Szatmáry Kristóf, a 16. kerület fideszes országgyűlési képviselője és Kovács Péter, a Kertváros szintén kormánypárti polgármestere emelte fel szavát a fővárosi útfelújítások ütemtervének önkényes módosítása miatt. A két politikus közös sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy ha a baloldal helyi önkormányzati képviselői komolyan vennék esküjüket, akkor mellébeszélés helyett közösen tiltakoznának a választóikat sújtó diszkriminatív döntés ellen.

Bélyeg

A radikális baloldal véleményterrorja.

Folytatódik a radikális baloldal terrorja Amerikában: sorra szűnnek meg a tévésorozatok, mert a rendőrök nem gonoszak benne – olvasható az Origo.hu-n.

„Hősként ábrázolták a rendőröket, ezért megszüntette több rendőri munkáról szóló televíziós sorozat sugárzását a Netflix és a Paramount Network az Egyesült Államokból elterjedt rendőrellenes zavargások hatására. A Pepsi élelmiszer-üzletága visszahívta egyik legnépszerűbb termékét, a Mars Foods pedig áttervezi az egyik világszerte ismert és kedvelt gyorsrizs-márka arculatát, mert ezek logóját rasszistának bélyegezték.”

Sorra szűnnek meg az amerikai tévésorozatok, mert a rendőrök hősök benne

Hősként ábrázolták a rendőröket, ezért megszüntette több rendőri munkáról szóló televíziós sorozat sugárzását a Netflix és a Paramount Network az Egyesült Államokból elterjedt rendőrellenes zavargások hatására. A Pepsi élelmiszer-üzletága visszahívta egyik legnépszerűbb termékét, a Mars Foods pedig áttervezi az egyik világszerte ismert és kedvelt gyorsrizs-márka arculatát, mert ezek logóját rasszistának bélyegezték - írta a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Üzenet

A civil szervezetek lázadása.

Gulyás Gergely szerint az Európai Unió Bírósága ítéletének indoklása számos ponton a magyar kormánynak adott igazat, így a civil törvény céljával egyetértett, vagyis hogy átláthatóvá tegyék a külföldről finanszírozott szervezetek gazdálkodását. A civilek másként látják – foglalja össze a Népszava Online.

„Pardavi Márta, a Magyar Helsinki Bizottság társelnöke a civiltörvény miatt létrejött, civil szervezeteket tömörítő Civilizáció koalíció csütörtöki sajtótájékoztatóján kérdésünkre úgy vélte: a törvénynek alapvetően kommunikációs célja volt. – Szeretnék elbizonytalanítani a civil szervezeteket és az ő segítségüket igénybe vevő, vagy az őket támogató állampolgárokat. A törvény a kormány lejárató kampányaival párosulva önmagában is megrendítheti a bizalmat, ha egy állampolgár ezután úgy érzi, hogy egy puszta bankátutalás miatt őt vagy családját sértegetés vagy támadás érheti – mondta. Móra Veronika, az Ökotárs alapítvány igazgatója hangsúlyozta: a mostani ítélet számukra fontos üzenet. 'Bármit is tesz a kormány számolhat azzal, hogy ahogy az elmúlt három évet együtt végigcsináltuk, továbbiakban is ezt fogjuk tenni.' Szerinte ettől függetlenül nagyon is érezhető volt a törvény romboló hatása, elsősorban a kisebb, helyi csoportoknál. – A helyi civil szervezetek nem mernek felszólalni, nem merik felemelni a hangjukat, nem mernek kapcsolatba lépni az olyan szervezetekkel mint a civil platform tagjai – jelentette ki.”

A kormány új megoldáson gondolkozik

„Az eredeti célok jegyében olyan eszközt kell választani, ami megfelel a bíróságnak is" - hangoztatta Gulyás Gergely. Gulyás Gergely szerint az Európai Unió Bírósága ítéletének indoklása számos ponton a magyar kormánynak adott igazat, így a jogszabály céljával egyetértett, vagyis hogy átláthatóvá tegyék a külföldről finanszírozott szervezetek gazdálkodását.

Várakozás

Radics Gigi sugárzása.

Radics Gigi és párja kislányt várnak, és az énekes most leendő gyermeke nevét is elárulta – így a Blikk Online.

„Gigi egyszerűen sugárzik a boldogságtól, ahogy ő fogalmazott a közösségi oldalán, a legkülönlegesebb és legszebb hónapjaikat élik párjával, Mikus Áronnal. Nemrégiben elárulta, örült volna, ha először kisfia születik, hogy vigyázhasson majd a kishúgára. De egyáltalán nem bánják, hogy kislányuk lesz, akinek már a neve is megvan. 'Annyira boldog vagyok ezekben a hónapokban, életem legkülönlegesebb és legszebb hónapjait élem meg a párommal és a családommal együtt. A jóisten ráadásul kislánnyal áldott meg minket, amiért szintén nagy a boldogság, persze ha fiúnk lett volna annak is ennyire örülnék a lényeg az, hogy egészséges legyen a baba. Ettől nagyobb boldogság nincs egy szülő számára! Nagyon várunk, drága kislányom, Bella' – írta Gigi az Instagram-oldalán.”

„Nagyon várunk, drága kislányom" - Radics Gigi elárulta születendő gyermeke nevét - fotó

Radics Gigi a közösségi oldalán árulta el születendő kislánya nevét. Pár órája írtunk arról, hogy Radics Gigi és párja kislányt várnak, ám az énekes most leendő gyermeke nevét is elárulta. (A legfrissebb hírek itt) Gigi egyszerűen sugárzik a boldogságtól, ahogy ő fogalmazott a közösségi oldalán, a legkülönlegesebb és legszebb hónapjaikat élik párjával, Mikus Áronnal.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/96508/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.10.28. 05:00
A járványrobbanás kormányzati felelőssége, Gyurcsány Ferenc gyűlölethulláma, Joe Biden fáradhatatlan bénázása, Németország birodalmi arroganciája és Gryllus Dorka titkos esküvője szerdai online lapszemlénkben.

Tűzvész után most hurrikán okoz hatalmas gondokat az Egyesült Államokban

2020.10.27. 17:10
Riadót hirdettek az Egyesült Államok Mexikói-öböl menti partvidékén, miután a Zeta hurrikán lecsapott Mexikóra és közeledik az amerikai partokhoz.

Orbán Viktor: minden magyar tudja, Amerika a szabadság földje

2020.10.27. 15:15
Felavatták George H. W. Bush néhai amerikai elnök szobrát a Szabadság téren, ahol a miniszterelnök beszédet mondott.

Müller Cecília: A felelősségünk közös

2020.10.27. 12:00
Az operatív törzs ma is megtartotta sajtótájékoztatóját, ahol közölték a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket.

A Dobrev-klán újabb aljasságaira hívja fel a figyelmet Rákay Philip

2020.10.27. 09:40
Rákay Philip videósorozatának újabb része tovább elemzi a Dobrev-Gyurcsány duó és a történelem sötét múltjának összefüggéseit, ami így október 23-a …

2079 fővel nőtt a fertőzöttek száma, csaknem 3 ezren vannak kórházban

2020.10.27. 09:15
A járvány megjelenése óta összesen már 63 642-en fertőződtek meg. Az elmúlt huszonnégy órában 63 többségében idős, krónikus beteg halt meg, így …

Blogstar kávéház

2020.10.27. 05:15
Semjén Zsolt pszichológiai szakvéleménye, Hadházy Ákos sokatmondó tétovázása, a baloldal veretes hazugságai, Holdampf Linda feszítős megbilincselése és Kocsis Korinna kreatív művészkedése keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.10.26. 05:20
A forradalomcsinálás nemzetközi receptjei, Nyugat-Európa egészségügyi diktatúrája, a nemzeti régiók rejtett erőforrásai, Zacher Gábor kőkemény kirohanása és Weisz Fanni könnyes hazatérése hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.10.24. 21:55
A magyar MotoGP-álom milliárdjai, Hadházy Ákos számkivetettsége, Joe Biden időskori leépülése, Európa koronavírus-fáradtsága és Demi Rose kibuggyanó bájai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.10.24. 04:20
Az SZFE-tüntetés súlyos üzenete, október 23-a megsebzettsége, a tömegrendezvények lázítóinak felelőtlensége, a koronavírus szélsőséges tombolása és Radics Gigi boldogságos babaszobája szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?