Senki nem találta el a hat tökéletes számot
A hatos lottó nyerőszámai: 1 (egy), 12 (tizenkettő), 28 (huszonnyolc), 30 (harminc), 39 (harminckilenc), 40 (negyven). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 26 darab, nyereményük egyenként 487.790 forint; 4 találatos szelvény 1.533 darab, nyereményük egyenként 8.275 forint; 3 találatos szelvény 26.189 darab, nyereményük egyenként 2.270 forint.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Gyertya

Benedek Tibor emlékezete.

Több ezren búcsúztak a legendás kapitánytól – tudósít a Hirado.hu.

„Gyertyás, csendes megemlékezést tartottak a Hajós Alfréd Sportuszoda bejárata előtt Benedek Tibor emlékére a Magyar Vízilabda Szövetség és az UVSE szervezésében. Az uszoda bejárata előtt rengeteg mécsest gyújtottak meg, az M1 Híradó tudósítója szerint a Margit hídig ért a megemlékezők sora. A háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó súlyos betegség után, életének 48. évében csütörtök hajnalban hunyt el.”

Csendes megemlékezést tartottak Benedek Tibor emlékére

Gyertyás, csendes megemlékezést tartottak a Hajós Alfréd Sportuszoda bejárata előtt Benedek Tibor emlékére a Magyar Vízilabda Szövetség és az UVSE szervezésében. Az uszoda bejárata előtt rengeteg mécsest gyújtottak meg, az M1 Híradó tudósítója szerint a Margit hídig ért a megemlékezők sora. A há ...

Színvallás

Karácsony Gergely nullázása.

„A pártkatonák összezárnak, a lokálpatrióták lobbiznak” – hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amelyet a 16. kerület fideszes országgyűlési képviselője és a Kertváros polgármestere tartott a fővárosi útfelújítások diszkriminatív megnyirbálása miatt, és melyről a Magyar Hírlap Online közöl beszámolót.

„Baloldal = 0. Ez volt olvasható azon a transzparensen, amellyel Szatmáry Kristóf, a 16. kerület fideszes országgyűlési képviselője és Kovács Péter, a Kertváros szintén kormánypárti polgármestere emelte fel szavát a fővárosi útfelújítások ütemtervének önkényes módosítása miatt. A két politikus közös sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy ha a baloldal helyi önkormányzati képviselői komolyan vennék esküjüket, akkor mellébeszélés helyett közösen tiltakoznának a választóikat sújtó diszkriminatív döntés ellen. Szatmáry Kristóf megjegyezte, hogy a napokban színvallásra szólította fel az érintetteket, de nyílt levelére egyik címzettől sem kapott érdemi választ. 'Jó pártkatonákhoz hűen a régi és az új baloldal – az MSZP, a Gyurcsány-párt, a Momentum, valamint a Mindenki Magyarországa Mozgalom – helyi politikusai a hatalmi érdekeket választották a Kertvárosban élők érdekeinek képviselete helyett. Ha valódi lokálpatrióták lennének, akkor olyan elszántan lobbiznának a döntés visszavonásáért, ahogy az előző ciklusban mi lobbiztunk a főváros akkori vezetésénél egyes kertvárosi fejlesztésekért' – hangsúlyozta a parlamenti képviselő.”

Karácsony lenullázza a fővárosi kezelésű utak felújítását a Kertvárosban

„Baloldal = 0." Ez volt olvasható azon a transzparensen, amellyel Szatmáry Kristóf, a 16. kerület fideszes országgyűlési képviselője és Kovács Péter, a Kertváros szintén kormánypárti polgármestere emelte fel szavát a fővárosi útfelújítások ütemtervének önkényes módosítása miatt. A két politikus közös sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy ha a baloldal helyi önkormányzati képviselői komolyan vennék esküjüket, akkor mellébeszélés helyett közösen tiltakoznának a választóikat sújtó diszkriminatív döntés ellen.

Bélyeg

A radikális baloldal véleményterrorja.

Folytatódik a radikális baloldal terrorja Amerikában: sorra szűnnek meg a tévésorozatok, mert a rendőrök nem gonoszak benne – olvasható az Origo.hu-n.

„Hősként ábrázolták a rendőröket, ezért megszüntette több rendőri munkáról szóló televíziós sorozat sugárzását a Netflix és a Paramount Network az Egyesült Államokból elterjedt rendőrellenes zavargások hatására. A Pepsi élelmiszer-üzletága visszahívta egyik legnépszerűbb termékét, a Mars Foods pedig áttervezi az egyik világszerte ismert és kedvelt gyorsrizs-márka arculatát, mert ezek logóját rasszistának bélyegezték.”

Sorra szűnnek meg az amerikai tévésorozatok, mert a rendőrök hősök benne

Hősként ábrázolták a rendőröket, ezért megszüntette több rendőri munkáról szóló televíziós sorozat sugárzását a Netflix és a Paramount Network az Egyesült Államokból elterjedt rendőrellenes zavargások hatására. A Pepsi élelmiszer-üzletága visszahívta egyik legnépszerűbb termékét, a Mars Foods pedig áttervezi az egyik világszerte ismert és kedvelt gyorsrizs-márka arculatát, mert ezek logóját rasszistának bélyegezték - írta a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Üzenet

A civil szervezetek lázadása.

Gulyás Gergely szerint az Európai Unió Bírósága ítéletének indoklása számos ponton a magyar kormánynak adott igazat, így a civil törvény céljával egyetértett, vagyis hogy átláthatóvá tegyék a külföldről finanszírozott szervezetek gazdálkodását. A civilek másként látják – foglalja össze a Népszava Online.

„Pardavi Márta, a Magyar Helsinki Bizottság társelnöke a civiltörvény miatt létrejött, civil szervezeteket tömörítő Civilizáció koalíció csütörtöki sajtótájékoztatóján kérdésünkre úgy vélte: a törvénynek alapvetően kommunikációs célja volt. – Szeretnék elbizonytalanítani a civil szervezeteket és az ő segítségüket igénybe vevő, vagy az őket támogató állampolgárokat. A törvény a kormány lejárató kampányaival párosulva önmagában is megrendítheti a bizalmat, ha egy állampolgár ezután úgy érzi, hogy egy puszta bankátutalás miatt őt vagy családját sértegetés vagy támadás érheti – mondta. Móra Veronika, az Ökotárs alapítvány igazgatója hangsúlyozta: a mostani ítélet számukra fontos üzenet. 'Bármit is tesz a kormány számolhat azzal, hogy ahogy az elmúlt három évet együtt végigcsináltuk, továbbiakban is ezt fogjuk tenni.' Szerinte ettől függetlenül nagyon is érezhető volt a törvény romboló hatása, elsősorban a kisebb, helyi csoportoknál. – A helyi civil szervezetek nem mernek felszólalni, nem merik felemelni a hangjukat, nem mernek kapcsolatba lépni az olyan szervezetekkel mint a civil platform tagjai – jelentette ki.”

A kormány új megoldáson gondolkozik

„Az eredeti célok jegyében olyan eszközt kell választani, ami megfelel a bíróságnak is" - hangoztatta Gulyás Gergely. Gulyás Gergely szerint az Európai Unió Bírósága ítéletének indoklása számos ponton a magyar kormánynak adott igazat, így a jogszabály céljával egyetértett, vagyis hogy átláthatóvá tegyék a külföldről finanszírozott szervezetek gazdálkodását.

Várakozás

Radics Gigi sugárzása.

Radics Gigi és párja kislányt várnak, és az énekes most leendő gyermeke nevét is elárulta – így a Blikk Online.

„Gigi egyszerűen sugárzik a boldogságtól, ahogy ő fogalmazott a közösségi oldalán, a legkülönlegesebb és legszebb hónapjaikat élik párjával, Mikus Áronnal. Nemrégiben elárulta, örült volna, ha először kisfia születik, hogy vigyázhasson majd a kishúgára. De egyáltalán nem bánják, hogy kislányuk lesz, akinek már a neve is megvan. 'Annyira boldog vagyok ezekben a hónapokban, életem legkülönlegesebb és legszebb hónapjait élem meg a párommal és a családommal együtt. A jóisten ráadásul kislánnyal áldott meg minket, amiért szintén nagy a boldogság, persze ha fiúnk lett volna annak is ennyire örülnék a lényeg az, hogy egészséges legyen a baba. Ettől nagyobb boldogság nincs egy szülő számára! Nagyon várunk, drága kislányom, Bella' – írta Gigi az Instagram-oldalán.”

„Nagyon várunk, drága kislányom" - Radics Gigi elárulta születendő gyermeke nevét - fotó

Radics Gigi a közösségi oldalán árulta el születendő kislánya nevét. Pár órája írtunk arról, hogy Radics Gigi és párja kislányt várnak, ám az énekes most leendő gyermeke nevét is elárulta. (A legfrissebb hírek itt) Gigi egyszerűen sugárzik a boldogságtól, ahogy ő fogalmazott a közösségi oldalán, a legkülönlegesebb és legszebb hónapjaikat élik párjával, Mikus Áronnal.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/96508/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.09.19. 21:45
Az SZFE biciklis demonstrációja, Joe Biden balos rángatózása, a gyermeki agy szuperképessége, Gareth Bale hazatérése és Jordán Tamás életveszélyes incidense online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.19. 03:25
A kormányközeli szervezetek milliárdos pénzesője, Karácsony Gergely pofátlansága, a baloldal járványügyi álhírgyára, Liptai Claudia pokoli fájdalmai és Molnár Anikó gyermeki vallomása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.18. 04:05
A bankok bekeményítése, az erőszak amerikai tombolása, a baloldali politikusok vírusrelativizálása, Gyurcsány Ferenc szerepjátéka és Péter Szabó Szilvia farkasharapása pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.17. 04:55
Budapest kiemelt kockázata, a koronavírus berobbanása, Lendvai Ildikó kivonulása, a Ferencváros futballcsodája és Aczél Zoltán összeroppanása csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.16. 05:05
A budapesti baloldal ármánykodása, a koronavírus magyarországi tarolása, a francia pornófalu megfertőződése, a tömegközlekedés maszkrazziája és az Edda víruspánikja szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.15. 02:55
Budapest tízmilliárdos számháborúja, a szocialisták trójai falova, a tudatos vásárlás egészségvédelme, a magyar sztárok iskolakerülése és Vajna Tímea drámai fogyása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.14. 04:00
A karácsonyfa baloldali betiltása, a keresztény kultúra erőforrása, a Soros-gondolatok magyarországi exportja, az építési hitelek szigorodása és Köllő Babett vagány villantása hétfői online lapszemlénkben.

Pár napig még marad velünk a nyár

2020.09.13. 19:15
Csak nem akar elmúlni a jó idő, olyannyira nem, hogy a jövő hét első felében akár 30 fok felé is emelkedhet a hőmérséklet.

484 fővel nőtt a fertőzöttek száma itthon

2020.09.13. 09:35
Ezzel 12 309 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt négy krónikus beteg, így az elhunytak száma 637 fő, 4069-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.09.13. 05:10
A brutális Gyurcsány-videó hasítása, a Soros-hálózat többfrontos támadása, a maszkulin képernyő feminitása, a sárgamellényesek tombolása és Mundruczó Kornél elismerése vasárnapi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?