Senki nem találta el a hat tökéletes számot
A hatos lottó nyerőszámai: 1 (egy), 12 (tizenkettő), 28 (huszonnyolc), 30 (harminc), 39 (harminckilenc), 40 (negyven). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 26 darab, nyereményük egyenként 487.790 forint; 4 találatos szelvény 1.533 darab, nyereményük egyenként 8.275 forint; 3 találatos szelvény 26.189 darab, nyereményük egyenként 2.270 forint.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Párbaj

Az Európai Unió koronavitája.

Pénteken tartott videokonferenciájukon az állam- és kormányfők először cseréltek véleményt az Európai Bizottság május végén közzétett pénzügyi javaslatairól. A megbeszélésen sikerült tisztázni az álláspontokat, de ennél tovább nem jutottak – foglalja össze a Népszava Online.

„Az eredeti bizottsági javaslat szerint a közös adósságkibocsátással előteremtett 750 milliárdból vissza nem térítendő támogatások és igény szerint hitelek formájában részesülnének a tagállamok. Egyes takarékos északi tagállamok azonban sokallják az összeg nagyságát, és azt is, hogy a pénz kétharmadát dotáció formájában utalnák. Nincs egyetértés arról sem, milyen kritériumok alapján határozzák meg a rászorultságot és hogy szigorú vagy lazább feltételekhez kössék-e a segítségnyújtást. Többen azzal sem elégedettek, hogy a közösség csak 2028 után kezdené törleszteni a 'koronakötvényeket'. Az Európai Bizottság azt szeretné, ha a kölcsönt nem a tagállami befizetésekből, hanem az EU által beszedett adókból fizetnék majd vissza, ám Ursula von der Leyen elnök szavaiból kitűnt, hogy a kormányok a közös adóbeszedésnek sem örülnek maradéktalanul. A brüsszeli előterjesztéssel leginkább az ötletadó francia és a német kormány elégedett, valamint az EU déli tagállamai, amelyek a helyreállítási terv legnagyobb haszonélvezői lennének.”

Komoly vita van a 750 milliárd eurós alapról a huszonhetek között

Pénteken tartott videokonferenciájukon az állam- és kormányfők először cseréltek véleményt az Európai Bizottság május végén közzétett pénzügyi javaslatairól. A megbeszélésen sikerült tisztázni az álláspontokat, de ennél tovább nem jutottak. Az európai uniós tagországok vezetői július közepén tartják a következő, immár személyes csúcstalálkozójukat, hogy még az augusztusi nyári szünet előtt megállapodhassanak a koronavírus válság utáni gazdasági helyreállítás költségeiről és a közösség következő hosszú távú költségvetéséről.

Panasz

Karácsony Gergely költekezése.

A veszélyhelyzet megszűnésével Karácsony rendkívüli hatalmának is vége, azonban a baloldali főpolgármester kihasználva a különleges jogrend utolsó napját, 10 milliárd sorsáról döntött egy személyben – olvasható a Magyar Hírlap Online-on.

„Szerdán megjelent a főváros honlapján egy, a budapesti költségvetés módosításával kapcsolatos főpolgármesteri rendelet, amiből kiderül, hogy Karácsony a veszélyhelyzet utolsó napján elköltött 10 milliárd forintot, kihasználva, hogy még egyedül dönthetett, a Fővárosi Közgyűlés hozzájárulása nélkül – emeli ki a lap. Karácsony-féle költségvetés-módosításban több érdekes tétel is szerepel, ezek közül talán a legizgalmasabb, hogy a folyamatosan pénzhiányra panaszkodó főpolgármester egymilliárd forintot különített el hivatalának felújítására. A Városháza rekonstrukciója egyébként külön sorban, négy tételben szerepel a költségvetésben. Összesen tehát egymilliárd forintjába fog kerülnie a budapestieknek, hogy a főpolgármester és hivatalnokserege jó munkakörülmények között dolgozhasson.”

Míg a Lánchídra nincs pénz, Karácsony hivatalára egymilliárdot költenek

Szerdán megjelent a főváros honlapján egy, a budapesti költségvetés módosításával kapcsolatos főpolgármesteri rendelet, amiből kiderül, hogy Karácsony a veszélyhelyzet utolsó napján elköltött 10 milliárd forintot, kihasználva, hogy még egyedül dönthetett, a Fővárosi Közgyűlés hozzájárulása nélkül - emeli ki a lap.

Letámadás

A radikális baloldal felforgatása.

Könnygázzal oszlattak a rohamrendőrök egy tüntetést Párizsban. Londonban is összecsaptak a tüntetők a rendőrökkel. Brüsszelben is hasonló, agresszív tüntetések zajlottak, egy rendőr életét vesztette. Elemzők szerint a tüntetéshullámok hátterében a radikális baloldal áll – mutatja be a Hirado.hu.

„Halkó Petra, a Századvég Alapítvány nemzetközi elemzője az M1 Unió 27 című műsorában elmondta, a tüntetéshullámok egyik elfedett oka Európa bizonyos hagyományos értékeinek eltörlése. Erre egy érzékletes példa, hogy például Hollandiában Fekete Péter hagyományát szeretnék kiirtani a köztudatból. Fekete Péter az a krampusz, aki a holland Mikulás munkáját segíti karácsonykor.”

A radikális baloldal állhat az európai tüntetéshullám hátterében

Könnygázzal oszlattak a rohamrendőrök egy tüntetést Párizsban. Londonban is összecsaptak a tüntetők a rendőrökkel. Brüsszelben is hasonló, agresszív tüntetések zajlottak, egy rendőr életét vesztette. Elemzők szerint a tüntetéshullámok hátterében a radikális baloldal áll. Könnygázzal oszlatták fel a rohamrendőrök a tüntetést Párizsban. A hatóságok hiába tiltották meg a demonstrációkat, a koronavírus-járvány miatt, mégis több ezren vonultak utcára.

Villámcsapás

A celebpárok váratlan szakításai.

Mozgalmas volt az év első fele a magyar hírességek szerelmi életében, több váratlan szakítás is történt már 2020-ban. A legmeglepőbb minden bizonnyal Hódi Pamela jegyességének felbontása volt, aki nagyon készült a nyárra tervezett esküvőre, amiből aztán nem lett semmi – így az Origo.hu.

„Bár a rajongók már korábban sejtették, a modell csak május végén árulta el, hogy felbontották eljegyzésüket Tóth Bencével. Hódi Pamela és focista párja, Tóth Bence nyárra tervezték az esküvőjüket, amit először a világjárvány miatt kellett elhalasztani, majd a szakítás után le is mondták az időpontot. 'Pontot tettünk a kapcsolatunk végére, és nincs visszaút. Bevallom, a szakításunk derült égből villámcsapásként ért, hiszen még abból sem ocsúdtam fel teljesen, hogy a karantén miatt el kellett halasztanunk az esküvőt. De hogy úgy hozza az élet, hogy másfél hónap leforgása alatt odáig jutunk, hogy végleg elengedjük egymás kezét, azt az első napokban képtelen voltam felfogni' – mondta.”

2020 váratlan szakításai a magyar sztárvilágból

Mozgalmas volt az év első fele a magyar hírességek szerelmi életében, több váratlan szakítás is történt már 2020-ban. A legmeglepőbb minden bizonnyal Hódi Pamela jegyességének felbontása volt, aki nagyon készült a nyárra tervezett esküvőre, amiből aztán nem lett semmi.

Feljelentés

Kapócs Zsóka bizarr zaklatása.

Tehetetlennek érzi magát Kapócs Zsóka (41), akinek egy rejtélyes idegen két éve szinte mindennap ír a közösségi oldalán keresztül. A lakberendező eddig lazán vette a mindennapos, de sokszor kellemetlen, tolakodó, pikáns üzeneteket, ám most betelt nála a pohár, s ha kell, megteszi a szükséges jogi lépéseket is – írja a Blikk Online.

„– A legtöbbször bizarr, 'nyálcsorgatós' üzeneteket ír. Sajnos ebben van már 'rutinom', volt, hogy férfiak illetlen, tolakodó üzeneteket küldtek, de ezeket eddig mindig le tudtam állítani, ezt a titokzatos zaklatót azonban sehogyan sem – magyarázta Kapócs Zsóka, akinél betelt a pohár, miután fotót is kapott gyötrőjétől. 'Régebben valaki készített egy manipulált montázsképet rólam, és pont ezt kaptam meg ettől az embertől. Na itt lett elég!' Zsókánál ez volt az utolsó csepp a pohárban, jogi lépéseket fontolgat. – Édesanya vagyok, aki jó ideje alig szerepel a médiában. Lehet, hogy egy régi rajongóm megragadt a múltban? Nem tudom, mit gondol, de elég volt! – szögezte le Kapócs Zsóka. – Zavar a mindennapos üzengetés, elegem lett. Ha kell, elmegyek ügyvédhez, a rendőrségre, és feljelentést teszek zaklatás miatt!”

„Bizarr, nyálcsorgatós üzeneteket ír" - Két éve gyötri rejtélyes zaklatója Kapócs Zsókát

Budapest - Tehetetlennek érzi magát Kapócs Zsóka (41), akinek egy rejtélyes idegen két éve szinte mindennap ír a közösségi oldalán keresztül. A lakberendező eddig lazán vette a mindennapos, de sokszor kellemetlen, tolakodó, pikáns üzeneteket, ám most betelt nála a pohár, s ha kell, megteszi a szükséges jogi lépéseket is.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/96550/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.09.19. 21:45
Az SZFE biciklis demonstrációja, Joe Biden balos rángatózása, a gyermeki agy szuperképessége, Gareth Bale hazatérése és Jordán Tamás életveszélyes incidense online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.19. 03:25
A kormányközeli szervezetek milliárdos pénzesője, Karácsony Gergely pofátlansága, a baloldal járványügyi álhírgyára, Liptai Claudia pokoli fájdalmai és Molnár Anikó gyermeki vallomása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.18. 04:05
A bankok bekeményítése, az erőszak amerikai tombolása, a baloldali politikusok vírusrelativizálása, Gyurcsány Ferenc szerepjátéka és Péter Szabó Szilvia farkasharapása pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.17. 04:55
Budapest kiemelt kockázata, a koronavírus berobbanása, Lendvai Ildikó kivonulása, a Ferencváros futballcsodája és Aczél Zoltán összeroppanása csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.16. 05:05
A budapesti baloldal ármánykodása, a koronavírus magyarországi tarolása, a francia pornófalu megfertőződése, a tömegközlekedés maszkrazziája és az Edda víruspánikja szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.15. 02:55
Budapest tízmilliárdos számháborúja, a szocialisták trójai falova, a tudatos vásárlás egészségvédelme, a magyar sztárok iskolakerülése és Vajna Tímea drámai fogyása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.14. 04:00
A karácsonyfa baloldali betiltása, a keresztény kultúra erőforrása, a Soros-gondolatok magyarországi exportja, az építési hitelek szigorodása és Köllő Babett vagány villantása hétfői online lapszemlénkben.

Pár napig még marad velünk a nyár

2020.09.13. 19:15
Csak nem akar elmúlni a jó idő, olyannyira nem, hogy a jövő hét első felében akár 30 fok felé is emelkedhet a hőmérséklet.

484 fővel nőtt a fertőzöttek száma itthon

2020.09.13. 09:35
Ezzel 12 309 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt négy krónikus beteg, így az elhunytak száma 637 fő, 4069-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.09.13. 05:10
A brutális Gyurcsány-videó hasítása, a Soros-hálózat többfrontos támadása, a maszkulin képernyő feminitása, a sárgamellényesek tombolása és Mundruczó Kornél elismerése vasárnapi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?