Blogolj!

Blogstar kávéház

Kapaszkodó

Az EU rekordnagyságú büdzséje.

Rekordnagyságú büdzsét képzelt el az Európai Bizottság 2021-re. Gyorsan kellene megegyezni, hogy a koronavírus-járvány miatt bajba került országok mielőbb forrásokhoz jussanak – elemez a Népszava Online.

„Az EU jövő évi, csaknem 167 milliárd euróra tervezett költségvetésének jelentős felturbózását kezdeményezi az Európai Bizottság abból a helyreállítási alapból, amelyet a tagállamok válságba került gazdasági helyzetének a javítására javasol felhasználni 2021-2024 között. A járvány hatásának enyhítésére létrehozott egyszeri és rendkívüli pénzügyi eszközből az országok 211 milliárdot kapnának vissza nem térítendő támogatásokra, és 133 milliárdot hitelekre. Vagyis, a 2021-ben felhasználható uniós források eredetileg előirányzott összege több mint a kétszeresére, 378 milliárdra emelkedne, hitelfelhasználás nélkül. Ez rekordnagyságú éves kiadási tétel lenne az Európai Unió történetében. A pluszpénzből a gazdaságélénkítésre és munkahelyteremtésre, a felzárkóztatásra, a környezetszennyező iparágak és régiók zöld átállását segítő programokra, az innovációra, az uniós válságkezelésre és egészségügyi projektekre költhetnének a tagállamok. Johannes Hahn illetékes biztos szerint a költségvetésen keresztül több százezer ember, vállalkozás és régió kaphat segítséget a krízis leküzdésére.”

Rekordnagyságú büdzsét képzelt el az Európai Bizottság 2021-re

Gyorsan kellene megegyezni, hogy a koronavírus-járvány miatt bajba került országok mielőbb forrásokhoz jussanak. Az EU jövő évi, csaknem 167 milliárd euróra tervezett költségvetésének jelentős felturbózását kezdeményezi az Európai Bizottság abból a helyreállítási alapból, amelyet a tagállamok válságba került gazdasági helyzetének a javítására javasol felhasználni 2021-2024 között.

Ellenőrzés

Karácsonyék totojázása.

A fővárosi önkormányzat továbbra sem hajlandó semmit sem tenni a Lánchíd felújítása érdekében, ehelyett folyamatosan abszurd magyarázkodásba kezd, most már a tűzijátékot hibáztatva a Lánchíd állapotáért – olvasható az Origo.hu-n.

„Tüttő Kata megint csak ígérte, hogy 'heteken belül' kiírják a Lánchíd felújítására vonatkozó közbeszerzési eljárást, de továbbra sem történik az ügyben semmi. Karácsony helyettese azzal próbálta igazolni azt, hogy cselekednek is, hogy azt mondta: a Budapest Közút, mint a Lánchíd fenntartója naponta megnézni, milyen állapotban van a híd, ellenőrzi a híd állapotát, az észlelt hibákat kijavítják, hetente adnak jelentést a városvezetésnek. A Budapest Közút javaslatai alapján döntött most úgy a városvezetés, hogy a Lánchíd megóvása, védelme érdekében újabb intézkedéseket hoz. Azt is bejelentette, hogy ezentúl csak 30-al mehetnek az autók a hídon, ami bizonyítja, hogy a Lánchíd egyre kritikusabb állapotban van. A főváros vezetése ezek után tovább halogatja a közbeszerzés kiírását.”

Folytatódik Karácsonyék magyarázkodása és időhúzása a Lánchíd ügyében

Megtiltja a fővárosi önkormányzat, hogy a Lánchidat használják az augusztus 20-i tűzijáték és állami ünnepség céljaira, ezt közölte az MTI-vel Karácsony Gergely helyettese, Tüttő Kata. A fővárosi önkormányzat továbbra sem hajlandó semmit sem tenni a Lánchíd felújítása érdekében, ehelyett folyamatosan abszurd magyarázkodásba kezd, most már a tüzijátékot hibáztatva a Lánchíd állapotáért.

Stratégia

Gréczy Zsolt rémes jelenléte.

Jó néhányszor megfogadtam már, hogy Fletóról csak végső esetben írok, Gréczy Zsoltról pedig legfeljebb akkor, ha fél kézzel megveri Chuck Norrist – így a Magyar Hírlap Online publicistája.

„De ezek az alakok egyszerűen nem tágítanak, rémes jelenlétük átitatja a közéletet, mint a mosott ruhára ömlött gázolaj. A rettenetes szellemi elegy egyik komponense, Gréczy most Gyurcsány legfrissebb kiáramlását idézi a Facebookon: 'Budapestnek győznie kell! Ha Budapest bukik, akkor bukik az ellenzék. A köztársaság- és szabadságpárti, európai ellenzék.' No, itt álljunk meg egy pillanatra. Hogy is van ez? Budapest lenne maga a köztársaság és a szabadság? Ezek szerint a szentendrei képzőművész, a debreceni professzor, az őrségi erdész és az alföldi parasztember királypárti és antidemokrata? A Kiskörút és a Nagykörút között lenne Európa? Én nem így olvastam az Alaptörvényben és az atlaszban. Gréczy amúgy tényleg érdektelen, bukott figura. Engem csak az érdekel, hogy mit szól ehhez az öngyilkos stratégiához a felkent pesti értelmiség.”

Gyurcsány üzent

2020. június 25. csütörtök. 4:31 De ezek az alakok egyszerűen nem tágítanak, rémes jelenlétük átitatja a közéletet, mint a mosott ruhára ömlött gázolaj. A rettenetes szellemi elegy egyik komponense, Gréczy most Gyurcsány legfrissebb kiáramlását idézi a Facebookon: „Budapestnek győznie kell! Ha Budapest bukik, akkor bukik az ellenzék. A köztársaság- és szabadságpárti, európai ellenzék."

Folytatás

A koronavírus-járvány visszatérése.

A Hirado.hu olvasói szerint Magyarország sem kerülheti el a második hullámot.

„Világszerte azt találgatják az emberek, hogy a járvány nyári lecsengése után visszatérhet-e a koronavírus idén ősszel. Olvasóinkat ezúttal a második hullámról kérdeztük. Az eredmények alapján a szavazók többsége, 63 százaléka úgy gondolja, hogy Magyarország még nincs túl a veszélyen, és a nyári enyhülést követően lesz folytatása a koronavírus-járványnak.”

Visszatér a koronavírus ősszel Magyarországra - így látják a hirado.hu olvasói

Világszerte azt találgatják az emberek, hogy a járvány nyári lecsengése után visszatérhet-e a koronavírus idén ősszel. Olvasóinkat ezúttal a második hullámról kérdeztük. Az eredmények alapján a szavazók többsége, 63 százaléka úgy gondolja, hogy Magyarország még nincs túl a veszélyen, és a nyári enyhülést követően lesz folytatása a koronavírus-járványnak.

Monológ

Oroszlán Szonja intim vallomása.

Nem akármilyen témáról vallott őszintén az immár öt esztendeje az Egyesült Államokban, Philadelphiában élő színésznő, Oroszlán Szonja (43) Szabó Győzőnek (49), a Blikk+Győző című műsor adásában – így a Blikk Online.

„– Mi most őszintén beszélgetünk itt, így áruld el: milyen volt a szex velem? – terelte pikáns irányba a beszélgetést Győző, ám Szonja egy másodpercre sem jött zavarba. – Felejthetetlen élmény – érkezett azonnal a válasz nagy nevetések kíséretében, majd a színésznő részletesen beavatott mindenkit a titkokba. Az eset a Szeret, nem szeret című szituációs komédiasorozat forgatásán történt a 2000-es évek elején. A jelenetben Szonja feküdt alul, Győző felül, s miközben nagyon „iparkodtak”, a csinos szőkeségnek egy hosszú monológot kellett mondania. – Egy feletted lévő derítőlapra volt ráragasztva a szövegem, amelyben szerelmet vallottam neked szex közben. Te pedig a szereped szerint ezen elaludtál – magyarázta Szonja.”

Oroszlán Szonja meghökkentő vallomást tett - Intim titkot árult el a színésznő

Szabó Győző és Oroszlán Szonja 2002-ben, a Szeret, nem szeret című sorozat felvételekor /Fotó: IMDB Budapest - Nem akármilyen témáról vallott őszintén az immár öt esztendeje az Egyesült Államokban, Philadelphiában élő színésznő, Oroszlán Szonja (43) Szabó Győzőnek (49), a Blikk+Győző című műsor ma megjelenő adásában. Ez pedig nem más, mint a szex.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/96785/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.07.09. 04:45
A jogállamiság különös kompromisszumai, az európai szocialisták sunnyogása, a Nemzeti Konzultáció hasítása, a Balkán gócpontosodása és Farkasházi Réka lángoló szerelme csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.08. 04:00
Karácsony Gergely állati hazugsága, a szélsőbal előretörése, Magyarország rejtett csodái, az innovatív kenyerek térhódítása és Ada megtervezett babaprojektje szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.07. 05:20
Soros György abortuszpártolása, az iskolaőrök elrettentése, Baranyi Krisztina boszorkányüldözése, a britek kristálytiszta részegsége és a magyar Barbie testképzavara keddi online lapszemlénkben.

Feloszlatta magát Mohács képviselő-testülete

2020.07.06. 17:15
Feloszlatta magát a mohácsi képviselő-testület, ezért legkésőbb százhúsz napon belül helyhatósági választásokat tartanak a Duna-parti városban - közölte a település jegyzője hétfőn.

Blogstar kávéház

2020.07.06. 05:10
Az olasz jobboldal szabadságharca, a gyermekorvosi ellátás megreccsenése, a hazai nyaralás biztonsága, a magyar gazdaság élénkülése és Kiszel Tünde ütős naptárfotója hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.05. 05:15
Orbán Viktor szívélyes köszöntése, a baloldali vörösbárók dőzsölése, a szélsőbaloldal randalírozása, a szabadstrandok süllyedése és Soltész Rezső várva várt visszatérése vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.04. 04:10
A kormányzat kultúrharca, László Imre megfutamodása, Macron arcul csapása, az Európai Unió védtelensége és Árpa Attila fülledt szexjelenete szombati online lapszemlénkben.

Fidesz: Az önkormányzatoknak több pénz jut jövőre, mint idén, aki mást mond, az hazudik

2020.07.03. 21:35
Reagálás Karácsony Gergely, Csőzik László, Gémesi György és Tóth József sajtótájékoztatójára.

Szűk családi körben búcsúztak el Benedek Tibortól

2020.07.03. 16:40
A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó családja közleményben tájékoztatta Benedek tisztelőit, hogy az augusztusi vízilabda Magyar Kupa-döntőn tudnak majd elbúcsúzni Benedektől.

Blogstar kávéház

2020.07.03. 05:15
A ferencvárosi balliberálisok széthullása, az anarchista ámokfutók történelemhamisítása, Brüsszel színvak neomarxizmusa, a Hableány-katasztrófa rejtélyei és Robbie Williams halálos fenyegetése pénteki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?