Blogolj!

Blogstar kávéház

Kapaszkodó

Az EU rekordnagyságú büdzséje.

Rekordnagyságú büdzsét képzelt el az Európai Bizottság 2021-re. Gyorsan kellene megegyezni, hogy a koronavírus-járvány miatt bajba került országok mielőbb forrásokhoz jussanak – elemez a Népszava Online.

„Az EU jövő évi, csaknem 167 milliárd euróra tervezett költségvetésének jelentős felturbózását kezdeményezi az Európai Bizottság abból a helyreállítási alapból, amelyet a tagállamok válságba került gazdasági helyzetének a javítására javasol felhasználni 2021-2024 között. A járvány hatásának enyhítésére létrehozott egyszeri és rendkívüli pénzügyi eszközből az országok 211 milliárdot kapnának vissza nem térítendő támogatásokra, és 133 milliárdot hitelekre. Vagyis, a 2021-ben felhasználható uniós források eredetileg előirányzott összege több mint a kétszeresére, 378 milliárdra emelkedne, hitelfelhasználás nélkül. Ez rekordnagyságú éves kiadási tétel lenne az Európai Unió történetében. A pluszpénzből a gazdaságélénkítésre és munkahelyteremtésre, a felzárkóztatásra, a környezetszennyező iparágak és régiók zöld átállását segítő programokra, az innovációra, az uniós válságkezelésre és egészségügyi projektekre költhetnének a tagállamok. Johannes Hahn illetékes biztos szerint a költségvetésen keresztül több százezer ember, vállalkozás és régió kaphat segítséget a krízis leküzdésére.”

Rekordnagyságú büdzsét képzelt el az Európai Bizottság 2021-re

Gyorsan kellene megegyezni, hogy a koronavírus-járvány miatt bajba került országok mielőbb forrásokhoz jussanak. Az EU jövő évi, csaknem 167 milliárd euróra tervezett költségvetésének jelentős felturbózását kezdeményezi az Európai Bizottság abból a helyreállítási alapból, amelyet a tagállamok válságba került gazdasági helyzetének a javítására javasol felhasználni 2021-2024 között.

Ellenőrzés

Karácsonyék totojázása.

A fővárosi önkormányzat továbbra sem hajlandó semmit sem tenni a Lánchíd felújítása érdekében, ehelyett folyamatosan abszurd magyarázkodásba kezd, most már a tűzijátékot hibáztatva a Lánchíd állapotáért – olvasható az Origo.hu-n.

„Tüttő Kata megint csak ígérte, hogy 'heteken belül' kiírják a Lánchíd felújítására vonatkozó közbeszerzési eljárást, de továbbra sem történik az ügyben semmi. Karácsony helyettese azzal próbálta igazolni azt, hogy cselekednek is, hogy azt mondta: a Budapest Közút, mint a Lánchíd fenntartója naponta megnézni, milyen állapotban van a híd, ellenőrzi a híd állapotát, az észlelt hibákat kijavítják, hetente adnak jelentést a városvezetésnek. A Budapest Közút javaslatai alapján döntött most úgy a városvezetés, hogy a Lánchíd megóvása, védelme érdekében újabb intézkedéseket hoz. Azt is bejelentette, hogy ezentúl csak 30-al mehetnek az autók a hídon, ami bizonyítja, hogy a Lánchíd egyre kritikusabb állapotban van. A főváros vezetése ezek után tovább halogatja a közbeszerzés kiírását.”

Folytatódik Karácsonyék magyarázkodása és időhúzása a Lánchíd ügyében

Megtiltja a fővárosi önkormányzat, hogy a Lánchidat használják az augusztus 20-i tűzijáték és állami ünnepség céljaira, ezt közölte az MTI-vel Karácsony Gergely helyettese, Tüttő Kata. A fővárosi önkormányzat továbbra sem hajlandó semmit sem tenni a Lánchíd felújítása érdekében, ehelyett folyamatosan abszurd magyarázkodásba kezd, most már a tüzijátékot hibáztatva a Lánchíd állapotáért.

Stratégia

Gréczy Zsolt rémes jelenléte.

Jó néhányszor megfogadtam már, hogy Fletóról csak végső esetben írok, Gréczy Zsoltról pedig legfeljebb akkor, ha fél kézzel megveri Chuck Norrist – így a Magyar Hírlap Online publicistája.

„De ezek az alakok egyszerűen nem tágítanak, rémes jelenlétük átitatja a közéletet, mint a mosott ruhára ömlött gázolaj. A rettenetes szellemi elegy egyik komponense, Gréczy most Gyurcsány legfrissebb kiáramlását idézi a Facebookon: 'Budapestnek győznie kell! Ha Budapest bukik, akkor bukik az ellenzék. A köztársaság- és szabadságpárti, európai ellenzék.' No, itt álljunk meg egy pillanatra. Hogy is van ez? Budapest lenne maga a köztársaság és a szabadság? Ezek szerint a szentendrei képzőművész, a debreceni professzor, az őrségi erdész és az alföldi parasztember királypárti és antidemokrata? A Kiskörút és a Nagykörút között lenne Európa? Én nem így olvastam az Alaptörvényben és az atlaszban. Gréczy amúgy tényleg érdektelen, bukott figura. Engem csak az érdekel, hogy mit szól ehhez az öngyilkos stratégiához a felkent pesti értelmiség.”

Gyurcsány üzent

2020. június 25. csütörtök. 4:31 De ezek az alakok egyszerűen nem tágítanak, rémes jelenlétük átitatja a közéletet, mint a mosott ruhára ömlött gázolaj. A rettenetes szellemi elegy egyik komponense, Gréczy most Gyurcsány legfrissebb kiáramlását idézi a Facebookon: „Budapestnek győznie kell! Ha Budapest bukik, akkor bukik az ellenzék. A köztársaság- és szabadságpárti, európai ellenzék."

Folytatás

A koronavírus-járvány visszatérése.

A Hirado.hu olvasói szerint Magyarország sem kerülheti el a második hullámot.

„Világszerte azt találgatják az emberek, hogy a járvány nyári lecsengése után visszatérhet-e a koronavírus idén ősszel. Olvasóinkat ezúttal a második hullámról kérdeztük. Az eredmények alapján a szavazók többsége, 63 százaléka úgy gondolja, hogy Magyarország még nincs túl a veszélyen, és a nyári enyhülést követően lesz folytatása a koronavírus-járványnak.”

Visszatér a koronavírus ősszel Magyarországra - így látják a hirado.hu olvasói

Világszerte azt találgatják az emberek, hogy a járvány nyári lecsengése után visszatérhet-e a koronavírus idén ősszel. Olvasóinkat ezúttal a második hullámról kérdeztük. Az eredmények alapján a szavazók többsége, 63 százaléka úgy gondolja, hogy Magyarország még nincs túl a veszélyen, és a nyári enyhülést követően lesz folytatása a koronavírus-járványnak.

Monológ

Oroszlán Szonja intim vallomása.

Nem akármilyen témáról vallott őszintén az immár öt esztendeje az Egyesült Államokban, Philadelphiában élő színésznő, Oroszlán Szonja (43) Szabó Győzőnek (49), a Blikk+Győző című műsor adásában – így a Blikk Online.

„– Mi most őszintén beszélgetünk itt, így áruld el: milyen volt a szex velem? – terelte pikáns irányba a beszélgetést Győző, ám Szonja egy másodpercre sem jött zavarba. – Felejthetetlen élmény – érkezett azonnal a válasz nagy nevetések kíséretében, majd a színésznő részletesen beavatott mindenkit a titkokba. Az eset a Szeret, nem szeret című szituációs komédiasorozat forgatásán történt a 2000-es évek elején. A jelenetben Szonja feküdt alul, Győző felül, s miközben nagyon „iparkodtak”, a csinos szőkeségnek egy hosszú monológot kellett mondania. – Egy feletted lévő derítőlapra volt ráragasztva a szövegem, amelyben szerelmet vallottam neked szex közben. Te pedig a szereped szerint ezen elaludtál – magyarázta Szonja.”

Oroszlán Szonja meghökkentő vallomást tett - Intim titkot árult el a színésznő

Szabó Győző és Oroszlán Szonja 2002-ben, a Szeret, nem szeret című sorozat felvételekor /Fotó: IMDB Budapest - Nem akármilyen témáról vallott őszintén az immár öt esztendeje az Egyesült Államokban, Philadelphiában élő színésznő, Oroszlán Szonja (43) Szabó Győzőnek (49), a Blikk+Győző című műsor ma megjelenő adásában. Ez pedig nem más, mint a szex.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/96785/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

633 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma

2020.09.22. 09:25
Ezzel 19 499 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 krónikus beteg, így az elhunytak száma 694 főre emelkedett, 4559-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.09.22. 03:10
A Belarusz-szankciók bukása, Gyurcsány szánalmas színháza, a Jobbik borsodi kálváriája, a magyarok maszkkötelezettsége és Palvin Barbi fehérneműrejtélye keddi online lapszemlénkben.

Orbán Viktor: együtt újra sikerülni fog

2020.09.21. 09:05
Tavasszal egyszer már sikerült, együtt ősszel is sikerülni fog - írta a koronavírus-járvány elleni védekezésről Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Nemzet hétfői számában megjelent írásában, amelyben …

Blogstar kávéház

2020.09.21. 05:15
Lukasenko csapdahelyzete, Gyurcsány Ferenc fröcsögő fenyegetőzése, a színészhallgatók megnyomorítása, Barta Sylvia koronavíruskínjai és Rónai Egon családi tragédiája hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.19. 21:45
Az SZFE biciklis demonstrációja, Joe Biden balos rángatózása, a gyermeki agy szuperképessége, Gareth Bale hazatérése és Jordán Tamás életveszélyes incidense online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.19. 03:25
A kormányközeli szervezetek milliárdos pénzesője, Karácsony Gergely pofátlansága, a baloldal járványügyi álhírgyára, Liptai Claudia pokoli fájdalmai és Molnár Anikó gyermeki vallomása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.18. 04:05
A bankok bekeményítése, az erőszak amerikai tombolása, a baloldali politikusok vírusrelativizálása, Gyurcsány Ferenc szerepjátéka és Péter Szabó Szilvia farkasharapása pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.17. 04:55
Budapest kiemelt kockázata, a koronavírus berobbanása, Lendvai Ildikó kivonulása, a Ferencváros futballcsodája és Aczél Zoltán összeroppanása csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.16. 05:05
A budapesti baloldal ármánykodása, a koronavírus magyarországi tarolása, a francia pornófalu megfertőződése, a tömegközlekedés maszkrazziája és az Edda víruspánikja szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.15. 02:55
Budapest tízmilliárdos számháborúja, a szocialisták trójai falova, a tudatos vásárlás egészségvédelme, a magyar sztárok iskolakerülése és Vajna Tímea drámai fogyása keddi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?