Blogolj!

Blogstar kávéház

Kutakodás

A COVID-szűrések visszafogása.

Vizsgálatot ígért a tiszti főorvos a kórházaknak, ha túl sokat tesztelnek. Müller Cecília legújabb iránymutatása Ionesco abszurd drámáira emlékeztet – kommentálja a legújabb utasítást a Népszava Online-nak Falus Ferenc egykori tisztifőorvos.

„A COVID-szűrések alkalmazásáról kaptak iránymutatást csütörtökön a kórházi vezetők a tisztifőorvostól. És bizony Müller Cecília a PCR-tesztek visszafogására ösztönözni az intézményvezetőket. Például arra emlékezteti őket, hogy a tervezett műtétek és egyéb ellátások előtt csak akkor van szükség az úgynevezett PCR-tesztre, ha a páciensnek vannak koronavírus betegségre utaló tünetei. A szakma által az egészségügyiek megfertőződése szempontjából magas kockázatúnak értékelt beavatkozásoknál a diagnosztikus teszt helyett pedig a védőruha viselése ajánlott. Az országos tiszti főorvos megjegyzi azt is, ha egy intézményből túl sok minta érkezne a laborokba, az 'felvetheti a járványgóc gyanúját és a Járványügyi Bevetési Egység bevonásának szükségességét.' Így az esethalmozódások okának kiderítésére vizsgálatot is indít a tisztifőorvosi hivatal, a kutakodásba pedig bevonja a kórházparancsnokokat, valamint a kormányhivatalok népegészségügyi osztályait.”

Vizsgálatot ígért a tiszti főorvos a kórházaknak - ha túl sokat tesztelnek

Müller Cecília legújabb iránymutatása Ionesco abszurd drámáira emlékeztet - kommentálta a legújabb utasítást lapunknak Falus Ferenc, egykori tisztifőorvos. A COVID-szűrések alkalmazásáról kaptak iránymutatást csütörtökön a kórházi vezetők a tisztifőorvostól. És bizony Müller Cecília a PCR-tesztek visszafogására ösztönözni az intézményvezetőket.

Kiütés

A Békás-szoros Trianonja.

Hargitától a román Neamț megyéhez került a turistamágnes, de a székelyek nem adják fel – számol be róla a Magyar Hírlap Online.

„Nem adjuk fel, addig keressük az igazunkat itt és Úz völgyében is, amíg győztesek nem leszünk – mondta lapunknak Borboly Csaba, a Hargita megyei önkormányzat elnöke, miután csütörtökön a Ploiesti-i Táblabíróság – megsemmisítve az elsőfokú ítéletet – a magyar többségű Hargita megyétől a román Neamț megyéhez csatolta természeti szépségével jelentős turisztikai vonzerőt jelentő, hagyományosan Székelyföld részét képező Békás-szorost. A tárgyalásból egyébként Hargita megyét törvénytelen módon kizárták, bizonyítékaira nem voltak kíváncsi a bíróságon, amit lapunknak Borboly 'övön aluli kiütésnek' nevezett, hozzátéve, rendkívüli jogorvoslatért fognak folyamodni.”

Kis helyi Trianon a Békás-szorosban

„Nem adjuk fel, addig keressük az igazunkat itt és Úz völgyében is, amíg győztesek nem leszünk" - mondta lapunknak Borboly Csaba, a Hargita megyei önkormányzat elnöke, miután csütörtökön a Ploiesti-i Táblabíróság - megsemmisítve az elsőfokú ítéletet - a magyar többségű Hargita megyétől a román Neamț megyéhez csatolta természeti szépségével jelentős turisztikai vonzerőt jelentő, hagyományosan Székelyföld részét képező Békás-szorost.

Jogsértés

A balliberálisok lopkodása.

Ellopta a postaládából a nemzeti konzultációs íveket egy baloldali aktivista – állítja az Origo.hu.

„A nőről lapunk birtokába került több kép is, amelyen baloldali politikusokkal kampányolt közösen a tavalyi önkormányzati és EP-választáson. Az elmúlt napokban a baloldal teljes támadást próbált indítani a nemzeti konzultáció ellen. Ennek során a jogszabályok sem zavarják őket. Egy Origo birtokába került videofelvételen egyértelműen az látszik, hogy egy nő egy szolnoki ház postaládájából kilop egy borítékot. Ezt követően megnézi, és elmegy vele. A videót alább tekinthetik meg.”

Így lopta el egy baloldali aktivista a nemzeti konzultációs íveket - videó

Egy szolnoki ház postaládájából lopta ki a nemzeti konzultációs íveket egy nő - derült ki az Origo birtokába került videofelvételből. A nőről lapunk birtokába került több kép is, amelyen baloldali politikusokkal kampányolt közösen a tavalyi önkormányzati és EP-választáson. Az elmúlt napokban a baloldal teljes támadást próbált indítani a nemzeti konzultáció ellen.

Cél

A szélsőbalos tüntetők szervezett kiképzése.

A májat és a vesét kell ütni – magyarázták egy antifasiszta szervezet kiképzésén New Yorkban a Hirado.hu szerint.

„Oknyomozó újságírók épültek be a szervezetbe, hogy feltárják: hogyan készítik fel, hogyan képzik ki a szélsőbaloldali tüntetőket. Kiderült, hogy a kiképzés része a fizikai erőszak alkalmazása is. Szakértők szerint a tüntetőket tudatosan készítik fel arra, hogy erőszakosan lépjenek fel a velük szemben állókkal, adott esetben akár a rendfenntartó szervekkel is. A végső cél pedig az amerikai elnökválasztás eredményének befolyásolása.”

Szervezett kiképzésekkel készítik fel a szélsőbaloldali tüntetőket

A májat és a vesét kell ütni - magyarázták egy antifasiszta szervezet kiképzésén New Yorkban. Oknyomozó újságírók épültek be a szervezetbe, hogy feltárják: hogyan készítik fel, hogyan képzik ki a szélsőbaloldali tüntetőket. Kiderült, hogy a kiképzés része a fizikai erőszak alkalmazása is.

Bombázó

Khloé Kardashian elképesztő átalakulása.

Az szinte biztos, hogy a Kardashian lányok közül Khloé változott a legtöbbet az évek során – így a Blikk Online.

„Szinte elképesztő, hogy az édes kislányból mivé cseperedett. Bár voltak évek, amikor a Kardashian lány nem volt mindig ennyire edzett és izmos, de óriási változáson ment keresztül. Több plasztikai műtéten is átesett, a száját, a mellét és a fenekét is megcsináltatta. Mára a fiatal anyukából egy igazi bombázó lett.”

Elképesztő átalakuláson ment keresztül Khloé Kardashian - fotók

Az szinte biztos, hogy a Kardashian lányok közül Khloé változott a legtöbbet az évek során. Szinte elképesztő, hogy az édes kislányból mivé cseperedett. Bár voltak évek, amikor a Kardashian lány nem volt mindig ennyire edzett és izmos, de óriási változáson ment keresztül.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/96879/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Megmutatja igazi arcát az ősz

2020.09.27. 11:50
Így szeptember végéhez érve már itt volt az ideje, hogy az időjárás is ősziesre forduljon. Az biztos, hogy a kabát és az esernyő állandó kellék lesz a következő napokban.

937 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma

2020.09.27. 09:30
Ezzel 24 014 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 6 beteg, így az elhunytak száma 736 főre emelkedett, 5141-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.09.27. 03:00
Bajnai Gordon furcsa kerülői, a Soros-szervezetek börtönmachinációi, az európai turizmus csődhulláma, a filmtörténet legemlékezetesebb csókjai és Rose Leslie terhespocakja vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.26. 04:00
A fővárosi fürdők csoportos leépítése, Fekete-Győr András nemzetárulása, a kötelező kvóta vörös vonala, a koronavírus-járvány generációs háborúja és a nyitott házasságok instabilitása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.25. 04:55
A Hajógyári-sziget megmenekülése, a Jobbik eredendő rasszizmusa, az európai túlélés kézikönyve, Demcsák Zsuzsa nudizmusa és Tóth Andi dekoltázsvillantása pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.24. 03:05
Von der Leyen migrációs pakkja, Orbán Viktor felbukkanása, Dobrev Klára álhírcsomagja, Pataky Attila zokogós vallomása és Alföldi Róbert coming outja csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.23. 05:15
A fideszes városok szemételtakarítása, Brüsszel politikai boszorkányüldözése, a magyar egészségügy leterhelődése, Dzsudzsák Balázs maradonai tömeghatása és Völgyi Zsuzsi lázas kattogása szerdai online lapszemlénkben.

Több mint kétszázan jelentkeztek a Jó tanuló, jó sportoló című felhívásra

2020.09.22. 18:30
A pályázatra - amely a "2020 az erős magyar közösségek éve" része - 247 külhoni magyar fiatal nyújtotta be jelentkezését – …

Sokat késhetnek a vonatok a maszkviselés hiánya miatt

2020.09.22. 15:15
Bár már sajnos bőven volt időnk megszokni, hogy a maszkot viselni kell, vannak, akik még mindig elfelejtik felvenni. Ez egy hét alatt pedig 172 perc késést okozott a MÁV-nál.

633 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma

2020.09.22. 09:25
Ezzel 19 499 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 krónikus beteg, így az elhunytak száma 694 főre emelkedett, 4559-en pedig már meggyógyultak.

Ezeket a cikkeket olvastad már?