Blogolj!

Blogstar kávéház

Kutakodás

A COVID-szűrések visszafogása.

Vizsgálatot ígért a tiszti főorvos a kórházaknak, ha túl sokat tesztelnek. Müller Cecília legújabb iránymutatása Ionesco abszurd drámáira emlékeztet – kommentálja a legújabb utasítást a Népszava Online-nak Falus Ferenc egykori tisztifőorvos.

„A COVID-szűrések alkalmazásáról kaptak iránymutatást csütörtökön a kórházi vezetők a tisztifőorvostól. És bizony Müller Cecília a PCR-tesztek visszafogására ösztönözni az intézményvezetőket. Például arra emlékezteti őket, hogy a tervezett műtétek és egyéb ellátások előtt csak akkor van szükség az úgynevezett PCR-tesztre, ha a páciensnek vannak koronavírus betegségre utaló tünetei. A szakma által az egészségügyiek megfertőződése szempontjából magas kockázatúnak értékelt beavatkozásoknál a diagnosztikus teszt helyett pedig a védőruha viselése ajánlott. Az országos tiszti főorvos megjegyzi azt is, ha egy intézményből túl sok minta érkezne a laborokba, az 'felvetheti a járványgóc gyanúját és a Járványügyi Bevetési Egység bevonásának szükségességét.' Így az esethalmozódások okának kiderítésére vizsgálatot is indít a tisztifőorvosi hivatal, a kutakodásba pedig bevonja a kórházparancsnokokat, valamint a kormányhivatalok népegészségügyi osztályait.”

Vizsgálatot ígért a tiszti főorvos a kórházaknak - ha túl sokat tesztelnek

Müller Cecília legújabb iránymutatása Ionesco abszurd drámáira emlékeztet - kommentálta a legújabb utasítást lapunknak Falus Ferenc, egykori tisztifőorvos. A COVID-szűrések alkalmazásáról kaptak iránymutatást csütörtökön a kórházi vezetők a tisztifőorvostól. És bizony Müller Cecília a PCR-tesztek visszafogására ösztönözni az intézményvezetőket.

Kiütés

A Békás-szoros Trianonja.

Hargitától a román Neamț megyéhez került a turistamágnes, de a székelyek nem adják fel – számol be róla a Magyar Hírlap Online.

„Nem adjuk fel, addig keressük az igazunkat itt és Úz völgyében is, amíg győztesek nem leszünk – mondta lapunknak Borboly Csaba, a Hargita megyei önkormányzat elnöke, miután csütörtökön a Ploiesti-i Táblabíróság – megsemmisítve az elsőfokú ítéletet – a magyar többségű Hargita megyétől a román Neamț megyéhez csatolta természeti szépségével jelentős turisztikai vonzerőt jelentő, hagyományosan Székelyföld részét képező Békás-szorost. A tárgyalásból egyébként Hargita megyét törvénytelen módon kizárták, bizonyítékaira nem voltak kíváncsi a bíróságon, amit lapunknak Borboly 'övön aluli kiütésnek' nevezett, hozzátéve, rendkívüli jogorvoslatért fognak folyamodni.”

Kis helyi Trianon a Békás-szorosban

„Nem adjuk fel, addig keressük az igazunkat itt és Úz völgyében is, amíg győztesek nem leszünk" - mondta lapunknak Borboly Csaba, a Hargita megyei önkormányzat elnöke, miután csütörtökön a Ploiesti-i Táblabíróság - megsemmisítve az elsőfokú ítéletet - a magyar többségű Hargita megyétől a román Neamț megyéhez csatolta természeti szépségével jelentős turisztikai vonzerőt jelentő, hagyományosan Székelyföld részét képező Békás-szorost.

Jogsértés

A balliberálisok lopkodása.

Ellopta a postaládából a nemzeti konzultációs íveket egy baloldali aktivista – állítja az Origo.hu.

„A nőről lapunk birtokába került több kép is, amelyen baloldali politikusokkal kampányolt közösen a tavalyi önkormányzati és EP-választáson. Az elmúlt napokban a baloldal teljes támadást próbált indítani a nemzeti konzultáció ellen. Ennek során a jogszabályok sem zavarják őket. Egy Origo birtokába került videofelvételen egyértelműen az látszik, hogy egy nő egy szolnoki ház postaládájából kilop egy borítékot. Ezt követően megnézi, és elmegy vele. A videót alább tekinthetik meg.”

Így lopta el egy baloldali aktivista a nemzeti konzultációs íveket - videó

Egy szolnoki ház postaládájából lopta ki a nemzeti konzultációs íveket egy nő - derült ki az Origo birtokába került videofelvételből. A nőről lapunk birtokába került több kép is, amelyen baloldali politikusokkal kampányolt közösen a tavalyi önkormányzati és EP-választáson. Az elmúlt napokban a baloldal teljes támadást próbált indítani a nemzeti konzultáció ellen.

Cél

A szélsőbalos tüntetők szervezett kiképzése.

A májat és a vesét kell ütni – magyarázták egy antifasiszta szervezet kiképzésén New Yorkban a Hirado.hu szerint.

„Oknyomozó újságírók épültek be a szervezetbe, hogy feltárják: hogyan készítik fel, hogyan képzik ki a szélsőbaloldali tüntetőket. Kiderült, hogy a kiképzés része a fizikai erőszak alkalmazása is. Szakértők szerint a tüntetőket tudatosan készítik fel arra, hogy erőszakosan lépjenek fel a velük szemben állókkal, adott esetben akár a rendfenntartó szervekkel is. A végső cél pedig az amerikai elnökválasztás eredményének befolyásolása.”

Szervezett kiképzésekkel készítik fel a szélsőbaloldali tüntetőket

A májat és a vesét kell ütni - magyarázták egy antifasiszta szervezet kiképzésén New Yorkban. Oknyomozó újságírók épültek be a szervezetbe, hogy feltárják: hogyan készítik fel, hogyan képzik ki a szélsőbaloldali tüntetőket. Kiderült, hogy a kiképzés része a fizikai erőszak alkalmazása is.

Bombázó

Khloé Kardashian elképesztő átalakulása.

Az szinte biztos, hogy a Kardashian lányok közül Khloé változott a legtöbbet az évek során – így a Blikk Online.

„Szinte elképesztő, hogy az édes kislányból mivé cseperedett. Bár voltak évek, amikor a Kardashian lány nem volt mindig ennyire edzett és izmos, de óriási változáson ment keresztül. Több plasztikai műtéten is átesett, a száját, a mellét és a fenekét is megcsináltatta. Mára a fiatal anyukából egy igazi bombázó lett.”

Elképesztő átalakuláson ment keresztül Khloé Kardashian - fotók

Az szinte biztos, hogy a Kardashian lányok közül Khloé változott a legtöbbet az évek során. Szinte elképesztő, hogy az édes kislányból mivé cseperedett. Bár voltak évek, amikor a Kardashian lány nem volt mindig ennyire edzett és izmos, de óriási változáson ment keresztül.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/96879/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.07.09. 04:45
A jogállamiság különös kompromisszumai, az európai szocialisták sunnyogása, a Nemzeti Konzultáció hasítása, a Balkán gócpontosodása és Farkasházi Réka lángoló szerelme csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.08. 04:00
Karácsony Gergely állati hazugsága, a szélsőbal előretörése, Magyarország rejtett csodái, az innovatív kenyerek térhódítása és Ada megtervezett babaprojektje szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.07. 05:20
Soros György abortuszpártolása, az iskolaőrök elrettentése, Baranyi Krisztina boszorkányüldözése, a britek kristálytiszta részegsége és a magyar Barbie testképzavara keddi online lapszemlénkben.

Feloszlatta magát Mohács képviselő-testülete

2020.07.06. 17:15
Feloszlatta magát a mohácsi képviselő-testület, ezért legkésőbb százhúsz napon belül helyhatósági választásokat tartanak a Duna-parti városban - közölte a település jegyzője hétfőn.

Blogstar kávéház

2020.07.06. 05:10
Az olasz jobboldal szabadságharca, a gyermekorvosi ellátás megreccsenése, a hazai nyaralás biztonsága, a magyar gazdaság élénkülése és Kiszel Tünde ütős naptárfotója hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.05. 05:15
Orbán Viktor szívélyes köszöntése, a baloldali vörösbárók dőzsölése, a szélsőbaloldal randalírozása, a szabadstrandok süllyedése és Soltész Rezső várva várt visszatérése vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.04. 04:10
A kormányzat kultúrharca, László Imre megfutamodása, Macron arcul csapása, az Európai Unió védtelensége és Árpa Attila fülledt szexjelenete szombati online lapszemlénkben.

Fidesz: Az önkormányzatoknak több pénz jut jövőre, mint idén, aki mást mond, az hazudik

2020.07.03. 21:35
Reagálás Karácsony Gergely, Csőzik László, Gémesi György és Tóth József sajtótájékoztatójára.

Szűk családi körben búcsúztak el Benedek Tibortól

2020.07.03. 16:40
A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó családja közleményben tájékoztatta Benedek tisztelőit, hogy az augusztusi vízilabda Magyar Kupa-döntőn tudnak majd elbúcsúzni Benedektől.

Blogstar kávéház

2020.07.03. 05:15
A ferencvárosi balliberálisok széthullása, az anarchista ámokfutók történelemhamisítása, Brüsszel színvak neomarxizmusa, a Hableány-katasztrófa rejtélyei és Robbie Williams halálos fenyegetése pénteki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?