Kilenccel nőtt a fertőzöttek száma
Az elmúlt huszonnégy órában elhunyt egy 77 éves, krónikus beteg és kilenccel, 4553-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Élet

Soros György abortuszpártolása.

A milliárdos tőzsdespekuláns Soros György a kisebbségek védelmezőjeként állítja be magát, azonban a kép sokkal összetettebb. Miközben komoly összegekkel támogatja a Black Lives Mattert, rengeteg költ a Planned Parenthood nevű abortusz klinikákat üzemeltető hálózat finanszírozására is. Az Egyesült Államokban a fekete közösség egyik legnagyobb ellensége az abortusz – így az Origo.hu.

„Azonban míg Soros úgy tesz, mintha érdekelnék a fekete életek, addig igen komoly összegeket pumpál a Planned Parenthood (PP) nevű abortusz klinikákat üzemeltető szervezet fenntartására is. Az amerikai Media Research Center korábban hosszú cikkben tárta fel, hogy kik azok a liberális donorok, akik pénzt adnak a PP-nek. A Susan Thompson Buffett Foundation közel 23,1 millió dollárt utalt, a William and Flora Hewlett Foundation 22,8 millió dollárt, a harmadik legbőkezűbb adomány, 18,3 millió dollár pedig a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványtól (akkori nevén Nyílt Társadalom Intézet) érkezett. Megjegyzik azt is, hogy Sorosék vállalták, hogy egy 4 éves periódusra további 20 millió dollárt utalnak. Az OSF hivatalos honlapján található adatok szerint továbbá 2017-ben a Planned Parenthood Action Fund egy 10 millió dolláros támogatást kapott, több kisebb juttatás mellett. A PP elnök vezérigazgatója, Alexis McGill Johnson. Az afroamerikai nő nemrég közölte, hogy Joe Bident, a demokraták elnökjelöltjét támogatja a szervezetével együtt Donald Trump ellenében.”

Soros milliókkal támogatja a fekete közösség egyik legnagyobb ellenségét

A milliárdos tőzsdespekuláns Soros György a kisebbségek védelmezőjeként állítja be magát, azonban a kép sokkal összetettebb. Miközben komoly összegekkel támogatja a Black Lives Mattert, rengeteg költ a Planned Parenthood nevű abortusz klinikákat üzemeltető hálózat finanszírozására is. Az Egyesült Államokban a fekete közösség egyik legnagyobb ellensége az abortusz - í rta a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Agresszió

Az iskolaőrök elrettentése.

Speciális mobilapplikációt fejleszt a szaktárca az iskolai erőszak megelőzésére, mely az északkeleti országrészben gyakrabban fordul elő, de alapvetően az ország egész területén vannak intézmények, amelyekben megalapozott egy erre felkészített szakember jelenléte – írja a Hirado.hu.

„Horváth László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában hétfőn elmondta, azok az iskolák, amelyek kérik és szükségük van rá, ezt a lehetőséget megkapják. 'Ez nem kötelező, illetve nem szól az idők végezetéig. Tehát, ha valaki kéri, és azt mondja egy idő után, hogy köszönöm szépen, de már nincs rá szükségem, akkor nála megszűnik ez az intézmény' – jelentette ki a miniszteri biztos. Hozzátette: az iskolaőrség elsődleges feladata egyébként is az, hogy visszatartson, ha kell elrettentsen, puszta jelenlétével fokozza az iskolában dolgozók és tanulók biztonságát. Arra is lehetőséget ad mindez, amelyre eddig nem volt lehetőség, hogy ha szükséges, akkor – mint fogalmazott – gyors, erős és hatékony közbelépéssel akadályozza meg az őr az agresszort.”

Pánikgombbal riaszthatnák az iskolaőrt a pedagógusok szükség esetén

Speciális mobilapplikációt fejleszt a szaktárca az iskolai erőszak megelőzésére, mely az északkeleti országrészben gyakrabban fordul elő, de alapvetően az ország egész területén vannak intézmények, amelyekben megalapozott egy erre felkészített szakember jelenléte. A jelenlegi törvénymódosítás értelmében a pedagógusokkal szembeni erőszakos fellépés 12 éves kortól büntethető.

Börtön

Baranyi Krisztina boszorkányüldözése.

A Magyar Hírlap Online birtokába jutott dokumentumok alapján Baranyi Krisztina olyan átvilágításra hivatkozva küldené börtönbe egy ferencvárosi önkormányzati cég vezetőjét, amely eleve koncepciózus volt, a vizsgálati jelentés hemzseg a feltételezésektől, a „súlyos szabálytalanságokról” szóló, ámde bizonyítatlan megállapításoktól.

„Megírtuk: a ferencvárosi képviselő-testület múlt heti ülésén Baranyi Krisztina polgármester a hajléktalanokat foglalkoztató önkormányzati cég, a Feszofe Kft. ügyvezető igazgatójáról szó szerint azt mondta, 'már most börtönben a helye', az azonnali hatályú felmentés esetleges költségeiről pedig kijelentette, 'akár kétszázmilliót is megérne' neki Sebők Endre eltávolítása. Mindez nem különösebben meglepő, hiszen Baranyi már megválasztása után jelezte, hogy 'darabszámra tudja', kik azok az önkormányzatnál, akik lojálisak a Fideszhez, és meg fog tőlük szabadulni. Persze a polgármester Sebők esetében nem a kormánypártisággal érvel, hanem gyakorlatilag 'koncepciós pert' folytatott ellene, a Feszofe Kft. átvilágításával és annak eredményeire hivatkozva. Baranyi a vizsgálat megállapításai alapján 'súlyos szabálytalanságokat' emleget, azonban, bár a dokumentumot márciusban megkapta, feljelentést azóta sem tett. Vajon miért? Információink szerint ennek az az oka, hogy valójában nem találtak olyan tényt, amely az eljárást megalapozná.”

Baranyi Krisztina-féle boszorkányüldözés

Megírtuk: a ferencvárosi képviselő-testület múlt heti ülésén Baranyi Krisztina polgármester a hajléktalanokat foglalkoztató önkormányzati cég, a Feszofe Kft. ügyvezető igazgatójáról szó szerint azt mondta, „már most börtönben a helye", az azonnali hatályú felmentés esetleges költségeiről pedig kijelentette, „akár kétszázmilliót is megérne" neki Sebők Endre eltávolítása.

Szabályszegés

A britek kristálytiszta részegsége.

Tömegek rohamozták a kocsmákat, senkit nem érdekelt a veszély. Sokan éltek vissza az enyhítésekkel, de botrány nélkül nyitottak ki a három hónap után először a brit kocsmák – tudósít a Népszava Online.

„London vigalmi negyedében, a Sohóban és más nagyvárosok központjában tömegjelenetek alakultak ki. A vendégek fittyet hánytak Boris Johnson kormányfő és Matt Hancock egészségügyi miniszter figyelmeztetésére, hogy az egy méterres távolságtartás semmibevétele a Covid-19 fellángolásával, egyben a szigorú korlátozások visszaállításával jár. Ahogy azt John Apter, az Angliai és Walesi Rendőrszövetség elnöke előre megjósolta, 'kristálytiszta, hogy részeg emberek nem tartják be az előírt távolságot'. Ha óriási botrány nem is tört ki, a délnyugat-angliai turistaparadicsomokban, Cornwallban és Devonban több mint ezer incidens igényelt rendőri beavatkozást. Keresve sem lehet jobb magyarázatot találni arra, miért ódzkodnak a helybéliek az idegenforgalom megélénkülésétől.”

Tömegek rohamozták a kocsmákat, senkit nem érdekelt a veszély

Sokan éltek vissza az enyhítésekkel, de botrány nélkül nyitottak ki a három hónap után először a brit kocsmák. Távolról sem minden angliai étterem és kocsma tért vissza, e sorok írójának lakhelye környékén például szombaton még egyetlen üzemelő vendéglőt sem lehetett találni.

Plasztika

A magyar Barbie testképzavara.

A magyar Barbie baba megrendítő vallomása: elmondja a Blikk Online-nak sokkoló történetét, hogyan és miért vitte túlzásba a szépészeti beavatkozásokat.

„A mindössze 22 éves lány mindössze néhány év alatt rengeteg pénzt költött különböző szépészeti beavatkozásokra, amiket a barátja finanszírozott. Orrműtét, mellplasztika, póthaj – hosszú időn keresztül nem volt megállás. Nagyjából egy éve azonban megálljt parancsolt magának, úgy döntve, új külsejének célja is lesz. – Testképzavarban szenvedtem. Mindig találtam valamit magamon, ami nem tetszett. Mára megbántam, de késő, vissza nem lehet alakítani. Éppen ezért most azon vagyok, hogy a többi lánynak segítsek, akik – hozzám hasonlóan – nincsenek megelégedve a testükkel, változtatni akarnak rajta. Lányok, gyönyörűek vagytok, nem kell a plasztika! Ha mégis akarjátok, ötször is gondoljátok át, kihez és milyen beavatkozásra mentek – figyelmeztet Barbie.”

A magyar Barbie baba megrendítő vallomása: elmondta a Blikknek sokkoló történetét - Ez a szomorú valóság

A mindössze 22 éves lány mindössze néhány év alatt rengeteg pénzt költött különböző szépészeti beavatkozásokra, amiket a barátja finanszírozott. Orrműtét, mellplasztika, póthaj - hosszú időn keresztül nem volt megállás. Nagyjából egy éve azonban megálljt parancsolt magának, úgy döntve, új külsejének célja is lesz. ( A legfrissebb hírek itt) - Testképzavarban szenvedtem.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/97315/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.08.03. 22:25
Irán koronavírus-áldozatainak tagadása, Karácsony Gergely Lánchíd körüli töketlenkedése, II. Lipót szobrának megrongálása, Janicsák Veca veszélybe került házassága és Fucsovics Márton szülővárosában aratott győzelme a keddi online …

Harminchatan fertőződtek meg egy családi rendezvényen

2020.08.03. 16:30
A koronavírusos betegek Győr-Moson-Sopron megyében kapták el a fertőzést.

Blogstar kávéház

2020.08.03. 05:15
A nagykövetek durvuló szájkaratéja, Karácsony Gergely hihetetlen szerencsétlenkedése, a baloldal balatoni hisztériakeltése, a celebek mellkisebbítése és Epres Panni soha nem múló szerelme hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.08.02. 04:20
Gyurcsány Ferenc szégyenteljes fenyegetőzése, a szoci kamuvideó európai botránya, a roma holokauszt emlékezete, a magyar munkaerőpiac újjáéledése és Fluor Tomi zenészhisztije vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.08.01. 05:05
Boris Johnson koronakeménykedése, a demokrata városok lángolása, a momentumos polgármester teátrális bukása, a magyar autópiac ellenállósága és Ördög Nóra kétkerekű kiruccanása szombati online lapszemlénkben.

Ablakból kizuhanó ember esett rá egy nőre Budapesten, mindketten meghaltak

2020.07.31. 20:15
Egy emeletes ház ablakából zuhant ki egy férfi, aki egy babakocsit toló nőre esett. Mindketten meghaltak.

Nem ússzuk meg ma hőség nélkül

2020.07.31. 11:20
A nyár egyik elkerülhetetlen pontja a kánikula, amit ma bőven meg fogunk tapasztalni. Olyannyira, hogy első- és másodfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a hőség miatt.

Blogstar kávéház

2020.07.31. 05:15
A zenés fesztiválok kiskapui, Gyurcsányné csúnya lebukása, a balliberális ellenzék parttalan vitái, a migránsok hazatoloncolásának kudarca és Gáspár Bea mértékletes táplálkozása pénteki online lapszemlénkben.

Elrajtolt a Kékszalag mezőnye

2020.07.30. 10:00
Csütörtök reggel kezdődött meg az 52. Kékszalag vitorlásverseny Balatonfüreden, ahonnan 535 hajó startolt el.

Blogstar kávéház

2020.07.30. 03:30
Orbán Viktor gyermeki sikere, Gyurcsányné magyarellenes szövetkezése, a bulinegyed-tüntetés kipukkadása, a magyar járványkezelés hatékonysága és Radics Gigi anyai szárnyalása csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?