Blogolj!

Blogstar kávéház

Megoldás

Angela Merkel lebegtetése.

Merkel elkezdte lebegtetni a hitelcsomagról és a büdzséről szóló megállapodást. Felerősödött az egyrészt-másrészt beszéd ahogy közeleg az uniós csúcstalálkozó – elemez a Népszava Online.

„Nem biztos, hogy sikerül megállapodásra jutni az Európai Unió (EU) pénteken kezdődő rendkívüli csúcstalálkozóján a koronavírus-járvány hatásainak ellensúlyozását szolgáló helyreállítási alapról és az EU következő hétéves költségvetéséről – mondta Angela Merkel német kancellár hétfőn Guiseppe Conte olasz miniszterelnökkel folytatott megbeszélése után a szövetségi kormány Berlin melletti vendégházában. Angela Merkel kiemelte, hogy hosszú még az út a megegyezésig, és 'hidakat kell építeni' a tagországok között. Az a legfontosabb, hogy nagyszabású és erőteljes csomagot állítsanak össze, mert a koronavírus-járványból eredő kihívás 'hatalmas', és nem lehet 'törpe' léptékű megoldással válaszolni rá.”

Merkel elkezdte lebegtetni a hitelcsomagról és a büdzséről szóló megállapodást

Baráth Éva 1984. június 21-én lépett be a vásárosnaményi Vörös Október Férfiruhagyárba, nem sokkal azután, hogy Kisvárdán elvégezte a szakiskolát, s varrónő lett belőle.

Egyetértés

A Nemzeti Konzultáció hasítása.

A hétfő reggeli összesítés szerint eddig 396 ezren töltötték ki a Nemzeti Konzultációt – jelentette be az országgyűlésben Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára az Origo.hu összefoglalója szerint.

„Magyarország sikeresen megnyerte a koronavírus-járvány elleni harc első szakaszát, és ez nagyrészt az időben meghozott intézkedéseknek köszönhető – mondta Selmeczi Gabriella, a Fidesz képviselője napirend előtti felszólalásában. Beszélt arról is, hogy a járványügyi készültséget fenn kell tartani, amíg nincs vakcina, ráadásul több szomszédos országban rohamosan nő a fertőzöttek száma. Nekünk továbbra is a magyar emberek élete és egészsége a legfontosabb – tette hozzá. Éppen azért fontos a Nemzeti Konzultáció, hogy minden ember elmondja a véleményét, hogy milyen intézkedések maradjanak érvényben, és milyen lépések kellenek még. Egyetértési pontok kellenek még akkor is, amikor a baloldal folyamatosan támadja a Nemzeti Konzultációt – mondta Selmeczi Gabriella. A baloldal minden sikeres intézkedést megtámadt, és most a baloldal fél az emberek véleményétől, ezért is támadja a Nemzeti Konzultációt – tette hozzá. Dömötör Csaba válaszában bejelentette, hogy a hétfő reggeli összesítés szerint eddig 396 ezren töltötték ki a Nemzeti Konzultációt.”

Már majdnem 400 ezren töltötték ki a Nemzeti Konzultációt

A hétfő reggeli összesítés szerint eddig 396 ezren töltötték ki a Nemzeti Konzultációt - jelentette be az országgyűlésben Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára. A parlamentben napirend előtt szó volt a pedofília elleni szigorúbb szabályozásról is. Magyarország sikeresen megnyerte a koronavírus-járvány elleni harc első szakaszát, és ez nagyrészt az időben meghozott intézkedéseknek köszönhető - mondta Selmeczi Gabriella, a Fidesz képviselője napirend előtti felszólalásában.

Aggály

Hadházy Ákos fantomszervezkedése.

Az állítólag Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő által létrehozott Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítvány működése és a nemzeti konzultációs ívek gyűjtése egyre átláthatatlanabb, erre hívta fel a figyelmet Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke – jelenti a Magyar Hírlap Online.

„A Hír TV stábja, felderítve a titokzatos postacímet, a Lövölde téri lakásban a 24.hu újságíróját és férjét találta, és Kovács Áron Attila úgy tájékoztatta őket, hogy az az otthonuk. A civil szervezetek névjegyzékében elérhető székhelyről, egy szekszárdi címről pedig az derült ki, hogy az Hadházy Ákos otthona. Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke zavarosnak tartja az alapítvány körüli helyzetet, ami különösen aggályossá teszi a tisztességes adatvédelem biztosítását. Péterfalvi Attila közölte, több beadvány is érkezett már a hatósághoz Hadházyék akciójával kapcsolatban. Ahogyan arról korábban már beszámoltunk: egy másik ügyben a NAIH egymillió forintra büntette a politikust, mert nem kezelte megfelelően az összegyűjtött adatokat. Ezzel kapcsolatban a képviselő bejelentette, hogy jogorvoslatért a bírósághoz fordul.”

Hadházy alapítványa egy fantomszervezet

A Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítvány honlapja lényegében nem működik, így azt sem lehet tudni, pontosan mi köze van Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőnek a szervezethez. Az oldal címlapján egy rövid, homályos bejegyzés fogad, ám a legtöbb funkció feltöltés alatt áll, így az alapító okirat sem elérhető, ahogy az sem tudható meg, kik hozták létre a szervezetet, kik a tagjai, és mit csináltak eddig.

Érzelem

A koronavírus-járvány ellentmondásai.

Világszerte már csaknem tizenhárommillióan kapták el a koronavírust, és csaknem 570 ezren haltak bele a betegségbe. A fertőzés jelenleg 188 országban van jelen. Egymásnak teljesen ellentmondó intézkedések jellemzik a világot – mutatja be a Hirado.hu.

„Mindenki szájmaszkot visel a spanyolországi Baleár-szigeteken: helybéli és turista egyaránt. A helyi vezetők hétfőtől kötelezték erre az embereket az egyik leismertebb spanyol üdülőhelyen, és 100 eurós bírsággal büntetik a szabályszegőket. A lakosok vegyes érzelmekkel fogadták az új szabályozást. Mindezt az újabb esetek számának emelkedése miatt rendelte el a régió vezetése, azért, hogy ne ismétlődjön meg a tavaszi járvány okozta tragédia. Spanyolország volt a második leginkább érintett ország Európában, több mint 28 ezer áldozatot követelt a Covid–19. A szájmaszk állandó viselését Katalónia vezetése rendelte el először, hozzájuk csatlakoztak más régiók is. Egy katalán város hétfőtől vesztegzár alá került, a katalán elnök pedig az egész régióban otthonmaradásra szólította fel az embereket. Mindez túlmutat a madridi kormány ajánlásain, és a rendeletet el is törölte egy helyi bíró, mondván, a katalán regionális kormánynak nincs felhatalmazása ilyen döntések meghozatalára. Az emberek nehezen viselik az újabb szabályozást. Horvátország is hétfőtől tette kötelezővé az arcmaszk viselését nyilvános, zárt terekben. A zágrábi vezetés a járványgörbe emelkedése miatt tartotta fontosnak az intézkedés bevezetését. Az Egyesült Királyság viszont, ahol Európában a legtöbb áldozatot követelte a járvány, folytatja a korlátozások enyhítését. Hétfőtől fogadhatnak vendégeket a szépség- és tetoválószalonok, a fodrászok, a szoláriumok, a gyógyfürdők, és más olyan létesítmények, amelyekben a személyzet tagjai és a vendégek közeli fizikai kapcsolatba kerülhetnek. Az arcmaszkok viselése pedig még mindig csak a tömegközlekedési eszközökön kötelező.”

Egymásnak teljesen ellentmondó intézkedések jellemzik a világot

Világszerte már csaknem tizenhárommillióan kapták el a koronavírust, és csaknem 570 ezren haltak bele a betegségbe. A fertőzés jelenleg 188 országban van jelen. Vakcina továbbra sincs a vírus ellen, és bár sokan dolgoznak a kifejlesztésén, ezek hitelesítése és forgalomba kerülése még hosszas procedúrát vesz igénybe - hangzott el az M1 Híradójában.

Idézet

Vasvári Vivien szerelmes lubickolása.

Vasvár Vivien egy vízben lubickolós, szexi bikinis képpel örvendeztette meg rajongóit – így a Blikk Online.

„Vasvári Vivien és szerelme Spanyolországba utaztak pihenni, ahonnan Vivi napról napra csodálatos és szerelmes képeket oszt meg a közösségi oldalán. Szemmel láthatóan önfeledten és boldogan telik a nyári kikapcsolódásuk, a luxusfeleség most egy vízben lubickolós fotót osztott meg a rajongóival. Sőt, a szerelme egy jól irányzott mozdulattal bele is dobta a vízbe, amit a fotósnak sikerült a legtökéletesebben elkapnia. És ha ez még nem lenne elég, az Instagram-oldalán egy szerelmes idézetet is megosztott a kép mellett Vivi.”

Hatalmas a szerelem: nem akárhogy lubickol Spanyolországban Vasvári Vivien a párjával - fotó

Vasvár Vivien egy vízben lubickolós, szexi bikinis képpel örvendeztette meg rajongóit. Vasvári Vivien és szerelme Spanyolországba utaztak pihenni, ahonnan Vivi napról napra csodálatos és szerelmes képeket oszt meg a közösségi oldalán. ( A legfrissebb hírek itt) Szemmel láthatóan önfeledten és boldogan telik a nyári kikapcsolódásuk, a luxusfeleség most egy vízben lubickolós fotót osztott meg a rajongóival.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/97648/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.08.10. 04:45
A nyugati civilizáció halála, az európaiak lappangó cigányellenessége, a baloldal képmutatása, a magyarok dugimilliárdjai és Eszenyi Enikő eltűnése hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.08.07. 22:40
A rejtélyesen eltűnt Tóth István ügye, az új magyar járványügyi bevetési egység, a Fehéroroszországban fogságba került tévéstáb esete, Benkő László állapotának javulása, valamint a Milan és a Real csatár cserélési tervei a szombati …

Blogstar kávéház

2020.08.06. 22:10
A bejrúti robbanás kivizsgálása, Los Angeles szokatlan járványügyi szigorítása, Müller Cecília sértegetése, nagy felajánlás a hazai sportéletben és egy esküvő nem várt fordulata pénteki online lapszemlénkben.

Óriási támogatást kap a zeneipar

2020.08.06. 12:30
Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter megtartotta szokásos tájékoztatóját a legfrissebb kormányzati intézkedésekről.

33 fővel nőtt a fertőzöttek száma, elhunyt egy beteg

2020.08.06. 09:00
Ezzel 4597 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt egy idős krónikus beteg, így az elhunytak száma 600 főre emelkedett, 3463-an pedig már meggyógyultak.

Spanyolország besárgult

2020.08.06. 08:15
Az ország eddig zöld besorolásúnak számított, viszont az erről szóló országos tisztifőorvosi határozat szerdai száma szerint már sárga, azaz aki onnan hazatér, karanténba kerül. A döntés péntektől lép életbe.

Blogstar kávéház

2020.08.05. 19:50
A bejrúti tragédia és annak hatásai, erőszakos migránsok a határon, a koronavírus újabb hulláma, búcsú egy legendától és Müller Cecília „sztársága” csütörtöki online lapszemlénkben.

Bejrúti robbanás: Magyarország egymillió euróval támogatja a kármentést

2020.08.05. 18:05
Magyarország a Hungary Helps programon keresztül egymillió eurós humanitárius segítségnyújtással támogatja a szerdai bejrúti robbanás után az …

Orbán Viktor levélben üzent a libanoni miniszterelnöknek

2020.08.05. 14:10
Orbán Viktor miniszterelnök levélben biztosította libanoni kollégáját, Hasszan Diabot, hogy Magyarország támogatja és segíti Libanont ebben a nehéz időszakban.

Tizenegy fővel emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma itthon

2020.08.05. 10:50
Ezzel 4564 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt egy idős krónikus beteg. A járvánnyal összefüggésben eddig 599-en haltak meg, …

Ezeket a cikkeket olvastad már?