Blogolj!

Csúcsokat döntöget Orbán Viktor támogatottsága

Az elmúlt öt évben egyszer sem volt ilyen magas a miniszterelnök népszerűsége, mint most.

Fotó: MTi/Koszticsák Szilárd

A kormánypárti politikusok jóval népszerűbbek az ellenzéki politikusoknál. Ráadásul az ellenzéki térfélen nincs olyan személy, akit többen szeretnének fontos politikai pozícióban látni, mint ahányan elutasítják politikai szerepvállalásukat – ez derül ki Nézőpont Intézet legfrissebb felméréséből, amit az Origo ismertetett elsőként.

Az elemzés szerint Orbán Viktor elfogadottsága az elmúlt 5 évben egyszer sem volt ilyen magas: jelenleg a lakosság 57 százaléka szeretné őt továbbra is fontos politikai pozícióban látni a friss közvélemény-kutatás alapján.

A kormányfő munkájával elégedetlenek aránya jelenleg a szavazókorúak csupán 33 százalékát, azaz egyharmadát teszi ki: utoljára 2015 októberében volt ilyen alacsony ez a mutató. Sokatmondó, hogy nemcsak a miniszterelnök, de több kormánytag is profitált politikailag a koronavírus elleni hatékony fellépésből. 2019 decemberéhez, a legutóbbi vizsgálathoz képest Gulyás Gergelyt 14, Szijjártó Pétert 10, Varga Mihályt pedig 9 százalékponttal többen szeretnék fontos politikai pozícióban látni.

A Nézőpont-kutatás arra következtet: jelenleg nincs egyetlen olyan ellenzéki politikus sem, akit többen szeretnének vezető szerepbe juttatni, mint ahányan elutasítják őket. A legkedveltebb balliberális a főpolgármester, Karácsony Gergely 36 százalékos népszerűséggel, de őt minden második válaszadó elutasítja. A lakosság továbbra is Gyurcsány Ferenc politikai szerepvállalásától irtózik leginkább, a válaszadók 78 százaléka nem szeretné őt fontos pozícióban látni.

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/98090/pics/lead_800x600.jpg
közvéleménykutatás,Nézőpont Intézet,Orbán Viktor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Attila
Attila 2020-08-12 21:09:56
MAGYARUL és REÁLISAN: CSÚCSRA ÉRT ORBÁN VIKTOR "DÖNTÖGETÉSÉNEK" TÁMOGATOTTSÁGA!!!
CSENGŐFRÁSZ?! 1 FRÁSZT: EGÉSZSÉGES, MAGYAR NEMZETI ELLENÁLLÁS!!!
ÚJABB TÉNYFELTÁRÓ, VÉRLÁZÍTÓ LELEPLEZÉS AZ ORBÁN-MAFFIÁRÓL 2020-ban: MAGYARMATON!!!
EXTRÉM, ÉLŐ KÖZVETÍTÉSES JOGOS CSALÁD ÉS LAKÁSVÉDELMI AKCIÓ!!!
GYERTEK EL EGY EMBERT PRÓBÁLÓ ELEVEN ELLENÁLLÁSRA A RENDŐRÁLLAM MEGDÖNTÉSÉT ELŐSEGÍTENDŐ BÁTOR HARCOSKÉNT 2020. 10. 20-án 10.00-ra az újpesti Mátyás tér 2/B-be: CSALÁDÉRT, LAKÁSÉRT, ÖNBECSÜLÉSÉRT, SZABADSÁGÉRT!!!

HADÜZENET A ZSÍRMÁJAS MR. BEANNAK alias GYŐRI GÁBORNAK alias ORBÁN VIKTORNAK a 10.000 MAGYAR DEVIZA KÁROSULT ÖNGYILKOSSÁGBA KERGETÉSÉÉRT, A BANKÁRKASZTTAL KÖTÖTT HAZAÁRULÁSÁÉRT (EBRD DIKTÁTUM!), A BOLSEVIK RENDŐRÁLLAM LÉTREHOZÁSÁÉRT ÉS A MAGYAR CSALÁDOK KILAKOLTATÁSÁÉRT!!!
TUDTAD?! …- hogy az offshore érdekeltségű, terrorizmusból eredő pénzeket tisztára mosó Schmidt Mária cégeivel összejátszik a IV. V. VI. VII. XII. XIII. XIV. XV. XVIII. kerületi és a Budapesti Rendőr főkapitányság, az Intrum Justitia adócsaló offshore cég, a Közjegyző és Lakásmaffia, az MBVK és összeférhetetlen elnöke Schadl György, a Pesti Központi Kerületi Bíróság és a Törvényszék korrupt bírái, a Kúria, a Főügyészség és az alkotmány nélküli Alkotmánybíróság?!
…hogy a Fővárosi Törvényszék a Magyar Államkincstár és a „Magyar Állam” ezermilliárdokat maszatol el évente Orbán oligarcháinak?!
…hogy az ún. Babaváró Hitelbe és CSOK-ba rángató NÉPmegtévesztő orbitális ZSIDESZ PROPAGANDA is csupán elektronikus pénzteremtési trükk és a szokásos, de hírhedt uzsorás bankár svindli?!
Biz’ ám!!!
A közel 32 éves ún. „Rózsadombi Paktum” (ami a szabadkőműves cionista világszervezet diktátuma!!!) előírásai szerint fosztja ki és kergeti halálba magyarok tízezreit, hogy az izraeli betelepítési program 2022-ig végleg lejátszódhasson!!!
Ami az érbevágó valóságban arról szól majd, hogy 6 millió magyar rabszolga gürizéséből él jól 4 millió Isten, Anya, Gyermek és Jézus gyilkos új-régi migráns honfoglaló!!!
SEGÍTESZ TÖRTÉNELMET ÍRNI?!...:O
Válaszolok
éva 2020-07-23 10:13:55
komolyan aggasztó, hogy 33% támogatja a haza, és a világ ellenségeit! (EU-E.Államok ilyen alul képzett, senki által meg nem választott vezetése) De, ezen csodálkozni nem kell, hiszen az ösztön emberek (logikus gondolkodásra képtelenek), ahhoz vannak szokva, hogy minél szigorúbbak , kegyetlenül elutasítóak voltak hozzájuk, annál jobban ragaszkodtak a kényelmetlenséghez, az önsors rontáshoz, mártíromsághoz, amit persze másokkal is le akarják nyeletni! "Dögöljön a szomszédé is! "...)
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Minden egészségügyi feltétel adott a védekezéshez Magyarországon

2020.09.26. 11:10
Rendelkezésre áll a szükséges számú kórházi ágy, egészségügyi eszköz és személyzet Magyarországon - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a …

Orbán: Trump nyeri az amerikai elnökválasztást!

2020.09.25. 18:10
A próféta szóljon a magyar miniszterelnökből!

Orbán: A kvóta átnevezve is kvóta marad

2020.09.24. 14:35
Az Európai Bizottság szerdán bemutatott új migrációs és menekültügyi javaslatcsomagjában hiába nevezik át a kvótát másnak, attól még kvóta marad, és azt Magyarország ellenzi – jelentette ki Orbán …

Orbán Viktor: együtt újra sikerülni fog

2020.09.21. 09:05
Tavasszal egyszer már sikerült, együtt ősszel is sikerülni fog - írta a koronavírus-járvány elleni védekezésről Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Nemzet hétfői számában megjelent írásában, amelyben …

Orbán Viktor: Európa ma Közép-Európában épül

2020.09.17. 14:30
Európa ma Közép-Európában épül, a magyarok, a szlovákok, a csehek és a lengyelek építik - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön, az új komáromi Duna-híd (Monostori híd) …

Újabb fontos intézkedéseket jelentett be Orbán Viktor

2020.09.16. 17:15
A miniszterelnök a Facebook-oldalán jelentette be, hogy hazánk továbbra is fenntartja a beutazási korlátozásokat, több helyen is kötelező lesz a maszkviselés illetve éjjelre bezárnak …

Novák Katalin miniszterként dolgozik tovább a családokért

2020.09.12. 20:50
Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár október elsejétől tárca nélküli miniszterként dolgozik a kormányban a családokért. Ezt Orbán Viktor a mai …

Orbán: az egészségügy felkészült a járvány következő hullámának kezelésére

2020.09.12. 10:55
Az egészségügy felkészült a koronavírus-járvány következő hullámának kezelésére - jelentette ki szombat reggel közösségi …

Orbán: fenn kell tartani Közép-Európa gazdaságának működőképességét

2020.09.11. 17:35
A V4-országok érdeke, hogy az egész közép-európai gazdaság működőképessége fennmaradjon: úgy kell jól védekezni a koronavírus-járvány …

Az emberek azt akarják, hogy Magyarország működjön

2020.09.11. 07:35
Péntek reggel a Kossuth Rádió vendége volt Orbán Viktor, miniszterelnök, ahol többek között arról is beszélt, hogy az előttünk álló napokban több intézkedést is be fognak jelenteni.

Ezeket a cikkeket olvastad már?