Blogolj!

Blogstar kávéház

Agresszió

A BLM-mozgalom keresztényellenessége.

Nem szabad bagatellizálni a keresztényellenes támadásokat, ezt tapasztalhatjuk a napokban felgyújtott nantes-i székesegyházról szóló balliberális kommentárokban is, itt az ideje, hogy megálljt parancsoljunk a nyugati keresztényellenességnek – minderről Azbej Tristan államtitkár beszél az Origo.hu-nak adott interjújában.

„A BLM-mozgalom alapvetően úgy indult, hogy az afroamerikai emberek méltóságát és jogvédelmét látta el. Ezzel szemben jól látszik, hogy időközben olyan társadalmi témákat vettek fel, aminek nincs köze a kiindulóponthoz. Egy rasszizmusellenes mozgalomból mára az LMBTQ-lobbi elemeit is propagáló balliberális szócsővé vált. A Soros-pénzekkel támogatott radikális baloldali Black Lives Matter (BLM) mozgalom, valamint az Antifa által gerjesztett zavargáshullám arra is figyelmeztet, hogy az eddigi eszközökön túl most már minden eddiginél erőszakosabb szélsőbaloldali szervezeteket is bevetnek a nemzetállamok szétverésére. Seattle-ben látható, ahogy egy agresszív marxista, szélsőbaloldali ideológia képviselete is szerephez jutott. A múlt héten volt ennek a kicsúcsosodása az erőszakos keresztényellenesség megjelenésével. Ez nem csupán intellektuális keresztényellenesség már, hanem megvalósul a fizikai agresszió is.”

Magyarország kész a nyugati keresztényeknek is életmentő segítséget adni

Nem szabad bagatellizálni a keresztényellenes támadásokat, ezt tapasztalhatjuk a napokban felgyújtott nantes-i székesegyházról szóló balliberális kommentárokban is, itt az ideje, hogy megálljt parancsoljunk a nyugati keresztényellenességnek - minderről Azbej Tristan beszélt az Origónak adott interjújában.

Akadály

Bangóné Borbély Ildikó erőlködése.

Elképesztő, hogy a „kamuvideósok” akarják értékelni a védekezésben résztvevőket – így reagált a Magyar Hírlap Online-nak a Fidesz arra, hogy a szocialista Bangóné Borbély Ildikó parlamenti vizsgálóbizottságot hozna létre a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos kormányzati intézkedések elemzésére.

„Bangóné Borbély Ildikó, Korózs Lajos és a többi baloldali politikus és »álhírgyár« kizárólag azzal volt elfoglalva az elmúlt hónapokban, hogy hazugságokat terjesszen a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos védekezésről és folyamatosan támadja a mentőket, egészségügyi dolgozókat, rendőröket, járványügyi szakembereket és a kormányt – olvasható a Fidesz közleményében, amely kiemeli: a baloldal kezdettől akadályozza a védekezést, nem szavazta meg a sikeres védekezéshez szükséges koronavírus-törvényt, a veszélyhelyzetet, a járványügyi készültséget és a pénzügyi forrásokat sem. – Ezek nélkül nem érhettük volna el, hogy Magyarország most az egyik legbiztonságosabb ország, ahol sok más országgal ellentétben eddig elkerültük a tömeges megbetegedéseket – mutat rá a nagyobbik kormánypárt.”

Fidesz: A kamuvideósok akarják értékelni a védekezésben résztvevőket?

„Bangóné Borbély Ildikó, Korózs Lajos és a többi baloldali politikus és "álhírgyár" kizárólag azzal volt elfoglalva az elmúlt hónapokban, hogy hazugságokat terjesszen a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos védekezésről és folyamatosan támadja a mentőket, egészségügyi dolgozókat, rendőröket, járványügyi szakembereket és a kormányt" - olvasható a Fidesz közleményében, amely kiemeli: a baloldal kezdettől akadályozza a védekezést, nem szavazta meg a sikeres védekezéshez szükséges koronavírus-törvényt, a veszélyhelyzetet, a járványügyi készültséget és a pénzügyi forrásokat sem.

Szemlélet

Az új NAT környezettudatossága.

Az új Nemzeti alaptanterv fontos célkitűzése, hogy a természet szeretetét az oktatásban is megjelenítse. Erről Rétvári Bence beszélt a Kemencei Erdei Múzeumvasút 20. születésnapján tartott ünnepségén – tudósít a Hirado.hu.

„Az államtitkár kiemelte: a kormány igyekezett több tantárgynál speciális módon beépíteni a környezetvédő szemléletet az oktatásba, így a biológia és a földrajz mellett a mozgóképkultúra és médiaismeret és az etika oktatásába is. Rétvári Bence parlamenti államtitkár kiemelte: – Idén ősztől, ez a fajta szemlélet, nemcsak a tematikus nyári táborokban, hanem az oktatásban is kiemelt szerepet kap. Az új és a korábbi alaptanterveket összehasonlítva látható, hogy a klímaváltozás, éghajlatváltozás kifejezések a 2003-as és a 2007-es alaptantervekben egyszer sem szerepeltek, míg a 2012-es és a 2020-asban összesen nyolcszor. Az új nemzeti alaptanterv fontos célkitűzése, hogy a természet szeretetét az oktatásban is megjelenítse.”

Környezettudatosságra tanít az új NAT

Az új Nemzeti alaptanterv fontos célkitűzése, hogy a természet szeretetét az oktatásban is megjelenítse. Erről Rétvári Bence beszélt a Kemencei Erdei Múzeumvasút 20. születésnapján tartott ünnepségén. Az államtitkár kiemelte: a kormány igyekezett több tantárgynál speciális módon beépíteni a környezetvédő szemléletet az oktatásba, így a biológia és a földrajz mellett a mozgóképkultúra és médiaismeret és az etika oktatásába is.

Egyeztetés

A fiatal pedagógusok türelmetlensége.

Nem nagyon bírták kivárni, de végre összejött a találkozó Rácz Zsófia és a Pedagógusok Szakszervezetének Ifjúsági Tagozata között. A fiatalokért felelős helyettes államtitkár a Népszava Online szerint azt írta, bár a felhozott témák nagy része köznevelési kérdés, abban állapodtak meg, hogy tolmácsolja az észrevételeket és javaslatokat az illetékes döntéshozók felé.

„A Pedagógusok Szakszervezete Országos Ifjúsági Tagozata még júniusban hívta fel a figyelmet arra, hogy Rácz Zsófia 4 hónapon keresztül zsinórban mondta le a találkozóját a szakszervezettel. A tagozat kiemelte, hogy március 16. óta próbálnak meg leszervezni egy 30-60 perces találkozót a helyettes államtitkárral, amin a pedagógushiányról és túlterheltségről, az iskolai agresszióról és a lakhatási helyzetről szerették volna beszélgetni. Az atv.hu akkor megkérdezte az Emmit, hogy miért maradtak el a találkozók, és mikor kerülhet sor újabb egyeztetésre. A minisztérium közölte: – A március 16-i találkozó a veszélyhelyzet miatt maradt el. Rácz Zsófia helyettes államtitkár asszony a Pedagógusok Szakszervezete Országos Ifjúsági Tagozatának ezért is ajánlotta fel az online egyeztetés lehetőségét. Az április 21-i időpontot egy hivatali programváltozás miatt azonban le kellett mondania. Jelenleg zajlik a találkozó új időpontjának egyeztetése.”

Öt hónap után végre találkozott Rácz Zsófia a fiatal pedagógusokkal

„Ami késik, nem múlik" - közölte a fiatalokért felelős helyettes államtitkár. „Ami késik, nem múlik... A Pedagógusok Szakszervezetének Ifjúsági Tagozatával egyeztettem" - jelentette be péntek este Rácz Zsófia a Facebook-oldalán. A fiatalokért felelős helyettes államtitkár a bejegyzésben hozzátette: bár a felhozott témák nagy része köznevelési kérdés, abban állapodtak meg, hogy tolmácsolja az észrevételeket és javaslatokat az illetékes döntéshozók felé.

Fenevadak

Demi Rose betörhetetlen dekoltázsa.

Sokszor írtuk már, hogy Demi Rose fotóitól egyszerűen eláll a lélegzet, de a gigamellekkel megáldott modellnél egyszerűen nem létezik olyan szó, hogy túl sok – a Blikk Online úgy fogalmaz, legújabb képével ismét sokkolta követőit.

„A szépségnek edzés után túl melege volt, így úgy döntött, lekapja magáról lila felsőjét, melynek ujjai pont ideálisak voltak arra, hogy kordában tartsák betörhetetlen melleit. Korábban már megírtuk, hogy Demi előszeretettel választ pár számmal kisebb melltartót, mostanra azonban úgy látjuk, azt a döntést hozta, hogy eleve felesleges melltartót viselnie, mindenki jobban jár, ha szabadjára engedi a fenevadakat.”

Nincs is jobb, mint szombat este Demi Rose hatalmas dekoltázsát megcsodálni - fotó

Sokszor írtuk már, hogy Demi Rose fotóitól egyszerűen eláll a lélegzet, de a gigamellekkel megáldott modellnél egyszerűen nem létezik olyan szó, hogy túl sok - legújabb képével ismét sokkolta követőit. A szépségnek edzés után túl melege volt, így úgy döntött, lekapja magáról lila felsőjét, melynek ujjai pont ideálisak voltak arra, hogy kordában tartsák betörhetetlen melleit.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/98227/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Megmutatja igazi arcát az ősz

2020.09.27. 11:50
Így szeptember végéhez érve már itt volt az ideje, hogy az időjárás is ősziesre forduljon. Az biztos, hogy a kabát és az esernyő állandó kellék lesz a következő napokban.

937 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma

2020.09.27. 09:30
Ezzel 24 014 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 6 beteg, így az elhunytak száma 736 főre emelkedett, 5141-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.09.27. 03:00
Bajnai Gordon furcsa kerülői, a Soros-szervezetek börtönmachinációi, az európai turizmus csődhulláma, a filmtörténet legemlékezetesebb csókjai és Rose Leslie terhespocakja vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.26. 04:00
A fővárosi fürdők csoportos leépítése, Fekete-Győr András nemzetárulása, a kötelező kvóta vörös vonala, a koronavírus-járvány generációs háborúja és a nyitott házasságok instabilitása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.25. 04:55
A Hajógyári-sziget megmenekülése, a Jobbik eredendő rasszizmusa, az európai túlélés kézikönyve, Demcsák Zsuzsa nudizmusa és Tóth Andi dekoltázsvillantása pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.24. 03:05
Von der Leyen migrációs pakkja, Orbán Viktor felbukkanása, Dobrev Klára álhírcsomagja, Pataky Attila zokogós vallomása és Alföldi Róbert coming outja csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.23. 05:15
A fideszes városok szemételtakarítása, Brüsszel politikai boszorkányüldözése, a magyar egészségügy leterhelődése, Dzsudzsák Balázs maradonai tömeghatása és Völgyi Zsuzsi lázas kattogása szerdai online lapszemlénkben.

Több mint kétszázan jelentkeztek a Jó tanuló, jó sportoló című felhívásra

2020.09.22. 18:30
A pályázatra - amely a "2020 az erős magyar közösségek éve" része - 247 külhoni magyar fiatal nyújtotta be jelentkezését – …

Sokat késhetnek a vonatok a maszkviselés hiánya miatt

2020.09.22. 15:15
Bár már sajnos bőven volt időnk megszokni, hogy a maszkot viselni kell, vannak, akik még mindig elfelejtik felvenni. Ez egy hét alatt pedig 172 perc késést okozott a MÁV-nál.

633 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma

2020.09.22. 09:25
Ezzel 19 499 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 krónikus beteg, így az elhunytak száma 694 főre emelkedett, 4559-en pedig már meggyógyultak.

Ezeket a cikkeket olvastad már?