Blogolj!

Blogstar kávéház

Népszerűség

Orbán Viktor gyermeki sikere.

Elképesztően sikeres Orbán Viktor fotója újszülött kisunokájával a Facebookon – írja az Origo.hu.

„Megírtuk ma reggel, hogy megszületett Orbán Viktor negyedik unokája. A miniszterelnök egy képet töltött fel közösségimédia-oldalára, karjában a kisfiúval, amelyhez azt írta, hogy 'Férfiak egymás között'. A fotó rendkívül népszerű a Facebookon. Fél nap alatt több mint százezer embernek tetszett.”

Elképesztően sikeres Orbán Viktor fotója újszülött kisunokájával

Megírtuk ma reggel, hogy megszületett Orbán Viktor negyedik unokája. A miniszterelnök egy képet töltött fel közösségimédia-oldalára, karjában a kisfiúval, amelyhez azt írta, hogy „Férfiak egymás között". A fotó rendkívül népszerű a Facebookon. Fél nap alatt több mint százezer embernek tetszett.

Támadás

Gyurcsányé magyarellenes szövetkezése.

A Momentum brüsszeli főnökével fogna össze hazánk ellen a bukott kormányfő felesége – olvasható a Magyar Hírlap Online-on.

„A szélsőséges múltú Dacian Ciolos volt román miniszterelnök, a Momentumot is magába foglaló szélsőbaloldali Renew Europe európai parlamenti frakció vezetője nyílt levélben fordult Ursula von der Leyen bizottsági elnökhöz és Michael Roth német Európa-ügyi miniszterhez, hogy közösen lépjenek fel Magyarországgal és Lengyelországgal szemben. A magyarellenes román politikus fellépését nem lehet másként értelmezni, minthogy Gyurcsánynéval közösen uniós szintű támadást készítenek elő Magyarországgal szemben. Vélhetően korábban ezért egyeztetett a baloldali hírportál kirúgott főszerkesztője, Dull Szabolcs is Gyurcsánynéval.”

Gyurcsánynéval szövetkezne hazánk ellen a Momentum brüsszeli főnöke

Ciolos Magyarország kapcsán a sajtószabadságért „aggódik", külön kiemelve a baloldali Indexet, míg Lengyelország tekintetében a külföldi tulajdonú média tervezett „repolonizációjával" van problémája. Azt is kifejtette, hogy a 7-es cikkely szerinti eljárások egyik állam esetében sem vezettek eredményre.

Hátraarc

A bulinegyed-tüntetés kipukkadása.

Senki sem mozdult a bulinegyedért. A nagyszabású tüntetés először utcabállá változott volna, végül az utolsó pillanatban le is mondták a szervezők – foglalja össze a Népszava Online.

„Noha nagy felháborodást váltott ki még júniusban, hogy a koronavírus-járvány közepette a Niedermüller Péter (DK) által vezetett erzsébetvárosi önkormányzat kihirdette a belvárosi szórakozó helyek korlátozásáról szóló rendeletét, szerda estére hiába hirdettek megmozdulást a bulinegyed jövőjéért. A nagyszabású tüntetés először utcabállá változott volna, végül az utolsó pillanatban le is mondták a szervezők. 'Nagyon harcias volt a szervezés, és noha sok vendéglátós egyetértett azzal, hogy a válsághelyzet közepette nem volt időszerű, sőt káros az új szabályok kihirdetése, inkább kihátráltak az ügy mögül' – fogalmazott a szervezésre rálátó forrásunk. Elmondása szerint évek óta komoly problémája a vendéglátóknak, hogy bár fontosnak látják a közös érdekképviseletet, mikor konfrontációra kerülne sor a kerülettel, akkor mindenki a saját vállalkozásának érdekeit nézi, hogy ne érintse hátrányosan a tiltakozás. Ennek következményének tudja be, hogy a szervezők elálltak a tüntetéstől. Pedig a vendéglátóhelyeket a kieső turizmus okozta válság és a korlátozások is hátrányosan érintek. Rengeteg étterem és szórakozóhely él meg súlyos veszteségeket, széleskörűek voltak az elbocsátások, illetve sok stáb csökkentett számban dolgozik.”

Senki sem mozdult a bulinegyedért

Az ORFK kiegészítést vár a korrupciósgyanúsnak nevezett fővárosi beruházásokkal kapcsolatban - Tarlós István lépett, most a Városházánál pattog a labda. Feljelentés-kiegészítést rendelt el az Országos Rendőr-főkapitányság annak kapcsán, hogy Tarlós István eljelentést tett náluk több nagy fővárosi beruházás ügyében - tudta meg a Népszava. Lapunknak kérdésére maga Tarlós számolt be a fejleményről.

Mutató

A magyar járványkezelés hatékonysága.

Európai uniós összevetésben is a legsikeresebbnek számít a magyar járványkezelés – állítja a Hirado.hu.

„Az elhunytak számától a gazdasági visszaesésen keresztül a munkanélküliségig a magyar járványkezelés a leghatékonyabb az Európai Unióban a Magyar Nemzeti Bank szakértői által kidolgozott járványkezelési versenyképességi mutató alapján. Az index több olyan részmutatót is tartalmaz, amelynek értéke összefüggésben van a járvánnyal, így a rangsor nemcsak egyszerűen a koronavírus elleni védekezés hatékonyságát tükrözi, hanem azt is, hogy sikerült-e kivédeni a másodlagos hatásokat, így például a gazdaságra vagy a szociális biztonságra gyakorolt negatív következményeket. Baksay Gergely, az MNB-elemzés egyik készítője a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában kifejtette: elsősorban egészségügyi és gazdasági adatokból állították össze a mutatót. Figyelembe vették a betegek és az elhunytak számát, a munkanélküliség és a foglalkoztatottság alakulását, a GDP növekedését, a külső egyensúlyt, és végül a hitelmoratórium időtartamát, amely Magyarországon kilenc hónap. Magyarország a legtöbb mutatóban jól teljesít, ennek a következménye, hogy élen végzett a teljes listát nézve – fogalmazott Basay Gergely.”

A magyar járványkezelés a leghatékonyabb az Európai Unióban

Az elhunytak számától a gazdasági visszaesésen keresztül a munkanélküliségig a magyar járványkezelés a leghatékonyabb az Európai Unióban a Magyar Nemzeti Bank szakértői által kidolgozott járványkezelési versenyképességi mutató alapján.

Üzenet

Radics Gigi anyai szárnyalása.

Őszintén mesélt anyaságáról a Blikk Online-nak.

„Mivel a boltokban szinte mindig felismernek, így alapvetően udvariasak, kedvesek velem mindenhol. Ez most fokozottan igaz, például az orvosi rendelőben mindig szorítanak nekem helyet, hogy leülhessek, ami nagyon jólesik, hiszen fáradékonyabb vagyok. Azt gondolom, figyelmesek az emberek a kismamákkal, nekem legalábbis pozitív tapasztalataim vannak. – A hozzászólások kilencvenkilenc százaléka pozitív, ahogyan eddig is. Persze, mindig vannak, akik bántó, sértő dolgokat írnak, de ezekkel eddig sem foglalkoztam. Volt olyan ismerősöm, akivel tíz éve nem beszéltünk, de amikor kiderült, babát várunk, nagyon kedves üzenetet írt. Nem tudom, én vagyok-e különösen szerencsés, avagy alapvetően a várandós nőket nem piszkálják annyian.”

Radics Gigi az anyaságról mesélt: „Figyelmesek az emberek a kismamákkal"

► Előzékenyebbek az emberek önnel, amióta babát vár? ► A követőtábora is így reagált a hírre? - Mivel a boltokban szinte mindig felismernek, így alapvetően udvariasak, kedvesek velem mindenhol. Ez most fokozottan igaz, például az orvosi rendelőben mindig szorítanak nekem helyet, hogy leülhessek, ami nagyon jólesik, hiszen fáradékonyabb vagyok.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/98407/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.11.28. 04:15
A munkanélküliség számháborúja, Soros és Gyurcsány mesterterve, Kunhalmi Ágnes beismerő vallomása, a vakcinák életmentése és Presser Gábor hatalmas melója szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.27. 05:15
A korrupciós veszély fokozódása, a Gyurcsány-kormány LMBTQ-politikája, a népszavazás álcája, Diego Maradona rejtélyes halála és Vlagyimir Putyin titokzatos leánya pénteki online lapszemlénkben.

Rákay Philip: Nem kérdés, hogy Magyarország újra célkeresztbe kerül

2020.11.26. 16:15
Joe Biden megválasztásával újabb támadásokra számíthat Magyarország, erre pedig már most fel kell készülni – figyelmeztet legújabb videójában Rákay …

Müller Cecília: Egyre több a teszt, ezért egyre több a regisztrált fertőzésszám

2020.11.26. 13:45
Az operatív törzs ma is megtartotta sajtótájékoztatóját, ahol közölték a legfrissebb járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket és …

Blogstar kávéház

2020.11.26. 05:20
A Fidesz-hadtest nyugat-balkáni nyomulása, a multikulturális társadalom önfeladása, Brüsszel rögeszmés büntetése, a Jobbik zuhanórepülése és Oszter Sándor vörös rózsái csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezt a cikket cenzúrázta a “független” Soros-média

2020.11.25. 12:15
Orbán Viktor közzétette Soros Györgynek szánt levelét, miután a Project Syndicate letiltotta azt.

Müller Cecília: Folyamatosan zajlik az egészségügyi dolgozók tesztelése

2020.11.25. 11:55
Megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját az operatív törzs, ahol ismertették a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket.

3806 fővel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma itthon

2020.11.25. 09:30
Ezzel összesen már 185 687 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma az országban. Az elmúlt huszonnégy órában 106-an hunytak el, összesen 4 114 áldozata van már a …

Blogstar kávéház

2020.11.25. 05:15
Dobrev Klára predátor üzemmódja, a Fehér Ház fehér zászlója, a Fradi csodálatos helytállása, Párizs illegális migrástábora és Nádai Anikó tanulságos üzenete szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.24. 05:15
A magyar rendvédelem háborgása, Párizs illegális koronapartijai, Brüsszel lopakodó kvótatervei, Törőcsik Mari köszöntése és Curtis szerelmes őrangyala keddi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?