Blogolj!

Blogstar kávéház

Átok

Gyurcsány Ferenc szégyenteljes fenyegetőzése.

Még a radikális baloldaltól is szokatlan, a kommunista diktatúra időszakát felidéző módon fenyegette meg a bukott miniszterelnök, a baloldal vezetője, Gyurcsány Ferenc az egyik legnagyobb magyar művészt, a Kossuth-díjas Vidnyánszky Attilát, a Nemzeti Színház igazgatóját. Azt írta a Facebookon: földönfutóvá teszi, minden értelemben – írja az Origo.hu.

„A magyarországi baloldal vezetője írta mindezt. Gyurcsány Ferenc, a bukott miniszterelnök. Pusztán azért, mert a Színház- és Filmművészeti Egyetem kuratóriumi elnöke Vidnyánszky Attila lett. Vidnyánszky Attila, a Kossuth-díjas rendező, a Nemzeti Színház igazgatója, az egész Európában ismert művész. Akinek előadásait felállva ünnepelték Párizsban, Münchenben, Moszkvában, Szentpétervárott, Olaszországban vagy éppen Lengyelországban. A hatgyermekes, törvénytisztelő művészt akarja földönfutóvá tenni Gyurcsány Ferenc. Idézzük még egyszer a mondatot. 'Vidnyánszky Attila (és társai) minden értelemben földönfutók lesznek.' Így, ezzel fenyegetőzik tehát egy parlamenti képviselő, egy baloldali politikus, a magyarországi baloldal vezetője.”

Földönfutóvá teszi Vidnyánszky Attilát, ezzel fenyegetőzik Gyurcsány Ferenc

Még a radikális baloldaltól is szokatlan, a kommunista diktatúra időszakát felidéző módon fenyegette meg a bukott miniszterelnök, a baloldal vezetője, Gyurcsány Ferenc az egyik legnagyobb magyar művészt, a Kossuth-díjas Vidnyánszky Attilát, a Nemzeti Színház igazgatóját. Azt írta a Facebookon: földönfutóvá teszi, minden értelemben.

Visszaélés

A szoci kamuvideó európai botránya.

Már az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) is vizsgálja a baloldal „kamuvideóját” európai uniós forrásokkal való visszaélés miatt – idézi Hollik Istvánt a Magyar Hírlap Online.

„A politikus közölte: a 'botrányos videó' azért keltette fel az OLAF érdeklődését, mert a gyanú szerint a baloldal uniós pénzekkel is visszaélt az anyag készítése során. A videó egyik készítője ‒ aki a Népszabadság volt újságírója ‒ ugyanis uniós pénzből fizetett alkalmazott: az MSZP és Ujhelyi István európai parlamenti asszisztense ‒ mutatott rá Hollik István. Hangsúlyozta: ez innentől kezdve komoly pénzügyi visszaélés, hiszen az Európai Parlament által fizetett asszisztens kizárólag európai parlamenti feladatokat láthat el. Az viszont egyértelműen törvénytelen ‒ folytatta ‒ ha európai parlamenti munkatárs belpolitikai, pártpolitikai célokat szolgáló tevékenységet végez az Európai Parlament pénzén. 'Márpedig itt pontosan ez történt: Ujhelyi István európai parlamenti asszisztense az MSZP megbízására, tehát politikai párt részére készített pártpolitikai célokat szolgáló videót, ráadásul egy kamuvideót, amit kifejezetten álhírgyártásra készítettek' ‒ jelentette ki.”

Az OLAF is vizsgálódik a baloldal kamuvideója ügyében

A politikus közölte: a „botrányos videó" azért keltette fel az OLAF érdeklődését, mert a gyanú szerint a baloldal uniós pénzekkel is visszaélt az anyag készítése során. A videó egyik készítője - aki a Népszabadság volt újságírója - ugyanis uniós pénzből fizetett alkalmazott: az MSZP és Ujhelyi István európai parlamenti asszisztense - mutatott rá Hollik István.

Áldozat

A roma holokauszt emlékezete.

Virrasztással egybekötött megemlékezést szerveztek a roma holokauszt emléknapján. Karácsony Gergely főpolgármester is közreműködött az áldozatok neveinek felolvasásában – tudósít a Népszava Online.

„Fahidi Éva, mielőtt a nevek felolvasásába kezdett volna, a közös tragédiára utalva hangsúlyozta, hogy a zsidó és a roma áldozatokat ugyanabban a gázkamrában pusztították el. Fahidi Éva után Karácsony Gergely főpolgármester következett. Vállalta a közreműködést Nemcsák Károly színész, a József Attila Színház igazgatója és – többek között – Gordon Gábor, az Élet Menete Alapítvány vezetője is. A vasárnap délutánig folyamatosan tartó gyászrendezvény során roma és nem roma fiatalok, művészek, közszereplők, civil szervezetek tagjai váltják egymást. Végezetül egy általános iskolás korú roma származású kislány és egy zsidó kisfiú olvassa fel a neveket: jelképezve, hogy az áldozatokra való emlékezést tovább kell adni a következő nemzedékeknek. Arról, hogy hány roma áldozata volt Magyarországon és Európában a náci üldöztetésnek, jelentősen eltérő becsléseket, adatokat lehet olvasni. A Nehru parton tartott megemlékezés szervezői ugyanakkor hangsúlyozták: a romákkal szembeni gyűlölet 1945-ben nem ért véget, éppen ezért feladatunk, hogy a cigányellenesség ellen hazai, nemzetközi és politikai szinten is elköteleződjünk, és felszámoljuk azt.”

Roma áldozatok: nevük említése lehetőség, hogy emlékezzünk rájuk

Virrasztással egybekötött megemlékezést szerveztek a roma holokauszt emléknapján. Karácsony Gergely főpolgármester is közreműködött az áldozatok neveinek felolvasásában. Majdnem 12 ezer áldozat neve hangzik el, ami csak töredéke a náci üldöztetés összes roma áldozatának - mondta Herfort Marietta, a Phiren Amenca (Járj velünk), budapesti székhelyű nemzetközi ifjúsági szervezet igazgatója a roma holokauszt emléknapján, szombat délután.

Igény

A magyar munkaerőpiac újjáéledése.

Négymillió 457 ezer magyar embernek volt állása júniusban a KSH július közepén közzétett adatai szerint. Mindez azt jelenti, hogy a koronavírus-járvány okozta válság után lassan, de biztosan kezd magához térni a munkaerőpiac, annyian dolgoznak már, mint korábban – állítja a Hirado.hu.

„Májushoz képest majd 60 ezerrel nőtt a foglalkoztatottak száma. Oláh Dániel közgazdász szerint ennél is jelentősebb a növekedés, ha a koronavírus-válság mélypontjához, áprilishoz képest viszonyítjuk a KSH friss adatát. 'Az áprilisi mélypont óta 90 ezer fővel sikerült már növelni a foglalkoztatást Magyarországon, ami azt jelenti, hogy van egy egyfajta gyors talpra állás a magyar munkapiacon. Ez azt jelenti lényegében, hogy most már annyian dolgoznak a magyar munkapiacon, mint januárban, a koronavírus-járványt megelőzően' – hangsúlyozta. Szakértők szerint a kedvező munkaerőpiaci folyamatok a Gazdaságvédelmi Akcióterv intézkedéseinek is köszönhetők. A munkahelyvédelmi bértámogatás például mintegy 14 ezer vállalkozás esetén járult hozzá a munkavállalók megtartásához: eddig közel 200 ezer dolgozó után igényelték mintegy 33 milliárd forint értékben.”

Annyian dolgoznak a munkaerőpiacon, mint a koronavírus-járványt megelőzően

Négymillió 457 ezer magyar embernek volt állása júniusban a KSH július közepén közzétett adatai szerint. Mindez azt jelenti, hogy a koronavírus-járvány okozta válság után lassan, de biztosan kezd magához térni a munkaerőpiac - hangzott el az M1 Summa című adásában.

Személyiség

Fluor Tomi zenészhisztije.

Kifakadt Fluor Tomi! Az Instagramon tett közzé egy bejegyzést, ahol leírja, hogy egyesek milyen hozzászólásokat írnak az elkeseredett zenészek posztjai alá. Aggasztó kép tárult Tomi felé – így a Blikk Online.

„Fluor Tomi posztjában leírta, hogy a zenész szakma nem ér véget a műszak után, 0-24-ben vannak nyomás alatt, hatalmas felelősséggel terhelve. A WellHello énekese elmondása szerint sokszor túlvállalta magát és rengetegszer küzdött szorongással, valamint álmatlan éjszakákkal. Tomi 16 éve építi a karrierjét, minden tudását, pénzét és idejét ebbe fektette bele, hiszen, ahogy ő fogalmazott ez az álma és a megélhetése is. Hozzátette, hogyha szükség volna rá a kétkezi munka sem büdös neki, hiszen korábban is vállalta, de ettől függetlenül akár tetszik, akár nem, a 'kapálást' nem tartja többre az agyi munkánál, a kreatívitásnál és az önmegvalósításnál. Nem szeretné, hogyha egy előadó kiírja, hogy valami igazságtalan, akkor azt rögtön zenészihisztinek titulálják egyesek, ugyanis ez nem arról szól, hogy sajnálni kéne a zenészeket, de a rosszindulat nem a legjobb megoldás a válság idején és ez többről szól mint az anyagiak. Tomi számára 16 éve az élete és a személyisége része a színpad.”

„Bocsánat, de nem megyek kapálni" - Fluor Tomi az Instagramon fakadt ki - fotó

Fluor Tomi az Instagramon írta le a véleményét./Fotó: RAS-archívum Fluor Tomi az Instagramon tett közzé egy bejegyzést, ahol leírja, hogy egyesek milyen hozzászólásokat írnak az elkeseredett zenészek posztjai alá. Aggasztó kép tárult Tomi felé. Fluor Tomi posztjában leírta, hogy a zenész szakma nem ér véget a műszak után, 0-24-ben vannak nyomás alatt, hatalmas felelősséggel terhelve.

Címkék: Aktuális, lapszemle
1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/98534/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Attila
Attila 2020-08-02 13:59:41
PATTOGÓ „MŰVÉSZ-RÉTEG” azaz a HEREVERŐK JAJVESZÉKE!!!
MAGYARÁN, IPI-APACS: RIPACSOK!!!
Fejbúbunkon jön ki, hogy a magyarországi cionista lakájkormány továbbra is fenntartja a zenés-táncos hepajokra vonatkozó hatályos ún. szabályokat augusztus 15. után is, vagyis marad az 500 fős korlátozás.
Ez a lélek és egyben fizikai határszám már a kezdet kezdetén rögösítette a dolgozó többségi társadalom adóforintjaiból eddig igen könnyen élősködő ún. „művészek” és a vírusmentes időszakokban igen szemtelen és mérhetetlen nagy étvágyú ún. „rendezvényszervező” lobbi helyzetét is…- mivel a pénztermelő donor (Magyarország kizsákmányolt dolgozói!!!) testét már előtte csonkolták Orbán perverz-parazita ügynök-követei/követői a velejéig rothadt és korrupt NEResztény „mészárosok”!!!
Ennek a donornak (Magyarország rabszolgabéren tartott állampolgárai!!!) az altatás nélküli amputálásáról azonban NAGYON NEM akarództak sem a függetlennek hazudott külföldről dotált libernyák belső ellenségek…- sem pedig az ország-rontó kormánypártiak agy-mosó propagandagépezetei beszámolni!!!
…és MIT AD ISTEN?!...- már megint az a pártízezres címlap és búlvár-bitang magamutogató adócsaló és/vagy alig adózó léhűtő focista, színész, énekes-zenész, celeb-zselő felfútt szociopata ajvékol, akik eddig hajnaltól-NAPestig azzal kérkedtek és visszhangozták a létező összes média-csatornában, hogy mikor mit , kit vettek meg kilóra és, hogy hol, kivel nyaraltak évente négyszer kipihenni rohadt fárasztó „szakmájuk” fáradalmait!!!
…mert ez „1 SZAKMA AZD+” dübörögték kánonban,; - egóból, harsányan a „dolgozó, őket el és kitartó NÉPnek!”, hogy igenis tudja az a „paraszt”, hogy egy felsőbbrendű VIP tagjai ők !!!...- akik okkal és joggal keresnek 10x, 100x, 1000x is többet egy magyar halandónál (óránként, naponta, havonta, évente és/vagy 1 élet alatt!!!)!!!
MOST MEG, HOGY ELVÉREZNI LÁTSZIK A DONORJUK…- MÉG KISZÍVJÁK MAGUKNAK EZEK A VÉRSZÍVÓ PARAZITÁK…: AZ UTOLSÓ CSEPPEKET IS!!!...- és még mindig büntetlenül teheti meg ez az ún. „művészréteg”: 2020-ban is!!!...- mert a cigány-úton dübörgő ORBÁN KOMPÁNIA még mindig a hangos, agresszív kisebbség száját tömi be először: az ÉHEZŐ, MEGLOPOTT MILLIÓK HELYETT!!!
EBBŐL ELÉG: KULTÚR-MOCSKOK!!!
IDEJE LEMŰTENÜNK MAGUNKRÓL MINDEN PÚPOT/PÁPÁT, SZÍNÉSZT/SZÍNLELÉSZT, ORVOT és ORROT, AMI MÁR MEGINT A DONOR SEGGÉBE ÉR!!!
Szerrel és tettel: PáLoS TReND
https://www.youtube.com/watch?v=kNxjKS7Cu7g
http://www.atv.hu/belfold/20200802-fluor-tomi-nem-tudom-tobbre-tartani-a-kapalast-mint-az-agyi-munkat-a-kitartast-es-az-onmegvalositast
https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ujabb-oktato-mondott-le-a-szinmuveszetin-vidnyanszky-kinevezese-utan/
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.11.27. 05:15
A korrupciós veszély fokozódása, a Gyurcsány-kormány LMBTQ-politikája, a népszavazás álcája, Diego Maradona rejtélyes halála és Vlagyimir Putyin titokzatos leánya pénteki online lapszemlénkben.

Rákay Philip: Nem kérdés, hogy Magyarország újra célkeresztbe kerül

2020.11.26. 16:15
Joe Biden megválasztásával újabb támadásokra számíthat Magyarország, erre pedig már most fel kell készülni – figyelmeztet legújabb videójában Rákay …

Müller Cecília: Egyre több a teszt, ezért egyre több a regisztrált fertőzésszám

2020.11.26. 13:45
Az operatív törzs ma is megtartotta sajtótájékoztatóját, ahol közölték a legfrissebb járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket és …

Blogstar kávéház

2020.11.26. 05:20
A Fidesz-hadtest nyugat-balkáni nyomulása, a multikulturális társadalom önfeladása, Brüsszel rögeszmés büntetése, a Jobbik zuhanórepülése és Oszter Sándor vörös rózsái csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezt a cikket cenzúrázta a “független” Soros-média

2020.11.25. 12:15
Orbán Viktor közzétette Soros Györgynek szánt levelét, miután a Project Syndicate letiltotta azt.

Müller Cecília: Folyamatosan zajlik az egészségügyi dolgozók tesztelése

2020.11.25. 11:55
Megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját az operatív törzs, ahol ismertették a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket.

3806 fővel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma itthon

2020.11.25. 09:30
Ezzel összesen már 185 687 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma az országban. Az elmúlt huszonnégy órában 106-an hunytak el, összesen 4 114 áldozata van már a …

Blogstar kávéház

2020.11.25. 05:15
Dobrev Klára predátor üzemmódja, a Fehér Ház fehér zászlója, a Fradi csodálatos helytállása, Párizs illegális migrástábora és Nádai Anikó tanulságos üzenete szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.24. 05:15
A magyar rendvédelem háborgása, Párizs illegális koronapartijai, Brüsszel lopakodó kvótatervei, Törőcsik Mari köszöntése és Curtis szerelmes őrangyala keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.23. 04:10
A baloldal szolgalelkű tapsikolása, Franciaország brutális cenzúrája, a belga járványkezelés katasztrófája, az oktatási intézmények leszűrése és Várkonyi Andrea rejtélyes eltűnése hétfői online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?