Blogolj!

Blogstar kávéház

Dominó-effektus

A keddi bejrúti tragédia több súlyos gondot is magában hordoz, mint azt előre gondolnánk.

Bár egy ilyen katasztrófa nem tud jó időben történni, a robbanás az elemzők szerint csak tovább élezi a síitákat, szunnitákat, maronita keresztényeket és drúzokat egymás ellen fordító polgárháborúból igazán soha ki nem lábalt országon belüli politikai és gazdasági válságot

Kéretlen látogatók

Nem szűnik a migránsok illegális határátlépése.

Csaknem száz migráns gyűlt össze a határ szerb oldalán, a Röszke közelében található kiserdőben 2020. augusztus 5-én. A rendőrök éjfél után nem sokkal a hőkamerákon keresztül észlelték a csoportot. A migránsok a határ több pontján egyszerre próbáltak meg illegálisan Magyarország területére jutni. Erőszakosan léptek fel a határt védő egyenruhásokkal szemben, kövekkel dobálták meg őket, néhányan obszcénul, szeméremsértő módon viselkedtek. Mintegy harmincan felmásztak a határkerítésre, így próbálva bejutni az országba

Lökéshullám

A nyári utazásokkal nemcsak a turisták, hanem a koronavírus-fertőzöttek száma is megsokszorozódott a népszerű nyaralóhelyeken.

A 7 és fél milliós Katalóniában (Barcelonán és környékén) az elmúlt héten többször naponta ezer új esetet jelentettek. A Riviéra egyik legnépszerűbb központjában, Nizzában már az utcán is maszkot kell viselni, de romlik a helyzet az olaszországi Velencében és környékén, valamint Bulgáriában is. Egyre nagyobb a koronavírus behurcolásának veszélye

Búcsú

A 76 évesen elhunyt Szűcs Lajos egykori olimpiai bajnok klasszis labdarúgótól búcsúztak a Groupama Arénában.

Celeb-les

Van, hogy néha fordul a kocka és a celeb fotózkodik egy elismert szaktekintéllyel. Ezúttal Tóth Gabit kapták lencsevégre Müller Cecíliával.

Korábban is kiderült, hogy az országos tisztifőorvos népszerűsége hatalmas, és ugyan a járvány idején csakis a helyzet megoldásával foglalkozott, amióta véget ért a tavasszal naponta jelentkező Operatív Törzs sajtótájékoztató, sokkal felszabadultabb és hajlandó közös fotókra is megállni, és beszélgetni is

Címkék: lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/98665/pics/lead_800x600.jpg
lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.09.22. 03:10
A Belarusz-szankciók bukása, Gyurcsány szánalmas színháza, a Jobbik borsodi kálváriája, a magyarok maszkkötelezettsége és Palvin Barbi fehérneműrejtélye keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.21. 05:15
Lukasenko csapdahelyzete, Gyurcsány Ferenc fröcsögő fenyegetőzése, a színészhallgatók megnyomorítása, Barta Sylvia koronavíruskínjai és Rónai Egon családi tragédiája hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.19. 21:45
Az SZFE biciklis demonstrációja, Joe Biden balos rángatózása, a gyermeki agy szuperképessége, Gareth Bale hazatérése és Jordán Tamás életveszélyes incidense online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.19. 03:25
A kormányközeli szervezetek milliárdos pénzesője, Karácsony Gergely pofátlansága, a baloldal járványügyi álhírgyára, Liptai Claudia pokoli fájdalmai és Molnár Anikó gyermeki vallomása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.18. 04:05
A bankok bekeményítése, az erőszak amerikai tombolása, a baloldali politikusok vírusrelativizálása, Gyurcsány Ferenc szerepjátéka és Péter Szabó Szilvia farkasharapása pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.17. 04:55
Budapest kiemelt kockázata, a koronavírus berobbanása, Lendvai Ildikó kivonulása, a Ferencváros futballcsodája és Aczél Zoltán összeroppanása csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.16. 05:05
A budapesti baloldal ármánykodása, a koronavírus magyarországi tarolása, a francia pornófalu megfertőződése, a tömegközlekedés maszkrazziája és az Edda víruspánikja szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.15. 02:55
Budapest tízmilliárdos számháborúja, a szocialisták trójai falova, a tudatos vásárlás egészségvédelme, a magyar sztárok iskolakerülése és Vajna Tímea drámai fogyása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.14. 04:00
A karácsonyfa baloldali betiltása, a keresztény kultúra erőforrása, a Soros-gondolatok magyarországi exportja, az építési hitelek szigorodása és Köllő Babett vagány villantása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.13. 05:10
A brutális Gyurcsány-videó hasítása, a Soros-hálózat többfrontos támadása, a maszkulin képernyő feminitása, a sárgamellényesek tombolása és Mundruczó Kornél elismerése vasárnapi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?