Blogolj!

Blogstar kávéház

Dominó-effektus

A keddi bejrúti tragédia több súlyos gondot is magában hordoz, mint azt előre gondolnánk.

Bár egy ilyen katasztrófa nem tud jó időben történni, a robbanás az elemzők szerint csak tovább élezi a síitákat, szunnitákat, maronita keresztényeket és drúzokat egymás ellen fordító polgárháborúból igazán soha ki nem lábalt országon belüli politikai és gazdasági válságot

Kéretlen látogatók

Nem szűnik a migránsok illegális határátlépése.

Csaknem száz migráns gyűlt össze a határ szerb oldalán, a Röszke közelében található kiserdőben 2020. augusztus 5-én. A rendőrök éjfél után nem sokkal a hőkamerákon keresztül észlelték a csoportot. A migránsok a határ több pontján egyszerre próbáltak meg illegálisan Magyarország területére jutni. Erőszakosan léptek fel a határt védő egyenruhásokkal szemben, kövekkel dobálták meg őket, néhányan obszcénul, szeméremsértő módon viselkedtek. Mintegy harmincan felmásztak a határkerítésre, így próbálva bejutni az országba

Lökéshullám

A nyári utazásokkal nemcsak a turisták, hanem a koronavírus-fertőzöttek száma is megsokszorozódott a népszerű nyaralóhelyeken.

A 7 és fél milliós Katalóniában (Barcelonán és környékén) az elmúlt héten többször naponta ezer új esetet jelentettek. A Riviéra egyik legnépszerűbb központjában, Nizzában már az utcán is maszkot kell viselni, de romlik a helyzet az olaszországi Velencében és környékén, valamint Bulgáriában is. Egyre nagyobb a koronavírus behurcolásának veszélye

Búcsú

A 76 évesen elhunyt Szűcs Lajos egykori olimpiai bajnok klasszis labdarúgótól búcsúztak a Groupama Arénában.

Celeb-les

Van, hogy néha fordul a kocka és a celeb fotózkodik egy elismert szaktekintéllyel. Ezúttal Tóth Gabit kapták lencsevégre Müller Cecíliával.

Korábban is kiderült, hogy az országos tisztifőorvos népszerűsége hatalmas, és ugyan a járvány idején csakis a helyzet megoldásával foglalkozott, amióta véget ért a tavasszal naponta jelentkező Operatív Törzs sajtótájékoztató, sokkal felszabadultabb és hajlandó közös fotókra is megállni, és beszélgetni is

Címkék: lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/98665/pics/lead_800x600.jpg
lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.10.01. 05:20
Az orvosbéremelés rendőri felvezetése, Soros György tollbamondása, Vera Jourová beteges hazugságai, Svédország sötét gettókultúrája és Tóth Andi hátba döfése csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.30. 04:25
A Ferencváros örömünnepe, az EU vörös víruslistája, az antiszemitizmus baloldali gyökerei, a magyar közbiztonság javulása és Marsi Anikó kiborulása szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.29. 05:00
A jogállamiság német felvizezése, Joe Biden gyógyszertesztje, az iskolák lázellenőrzése, Soós Zoltán történelmi bravúrja és Kovács Ákos különös vallomása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.28. 05:15
A balliberálisok mohácsi megsemmisülése, Karácsony Gergely pálfordulása, a Momentum kamupropagandája, a brit felsőoktatás karanténkáosza és Hajdú Péter gyémántos lánykérése hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.27. 03:00
Bajnai Gordon furcsa kerülői, a Soros-szervezetek börtönmachinációi, az európai turizmus csődhulláma, a filmtörténet legemlékezetesebb csókjai és Rose Leslie terhespocakja vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.26. 04:00
A fővárosi fürdők csoportos leépítése, Fekete-Győr András nemzetárulása, a kötelező kvóta vörös vonala, a koronavírus-járvány generációs háborúja és a nyitott házasságok instabilitása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.25. 04:55
A Hajógyári-sziget megmenekülése, a Jobbik eredendő rasszizmusa, az európai túlélés kézikönyve, Demcsák Zsuzsa nudizmusa és Tóth Andi dekoltázsvillantása pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.24. 03:05
Von der Leyen migrációs pakkja, Orbán Viktor felbukkanása, Dobrev Klára álhírcsomagja, Pataky Attila zokogós vallomása és Alföldi Róbert coming outja csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.23. 05:15
A fideszes városok szemételtakarítása, Brüsszel politikai boszorkányüldözése, a magyar egészségügy leterhelődése, Dzsudzsák Balázs maradonai tömeghatása és Völgyi Zsuzsi lázas kattogása szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.22. 03:10
A Belarusz-szankciók bukása, Gyurcsány szánalmas színháza, a Jobbik borsodi kálváriája, a magyarok maszkkötelezettsége és Palvin Barbi fehérneműrejtélye keddi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?