Senki nem találta el a hat tökéletes számot
A hatos lottó nyerőszámai: 1 (egy), 12 (tizenkettő), 28 (huszonnyolc), 30 (harminc), 39 (harminckilenc), 40 (negyven). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 26 darab, nyereményük egyenként 487.790 forint; 4 találatos szelvény 1.533 darab, nyereményük egyenként 8.275 forint; 3 találatos szelvény 26.189 darab, nyereményük egyenként 2.270 forint.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Határozott lépés

Mivel az Egyesült Államokat érinti a legsúlyosabban a koronavírus-járvány, így nem csoda, hogy muszáj kemény lépéseket bevezetni a megfékezésére. Los Angeles lépett is az ügyben.

Los Angeles polgármestere új szigorításokat jelentett be péntektől: azokban az ingatlanokban, ahol nagyszámú tömeg bulizik, a város saját hatáskörben lekapcsolhatja az áramot és a vizet is. A döntés hátterében a koronavírus-járvány áll, amely miatt továbbra is sok a fertőzött Amerikának ezen a részén.

Csak idő kérdése volt

Kiderült, hogy a keddi bejrúti robbanás megelőzhető lett volna, ha minden szabályszerűen zajlik a raktárban.

Előre látható volt a robbanás Bejrútban, ez derült ki abból a dokumentumból, amelyet a Guardian közölt. A szakjelentés szerint 2014 óta tárolták a kikötőben azt a 2750 tonna ammónium-nitrátot, amely kedden robbant fel.

Gyalázkodás

Döbbenetes „következtetésre” jutott a 444.hu egyik újságírója, aki egyszerűen lefasisztázta Müller Cecíliát, aki szimplán csak a munkáját végzi egy nem kicsit fontos ügyben.

Az országos tisztifőorvos szerint az illegális migránsok belépése hazánk területére járványgócok kialakulásához vezethetne. Bede Márton szerint azonban Müller Cecília „a szó legszorosabb értelmében fasiszta”.

Felajánlás

Négy ország ajánlotta fel stadionjait a Bajnokok Ligája és az Európa-Liga meccseinek, mivel sok helyen a járvány miatt nem tarthatnak mérkőzéseket.

Az UEFA mai közleményében külön köszönetet mond négy ország, köztük Magyarország szövetségének, hogy biztosítják a BL- és El-selejtezők semleges helyszíneinek lehetőségét, ezzel járulva hozzá a sorozatok folytatásához.

Esküvő és tragédia

Még mindig hihetetlen az a pusztítás, ami kedden Bejrútban történt. Számos felvételt láthattunk már a tragédiáról, ilyet viszont még biztos, hogy nem.

Az életéért futott egy menyasszony Bejrútban, miután kedd este pusztító robbanás rázta meg a libanoni fővárost. A 29 éves Israa Seblani meg szerette volna örökíteni a nagy napot, mikor kimondta a boldogító igent kedvesének. Arra azonban senki sem számított, hogy egy kilométerre, a város kikötőjében ekkor fog felrobbanni egy 2750 tonna ammónium-nitrátot tároló raktár.

Címkék: lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/98705/pics/lead_800x600.jpg
lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.09.19. 21:45
Az SZFE biciklis demonstrációja, Joe Biden balos rángatózása, a gyermeki agy szuperképessége, Gareth Bale hazatérése és Jordán Tamás életveszélyes incidense online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.19. 03:25
A kormányközeli szervezetek milliárdos pénzesője, Karácsony Gergely pofátlansága, a baloldal járványügyi álhírgyára, Liptai Claudia pokoli fájdalmai és Molnár Anikó gyermeki vallomása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.18. 04:05
A bankok bekeményítése, az erőszak amerikai tombolása, a baloldali politikusok vírusrelativizálása, Gyurcsány Ferenc szerepjátéka és Péter Szabó Szilvia farkasharapása pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.17. 04:55
Budapest kiemelt kockázata, a koronavírus berobbanása, Lendvai Ildikó kivonulása, a Ferencváros futballcsodája és Aczél Zoltán összeroppanása csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.16. 05:05
A budapesti baloldal ármánykodása, a koronavírus magyarországi tarolása, a francia pornófalu megfertőződése, a tömegközlekedés maszkrazziája és az Edda víruspánikja szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.15. 02:55
Budapest tízmilliárdos számháborúja, a szocialisták trójai falova, a tudatos vásárlás egészségvédelme, a magyar sztárok iskolakerülése és Vajna Tímea drámai fogyása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.14. 04:00
A karácsonyfa baloldali betiltása, a keresztény kultúra erőforrása, a Soros-gondolatok magyarországi exportja, az építési hitelek szigorodása és Köllő Babett vagány villantása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.13. 05:10
A brutális Gyurcsány-videó hasítása, a Soros-hálózat többfrontos támadása, a maszkulin képernyő feminitása, a sárgamellényesek tombolása és Mundruczó Kornél elismerése vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.11. 22:00
Boris Johnson keménykedése, Karácsony Gergely töketlenkedése, szeptember 11-e konteói, Törőcsik Mari köhögőrohama és Kanye West tízmilliárdjai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.10. 22:00
Karácsony Gergelyék sunnyogása, a korrupció szivattyúja, Magyarország családközpontú kormányzása, a honi sztárok maszkkampánya és Dobó Ági csigafóbiája online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?