Blogolj!

Blogstar kávéház

Határozott lépés

Mivel az Egyesült Államokat érinti a legsúlyosabban a koronavírus-járvány, így nem csoda, hogy muszáj kemény lépéseket bevezetni a megfékezésére. Los Angeles lépett is az ügyben.

Los Angeles polgármestere új szigorításokat jelentett be péntektől: azokban az ingatlanokban, ahol nagyszámú tömeg bulizik, a város saját hatáskörben lekapcsolhatja az áramot és a vizet is. A döntés hátterében a koronavírus-járvány áll, amely miatt továbbra is sok a fertőzött Amerikának ezen a részén.

Csak idő kérdése volt

Kiderült, hogy a keddi bejrúti robbanás megelőzhető lett volna, ha minden szabályszerűen zajlik a raktárban.

Előre látható volt a robbanás Bejrútban, ez derült ki abból a dokumentumból, amelyet a Guardian közölt. A szakjelentés szerint 2014 óta tárolták a kikötőben azt a 2750 tonna ammónium-nitrátot, amely kedden robbant fel.

Gyalázkodás

Döbbenetes „következtetésre” jutott a 444.hu egyik újságírója, aki egyszerűen lefasisztázta Müller Cecíliát, aki szimplán csak a munkáját végzi egy nem kicsit fontos ügyben.

Az országos tisztifőorvos szerint az illegális migránsok belépése hazánk területére járványgócok kialakulásához vezethetne. Bede Márton szerint azonban Müller Cecília „a szó legszorosabb értelmében fasiszta”.

Felajánlás

Négy ország ajánlotta fel stadionjait a Bajnokok Ligája és az Európa-Liga meccseinek, mivel sok helyen a járvány miatt nem tarthatnak mérkőzéseket.

Az UEFA mai közleményében külön köszönetet mond négy ország, köztük Magyarország szövetségének, hogy biztosítják a BL- és El-selejtezők semleges helyszíneinek lehetőségét, ezzel járulva hozzá a sorozatok folytatásához.

Esküvő és tragédia

Még mindig hihetetlen az a pusztítás, ami kedden Bejrútban történt. Számos felvételt láthattunk már a tragédiáról, ilyet viszont még biztos, hogy nem.

Az életéért futott egy menyasszony Bejrútban, miután kedd este pusztító robbanás rázta meg a libanoni fővárost. A 29 éves Israa Seblani meg szerette volna örökíteni a nagy napot, mikor kimondta a boldogító igent kedvesének. Arra azonban senki sem számított, hogy egy kilométerre, a város kikötőjében ekkor fog felrobbanni egy 2750 tonna ammónium-nitrátot tároló raktár.

Címkék: lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/98705/pics/lead_800x600.jpg
lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.10.01. 05:20
Az orvosbéremelés rendőri felvezetése, Soros György tollbamondása, Vera Jourová beteges hazugságai, Svédország sötét gettókultúrája és Tóth Andi hátba döfése csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.30. 04:25
A Ferencváros örömünnepe, az EU vörös víruslistája, az antiszemitizmus baloldali gyökerei, a magyar közbiztonság javulása és Marsi Anikó kiborulása szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.29. 05:00
A jogállamiság német felvizezése, Joe Biden gyógyszertesztje, az iskolák lázellenőrzése, Soós Zoltán történelmi bravúrja és Kovács Ákos különös vallomása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.28. 05:15
A balliberálisok mohácsi megsemmisülése, Karácsony Gergely pálfordulása, a Momentum kamupropagandája, a brit felsőoktatás karanténkáosza és Hajdú Péter gyémántos lánykérése hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.27. 03:00
Bajnai Gordon furcsa kerülői, a Soros-szervezetek börtönmachinációi, az európai turizmus csődhulláma, a filmtörténet legemlékezetesebb csókjai és Rose Leslie terhespocakja vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.26. 04:00
A fővárosi fürdők csoportos leépítése, Fekete-Győr András nemzetárulása, a kötelező kvóta vörös vonala, a koronavírus-járvány generációs háborúja és a nyitott házasságok instabilitása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.25. 04:55
A Hajógyári-sziget megmenekülése, a Jobbik eredendő rasszizmusa, az európai túlélés kézikönyve, Demcsák Zsuzsa nudizmusa és Tóth Andi dekoltázsvillantása pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.24. 03:05
Von der Leyen migrációs pakkja, Orbán Viktor felbukkanása, Dobrev Klára álhírcsomagja, Pataky Attila zokogós vallomása és Alföldi Róbert coming outja csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.23. 05:15
A fideszes városok szemételtakarítása, Brüsszel politikai boszorkányüldözése, a magyar egészségügy leterhelődése, Dzsudzsák Balázs maradonai tömeghatása és Völgyi Zsuzsi lázas kattogása szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.22. 03:10
A Belarusz-szankciók bukása, Gyurcsány szánalmas színháza, a Jobbik borsodi kálváriája, a magyarok maszkkötelezettsége és Palvin Barbi fehérneműrejtélye keddi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?