Blogolj!

Blogstar kávéház

Ragnar Volarus

Tzatziki

Insta-macska

Az egész őrület origója Tzatziki, aki az Instagramon is fenn van.

Itt be tudjátok követni - ezzel a szöveggel ajánlotta a nyilvánosság figyelmébe macskáját a főpolgármester. Aki egyrészt egy török/görög joghurtos-uborkás ételről nevezte el a jószágot, másrészt Tzatzikit felmutató posztjával elindította a cicák áradását. A hivatalos indok a cirmos prezentálására az volt, hogy ma van a nemzetközi macskanap.

Karácsony Gergely macskacunamit generált

Az egész őrület origója Tzatziki, aki az Instagramon is fenn van. Itt be tudjátok követni - ezzel a szöveggel ajánlotta a nyilvánosság figyelmébe macskáját a főpolgármester. Aki egyrészt egy török/görög joghurtos-uborkás ételről nevezte el a jószágot, másrészt Tzatzikit felmutató posztjával elindította a cicák áradását.

Árulók

Vihar az ellenzéki "paradicsomban"

Az MSZP már azon aggódik, hogy a belviszály a 2022-es választási esélyeket is veszélyezteti – hangzott el az M1 Híradójában.

Fekete-Győr Andrást a történtek annyira felbőszítették, hogy a DK elnökének biciklizés közben posztolt. Azt írta: „Az ellenzéki együttműködés egyik feltétele, hogy nem manipulálunk hangfelvételt tisztességes emberek lejáratása céljából”. A Momentum elnöke hadüzenettel felérő megjegyzését azzal is megtoldotta: „Őszödön is megálltam, ahol egy viharvert, 2018-as Gyurcsány Ferenc-választási plakát képében kísért a múlt, a két Balatonőszöd-tábla között félúton”.

Baloldali tömb formálódik Gyurcsány Ferenccel szemben, de Fekete-Győr Tihanyban találkozott a DK elnökével

Legutóbb a Momentum elnöke fogalmazta meg, mit gondol Gyurcsány Ferenc vezérszerepéről. Közben az MSZP már azon aggódik, hogy a belviszály a 2022-es választási esélyeket is veszélyezteti - hangzott el az M1 Híradójában. A DK által nyilvánosságra hozott hangfelvétel verte ki a biztosítékot a Momentumnál még kedden.

Gyávák

Trianon-évfordulós zászlót gyaláztak meg románok

A trianoni békediktátum századik évfordulójára emelt, tehát alig két hónapja ünnepélyesen átadott székely zászlót próbáltak meg letépni rúdjáról román nacionalisták a Gyepár-tetőn.

Szemtanúk szerint öt terepjáróval érkeztek körülbelül húszan a nehezen megközelíthető hegytetőre, ahol a mintegy 12 méter magas zászlórúdról megpróbálták lerángatni a székely lobogót. Ez félig-meddig sikerült nekik, a csörlő is eltört, ekkor azonban megzavarták őket, értesüléseink szerint egy helyi pásztor érkezése vetett véget a bátor mutatványnak.

Trianon-évfordulós zászlót gyaláztak meg románok

A trianoni békediktátum századik évfordulójára emelt, tehát alig két hónapja ünnepélyesen átadott székely zászlót próbáltak meg letépni rúdjáról román nacionalisták a Gyepár-tetőn - értesültünk helyi forrásainktól. Szemtanúk szerint öt terepjáróval érkeztek körülbelül húszan a nehezen megközelíthető hegytetőre, ahol a mintegy 12 méter magas zászlórúdról megpróbálták lerángatni a székely lobogót.

Balhé

Egyre aggasztóbb a helyzet Bejrútban

Nyugalmazott katonatisztek vezetésével tiltakozók rohamozták meg a libanoni külügyminisztérium épületét Bejrútban, melyet kikiáltottak a „forradalom főhadiszállásának”.

A Reuters hírügynökség jelentése szerint több tucat tiltakozónak sikerült behatolni a külügyminisztérium épületébe, ahol a kormány és a politikai elit elleni jelszavakat skandáltak, és elégették Michel Aun államfő portréját. Az épület bejáratnál hatalmas transzparenst feszítettek ki, melyen az áll, hogy Bejrút a forradalom fővárosa.

Halálos összecsapások Bejrút belvárosában | Magyar Nemzet

A tévében élőben közvetített támadást akkor hajtották végre, amikor a biztonsági erők nagy erőkkel vonultak fel a belvárosban, ahol több ezer tiltakozó követelte a politikai elit távozását. Az ottani összecsapásoknak a libanoni vöröskereszt szerint mintegy 130 sebesültje van. A Reuters hírügynökség jelentése szerint több tucat tiltakozónak sikerült behatolni a külügyminisztérium épületébe, ahol a kormány és ...

Meztelen

Megvillantotta bájait a gyönyörű modell!

Mihalik Enikő Magyarországon élvezi az augusztusi meleget.

A modell a Balatonon pihen, ráadásul nem is akárhogyan. Instagram-oldalán mutatta meg, hogy megy nála a fürdőzés: hihetetlen, de Enikő teljesen meztelenül strandol!

Nem hisz a szemének: Mihalik Enikő meztelenül strandol a Balatonon - fotó (18+)

Megvillantotta bájait a gyönyörű modell! Mihalik Enikő Magyarországon élvezi az augusztusi meleget: a modell a Balatonon pihen, ráadásul nem is akárhogyan. Instagram-oldalán mutatta meg, hogy megy nála a fürdőzés: hihetetlen, de Enikő teljesen meztelenül strandol!

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/98767/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Borús, esős idő várható a hétvégén lehűléssel

2020.09.24. 15:45
Lassan tényleg búcsút mondhatunk jó időnek és készülhetünk az igazi őszi időjárásra, a hétvégén ugyanis már borúsabb, csapadékosabb idő várható. Ezzel együtt még lehűlésre is …

Orbán: A kvóta átnevezve is kvóta marad

2020.09.24. 14:35
Az Európai Bizottság szerdán bemutatott új migrációs és menekültügyi javaslatcsomagjában hiába nevezik át a kvótát másnak, attól még kvóta marad, és azt Magyarország ellenzi – jelentette ki Orbán …

A legszigorúbb rendszabályok mellett rendezik meg a szuperkupa döntőjét

2020.09.24. 13:15
A koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs vezetője bejelentette, hogy csütörtök este a legszigorúbb egészségügyi …

750 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma hazánkban

2020.09.24. 08:55
750 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 21 200 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Blogstar kávéház

2020.09.24. 03:05
Von der Leyen migrációs pakkja, Orbán Viktor felbukkanása, Dobrev Klára álhírcsomagja, Pataky Attila zokogós vallomása és Alföldi Róbert coming outja csütörtöki online lapszemlénkben.

Afgán migránsok egy csoportja próbált a zöld határon Romániából Magyarországra jutni

2020.09.23. 15:40
A román határrendészet közlése szerint afgán illegális bevándorlók 27 fős csoportja próbált kedd este a zöld …

Müller Cecília: a használt maszkok nem minősülnek veszélyes hulladéknak, de 48 órára el kell különíteni

2020.09.23. 12:05
A tiszti őforvos a szülők fokozott figyelmét kérte, mielőtt közösségbe - óvodába, …

951 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma, elhunyt 8 krónikus beteg

2020.09.23. 09:15
Újabb 951 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 20 450 főre nőtt a hazánkban …

Az őszi érettségi vizsgák a normál menetrend szerint zajlanak majd

2020.09.23. 08:05
A normál menetrendben zajlanak majd az őszi érettségi vizsgák a tervek szerint, persze szigorú óvintézkedések mellett - mondta el a Magyar Nemzetnek adott …

Blogstar kávéház

2020.09.23. 05:15
A fideszes városok szemételtakarítása, Brüsszel politikai boszorkányüldözése, a magyar egészségügy leterhelődése, Dzsudzsák Balázs maradonai tömeghatása és Völgyi Zsuzsi lázas kattogása szerdai online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?