Blogolj!

Blogstar kávéház

Ragnar Volarus

Tzatziki

Insta-macska

Az egész őrület origója Tzatziki, aki az Instagramon is fenn van.

Itt be tudjátok követni - ezzel a szöveggel ajánlotta a nyilvánosság figyelmébe macskáját a főpolgármester. Aki egyrészt egy török/görög joghurtos-uborkás ételről nevezte el a jószágot, másrészt Tzatzikit felmutató posztjával elindította a cicák áradását. A hivatalos indok a cirmos prezentálására az volt, hogy ma van a nemzetközi macskanap.

Karácsony Gergely macskacunamit generált

Az egész őrület origója Tzatziki, aki az Instagramon is fenn van. Itt be tudjátok követni - ezzel a szöveggel ajánlotta a nyilvánosság figyelmébe macskáját a főpolgármester. Aki egyrészt egy török/görög joghurtos-uborkás ételről nevezte el a jószágot, másrészt Tzatzikit felmutató posztjával elindította a cicák áradását.

Árulók

Vihar az ellenzéki "paradicsomban"

Az MSZP már azon aggódik, hogy a belviszály a 2022-es választási esélyeket is veszélyezteti – hangzott el az M1 Híradójában.

Fekete-Győr Andrást a történtek annyira felbőszítették, hogy a DK elnökének biciklizés közben posztolt. Azt írta: „Az ellenzéki együttműködés egyik feltétele, hogy nem manipulálunk hangfelvételt tisztességes emberek lejáratása céljából”. A Momentum elnöke hadüzenettel felérő megjegyzését azzal is megtoldotta: „Őszödön is megálltam, ahol egy viharvert, 2018-as Gyurcsány Ferenc-választási plakát képében kísért a múlt, a két Balatonőszöd-tábla között félúton”.

Baloldali tömb formálódik Gyurcsány Ferenccel szemben, de Fekete-Győr Tihanyban találkozott a DK elnökével

Legutóbb a Momentum elnöke fogalmazta meg, mit gondol Gyurcsány Ferenc vezérszerepéről. Közben az MSZP már azon aggódik, hogy a belviszály a 2022-es választási esélyeket is veszélyezteti - hangzott el az M1 Híradójában. A DK által nyilvánosságra hozott hangfelvétel verte ki a biztosítékot a Momentumnál még kedden.

Gyávák

Trianon-évfordulós zászlót gyaláztak meg románok

A trianoni békediktátum századik évfordulójára emelt, tehát alig két hónapja ünnepélyesen átadott székely zászlót próbáltak meg letépni rúdjáról román nacionalisták a Gyepár-tetőn.

Szemtanúk szerint öt terepjáróval érkeztek körülbelül húszan a nehezen megközelíthető hegytetőre, ahol a mintegy 12 méter magas zászlórúdról megpróbálták lerángatni a székely lobogót. Ez félig-meddig sikerült nekik, a csörlő is eltört, ekkor azonban megzavarták őket, értesüléseink szerint egy helyi pásztor érkezése vetett véget a bátor mutatványnak.

Trianon-évfordulós zászlót gyaláztak meg románok

A trianoni békediktátum századik évfordulójára emelt, tehát alig két hónapja ünnepélyesen átadott székely zászlót próbáltak meg letépni rúdjáról román nacionalisták a Gyepár-tetőn - értesültünk helyi forrásainktól. Szemtanúk szerint öt terepjáróval érkeztek körülbelül húszan a nehezen megközelíthető hegytetőre, ahol a mintegy 12 méter magas zászlórúdról megpróbálták lerángatni a székely lobogót.

Balhé

Egyre aggasztóbb a helyzet Bejrútban

Nyugalmazott katonatisztek vezetésével tiltakozók rohamozták meg a libanoni külügyminisztérium épületét Bejrútban, melyet kikiáltottak a „forradalom főhadiszállásának”.

A Reuters hírügynökség jelentése szerint több tucat tiltakozónak sikerült behatolni a külügyminisztérium épületébe, ahol a kormány és a politikai elit elleni jelszavakat skandáltak, és elégették Michel Aun államfő portréját. Az épület bejáratnál hatalmas transzparenst feszítettek ki, melyen az áll, hogy Bejrút a forradalom fővárosa.

Halálos összecsapások Bejrút belvárosában | Magyar Nemzet

A tévében élőben közvetített támadást akkor hajtották végre, amikor a biztonsági erők nagy erőkkel vonultak fel a belvárosban, ahol több ezer tiltakozó követelte a politikai elit távozását. Az ottani összecsapásoknak a libanoni vöröskereszt szerint mintegy 130 sebesültje van. A Reuters hírügynökség jelentése szerint több tucat tiltakozónak sikerült behatolni a külügyminisztérium épületébe, ahol a kormány és ...

Meztelen

Megvillantotta bájait a gyönyörű modell!

Mihalik Enikő Magyarországon élvezi az augusztusi meleget.

A modell a Balatonon pihen, ráadásul nem is akárhogyan. Instagram-oldalán mutatta meg, hogy megy nála a fürdőzés: hihetetlen, de Enikő teljesen meztelenül strandol!

Nem hisz a szemének: Mihalik Enikő meztelenül strandol a Balatonon - fotó (18+)

Megvillantotta bájait a gyönyörű modell! Mihalik Enikő Magyarországon élvezi az augusztusi meleget: a modell a Balatonon pihen, ráadásul nem is akárhogyan. Instagram-oldalán mutatta meg, hogy megy nála a fürdőzés: hihetetlen, de Enikő teljesen meztelenül strandol!

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/98767/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.10.28. 21:30
Az európai minimálbér esélye, az Orbán-kormány otthonteremtése, a Gyurcsány-párt bitcoin-bányászata, Olaszország koronavírus-lázongása és Emily Ratajkowski brutális cicivillantása online lapszemlénkben.

Müller Cecília: Sehol nem terhelődnek majd túl az egészségügyi intézmények

2020.10.28. 12:15
Mindenkinek jut influenzaoltás és a kórházakban sem lesz túlterheltség – ígérte Müller Cecília. 

A koronavírus miatt elmarad a Fővárosi Közgyűlés mára tervezett ülése

2020.10.28. 11:55
Pedig elég fontos lett volna, hiszen ma volt tervben, hogy visszavonja a közgyűlés a maszkviselési rendeletet, ugyanis a korábbi fővárosi rendeletet …

Elhunyt 43 krónikus beteg, 2291 fővel emelkedett a fertőzöttek száma

2020.10.28. 08:55
2291 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 65 933 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Megvan az Információs Hivatal új vezetője

2020.10.28. 07:30
A Magyar Közlönyből kiderül, hogy az új igazgató Bunford Zsolt nemzetbiztonsági dandártábornok lesz.

Már most sejthető, hogy kegyetlen télre kell számítanunk

2020.10.28. 07:00
Bár még van két hónap, mire hivatalosan is megérkezik a tél, már most valószínűsíthető, hogy brutális hidegre kell majd felkészülnünk.

Blogstar kávéház

2020.10.28. 05:00
A járványrobbanás kormányzati felelőssége, Gyurcsány Ferenc gyűlölethulláma, Joe Biden fáradhatatlan bénázása, Németország birodalmi arroganciája és Gryllus Dorka titkos esküvője szerdai online lapszemlénkben.

Januárban választanak új képviselőt az áramlopó DK-s helyett

2020.10.27. 19:45
A nagyértékű áramlopáson ért Borka-Szász Tamás helyére 2021. január 24-én tartanak helyi választást Erzsébetvárosban.  A DK-s önkormányzati képviselő …

Tűzvész után most hurrikán okoz hatalmas gondokat az Egyesült Államokban

2020.10.27. 17:10
Riadót hirdettek az Egyesült Államok Mexikói-öböl menti partvidékén, miután a Zeta hurrikán lecsapott Mexikóra és közeledik az amerikai partokhoz.

Ha Gyurcsányon múlt volna, Magyarországnak már annyi

2020.10.27. 17:05
"Elképesztő, hogy azok a Gyurcsányék osztják az észt a válságkezelésről, akik kormányzásuk alatt a csőd szélére vitték és eladósították az országot, a válságkezelésük …

Ezeket a cikkeket olvastad már?