Blogolj!

Blogstar kávéház

Áldozat

A koronavírus erősödő fenyegetése.

Drámai gyorsasággal tér vissza a járvány Spanyolországba. Is – mutatja be a Népszava Online.

„Európában itt regisztrálták a legtöbb újbóli megbetegedést, csak az elmúlt héten húszezret. Spanyolországban mind nagyobb aggodalmat kelt, hogy szélvész gyorsasággal tér vissza a járvány. Európában itt regisztrálták a legtöbb újbóli megbetegedést, csak az elmúlt héten húszezret, ami különösen drámai annak fényében, hogy az uniós államok közül Róma és Párizs mellett Madridot sújtotta legjobban a járvány. Bár nem lehet tudni pontosan hányan vesztették életüket a Covid-19 következtében, az egészségügyi minisztérium 28 576-ban adta meg a halálos áldozatok számát. Mivel azonban az eltelt időszakban 45 ezerrel haladta meg a halottak száma az átlagot, ezért valószínű a valós adat jóval magasabb ennél. Márpedig az újbóli fertőzések számából egyértelműen kiviláglik, hogy a veszély nemhogy nem múlt el, visszatért. Múlt héten már kétszer annyian fertőződtek meg, mint két héttel korábban és tízszer annyian, mint egy hónappal azelőtt. Különösen aggasztó, hogy több idősotthonból is jelezték: ismét megjelent a Covid-19 az intézmény falain belül. Zaragozában mobilkórházat építenek.”

Drámai gyorsasággal tér vissza a járvány Spanyolországba

Európában itt regisztrálták a legtöbb újbóli megbetegedést, csak az elmúlt héten húszezret. Spanyolországban mind nagyobb aggodalmat kelt, hogy szélvész gyorsasággal tér vissza a járvány. Európában itt regisztrálták a legtöbb újbóli megbetegedést, csak az elmúlt héten húszezret, ami különösen drámai annak fényében, hogy az uniós államok közül Róma és Párizs mellett Madridot sújtotta legjobban a járvány.

Terjeszkedés

Soros György hálózatépítése.

kilencvenéves lett Soros György bevándorláspárti milliárdos spekuláns, a világ egyik leggazdagabb embere, aki pénzével a mai napig irányítani próbálja a világ országait, benne az Európai Uniót is. Befolyásszerzés, pénz, hatalom, ezek kísérték végig Sorost pályafutása során – derül ki az Origo.hu összefoglalójából.

„A magát az utóbbi években filantrópnak beállítani igyekvő tőzsdespekuláns évtizedek óta egyre erőszakosabban próbálja terjeszteni a nyílt társadalom ideológiáját. Ennek érdekében a leggátlástalanabb módszereket is megengedte magának: ha úgy hozta a helyzet, gond nélkül átlépett mindenféle erkölcsi és emberi határt. Pénzt és energiát nem sajnálva a 70-es, 80-as évektől egy nemzetközi hálózat kialakításán kezdett el dolgozni. A hálózatépítés egyetlen célt szolgált: világszerte terjeszteni tudja az ideológiáját, ami – nem mellékesen – a saját meggazdagodását is szolgálta. Mára a célkitűzése gyakorlatilag megvalósult: szinte nincs olyan hely a világon, ahol nem lehet valamelyik szervezetével találkozni.”

90 éves ma Soros György - elmondjuk, hogyan hálózta be az egész világot

Szerdán kilencvenéves lett Soros György bevándorláspárti milliárdos spekuláns, a világ egyik leggazdagabb embere, aki pénzével a mai napig irányítani próbálja a világ országait, benne az Európai Uniót is. Befolyásszerzés, pénz, hatalom - ezek kísérték végig Sorost pályafutása során. Az Origo összefoglalójából kiderül minden, amit a bevándorláspárti milliárdosról tudni érdemes.

Trükk

A Momentum bohócosodása.

Második alkalommal is felfüggesztette tisztségéből a gödi képviselő-testület Balogh Csaba momentumos polgármestert. A DK-s képviselők felfüggesztették párttagságukat, hogy ne kelljen betartaniuk a baloldali szövetség belső szabályait. Gyurcsány Ferenc trükkje bejött, a Momentum padlóra került – elemez a Magyar Hírlap Online.

„Ahogyan az várható volt, a 'lebegő' DK-s képviselők is támogatták az indítványt. Ennek azért van jelentősége, mert a politikusok éppen a hétfői ülésen jelezték, hogy felfüggesztik párttágságukat. Azzal indokolták döntésüket, hogy Göd érdekei nem egyeznek az országos pártközpontok érdekeivel, ezért kénytelenek ezt meglépni. Csakhogy emögött Gyurcsány Ferenc ravasz csele állt: a pártelnök a felfüggesztéssel 'lebegő' pozícióban hagyta gödi politikusait, akik ezután is azt csinálhatnak amit akarnak. Ez látható a legutóbbi szavazás eredményéből is. A trükk előzménye az volt, hogy vasárnap a Momentum országos vezetése feltételeket próbált támasztani a DK-val szemben. Többek között azt kérték, hogy Rónai Sándor, DK-s uniós képviselő kérjen bocsánatot, amiért manipulált felvételt hozott nyilvánosságra, valamint az alpolgármestereket Balogh kívánsága szerint cseréljék le. A végeredmény: Gyurcsány Ferenc – túlzás nélkül – bohócot csinált a Momentumból.”

Gyurcsány Ferenc trükkje bejött, a Momentum padlóra került

Hétfő után kedden is ülésezett a gödi közgyűlés,de továbbra sem sikerült lezárni a baloldali belharcot - írja az Origo. A Pest megyei településen régóta cirkusz van, aminek csúcspontján a DK, a Jobbik és az LMP helyi képviselői a Balogh Csaba-féle Gödi Összefogás frakciójából kiválva Göd Fejlődéséért néven új képviselőcsoportot alakítottak.

Eredmény

A Tisza hulladékmentesítése.

Idén már nyolcadik alkalommal szervezték meg a PET-kupát. A résztvevők idén is több mint nyolc tonna hulladéktól menetsítették a Tisztát és árterületét – jelenti a Hirado.hu.

„Az augusztus 3. és 8. között megrendezett hulladékmentesítő PET-kupa a nyolcadik volt a Tiszán. A résztvevők több mint nyolc tonna hulladéktól mentesítették a Tisztát és árterületélt. Az idei év számos szempontból volt különleges. Molnár Attila Dávid, a PET-kupa társalapítója az M1 Kék bolygó című műsorában elmondta, az idei évben a tiszta Tisza-térkép alapján hajóztak. Hozzátette, a térkép a téli felmérés eredménye. Szervezőtársaival végi gyalogolták a Tisza mindkét oldalát és feltérképezték a legnagyobb hulladék lerakatokat. Az idei év egy másik különlegessége, hogy a flotta pár új, speciális hajóval is bővült. Ilyen például a PETI. A magyar tervezésű és építésű, polietilén testeken úszó hajó elődjénél, a Petényinél sokkal takarékosabban üzemeltethető.”

Több tonna hulladéktól mentesítették a Tiszát

Idén már nyolcadik alkalommal szervezték meg a PET-kupát. A résztvevők idén is több mint nyolc tonna hulladéktól menetsítették a Tisztát és árterületét. Eligazítással kezdődött az idei PET-kupa a tuzséri helyszínen. A résztvevők már az első nap másfél tonna hulladékot gyűjtöttek össze. A kupa résztvevői között voltak rutinos palackvadászok és újonc PET-kalózok is.

Túra

Pokorny Lia szerelmi tragédiája.

Elveszítette a szerelmét: tragédia árnyékolta be Pokorny Lia életét – így a Blikk Online.

„Pokorny Lia volt Szabó Győző vendége a Blikk +Győző legfrissebb adásában. Arra, hogy létezik múlhatatlan szerelem, a színésznő szomorú története a bizonyíték: kiderült, hogy élete szerelmét tragikus körülmények között veszítette el. Persze, vidámabb témák is előkerültek a beszélgetés során: például az, hogy miként keveredett bele egészen véletlenül A mi kis falunk forgatásába túrázás közben.”

Elveszítette a szerelmét: tragédia árnyékolta be Pokorny Lia életét

Pokorny Lia volt Szabó Győző vendége a Blikk +Győző legfrissebb adásában. Arra, hogy létezik múlhatatlan szerelem, a színésznő szomorú története a bizonyíték: kiderült, hogy élete szerelmét tragikus körülmények között veszítette el. Persze, vidámabb témák is előkerültek a beszélgetés során: például az, hogy miként keveredett bele egészen véletlenül A mi kis falunk forgatásába túrázás közben.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/98904/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.11.24. 05:15
A magyar rendvédelem háborgása, Párizs illegális koronapartijai, Brüsszel lopakodó kvótatervei, Törőcsik Mari köszöntése és Curtis szerelmes őrangyala keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.23. 04:10
A baloldal szolgalelkű tapsikolása, Franciaország brutális cenzúrája, a belga járványkezelés katasztrófája, az oktatási intézmények leszűrése és Várkonyi Andrea rejtélyes eltűnése hétfői online lapszemlénkben.

Összenő, ami összetartozik: a DK a Momentumból igazolt agrárpolitikust

2020.11.22. 18:30
Fletó folytatja a politikusvadászatot! A DK agrárkabinetjét a jövőben a Momentumból kilépő Benedek Szilveszter, Veszprém megyei képviselő vezeti majd …

Rákay Philip: Ez a Soros nevű gazember mer beszélni pénzlopásról?

2020.11.22. 07:30
A nagy világmegváltó öregúr, az igazi „filantróp”, a mesteri bábjátékos, azaz Soros György ismét nem bírta ki, hogy ne rúgjon bele Magyarországba és ne …

Blogstar kávéház

2020.11.21. 21:30
Manfred Weber fenyegetőzése, Karácsony Gergely bénázása, a bevásárlóközpontok felelőtlensége, Lévai Anikó home office mézeskalácsa és Nádai Anikó reményteljes lábadozása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.20. 21:50
A Fidesz néppárti egyensúlyozása, Soros György brüsszeli nyomásgyakorlása, Korózs Lajos nemzetközi karrierépítése, Karácsony Gergely kormányellenes háborúskodása és Vasvári Vivien szuper pótnagyija online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.20. 04:30
Az EU különös alkufolyamata, Soros György összehangolt támadássorozata, Joe Biden gúzsba kötése, a válsághelyzetek álhírterhelése és Rúzsa Magdi kitörő érzelmei pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.19. 04:20
A liberálisok karácsonytalanítása, az Európai Unió súlyos tévedése, a jogállamiság propagandista furkósbotja, Diana hercegnő lépre csalása és Tatár Csilla felelős döntése csütörtöki online lapszemlénkben.

Müller Cecília: bármelyikünk lehet már fertőzött

2020.11.18. 12:20
Az operatív törzs ma is megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját, ahol közölték a legfrissebb járványügyi és hatósági intézkedéseket.

4290 új fertőzött, 99 elhunyt

2020.11.18. 09:15
Ezzel 156 949 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma 3 380 főre emelkedett, 34 846-an pedig már meggyógyultak.

Ezeket a cikkeket olvastad már?