Blogolj!

Ismét Toroczkai Lászlót választották a Mi Hazánk elnökének

Egyhangú szavazással újra Toroczkai Lászlót választották a Mi Hazánk Mozgalom elnökévé a küldöttek a párt szombati, Budapesten megtartott tisztújító kongresszusán.

    A régi-új elnök a  megtartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy a küldöttek megfelelőnek ítélték a párt eddigi politikai irányvonalát. Azt, hogy a Mi Hazánk sem az egyesült balliberális tömbhöz, sem a Fidesz körüli erőközponthoz nem akar tartozni.

Ezekkel szemben, olyan magyar nemzetgazdaságot kívánnak építeni, amiből a magyar nép tud profitálni - tette hozzá a politikus.

Elmondta: a küldöttek ugyancsak támogatták, hogy a párt továbbra is határozottan lépjen fel a

"nemzetközi háttérerők által támogatott erőszakos, deviáns" homoszexuális propaganda ellen.

Annál is inkább - folytatta -, mert mára Magyarországon oda jutott ez a propaganda, hogy közintézmények, polgármesteri hivatalok homlokzatára is kitűzik ennek a "sátáni csoportnak" a jelképét.

Ebben a helyzetben a párt népszavazást kezdeményez annak érdekében, hogy tilossá váljon a homoszexuális propaganda az oktatási intézményekben. Ugyancsak így tiltanák be az "erőszakos csoport" jelképének kitűzését a közintézményekre - ismertette.

Arról is beszámolt, hogy a kongresszuson megválasztották azt az elnökséget, amely a 2022-es választásokra vezeti a pártot. Újra alelnökké választották Dúró Dórát és Novák Elődöt. Alelnökké választották még a párt miskolci képviselőjét Pakusza Zoltánt, Apáti István országgyűlési képviselőt, és Dócs Dávidot, Cserháthaláp polgármesterét.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/99224/pics/lead_800x600.jpg
Dúró Dóra,Mi hazánk,Mi Hazánk Mozgalom,Novák Előd,Toroczkai László
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Kegyeletsértése miatt lemondásra szólítja fel Stummer Jánost a Mi Hazánk

2019.10.24. 14:55
"Forogjanak csak a sírjukban azok, akik nem értik a mi korunkat, akik nem értik a mi korunk kihívásait!" - erre a súlyosan kegyeletsértő …

Hasít a Fidesz – hárommillió szavazó a kormánypárt mellett

2018.12.04. 09:15
Két százalékkal növekedett a kormánypártok szavazóinak aránya októberről novemberre, a Jobbik tábora pedig ugyanennyivel csökkent – ezt mérte a Nézőpont Intézet.

A Jobbik pénzéből is hasítanának egy részt Toroczkaiék

2018.07.03. 13:25
A Mi Hazánk Mozgalom hosszú távon arra számítanak, hogy a Jobbik parlamenti frakciójából kiválva még többen csatlakoznak Dúró Dórához, illetve az új párthoz.

Toroczkai László: Nem érdekel, milyen bélyeget akarnak ránk sütni

2018.06.30. 07:15
Unortodox, tabudöntögető, potens erőt hozna létre a jelenlegi életképtelen ellenzéki pártokkal szemben a párttá alakuló Mi Hazánk mozgalom vezetője. …

Párttá alakul Toroczkaiék mozgalma

2018.06.23. 21:55
Megalakult és a jövőben pártként működik a Mi hazánk mozgalom – jelentette be Toroczkai László ásotthalmi polgármester szombaton.

Kizárta Toroczkai Lászlót a Jobbik

2018.06.08. 12:45
Egy olyan etikai vizsgálat végén, ahol eleve borítékolható volt az ítélet. Dúró Dóra bejelentette: kilép a pártból.

Platform a Jobbikon belül

2018.05.22. 12:10
Hét Jobbikos színekben megválasztott polgármester és számos középvezető részvételével Toroczkai László vezetésével megalakították a MI MAGUNK platformot a Jobbikon belül.

Toroczkai László: A többség mögöttem áll!

2018.05.16. 10:45
A párt elnökválasztásán megkérdőjelezhető körülmények között alulmaradt Toroczkai László komoly morális deficitet azonosít a Jobbikban: úgy érzi, a tagság végérvényesen elszakadt a Bécsi …

Bejelentkezett Toroczkai Vona helyére

2018.04.10. 14:50
Az ásotthalmi polgármester legújabb posztja erre utal. Úgy fogalmaz bejegyzésében, hogy „jómagam nem is lehetnék néppártibb”.

Toroczkai László: Simicska Lajost is el kell számoltatni

2017.04.15. 09:25
A Jobbik alelnök ásotthalmi polgármesteri irodájában és a határvédő kerítések tövében beszélt a migráció veszélyeiről, a politikusok és a gazdasági háttéremberek …

Ezeket a cikkeket olvastad már?