Senki nem találta el a hat tökéletes számot
A hatos lottó nyerőszámai: 1 (egy), 12 (tizenkettő), 28 (huszonnyolc), 30 (harminc), 39 (harminckilenc), 40 (negyven). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 26 darab, nyereményük egyenként 487.790 forint; 4 találatos szelvény 1.533 darab, nyereményük egyenként 8.275 forint; 3 találatos szelvény 26.189 darab, nyereményük egyenként 2.270 forint.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Követelés

A színművészetisek egyetemfoglalása.

Vidnyánszkyék távozását követelik az egyetemfoglaló színművészetisek. Mindent visszaállítanának az egyetemen az erőltetett átalakítás előtti állapotra a hallgatók – számol be róla a Népszava Online.

„– Elutasítjuk az egyetem modellváltásáról szóló törvényt a jelenlegi formájában, a kuratórium és a felügyelőbizottság kinevezésének módját, egyben a kinevezett személyeket – fogalmazott L. Nagy Attila a Színház- és Filmművészeti Egyetem Vas utcai épületét megszálló hallgatók képviseletében. A tiltakozásuk rövidtávú célja, hogy fizikailag akadályozzák meg az egyetem fölé kinevezett Színház- és Filmművészetért Alapítvány vezetőségének, különösen Vidnyánszky Attilának az intézménybe való bejutását. – Követeljük jelenlegi kuratóriumi tagok lemondását – hangsúlyozták kedd délutáni közös nyilatkozatukban az elfoglalt épületnél. A követeléseik lényege, hogy mindent állítsanak vissza az átalakítás előtti állapotra, az egyetemi Szenátus kapja vissza jogköreit, illetve hogy az állam ne vonuljon ki teljesen az egyetem fenntartásából.A hallgatók kedden egy belső fórumon egyeztettek az egyetemfoglalás következő napjairól, ennek folyamatáról a későbbiekben adnak tájékoztatást.”

Vidnyánszkyék távozását követelik az egyetemfoglaló színművészetisek

Mindent visszaállítanának az egyetemen az erőltetett átalakítás előtti állapotra a hallgatók. - Elutasítjuk az egyetem modellváltásáról szóló törvényt a jelenlegi formájában, a kuratórium és a felügyelőbizottság kinevezésének módját, egyben a kinevezett személyeket - fogalmazott L. Nagy Attila a Színház- és Filmművészeti Egyetem Vas utcai épületét megszálló hallgatók képviseletében.

Rendetlenség

Karácsony közlekedési káosza.

Óriási dugók alakultak ki a budapesti belvárosban a szeptember 1-i iskolakezdés napján. A hatalmas káosz kialakulásában nagy szerepe lehetett annak, hogy a Nagykörúton mindenféle koncepció nélkül festették fel a bicikliutakat, majd egy részüket le az elmúlt napokban – foglalja össze az Origo.hu.

„A dugó miatt sokan csak késve értek be az iskolába vagy a munkahelyükre. Karácsony Gergelyék az iskolakezdés reggelére sem szüntették meg teljesen az autós közlekedést akadályozó kerékpársávokat. Fontos tudni, hogy a nyáron a főpolgármester úgy vezette be a biciklis szakaszokat, hogy azt előtte nem bocsátotta semmilyen társadalmi vitára. A HírTV tudósításában elhangzott, hogy a Blaha Lujza tér egy kiemelten fontos kereszteződése a Nagykörútnak, itt keddtől egészen a Petőfi hídig lehet használni mind a négy sávot. A szélső két sávot a Karácsony Gergely vezette főváros még áprilisban engedte át a kerékpárosoknak. Az aszfaltra felkerültek az ezt jelző piktogramok is, amelyek a kint maradt jelzőtáblákkal együtt egyaránt zavaróak lehetnek. A tudósító hozzátette, hogy a Blaha Lujza tértől a Nyugati térig viszont marad a régi rend, a szélső sávokat csak a kerékpárosok használhatják.”

Totális káoszba fulladt a tanévkezdés reggelén Budapest közlekedése

Óriási dugók alakultak ki a budapesti belvárosban a szeptember 1-i iskolakezdés napján. A hatalmas káosz kialakulásában nagy szerepe lehetett annak, hogy a Nagykörúton mindenféle koncepció nélkül festették fel a bicikliutakat, majd egy részüket le az elmúlt napokban. A budapesti közlekedési káosszal kapcsolatban megkerestük a főpolgármestert is. Bedugult Budapest az iskolakezdésre.

Páncélszekrény

A szocialisták fiktív számlái.

Fiktívszámla-gyártó nagyhatalom az MSZP. A Pest megyei „kifizetőhely” mellett a rendőrség a szentendrei alapszervezet üléséről készült hangjegyzőkönyv alapján egy másik ügyben is nyomozást rendelt el az MSZP háza táján. Ennek alapján költségvetési csalás gyanúja is felmerül az érdi alapszervezetnél történtek kapcsán – állítja a Magyar Hírlap Online.

„A 2016-ban történt Budapest, Jókai utcai költözésnek máig élő hatásai vannak az MSZP-ben, ugyanis nem ez az egyetlen ügy, amelyben immár a rendőrség vizsgálódik költségvetési csalás gyanújával, s amelyről lapunk a múlt héten számolt be. Ennek lényege az volt, hogy a Pest megyei MSZP irodavezetője ötvenkét alapszervezeti elnök nevére állított ki számlát több mint négyszáz esetben, ám ténylegesen pénzt nem adott át a számukra, ugyanakkor az alapszervezeti elnökök nevét – mintha ők ténylegesen átvették volna az ellátmány összegét – ráhamisították a bizonylatra. Minderre annak nyomán derült fény, hogy a költözés miatt kinyitott páncélszekrényből kihullottak a számlatömbök, itt szembesültek többen is a történtekkel. Az esetről Trenka István, az MSZP egykori Pest megyei elnöke számolt be lapunknak, akit emiatt a pártvezetés azonnal felfüggesztett, s az elnökség a kizárását kezdeményezte. Trenka lapunknak egy másik számlaügyről is beszélt, amely annak kapcsán került elő, hogy a rendőrség a szentendrei alapszervezet üléséről készült hangjegyzőkönyvet bekérte. Ezen hangzott el az, hogy az MSZP-nél Érden is voltak fiktív számlatömbök.”

Fiktívszámla-gyártó nagyhatalom az MSZP

A 2016-ban történt Budapest, Jókai utcai költözésnek máig élő hatásai vannak az MSZP-ben, ugyanis nem ez az egyetlen ügy, amelyben immár a rendőrség vizsgálódik költségvetési csalás gyanújával, s amelyről lapunk a múlt héten számolt be.

Hang

Az iskolák újjáéledése.

Különleges körülmények között, de rendben megkezdődött a tanév – írja a Hirado.hu.

„Csaknem hat hónap után ült vissza az iskolapadba egymillió-kétszázezer gyerek. A diákok és a pedagógusok már nagyon várták a személyes találkozást, erre ugyanis a járvány miatt majd fél éve nem volt lehetőségük. A veszély viszont nem múlt el, ezért az iskolákban is szigorú szabályokat kell betartani. Az iskolák figyelnek a távolságtartásra és a fertőtlenítés is mindenhol kötelező – hangzott el az M1 Híradójában.”

Újra tanulóktól hangosak az iskolák

Különleges körülmények között, de rendben megkezdődött a tanév. Csaknem hat hónap után ült vissza az iskolapadba egymillió-kétszázezer gyerek. A diákok és a pedagógusok már nagyon várták a személyes találkozást, erre ugyanis a járvány miatt majd fél éve nem volt lehetőségük. A veszély viszont nem múlt el, ezért az iskolákban is szigorú szabályokat kell betartani.

Fogadás

Megyeri Csilla testöröm-megvonása.

101 kilóra hízott Zsolti, Megyeri Csilla pasija, de egy egzotikus utazás kedvéért ledobta az úszógumit, kockásra gyúrva a hasát – így a Blikk Online.

„Évek óta szenvedett a feleslegtől, Csilla még a testi örömöket is megvonta tőle, de semmi sem motiválta, hogy diétába kezdjen. Aztán fogadást kötött egy barátjukkal. A tét nem volt kicsi, egy fülöp-szigeteki út. Zsolti kemény diétába fogott, valamint a munka mellett napi kétszer edzett, így áprilistól szeptemberig 22 kilót adott le. Bár voltak mélypontok, a végén már Csilla is nehezen viselte a párja átalakulásával járó hangulatingadozásokat, de megérte a kitartás.”

Szenzációs átalakulás: Megyeri Csilla párja 22 kilótól szabadult meg - Ez áll álomfogyása hátterében

101 kilóra hízott Zsolti, Megyeri Csilla pasija, de egy egzotikus utazás kedvéért ledobta az úszógumit, kockásra gyúrva a hasát. Évek óta szenvedett a feleslegtől, Csilla még a testi örömöket is megvonta tőle, de semmi sem motiválta, hogy diétába kezdjen. Aztán fogadást kötött egy barátjukkal. A tét nem volt kicsi, egy fülöp-szigeteki út.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/99599/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.09.19. 21:45
Az SZFE biciklis demonstrációja, Joe Biden balos rángatózása, a gyermeki agy szuperképessége, Gareth Bale hazatérése és Jordán Tamás életveszélyes incidense online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.19. 03:25
A kormányközeli szervezetek milliárdos pénzesője, Karácsony Gergely pofátlansága, a baloldal járványügyi álhírgyára, Liptai Claudia pokoli fájdalmai és Molnár Anikó gyermeki vallomása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.18. 04:05
A bankok bekeményítése, az erőszak amerikai tombolása, a baloldali politikusok vírusrelativizálása, Gyurcsány Ferenc szerepjátéka és Péter Szabó Szilvia farkasharapása pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.17. 04:55
Budapest kiemelt kockázata, a koronavírus berobbanása, Lendvai Ildikó kivonulása, a Ferencváros futballcsodája és Aczél Zoltán összeroppanása csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.16. 05:05
A budapesti baloldal ármánykodása, a koronavírus magyarországi tarolása, a francia pornófalu megfertőződése, a tömegközlekedés maszkrazziája és az Edda víruspánikja szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.15. 02:55
Budapest tízmilliárdos számháborúja, a szocialisták trójai falova, a tudatos vásárlás egészségvédelme, a magyar sztárok iskolakerülése és Vajna Tímea drámai fogyása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.14. 04:00
A karácsonyfa baloldali betiltása, a keresztény kultúra erőforrása, a Soros-gondolatok magyarországi exportja, az építési hitelek szigorodása és Köllő Babett vagány villantása hétfői online lapszemlénkben.

Pár napig még marad velünk a nyár

2020.09.13. 19:15
Csak nem akar elmúlni a jó idő, olyannyira nem, hogy a jövő hét első felében akár 30 fok felé is emelkedhet a hőmérséklet.

484 fővel nőtt a fertőzöttek száma itthon

2020.09.13. 09:35
Ezzel 12 309 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt négy krónikus beteg, így az elhunytak száma 637 fő, 4069-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.09.13. 05:10
A brutális Gyurcsány-videó hasítása, a Soros-hálózat többfrontos támadása, a maszkulin képernyő feminitása, a sárgamellényesek tombolása és Mundruczó Kornél elismerése vasárnapi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?