Blogolj!

Blogstar kávéház

Dió

A Belarusz-szanciók bukása.

A várakozásoknak megfelelően nem tudtak határozni az Európai Unió külügyminiszterei a Belarusz elleni szankciókról, ezért a döntés a csütörtökön összeülő állam- és kormányfőkre marad – számol be róla a Népszava Online.

„A büntetőintézkedések egyhangúsághoz kötött elhatározásához ezúttal Ciprus jóváhagyása hiányzott. A szigetország csak akkor lenne hajlandó megszavazni a Lukasenko-rendszert kiszolgáló személyekkel szembeni szankciókat, ha az Európai Unió kellően szigorú retorziókat foganatosítana a ciprusi felségvizekben illegális fúrásokat végző Törökország ellen. Ennek a vitának a megtárgyalása és eldöntése is a csúcstalálkozó résztvevőire vár. A kialakult patthelyzet is alátámasztja a vélekedést, hogy a huszonhetek teljes körű egyetértését igénylő külpolitikai döntéshozatal meggyengíti az Európai Unió nemzetközi tekintélyét. Ursula von der Leyen bizottsági elnök az unió helyzetéről szóló múlt heti beszédében éppen emiatt sürgette a minősített többségi szavazás bevezetését, ami egyébként jóval keményebb diónak bizonyulhat, mint bizonyos büntetőintézkedések jóváhagyása.”

Ciprus megvétózta a Belarusz elleni szankciókat

Politikai részvétel nélkül tartottak tájékoztatót a kormány tudományos tanácsadói, "utolsó esélyt" adva a társadalomnak az újabb országos karantén előtt. Példátlan prezentációra hívta meg hétfő délelőtt a közvéleményt a kormány mellett működő két legbefolyásosabb brit tudományos orákulum, Chris Whitty professzor, Angliáért és Walesért felelős tisztifőorvos és Sir Patrick Vallance főtanácsadó.

Attak

Gyurcsány szánalmas színháza.

A 2008-as válság során Magyarország az első ország volt, ami az IMF lélegeztetőgépére került, éppen ezért nagyon nehezen viseljük, ha Ön oktat ki minket jó kormányzásról – az Origo.hu szerint így reagált Kocsis Máté Gyurcsány Ferenc felszólalására az Országgyűlésben.

„Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője azt mondta Gyurcsány Ferenc felszólalására, hogy az ördög is 40 napig kísértette Jézust a sivatagban hamis bibliai idézetekkel. A Fidesz politikusa emlékeztetett arra, hogy Gyurcsány fenyegette azzal a vele egyet nem értőket, hogy földönfutóvá teszik azokat. Ma egészen kivételes színészi átéléssel adta elő, hogyan kell kormányozni, de a 2008-as madárinfluenza-járvány alatt egy hatástalan vakcinát ajánlott, és a 2008-as válságot sem sikerült jól kezelnie. Kocsis szólt arról is, hogy a 2008-as válság során Magyarország az első ország volt, ami az IMF lélegeztetőgépére került. Nagyon nehezen viseljük, ha Ön oktat ki minket jó kormányzásról – tette hozzá. Amikor a 2006-os rendőrattakot vezényelte, akkor semmi problémája nem volt a jogállamisággal. Minden bűnös módszerét ismerjük, amivel csődbe vitte az országot
– mondta Kocsis Máté. A Fidesz frakcióvezetője emlékeztetett arra, hogy Gyurcsány minden módon a korábbi cselekedeteit megmásítani törekszik.”

Kocsis Máté: Gyurcsányék nem álhíreket, hanem rémhíreket terjesztenek a járványról

A 2008-as válság során Magyarország az első ország volt, ami az IMF lélegeztetőgépére került, éppen ezért nagyon nehezen viseljük, ha Ön oktat ki minket jó kormányzásról - így reagált Kocsis Máté Gyurcsány Ferenc felszólalására az Országgyűlésben. A Fidesz frakcióvezetője szerint a baloldal nem álhíreket, hanem rémhíreket terjeszt a járványról.

Értelem

A Jobbik borsodi kálváriája.

Orbán Viktor alaposan kiosztotta Jakab Péteréket a Parlamentben – tudósít a Magyar Hírlap Online.

„Jakab Péter szerint viszont inkább Ukrajnából, Törökországból jönnek egyelőre vendégmunkások. Közölte: el fogják magyarázni Borsodban, hogy nyugati jólétet akarnak az emberek, és bár Borsod eddig szinte mindig vesztett, most győzni fog, legyőzik a kétharmadot. A kormányfő erre úgy reagált, hogy a Jobbiknak jogi értelemben nincs jelöltje Borsodban. A baloldal jobbikos jelöltje korábban egy szociális szövetkezetet vezetett és azért kapott támogatást, hogy munkahelyeket teremtsen, de bedöntötték a céget, és az érintettek futhattak a bérük után. Ennek kell véget vetni Borsodban – fűzte hozzá.”

„A Jobbiknak jogi értelemben nincs jelöltje Borsodban"

Jobbik: Az emberek nyugati életszínvonalat szeretnének Jakab Péter (Jobbik) kijelentette: az emberek nyugati életszínvonalat szeretnének, de a miniszterelnök szerint a Nyugat már nem vonzó, inkább ide jönnének az emberek Nyugat-Európából. Onnan nézve azonban Magyarország nem vonzó - tette hozzá. Úgy fogalmazott, kabaré, amit Orbán Viktor művel az országgal, de a magyarok nem tudnak ezen nevetni.

Szabály

A magyarok maszkkötelezettsége.

Hétfőtől érvényesek a szigorúbb biztonsági szabályok – többször hallhatták az elmúlt napokban az M1-en is, hogy a moziktól a postákon át az ügyfélszolgálati irodákig mindenütt kötelező ezentúl a maszk. Müller Cecília ezt azzal egészítette ki, hogy mindenhol érdemes maszkot hordani, ahol nem lehet tartani a másfél méteres távolságot, például a fodrászoknál is – így a Hirado.hu.

„Mostantól kötelező a megfelelő maszkviselés hatéves kor fölött már nemcsak a tömegközlekedési eszközökön és az üzletekben, hanem a bevásárlóközpontok, mozik, színházak, múzeumok, könyvtárak közönség által látogatott területén, valamint az egészségügyi és szociális intézményekben, illetve a közszolgálati és postai ügyfélszolgálatokon is. A megfelelő maszkviselet azt jelenti, hogy a maszknak el kell fednie a szájat és az orrot is. Már nem elegendő sállal eltakarni az orrot, szájat, szabályos maszkot kell viselnünk. Ez lehet textil-, akár orvosi maszk, a lényeg, hogy ezt helyesen viseljük, ahol használni kell, ahol a jogszabály előírja – mondta Müller Cecília országos tiszti főorvos. A szabályok betartását a kereskedelmi hatóság, a kormányhivatal és a rendőrség is ellenőrizheti.”

Maszkra magyar! - Szigorodtak a biztonsági szabályok

Hétfőtől érvényesek a szigorúbb biztonsági szabályok - többször hallhatták az elmúlt napokban az M1-en is, hogy a moziktól a postákon át az ügyfélszolgálati irodákig mindenütt kötelező ezentúl a maszk. Müller Cecília ezt azzal egészítette ki, hogy mindenhol érdemes maszkot hordani, ahol nem lehet tartani a másfél méteres távolságot, például a fodrászoknál is - hangzott el az M1 Híradójában.

Tökély

Palvin Barbi fehérneműrejtélye.

Brutál szexi képet tett közzé az Instagramon Palvin Barbi. Rejtély, visel-e fehérneműt – fogalmaz a Blikk Online.

„Felrobbantotta az Instagramot legújabb, brutál dögös fotójával Palvin Barbi! A magyar szépség most éppen egy hosszú, begombolatlan széldzsekiben pózolt, képével nem sokat bízva a fantáziára. Az, hogy a lenge kabát alatt van-e bármi a szupermodellen, valószínűleg sosem derül ki, ám az nem kérdés, hogy Barbi továbbra is tökéletes formában van.”

Rejtély övezi, visel-e fehérneműt Palvin Barbi legújabb, szexi fotóján

Brutál szexi képet tett közzé az Instagramon Palvin Barbi.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/100426/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Orbán Viktor: minden magyar tudja, Amerika a szabadság földje

2020.10.27. 15:15
Felavatták George H. W. Bush néhai amerikai elnök szobrát a Szabadság téren, ahol a miniszterelnök beszédet mondott.

Müller Cecília: A felelősségünk közös

2020.10.27. 12:00
Az operatív törzs ma is megtartotta sajtótájékoztatóját, ahol közölték a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket.

A Dobrev-klán újabb aljasságaira hívja fel a figyelmet Rákay Philip

2020.10.27. 09:40
Rákay Philip videósorozatának újabb része tovább elemzi a Dobrev-Gyurcsány duó és a történelem sötét múltjának összefüggéseit, ami így október 23-a …

2079 fővel nőtt a fertőzöttek száma, csaknem 3 ezren vannak kórházban

2020.10.27. 09:15
A járvány megjelenése óta összesen már 63 642-en fertőződtek meg. Az elmúlt huszonnégy órában 63 többségében idős, krónikus beteg halt meg, így …

Blogstar kávéház

2020.10.27. 05:15
Semjén Zsolt pszichológiai szakvéleménye, Hadházy Ákos sokatmondó tétovázása, a baloldal veretes hazugságai, Holdampf Linda feszítős megbilincselése és Kocsis Korinna kreatív művészkedése keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.10.26. 05:20
A forradalomcsinálás nemzetközi receptjei, Nyugat-Európa egészségügyi diktatúrája, a nemzeti régiók rejtett erőforrásai, Zacher Gábor kőkemény kirohanása és Weisz Fanni könnyes hazatérése hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.10.24. 21:55
A magyar MotoGP-álom milliárdjai, Hadházy Ákos számkivetettsége, Joe Biden időskori leépülése, Európa koronavírus-fáradtsága és Demi Rose kibuggyanó bájai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.10.24. 04:20
Az SZFE-tüntetés súlyos üzenete, október 23-a megsebzettsége, a tömegrendezvények lázítóinak felelőtlensége, a koronavírus szélsőséges tombolása és Radics Gigi boldogságos babaszobája szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.10.23. 05:10
A Fidesz toronymagas előnye, Gyurcsányék szuperterjesztő gócpontja, a tömegrendezvények veszélyforrása, a COVID-ellátás csúcsra járása, és Istenes Bence és Csobot Adél harmóniája pénteki online lapszemlénkben.

Átadták a 3-as metró megújult déli szakaszát

2020.10.22. 16:35
A felújított rész a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest közötti szakaszt érinti. A felújított szakaszon csütörtök délután 17 órától utazhatnak az utasok.

Ezeket a cikkeket olvastad már?