Blogolj!

Blogstar kávéház

Kockázat

A Hajógyári-sziget megmenekülése.

Végleg megmenekült a Hajógyári-sziget, visszavonták az árvízvédelmi fejlesztésére vonatkozó kérelmet. Nem épül semmiféle gát, marad minden a régiben – tudósít a Népszava Online.

„A Pest Megyei Kormányhivatal honlapja szerint az Országos Vízügyi Főigazgatóság 2020. szeptember 23-án visszavonta a Hajógyári-sziget árvízvédelmi fejlesztésére vonatkozó kérelmét – írja a WWF. A szervezet élő folyók programjának szakértője a döntéssel kapcsolatban azt mondta, jó döntést hozott az Országos Vízügyi Főigazgatóság. Samu Andrea szerint a Hajógyári-sziget árhullámoktól való bevédése nemcsak a sziget természeti értékeire lett volna káros, de összességében fokozta volna Budapest árvízi kockázatát is. Sipos Katalin, a WWF Magyarország igazgatója pedig úgy véli, ez az ügy is megmutatta, mennyit számít a közösség ereje. 'Sem Budapest lakosai, sem a társadalmi szervezetek nem hagyják már szó nélkül a környezetromboló beruházásokat. A szeptember 17-én elindított petíciónkat egy hét alatt közel 10 000-en írták alá, akiknek ezúton is köszönjük, hogy kiálltak a sziget megóvása mellett' – fogalmazott.”

Végleg megmenekült a Hajógyári-sziget, visszavonták az árvízvédelmi fejlesztésére vonatkozó kérelmet

Kovács Sándor telkén 60 milliós támogatásból húztak fel turisztikai komplexumot, az egyik pályázó a képviselő fia volt. Kovács Sándor, a Fidesz Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei országgyűlési képviselőjének birtokán 60 millió forint vissza nem térítendő támogatásból létesültek turisztikai beruházások.

Program

A Jobbik eredendő rasszizmusa.

A magyar politikai piacon a Jobbik eredendő áruja a rasszizmus – mutatja be a Hirado.hu.

„Ez már sok, ezt már nem kellene vállalni – mondta Gerő András történész, a Habsburg Történeti Intézet igazgatója annak kapcsán, hogy a baloldal választási együttműködésre lépett a Jobbikkal. Gerő András véleménye szerint azért kell felmondani a Jobbikkal a szövetséget, mivel az identitáspolitikailag romboló, hiszen a Jobbik megalakulása óta nyíltan rasszista. A magyar politikai piacon a Jobbik eredendő áruja a rasszizmus volt. Ez különböztette meg mindegyik más párttól. A Jobbik a megalakulásakor ezt nyíltan fel is vállalta – mondta a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában Gerő András. Hozzátette, csak egy érzékletes példa, hogy programjukban szerepelt a cigányellenesség, zsidóellenesség.”

Gerő András: A magyar politikai piacon a Jobbik eredendő áruja a rasszizmus

„Ez már sok, ezt már nem kellene vállalni" - mondta Gerő András történész, a Habsburg Történeti Intézet igazgatója annak kapcsán, hogy a baloldal választási együttműködésre lépett a Jobbikkal. Gerő András véleménye szerint azért kell felmondani a Jobbikkal a szövetséget, mivel az identitáspoliti ...

Szimbólum

Az európai túlélés kézikönyve.

Európai létünk terhe a kezünkben van, és már csak egyetlen kérdést hagyunk nyitva: „Hogyan lesz az ember azzá, ami?” – olvasható a Magyar Hírlap Online cikkében.

„Európa megmentése huszonnégy egyszerű lépésben – akár ezt a címet is adhatta volna 'Was tun?' (Mi a teendő?) című könyvének David Engels. Az eredetileg Belgiumból származó, ma pedig már Varsóban élő ókortörténész nemrég arra vállalkozott, hogy programot adjon azoknak, akik a kontinensünkre nehezedő migrációs nyomás, a kiéleződő globális hatalmi verseny és a posztmodern politikai irányzatok térnyerése közepette úgy érzik, hogy a nyugati civilizáció a vesztébe rohan. A szerző bevallása szerint könyve személyes válaszkísérlet azoknak a kétségbeesésére, akiknek Európa többet jelent egy földrajzi fogalomnál. Azokhoz kíván szólni, akiknek Európa 'egy mély kulturális identitás, egy sajátos világnézet, egy utánozhatatlan életstílus szimbóluma, röviden: igazi otthon'. A könyv címe nemcsak konkrét megoldási javaslatokat ígér az európai kultúra válságára, hanem mintha Engels rá is akarna játszani a nevét terhelő asszociációkra, Lenin Mi a teendő? című röpiratához hasonlóan az elmélet-gyakorlat problémakörbe veti az olvasót.”

Európa túlélési kézikönyve

2020. szeptember 25. péntek. 3:57 „Európa megmentése huszonnégy egyszerű lépésben" - akár ezt a címet is adhatta volna „Was tun?" (Mi a teendő?) című könyvének David Engels. Az eredetileg Belgiumból származó, ma pedig már Varsóban élő ókortörténész nemrég arra vállalkozott, hogy programot adjon azoknak, akik a kontinensünkre nehezedő migrációs nyomás, a kiéleződő globális hatalmi verseny és a posztmodern politikai irányzatok térnyerése közepette úgy érzik, hogy a nyugati civilizáció a vesztébe rohan.

Rásülés

Demcsák Zsuzsa nudizmusa.

Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban többek között a meztelen fürdőzéseikről is mesél a LifeTV műsorában Demcsák Zsuzsa – így az Origo.hu.

„Demcsák Zsuzsa Hajdú Péternek elárulta, hogy családjával rendszeresen részt vett nudista fürdőzéseken, számára ez teljesen természetes. '14 évesen eszméltem először arra, hogy valami történik. Balatonaligára jártunk nyaralni vagy Horvátországba, ott sátraztunk. Nudista strandokra jártunk, az egész család, mindenki meztelen volt... Az teljesen természetes, nincs abban semmi szégyellnivaló. Nem bírom magamon elviselni a fürdőruhát, úgy érzem, rám sül. Soha nem voltam szégyenlős' – árulta el.”

Demcsák Zsuzsának az egész családja nudista

Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor második vendége Demcsák Zsuzsa lesz, aki többek közt a meztelen fürdőzéseikről is mesél a LifeTV műsorában. Demcsák Zsuzsa Hajdú Péternek elárulta, hogy családjával rendszeresen részt vett nudista fürdőzéseken, számára ez teljesen természetes. "14 évesen eszméltem először arra, hogy valami történik. Balatonaligára jártunk nyaralni vagy Horvátországba, ott sátraztunk.

Költemény

Tóth Andi dekoltázsvillantása.

Tóth Andi is részt vett a Glamour Women of the Year gáláján, s az énekesnő láttán az állunk is leesett – így a Blikk Online.

„Az idén 12. alkalommal megrendezett gálán rengeteg celeb tette tiszteletét, köztük a csodálatos énekesnő, Tóth Andi is. Az ifjú szépség az alkalomra egy erősen dekoltált ruhakölteményt választott, amihez még a maszkja is tökéletesen passzolt.”

Tűzforró! Szexi dekoltázst villantott Tóth Andi a Glamour-gálán - fotó

Tóth Andi is részt vett a Glamour Women of the Year gáláján, s az énekesnő láttán az állunk is leesett.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/100585/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Orbán Viktor: minden magyar tudja, Amerika a szabadság földje

2020.10.27. 15:15
Felavatták George H. W. Bush néhai amerikai elnök szobrát a Szabadság téren, ahol a miniszterelnök beszédet mondott.

Müller Cecília: A felelősségünk közös

2020.10.27. 12:00
Az operatív törzs ma is megtartotta sajtótájékoztatóját, ahol közölték a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket.

A Dobrev-klán újabb aljasságaira hívja fel a figyelmet Rákay Philip

2020.10.27. 09:40
Rákay Philip videósorozatának újabb része tovább elemzi a Dobrev-Gyurcsány duó és a történelem sötét múltjának összefüggéseit, ami így október 23-a …

2079 fővel nőtt a fertőzöttek száma, csaknem 3 ezren vannak kórházban

2020.10.27. 09:15
A járvány megjelenése óta összesen már 63 642-en fertőződtek meg. Az elmúlt huszonnégy órában 63 többségében idős, krónikus beteg halt meg, így …

Blogstar kávéház

2020.10.27. 05:15
Semjén Zsolt pszichológiai szakvéleménye, Hadházy Ákos sokatmondó tétovázása, a baloldal veretes hazugságai, Holdampf Linda feszítős megbilincselése és Kocsis Korinna kreatív művészkedése keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.10.26. 05:20
A forradalomcsinálás nemzetközi receptjei, Nyugat-Európa egészségügyi diktatúrája, a nemzeti régiók rejtett erőforrásai, Zacher Gábor kőkemény kirohanása és Weisz Fanni könnyes hazatérése hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.10.24. 21:55
A magyar MotoGP-álom milliárdjai, Hadházy Ákos számkivetettsége, Joe Biden időskori leépülése, Európa koronavírus-fáradtsága és Demi Rose kibuggyanó bájai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.10.24. 04:20
Az SZFE-tüntetés súlyos üzenete, október 23-a megsebzettsége, a tömegrendezvények lázítóinak felelőtlensége, a koronavírus szélsőséges tombolása és Radics Gigi boldogságos babaszobája szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.10.23. 05:10
A Fidesz toronymagas előnye, Gyurcsányék szuperterjesztő gócpontja, a tömegrendezvények veszélyforrása, a COVID-ellátás csúcsra járása, és Istenes Bence és Csobot Adél harmóniája pénteki online lapszemlénkben.

Átadták a 3-as metró megújult déli szakaszát

2020.10.22. 16:35
A felújított rész a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest közötti szakaszt érinti. A felújított szakaszon csütörtök délután 17 órától utazhatnak az utasok.

Ezeket a cikkeket olvastad már?