Blogolj!

Blogstar kávéház

Prioritás

A koronavírus magyar ellenszere.

Kezdődhet a magyar koronavírus elleni gyógyszer klinikai vizsgálata. Hétfőre várja a Richter az engedélyt – olvasható a Népszava Online-on.

„Szentiványi Mátyás, az OGYÉI főigazgatója a portálnak hangsúlyozta: a gyógyszer lakossági forgalomban még nem elérhető, majd csak a klinikai vizsgálat keretében, és azokban a kórházakban, ahova az engedélyt megkérték. A főigazgató elmondta azt is, hogy a Richter korábban felvette már velük a kapcsolatot, és az OGYÉI minden rendelkezésre álló módon, például tudományos tanácsadással segítette a fejlesztést. A hatóság eddig összesen már 8 vizsgálatot engedélyezett a hatóság. – Nagy dolog, hogy végre Magyarországon is rendelkezésre áll ez a készítmény, hazai gyártó termékeként – tette hozzá. Az Index számolt be róla korábban, hogy a Richter gőzerővel gyártja Magyarországon a koronavírus elleni egyik leghatékonyabb gyógyszert: a súlyos stádiumban lévő COVID-betegek kezelésre jelenleg leghatékonyabbnak bizonyuló remdesivir hatóanyag szintézisét. Az ezzel a hatóanyaggal eddig előállított gyógyszerek körülbelül 3000 kórházi beteg kezelését teszik lehetővé. A remdesivir hatóanyagú készítmény volt az első, COVID–19-re engedélyezett gyógyszer, amely megkapta az Európai Bizottságtól a forgalomba hozatali engedélyt. Szentiványi Mátyás hozzátette: Magyarországon az engedélyezés során prioritást élveznek ezek a készítmények.”

Kezdődhet a magyar koronavírus elleni gyógyszer klinikai vizsgálata

Vasárnap késő délutántól hétfő estig közel egy havi csapadék is hullhat a Dunántúlon. Véget ér a nyugodt őszi idő, egy hullámzó hidegfront érkezik szombat éjjel, mely lassan halad át hazánk felett. Ennek hatására csapadékosra, szelesre, hűvösre fordul időjárásunk.

Kirekesztés

A balliberálisok szánalmas antiszemitizmusa.

Karácsony, Kunhalmi, Márki-Zay és Jakab is az antiszemita jobbikos jelölt, Bíró László mellett kampányolt Borsod megyében – írja a Magyar Hírlap Online.

„A baloldali pártok farizeusként álltak ki Bíró mellett, arra hivatkozva, hogy bárki tévedhet. Hiába szólított fel több baloldali értelmiségi arra, hogy ne támogassák a jobbikos politikust. Ugyan Bíró a közösségi médiában bocsánatot kért kijelentéseiért, Kőbányai János, a Múlt és Jövő zsidó kulturális folyóirat főszerkesztője Bíróról írt publicisztikájában úgy fogalmazott: Bíró úgy tudna hihetően bocsánatot kérni a zsidóságtól az antiszemita kijelentéseiért, ha kiszállna minden közfunkciójából. Kőbányai egyebek mellett azzal érvelt, hogy Bíró korábbi zsidózó kijelentései nem csupán kirekesztők, de használójuk szellemi hátországát, szocializálója irányát és folyamatát lemeztelenítő kulcskifejezések. A választáson az is eldől majd: működőképes-e a baloldali összefogás a gyakorlatban. Lánczi Tamás politológus a Mandinernek adott interjúban arról beszélt, hogy a Fidesz győzelme véglegesítheti a Jakab Péter vezette Jobbik baloldalba tagozódását. Úgy vélte, Bíró mandátumszerzése morális felmorzsolódással és kínos nemzetközi visszhanggal járhat a baloldalnak.”

Karácsony, Kunhalmi, Márki-Zay és Jakab is az antiszemita jelölt mellett kampányolt

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere ma Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe látogat, hogy a baloldal helyi jelöltje, Bíró László melletti voksolásra buzdítson. Karácsony támogatása azért is megdöbbentő, mert azok után áll ki személyesen Bíró mellett, hogy kiderült: a jelölt antiszemita kijelentéseket tett.

Forródrót

Donáth Anna soros lebukása.

A pénteken nyilvánosságra került felvétel alapján egyértelműen kijelenthető, hogy csúnyán lebukott a Momentum – a Hirado.hu tudósítása szerint ezt mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója sajtótájékoztatóján.

„Közölte: a felvétel alapján felmerül a kérdés, hogy Donáth Anna és a Momentum vezetése pontosan mely 'Soros-emberekkel' szokott egyeztetni, kikkel vannak forródróton? Mivel egyértelművé vált, hogy a Magyarország és a „Soros-hálózat” közti vitában a Momentum nem Magyarország oldalára állt, ezért jogosnak tűnik az a kérdés, hogy mit kap a Momentum azért, hogy a saját hazájukat támadja? – tette fel a kérdést.”

Hollik: Csúnyán lebukott a Momentum

A pénteken nyilvánosságra került felvétel alapján egyértelműen kijelenthető, hogy csúnyán lebukott a Momentum - fogalmazott a Fidesz kommunikációs igazgatója szombati budapesti sajtótájékoztatóján Hollik István azt mondta: a Hír TV által Donáth Anna momentumos európai parlamenti (EP-) képviselőről közölt exkluzív felvétel bizonyítja, hogy „a Soros által pénzelt baloldali ifjúsági szervezet"szorosan együttműködik azokkal, akik „Soros szövetségesei", és az elmúlt hetekben támadták Magyarországot.

Ölelés

Ördög Nóra meztelen meglepetése.

Intim képek kerültek ki a Nánásiék hivatalos Instagram-oldalára – jelenti az Origo.hu.

„Az egyik kép még péntek este készült, ezen Nánási Pál, illetve Ördög Nóra fürdik a gyerekekkel, Micivel és Vencivel. A másik képen pedig a meztelen Ördög Nóra öleli kisbabaját, vagyis a fotó még 2013-ban, vagy egy évvel később készülhetett, amire utal a 'mikorteltelígyazidő' hashtag is.”

Meztelen fotót tett ki magáról Ördög Nóra

Intim képek kerültek ki a Nánásiék hivatalos Instagram-oldalára szombat délután. Az egyik kép még péntek este készült, ezen Nánási Pál, illetve Ördög Nóra fürdik a gyerekekkel, Micivel és Vencivel. A másik képen pedig a meztelen Ördög Nóra öleli kisbabaját, vagyis a fotó még 2013-ban, vagy egy évvel később készülhetett,amire utal a „mikorteltelígyazidő" hashtag is.

Gólyahír

Radics Gigi kormányfői köszöntése.

Radics Gigi gyermeke nemrég megszületett. A kislány születéséhez most Orbán Viktor miniszterelnök küldte személyes gratulációját – tájékoztat a Blikk Online.

„Óriási megtiszteltetés számomra, hogy Miniszterelnök Úr személyes gratulációját küldte az én drága kislányom születéséhez. Nagyon szépen köszönjük! – írta Instagram-oldalán Radics Gigi a következő fotó kíséretében.”

„Óriási megtiszteltetés számomra" - Radics Giginek gratulált Orbán Viktor gyermeke születéséhez

Radics Gigi gyermeke nemrég megszületett. A kislány születéséhez most Orbán Viktor miniszterelnök küldte személyes gratulációját. ( A legfrissebb hírek itt) "Óriási megtiszteltetés számomra, hogy Miniszterelnök Úr személyes gratulációját küldte az én drága kislányom születéséhez. Nagyon szépen köszönjük!" - írta Instagram-oldalán Radics Gigi a következő fotó kíséretében:

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/101195/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.11.28. 04:15
A munkanélküliség számháborúja, Soros és Gyurcsány mesterterve, Kunhalmi Ágnes beismerő vallomása, a vakcinák életmentése és Presser Gábor hatalmas melója szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.27. 05:15
A korrupciós veszély fokozódása, a Gyurcsány-kormány LMBTQ-politikája, a népszavazás álcája, Diego Maradona rejtélyes halála és Vlagyimir Putyin titokzatos leánya pénteki online lapszemlénkben.

Rákay Philip: Nem kérdés, hogy Magyarország újra célkeresztbe kerül

2020.11.26. 16:15
Joe Biden megválasztásával újabb támadásokra számíthat Magyarország, erre pedig már most fel kell készülni – figyelmeztet legújabb videójában Rákay …

Müller Cecília: Egyre több a teszt, ezért egyre több a regisztrált fertőzésszám

2020.11.26. 13:45
Az operatív törzs ma is megtartotta sajtótájékoztatóját, ahol közölték a legfrissebb járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket és …

Blogstar kávéház

2020.11.26. 05:20
A Fidesz-hadtest nyugat-balkáni nyomulása, a multikulturális társadalom önfeladása, Brüsszel rögeszmés büntetése, a Jobbik zuhanórepülése és Oszter Sándor vörös rózsái csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezt a cikket cenzúrázta a “független” Soros-média

2020.11.25. 12:15
Orbán Viktor közzétette Soros Györgynek szánt levelét, miután a Project Syndicate letiltotta azt.

Müller Cecília: Folyamatosan zajlik az egészségügyi dolgozók tesztelése

2020.11.25. 11:55
Megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját az operatív törzs, ahol ismertették a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket.

3806 fővel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma itthon

2020.11.25. 09:30
Ezzel összesen már 185 687 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma az országban. Az elmúlt huszonnégy órában 106-an hunytak el, összesen 4 114 áldozata van már a …

Blogstar kávéház

2020.11.25. 05:15
Dobrev Klára predátor üzemmódja, a Fehér Ház fehér zászlója, a Fradi csodálatos helytállása, Párizs illegális migrástábora és Nádai Anikó tanulságos üzenete szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.24. 05:15
A magyar rendvédelem háborgása, Párizs illegális koronapartijai, Brüsszel lopakodó kvótatervei, Törőcsik Mari köszöntése és Curtis szerelmes őrangyala keddi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?