Blogolj!

Orbán is gratulált Koncz Zsófiának: „mindannyian nagyon büszkék vagyunk”

A kormány tagjai és a Fidesz-KDNP vezető politikusai is elismerősen nyilatkoztak Koncz Zsófia hatalmas borsodi győzelméről.

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

„Gratulálok, Koncz Zsófia! Édesapád most nagyon büszke lenne rád, ahogy mindannyian azok vagyunk. Találkozunk a parlamentben!” – írta közösségi oldalán Orbán Viktor miniszterelnök annak kapcsán, hogy a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte a Borsod megyei 6. választókerületben tartott időközi választást, melyet Koncz Ferenc tragikus halála miatt kellett megrendezni. Mint beszámoltunk róla, a kormánypártok jelöltje, Koncz Zsófia a jobboldal eddigi eredményeinél is jobban teljesítve 50,87 százalékkal győzött, a balliberális összefogás által támogatott jobbikos Bíró László csak 45,9 százalékig jutott.

Koncz Zsófia bravúros és kitűnő szerepléséhez több más kormánytag is gratulált.

„Gratulálok Koncz Zsófiának a magabiztos győzelemhez! Éljen Szerencs! Hajrá Magyarország!” – fogalmazott Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

„Bravó, Zsófi, így kell ezt!!! Jár a köszönet, a tisztelet és a nagyrabecsülés az aktivistáinknak, a kampánycsapatnak és mindenkinek, aki támogatott minket!” – így Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

„Magabiztos GYŐZELEM!!! Szívből gratulálok Koncz Zsófiának! Köszönjük Borsod, köszönjük Magyarország!” – csatlakozott hozzájuk Varga Judit igazságügyi miniszter.

„Gratulálok Koncz Zsófiának! Köszönjük a választók bizalmát! Örülök, hogy országgyűlési képviselőként folytathatja édesapja munkáját, tudásával, és elhivatottságával ő képviselheti a tiszaújvárosi és szerencsi régió lakosainak hangját. Hajrá, Zsófi!” – üzente Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter.

„Koncz Zsófia győzött, a hamis baloldali koalíció megbukott, a szerencsi térség nyert! Hajrá, Magyarország!” – tette hozzá Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője.

„Gratulálok Koncz Zsófiának a választáson elért mai győzelméhez! Az édesapja, a tragikus hirtelenséggel elhunyt korábbi képviselő Koncz Ferenc helyébe lépő új képviselőtársunk vasárnapi győzelmével is bebizonyította, hogy a teljes baloldali ellenzék összefogása sem képes a választópolgárok megvezetésére” – vélekedett a KDNP frakcióvezetője, Simicskó István.

Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke a Koncz Zsófiával közösen tartott esti sajtótájékoztatóján elmondta: a kampányban kiderült, hogy az egyesült baloldal semmilyen gátlástól nem riad vissza, a hatalomért és a pénzért mindenre képes, de az is, hogy a választók nem kérnek a „Gyurcsány-féle vegyesfelvágottból”.

Leszögezte: megint kiderült, hogy demokrácia van Magyarországon, a magyar választók tudnak felnőttek módjára döntéseket hozni. Kósa Lajos szerint Koncz Zsófia kitűnően fogja folytatni azt a munkát, amelyet édesapja, az autóbalesetben elhunyt Koncz Ferenc elkezdett a választókerületben.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/101231/pics/lead_800x600.jpg
Fidesz,Gulyás Gergely,időközi választás,KDNP,Kocsis Máté,Kósa Lajos,Novák Katalin,Orbán Viktor,Szijjártó Péter,Varga Judit
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Orbán Viktor: minden magyar tudja, Amerika a szabadság földje

2020.10.27. 15:15
Felavatták George H. W. Bush néhai amerikai elnök szobrát a Szabadság téren, ahol a miniszterelnök beszédet mondott.

Orbán Viktor: A cél az, hogy a magyarok az elsők között juthassanak vakcinához

2020.10.23. 18:15
A cél az, hogy a magyarok az elsők között juthassanak koronavírus elleni, megbízható minőségű vakcinához - mondta Orbán Viktor …

Gulyás: nem engedhetjük meg, hogy a kommunizmus eszméi újra teret nyerjenek!

2020.10.23. 16:45
Az 1956-os forradalom és szabadságharc örökérvényű nemzeti kiállás volt a szabadság mellett, a mi feladatunk pedig az, hogy többé ne legyünk …

Orbán Viktor Wittner Máriával emlékezett meg a forradalom évfordulójáról

2020.10.23. 15:00
Természetesen Orbán Viktor is megemlékezett az 1956-os forradalom 64. évfordulójáról: a miniszterelnök október 23-án, pénteken reggel Wittner …

Gulyás Gergely: 1,3 millió influenza elleni oltóanyag áll rendelkezésre, de ez még bővíthető

2020.10.22. 11:15
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvívó megtartotta a …

Januártól megkezdődik a 13. havi nyugdíj visszaépítése

2020.10.22. 08:40
Zsigó Róbert, a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsor vendége volt, ahol …

Az Európai Bizottságnak nem bűzlik Jourová magyarozása

2020.10.21. 12:00
A brüsszeli ballib politikusoknak nem szúrja a szemét a cseh alelnök aljas verbális támadása, az EB továbbra sem hajlandó reagálni Orbán Viktor levelére.

Varga Judit is elkapta a koronavírust

2020.10.21. 07:10
Az igazságügyi minisztert kedden tesztelték.

Hollik István sem indul el egyéniben Budapesten

2020.10.20. 17:15
Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója sem indul egyéni körzetben a 2022-es országgyűlési választásokon, helyette Böröcz László, a Fidelitas korábbi elnöke lehet a kormánypárt …

Varga Judit: Kidurrant a Momentum és a teljes magyar ellenzék által évek óta fújt jogállamisági lufi

2020.10.19. 14:00
Ha beindul a nagy pofonofon. Donáth Anna pedig beindította, és osztja is magának rendesen. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?