Blogolj!

Varga Judit: Kidurrant a Momentum és a teljes magyar ellenzék által évek óta fújt jogállamisági lufi

Ragnar Volarus

Ha beindul a nagy pofonofon. Donáth Anna pedig beindította, és osztja is magának rendesen. A rengeteg hazugságot pedig nem hagyhatja szó nélkül egy igazságügyi miniszter. 

A Momentum női avatárja ugye egy videóban - amely felér egy gyónással - lőtte magát lábon. Ennek a csodálatos kis anyagnak egy újabb részletére reagált Varga Judit igazságügyi miniszter a közösségi oldalon. 

Add tovább! Donáth Anna szerint “sajnos” a Fidesznek és Varga Juditnak igaza van. Azt hittem az eddigieket már nem lehet fokozni. Tévedtem  A kiszivárgott felvétel utolsó részletén Donáth Anna momentumos EP képviselő többek közt ezt mondja: “Ha a jog nyelvén beszélünk a jogállamiságról, akkor a Fidesznek és Varga Juditnak igaza van.”

Ebből az újabb beismeréssel felérő mondatból több tanulság is levonható.

Egyrészt még világosabbá vált, hogy a magyar ellenzék és a velük szoros kapcsolatot ápoló álcivil szervezetek azért próbálják folyamatosan összemosni és politikai síkra terelni a jogállamisággal összefüggő kérdéseket, mert ha jogi úton vizsgáljuk azokat, akkor azonnal kiderül, hogy álhírekről van szó és összedől az ellenzéki narratíva.

Másrészt innentől még az eddigieknél is hitetlenebbé vált a Magyarország elleni brüsszeli boszorkányüldözés, a 7-es cikkelyes eljárástól az uniós költségvetési források kifizetésének jogállamisági kritériumokhoz kötéséig.

Harmadrészt ország-világ előtt kidurrant a Momentum és a teljes magyar ellenzék által évek óta fújt jogállamisági lufi.

Most már csak az a kérdés, hogy Momentum brüsszeli szövetségeseinek mennyire kínos ez a lebukás és tudják-e komoly arccal tovább folytatni a hazugságokra épülő légvárépítést.

 Erre nem is nagyon szeretnénk mit mondani. Talán csak annyit: touche!

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/101520/pics/lead_800x600.jpg
Donáth Anna,Momentum,Varga Judit
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Kőkemény: a magyar kormány megvétózhatja az EU-büdzsét!

2020.11.06. 05:50
A jogállamisággal kapcsolatos brüsszeli boszorkányüldözés nem hagy más lehetőséget – mindezt az igazságügyi miniszter lengette be.

Varga Judit is elkapta a koronavírust

2020.10.21. 07:10
Az igazságügyi minisztert kedden tesztelték.

Orbán is gratulált Koncz Zsófiának: „mindannyian nagyon büszkék vagyunk”

2020.10.12. 04:55
A kormány tagjai és a Fidesz-KDNP vezető politikusai is elismerősen nyilatkoztak Koncz Zsófia hatalmas borsodi győzelméről.

Varga Judit a CEU-ügyről: Elfogadhatatlan a kettős mérce!

2020.10.06. 20:15
Elfogadhatatlannak tartjuk a kettős mércét, a jogszabályokat minden egyetemnek egyformán be kell tartania Magyarországon. Nem lehet olyan törvényt alkotni, amely a Soros-egyetemet …

Varga Judit: ha egy tagállamnak baja van a másikkal, ne az EB mögé bujkáljon!

2020.10.05. 11:00
Az igazságügyi miniszter hűvös eleganciával rakta helyre a locsogó-fecsegő brüsszeli liberális oldalt és csitította el az Európai …

Varga Judit: Jogállamisági garanciákra van szükség az interneten is

2020.10.02. 14:10
Varga Judit is felszólalt a Antall József Tudásközpont által ötödjére megrendezett think.BDPST elnevezésű innovációs fórumon, ahol többek között arról …

Varga Judit: elfogadhatatlan az új uniós költségvetésre vonatkozó német javaslat

2020.09.29. 19:20
Az EU új költségvetési feltételrendszerével kapcsolatos német elnökségi javaslat az uniós szerződések egyoldalú módosítását …

Sem Varga Judit, sem Orbán Balázs nem kapta el a koronavírust

2020.08.29. 17:25
Mindkét politikus második tesztje is negatív lett.

Koronavírusos Trócsányi László EP-képviselő

2020.08.28. 14:10
Kimutatták a koronavírust Trócsányi László európai parlamenti (EP-) képviselő, volt igazságügyi miniszter szervezetében.

Varga Judit igazságügyi miniszter is karanténba került

2020.08.27. 15:10
A Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely és a tárca parlamenti és stratégiai államtitkára, Orbán Balázs után Varga Judit is karanténba vonult.

Ezeket a cikkeket olvastad már?