Blogolj!

Rákay Philip: Gyurcsánynál nincs aljasabb és hiteltelenebb alak!

Vegye már el tőle valaki a klaviatúrát! – reagált a bukott miniszterelnök október 23-i facebookos fröcsögésére Rákay Philip. És milyen igaza van!

Ahogy Ez a tuti blogunkban bemutattuk: az ellenzéki moslékkoalíció Gy. Ferenc bukott ex-miniszterelnök vezetésével igyekezett politikai tőkét, azaz fegyvert kovácsolni az október 23-i eseményekből. Mármint az 1956-osokból, mert ugye a 2006-os rendőrattak csak egy aprócska, szinte jelentéktelen baki volt. A DK-elnök kirohanását Rákay Philip sem hagyhatta szó nélkül, közösségi oldalán osztotta ki a nemzeti elkúrót.

Habzó szájjal diktatúrázik a szemkilövető nemzetgyilkos

Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Összefújta a szél a szemetet: az ellenzéki moslékkoalíció Gy. Ferenc bukott ex-miniszterelnök vezetésével igyekszik politikai fegyvert kovácsolni az október 23-i eseményekből. Persze, az 1956-osokból, mert ugye a 2006-os rendőrattak csak egy aprócska, szinte jelentéktelen baki volt. A DáKó-párt nemzeti kurátora úgy ébredt fel 2020.

„Gyurcsánynál tényleg nincs aljasabb, hiteltelenebb alak! Könyörgöm, valaki végre vegye el tőle a klaviatúrát! Éppen ma, az 1956-os hősök napján emlékezik remegő hangon Nagy Imrére, s már megint nem bontja ki az igazság minden részletét...”

– kezdi bejegyzését.

Majd így folytatja:

„Arról például elfelejt rebegni, hogy Dobrev Klára nagyapja, Apró Antal személyesen felügyelte Nagy Imre és társainak koncepciós perét, majd 1958-ban éppen Apró volt az, aki büszkén közölte a Parlamentben a kivégzés tényét, megállapítva, hogy az 'jogos elégtétel, s az ellenforradalom méltó megbosszulása volt.' Ferenc könnyben ázó szemeit az az apróság is elhomályosíthatta, hogy Klára nagyapja az MSZMP KB döntése alapján – a megtorlásban való részvételéért, érdemei elismeréseként – egy rózsadombi villa nagyobbik részét kapta ajándékba. 'A mi hősünk vagy. Legyél áldott!' – írja Gyurcsány. Pedig mennyivel őszintébb lett volna így: 'Köszi a villát, Imre! Feri' Persze csak a szokásos, arcpirító tempó a Dobrev-klántól...”

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/101709/pics/lead_800x600.jpg
1956,Apró Antal,DK,Dobrev Klára,forradalom,Gyurcsány Ferenc,kommunizmus,Nagy Imre,október 23.,Rákay Philip,szabadságharc
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Rákay: Baranyi érti a liberálbolsi idők szavát, vagy elmeroggyant

2020.11.28. 12:45
Nem hagyhatjuk, hogy a szivárványos horrorkoalíció polgármestere BLM-szobrot állítson Ferencvárosban – üzeni a televíziós producer.

Rákay Philip: Nem kérdés, hogy Magyarország újra célkeresztbe kerül

2020.11.26. 16:15
Joe Biden megválasztásával újabb támadásokra számíthat Magyarország, erre pedig már most fel kell készülni – figyelmeztet legújabb videójában Rákay …

Rákay Philip: Az Apró-Dobrev-Gyurcsány trió jól tudja milyen a kegyetlen, gátlástalan bolsevik mentalitás

2020.11.24. 14:00
Sajnos velem is szembejött ma Dobrev Klára videója, De míg én még csak éppen a levegőt …

Rákay Philip: Márki-Zay, vissza a politikai kisegítőiskolába!

2020.11.23. 21:55
A televíziós producer szerint felháborító, hogy Márki-Zay-szerű vizesnyolcas merészeli fenyegetni tisztességes emberek tízezreit.

Összenő, ami összetartozik: a DK a Momentumból igazolt agrárpolitikust

2020.11.22. 18:30
Fletó folytatja a politikusvadászatot! A DK agrárkabinetjét a jövőben a Momentumból kilépő Benedek Szilveszter, Veszprém megyei képviselő vezeti majd …

Rákay Philip: Ez a Soros nevű gazember mer beszélni pénzlopásról?

2020.11.22. 07:30
A nagy világmegváltó öregúr, az igazi „filantróp”, a mesteri bábjátékos, azaz Soros György ismét nem bírta ki, hogy ne rúgjon bele Magyarországba és ne …

Rákay Philip: Soros elképesztő hazugságokat állít Magyarországról!

2020.11.21. 20:30
Újabb tűpontos videóval jelentkezett Rákay Philip, aki ezúttal Soros Györgyről hozott egy igen velős kis összeállítást.

Rákay Philip: hazánkat sem kíméli a globális, balos forradalomipar

2020.11.19. 20:55
Globális politikai érdekek alapján akarják destabilizálni Magyarországot, a céljuk, hogy a baloldal mindenáron megragadja a hatalmat. Leleplező, felkavaró videó!

Rákay Philip: Orbán igazi hazafiként kemény választ adott a zsarolásra

2020.11.16. 21:25
Egy valamiben biztosak lehetünk: ha a hazaáruló szivárványkoalíció egy szólamban, fejhangon üvölt, akkor a magyar miniszterelnök helyesen cselekedett.

Gyurcsány most járványügyben cirkuszol, a Fidesz meg felvilágosította

2020.11.11. 15:00
Ha a nemzeti elkúró tovább garázdálkodhatott volna az ország élén, már alig lenne állami kórház...

Ezeket a cikkeket olvastad már?