Blogolj!

Blogstar kávéház

Provokáció

Semjén Zsolt pszichológiai szakvéleménye.

Orvosi értelemben vett pszichopatának nevezte Semjén Zsolt Jakab Pétert, Hadházy Ákost és Tordai Bencét, Gyurcsány Ferenc pedig szerinte tehetséges őrült – derül ki a Népszava Online cikkéből.

„Az Országgyűlésben ma három pszichopata van: Jakab Péter, Hadházy Ákos és Tordai Bence, ők hárman orvosi értelemben véve is pszichopaták, következésképpen így is kell hozzájuk viszonyulni – jelentette ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes azon a Budavári Fórumon, amelyen Bayer Zsolt publicistával és Szarvas Szilveszterrel, a PestiTV és a PestiSrácok.hu hírigazgatójával beszélgetett. Semjén a Pesti Srácok tudósítása szerint azt fejtegette, hogy Jakabbal, Hadházyval és Tordaival szemben a türelem a kulcselem, mert ők mindig provokálnak, mint ahogy az ellenzék is, a provokációval pedig az a céljuk, hogy legyen egy olyan kép, amikor velük szemben erőszakot lehet dokumentálni – tette hozzá Semjén Zsolt. A miniszterelnök-helyettes Gyurcsány Ferencről azt mondta, a DK pártelnöke őrült, de tehetséges ember, ugyanakkor veszélyes. 'Veszélyes, mert Gyurcsány amorális, nála a jó és a rossz nem létezik, csak az, mi a hasznos és mi nem' – fejtette ki a véleményét Semjén Zsolt, aki a magyar ellenzéki politizálás hátterére is rávilágított.”

Orvosi értelemben vett pszichopatának nevezte Semjén Zsolt Jakab Pétert, Hadházy Ákost és Tordai Bencét

A miniszterelnök-helyettes kormánybarát publicisták körében adott pszichológiai szakvéleményt. Gyurcsány Ferenc szerinte tehetséges őrült. Az Országgyűlésben ma három pszichopata van: Jakab Péter, Hadházy Ákos és Tordai Bence, ők hárman orvosi értelemben véve is pszichopaták, következésképpen így is kell hozzájuk viszonyulni - jelentette ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes azon a Budavári Fórumon, amelyen Bayer Zsolt publicistával és Szarvas Szilveszterrel, a PestiTV és a PestiSrácok.hu hírigazgatójával beszélgetett.

Feljelentés

Hadházy Ákos sokatmondó tétovázása.

Továbbra sem tudni, hogy Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő csak ígérte vagy meg is teszi feljelentését Bíró László, az ellenzék elbukott szerencsi jelöltjével szemben gazdasági bűncselekmény miatt, amelyet Hadházy szerint a közösségi oldalán megosztott dokumentum is bizonyít – foglalja össze a Magyar Hírlap Online.

„Legutóbb az ügyészségtől azt a választ kaptuk, hogy még nem érkezett feljelentés a képviselőtől. Hadházy visszakozását magyarázhatja a balliberális pártok ellenállása, hiszen október 23-án a DK, az MSZP, a Jobbik, az LMP, a Momentum és a Párbeszéd sem vett részt a Hadházy által az MTVA-hoz szervezett demonstráción. A Központi Nyomozó Főügyészség így is vizsgálja az ügyet, miután korrupciós bűncselekmény feljelentésének elmulasztása miatt egy magánszemély feljelentést tett. A korábban ugyancsak feljelentést fontolgató Bíró is eláll tervétől, erről a Jobbik sajtóosztálya tájékoztatta lapunkat. A párt tapasztalata, hogy magánvádas rágalmazási ügyben az illetékes országgyűlési bizottság nem szokta kiadni a képviselők mentelmi jogát. Ezért Bíró polgári pert fog indítani a független képviselővel szemben, egy ilyen eljárásban nem védi Hadházyt a mentelmi jog – írták.”

Bíró polgári pert indít Hadházyval szemben

Továbbra sem tudni, hogy Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő csak ígérte vagy meg is teszi feljelentését Bíró László, az ellenzék elbukott szerencsi jelöltjével szemben gazdasági bűncselekmény miatt, amelyet Hadházy szerint a közösségi oldalán megosztott dokumentum is bizonyít. Legutóbb az ügyészségtől azt a választ kaptuk, hogy még nem érkezett feljelentés a képviselőtől.

Feltárás

A baloldal veretes hazugságai.

Az elmúlt egy év tanulságai szerint egyre több a be nem tartott baloldali ígéret, és nem csak Budapesten – így a Hirado.hu.

„Egyre több baloldali vezetésű önkormányzatról derül ki, hogy az egy évvel ezelőtt tett ígéreteik vagy légből kapottak voltak, vagy szembemennek saját választóik akaratával. Van, ahol adókat emeltek, máshol pedig a korábbi településvetők által beindított beruházásokat állítják le, függesztik fel. Akad olyan is, ahol már a bűncselekménygyanús cselekményektől sem riadnak vissza. Legutóbb a DK-s vezetésű erzsébetvárosi önkormányzat épületében tartottak házkutatást a nyomozók, áramlopás kísérlete miatt. Az elmúlt egy év a Karácsony Gergely vezette Fővárosi Önkormányzatban zajló propaganda-politizálás feltárására is alkalmas – derült ki az M1 Híradójából.”

Egyre több a baloldali be nem tartott ígéret

Egyre több baloldali vezetésű önkormányzatról derül ki, hogy az egy évvel ezelőtt tett ígéreteik vagy légből kapottak voltak, vagy szembemennek saját választóik akaratával. Van, ahol adókat emeltek, máshol pedig a korábbi településvetők által beindított beruházásokat állítják le, függesztik fel. Akad olyan is, ahol már a bűncselekménygyanús cselekményektől sem riadnak vissza.

Őrjöngés

Holdampf Linda feszítős megbilincselése.

Kutya utazott az ölében, nem voltak iratai, és gunyorosan megveregette egy rendőr karját – az Origo.hu cikke szerint ennek a vége lett a bilincselés.

„Kis kölyökkutya utazott az autóban stylist-műsorvezető ölében, amikor rendőrök megállították, már ez sem szabályos, sőt, veszélyes – de iratok sem voltak nála. 'Nem volt nálam semmilyen papír. Mondtam, hogy sajnálom, próbáltam együttműködni. Jeleztem, hogy veszek ki pénzt, de a rendőr megvádolt azzal, hogy meg akarom vesztegetni' – mesélte a 15-20 éves sztorit. 'Odamentünk a rendőrautóhoz, nagyon csúnyán beszélt velem, azt éreztem, hogy el akart nyomni. Mondtam, hogy értem, hogy elkéri az adataimat, de én is kérem a nevét és a jelvényének számát' – emlékezett. A rendőr szerinte ebben nem volt együttműködő, úgyhogy gunyorosan megveregette a karját – ezt nem kellett volna. 'Megfogott hátulról, hátrafeszítette a kezemet, a másikkal a mellemet fogta. Én őrjöngtem, de megbilincseltek, hivatalos személy elleni erőszak miatt' – mondta.”

Megbilincselte egy rendőr az őrjöngő Holdampf Lindát

Kutya utazott az ölében, nem voltak iratai és gunyorosan megveregette egy rendőr karját - mesélte a 15 éves történetet a Bréking című műsorban, a LifeTV-n. Kis kölyökkutya utazott az autóban stylist-műsorvezető ölében, amikor rendőrök megállították, már ez sem szabályos, sőt, veszélyes - de iratok sem voltak nála. „Nem volt nálam semmilyen papír.

Szépség

Kocsis Korinna kreatív művészkedése.

Ámulatba ejtik a festmények, de Kocsis Korinna (29) maga is bátran ragad ecsetet. Már hat éve hódol a szenvedélyének: kreatív hobbival töltődik fel – számol be róla a Blikk Online.

„Mint kiderült, az egykori szépségkirálynő nemcsak a Life TV időjárás-jelentésének tolmácsolásában, de a festészetben is tehetséges: a modell szívesen üti el kreatívan a szabadidejét, mert az számára egyenlő a feltöltődéssel. 'Hat évvel ezelőtt ismerkedtem meg közelebbről a festéssel és a rajzolással. Ebben Paksi Éva művész volt a segítségemre, akitől több technikát el tudtam sajátítani. Kezdetben grafittal készítettem rajzokat, de mostanában, ha időm engedi, elsősorban akrilt használok' – mesélte a Blikknek Korinna.”

Már hat éve hódol a szenvedélyének: kreatív hobbival töltődik Kocsis Korinna

Budapest - Ámulatba ejtik a festmények, de Kocsis Korinna (29) maga is bátran ragad ecsetet.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/101814/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.11.27. 05:15
A korrupciós veszély fokozódása, a Gyurcsány-kormány LMBTQ-politikája, a népszavazás álcája, Diego Maradona rejtélyes halála és Vlagyimir Putyin titokzatos leánya pénteki online lapszemlénkben.

Rákay Philip: Nem kérdés, hogy Magyarország újra célkeresztbe kerül

2020.11.26. 16:15
Joe Biden megválasztásával újabb támadásokra számíthat Magyarország, erre pedig már most fel kell készülni – figyelmeztet legújabb videójában Rákay …

Müller Cecília: Egyre több a teszt, ezért egyre több a regisztrált fertőzésszám

2020.11.26. 13:45
Az operatív törzs ma is megtartotta sajtótájékoztatóját, ahol közölték a legfrissebb járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket és …

Blogstar kávéház

2020.11.26. 05:20
A Fidesz-hadtest nyugat-balkáni nyomulása, a multikulturális társadalom önfeladása, Brüsszel rögeszmés büntetése, a Jobbik zuhanórepülése és Oszter Sándor vörös rózsái csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezt a cikket cenzúrázta a “független” Soros-média

2020.11.25. 12:15
Orbán Viktor közzétette Soros Györgynek szánt levelét, miután a Project Syndicate letiltotta azt.

Müller Cecília: Folyamatosan zajlik az egészségügyi dolgozók tesztelése

2020.11.25. 11:55
Megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját az operatív törzs, ahol ismertették a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket.

3806 fővel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma itthon

2020.11.25. 09:30
Ezzel összesen már 185 687 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma az országban. Az elmúlt huszonnégy órában 106-an hunytak el, összesen 4 114 áldozata van már a …

Blogstar kávéház

2020.11.25. 05:15
Dobrev Klára predátor üzemmódja, a Fehér Ház fehér zászlója, a Fradi csodálatos helytállása, Párizs illegális migrástábora és Nádai Anikó tanulságos üzenete szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.24. 05:15
A magyar rendvédelem háborgása, Párizs illegális koronapartijai, Brüsszel lopakodó kvótatervei, Törőcsik Mari köszöntése és Curtis szerelmes őrangyala keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.23. 04:10
A baloldal szolgalelkű tapsikolása, Franciaország brutális cenzúrája, a belga járványkezelés katasztrófája, az oktatási intézmények leszűrése és Várkonyi Andrea rejtélyes eltűnése hétfői online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?