Blogolj!

Ha Gyurcsányon múlt volna, Magyarországnak már annyi

"Elképesztő, hogy azok a Gyurcsányék osztják az észt a válságkezelésről, akik kormányzásuk alatt a csőd szélére vitték és eladósították az országot, a válságkezelésük pedig sorozatos megszorításokból állt. Ha Gyurcsányon múlt volna, Magyarországnak már annyi." - írja közleményében a Fidesz, reagálva Varjú László nyilatkozatára. A parlament költségvetési bizottságának DK-s elnöke szerint "A kormány felelős azért, hogy Magyarországon ma válság van".

A Fidesz közleménye továbbá emlékeztet a valóságra és felidézi, hogy Gyurcsányék kormányzása alatt milyen mély válságba került az ország:

"A baloldal kormányzása alatt teljesen kiürítette az államkasszát, az IMF-hitel tartotta lélegeztetőgépen az országot, feladták hazánk gazdasági szuverenitását, kiárusították és szétlopták a nemzeti vagyont, folyamatos volt a költségvetési hiány, megduplázták a munkanélküliséget. A saját alkalmatlanságuk árát pedig a magyar emberekkel fizettették meg: sorozatos megszorításokkal, adóemelésekkel nehezítették a magyar családok, a nyugdíjasok és a vállalkozások életét. Gyurcsány és a baloldal a mostani helyzetben sem segíti az országot, a koronavírus-járvány miatti gazdaságvédelmi intézkedéseket is mindvégig támadták. A Fidesz-KDNP kormányzása óta Magyarország gazdasági fordulatot hajtott végre, tartós növekedési pályára állt a magyar gazdaság és pénzügyileg is stabilizálódott az ország, a mostani koronavírus-járvány okozta gazdasági károk kivédésére a magyar kormány gyors és határozott gazdaságvédelmi intézkedéseket hozott és még további intézkedéseken dolgozik. Ennek köszönhetően megkezdődött a gazdasági visszarendeződés.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/101852/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.11.27. 05:15
A korrupciós veszély fokozódása, a Gyurcsány-kormány LMBTQ-politikája, a népszavazás álcája, Diego Maradona rejtélyes halála és Vlagyimir Putyin titokzatos leánya pénteki online lapszemlénkben.

Orbán Viktor: A vétó hazafias kötelességem volt

2020.11.26. 17:15
A joguralomról szóló politikai vitát és a válságkezelés sürgető gazdasági kérdését nem lehet egymással összekötni; aki ezt megteszi, az felelőtlen, mert a válság idején gyors …

Rákay Philip: Nem kérdés, hogy Magyarország újra célkeresztbe kerül

2020.11.26. 16:15
Joe Biden megválasztásával újabb támadásokra számíthat Magyarország, erre pedig már most fel kell készülni – figyelmeztet legújabb videójában Rákay …

Müller Cecília: Egyre több a teszt, ezért egyre több a regisztrált fertőzésszám

2020.11.26. 13:45
Az operatív törzs ma is megtartotta sajtótájékoztatóját, ahol közölték a legfrissebb járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket és …

Gulyás Gergely: Nem várhatóak újabb szigorítások

2020.11.26. 11:05
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő ma is megtartotta a szokásos heti online Kormányinfót. Mutatjuk a részleteket!

Elhunyt 115 beteg, 6360 fővel emelkedett a fertőzöttek száma

2020.11.26. 09:20
A legfrissebb adatok szerint 6360 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést,és elhunyt 115 többségében idős, krónikus beteg.

Korona-napló, 2020. november - hírfolyam

2020.11.26. 07:05
Minden történés, minden adat, minden jó és rossz hír egy helyen az életünket megkeserítő Covid-19-ről.

Blogstar kávéház

2020.11.26. 05:20
A Fidesz-hadtest nyugat-balkáni nyomulása, a multikulturális társadalom önfeladása, Brüsszel rögeszmés büntetése, a Jobbik zuhanórepülése és Oszter Sándor vörös rózsái csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezt a cikket cenzúrázta a “független” Soros-média

2020.11.25. 12:15
Orbán Viktor közzétette Soros Györgynek szánt levelét, miután a Project Syndicate letiltotta azt.

Müller Cecília: Folyamatosan zajlik az egészségügyi dolgozók tesztelése

2020.11.25. 11:55
Megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját az operatív törzs, ahol ismertették a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket.

Ezeket a cikkeket olvastad már?