Blogolj!

Blogstar kávéház

Súlyosbodás

A járványrobbanás kormányzati felelőssége.

Az orvosok és betegek érdekében azonnali cselekvésre szólítja fel a kormányt a Magyar Orvosi Kamara a honlapján. Mint írják: a járvány okozta humanitárius és egészségügyi katasztrófa elkerülése érdekében mielőbb hozzák meg a nemzetközi ajánlásoknak és gyakorlatnak megfelelő, szigorító intézkedéseket – vázolja a Népszava Online.

„A köztestület arra figyelmeztet, hogy a COVID-19 járvány gyors súlyosbodása várható. Ezért az egészségügyi krízis küszöbén egyebek mellett azt kérik, hogy a tömegrendezvényekre szigorúbb és a jelenleginél következetesebb szabályok vonatkozzanak. Korlátozzák a vendéglátó- és szórakozóhelyek nyitva tartását és vendégszámát. A köztestület ismét alkalmazná a vásárlási idősávot az idősek védelmére. Határozott fellépést sürgetnek a vírusszkeptikus, a járványveszélyt lebecsülő csoportok ellen. Szerintük ugyanis a kormányzat magára hagyta az orvosi kamarát az ellenük való harcban. Arra is figyelmeztetnek, hogy a COVID-betegek ellátására kijelölt intézményeket erősen leterheli, hogy a fertőző betegek ellátása mellett a napi üzemben is helytálljanak, ezért azt kérik a kormánytól, hogy az ütemezhető, későbbre halasztható ellátásokat függesszék fel.”

Orvosi kamara: a fertőzés megfékezése kormányzati felelősség

Az érdekképviselet szeretné látni, mit tesz a dolgozók védelme érdekében a kabinet. „A Pedagógusok Szakszervezete követeli: a kormány azonnal hozza nyilvánosságra, mit tesz a krónikus beteg tanárok, oktatásban dolgozók védelmében az őszi iskolai szünet után, a koronavírus-járvány egyre erősödő második hullámában."

Fenyegetés

Gyurcsány Ferenc gyűlölethulláma.

Gyurcsány Ferenc a szeretet erejéről kezdett elmélkedni, majd agresszívan tovább fenyegetőzött – mutatja be az Origo.hu.

„Bár Gyurcsány Ferenc 'a szeretet erejéről' kezdett el értekezni az ATV Egyenes Beszéd című, hétfői műsorában, majd amikor korábbi fenyegetőzése szóba került, azt mondta, 'ebben az ügyben egy tapodtat sem hátrálok'. Közel három hónappal Vidnyánszky Attila és a jobboldallal szimpatizáló emberek botrányos megfenyegetése után így kommentálta korábbi gondolatait. Az adásból kiderült, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének fejében meg sem fordult, hogy visszavonja augusztusi nyilatkozatát, és egyúttal újra megfenyegette a polgári oldalhoz köthető embereket. A baloldal vezére valóságos gyűlölethullámot eresztett rá ismét a magyar nyilvánosságra.”

Gyurcsány Ferenc a szeretet erejéről kezdett elmélkedni, majd agresszívan tovább fenyegetőzött - videó

"De szerintem ezt már megbeszéltük jó egy hónappal ezelőtt" - mutatóujját az ATV (barátságtalannak egyébként nem nevezhető) műsorvezetőjére szegezve, agresszívan jelezte Gyurcsány Ferenc, hogy számára nem elfogadható a Vidnyánszky Attilával kapcsolatos kérdés. A DK elnöke egyébként az után kifogásolta szokatlan módon a témát, hogy előtte még a szeretet erejéről, meg a társadalmi összefogás szükségességéről szónokolt.

Helyesbítés

Joe Biden fáradhatatlan bénázása.

Egy héttel a választások előtt egyre inkább kiütköznek a hosszú kampány jelei Bidenen és Harrisen. Nevetőgörcs és nyelvbotlás – a Hirado.hu szerint fáradnak a demokrata jelöltek.

„A kampányhajrá egyre jobban megviseli Joe Bident, a demokraták 77 éves jelöltjét, aki egyre gyakrabban hibázik élő, egyenes adásban. Az utolsó elnökjelölti vitán a teljes olajipart zárta volna be, amit aztán helyesbítenie is kellett, de legutóbb épp alelnökjelöltjét, az első afroamerikai nőként induló Kamala Harris férjét, Douglas Emhoffot nevezte egyszerűen 'Kamala feleségének'. Egy múlt heti videóüzenetében a választások tisztasága kapcsán beszélt Biden, ám vélhetően ismét megbotlott a nyelve, amikor azt mondta: Obama elnökkel hozták létre 'a leginkább kiterjedt és mindent magába foglaló választási csalással foglalkozó szervezetet' Amerika történetében.”

Nevetőgörcs és nyelvbotlás: fáradnak a demokrata jelöltek

Egy héttel a választások előtt egyre inkább kiütköznek a hosszú kampány jelei Bidenen és Harrisen. A kampányhajrá egyre jobban megviseli Joe Bident, a demokraták 77 éves jelöltjét, aki egyre gyakrabban hibázik élő, egyenes adásban.

Hatáskör

Németország birodalmi arroganciája.

Megdöbbentőnek nevezte Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációvezetője, hogy miközben az Európa-szerte érvényben lévő utazási korlátozások miatt az EP arra kéri a képviselőket, hogy lehetőleg még a parlamentbe se menjenek be, a német zöldpárti Daniel Freund nemrég Budapestre látogatott – így a Magyar Hírlap Online.

„Újságíróknak küldött, keddi levelében Deutsch különösen csalódást keltőnek nevezte, hogy Freund utazása távolról sem volt létfontosságú, az egyetlen célja az volt, hogy folytassa a Magyarország elleni nemzetközi, baloldali lejáratókampányt. Levelében a képviselő pontról pontra reagált a német politikus által megfogalmazott vádakra. Deutsch cáfolta, hogy üldözné a kormány a Klubrádiót és Iványi Gábor Oltalom Karitatív Egyesületét, valamint hogy források nélkül maradt volna a főváros. Emlékeztetett, hazánk nem alárendeltje az EP-nek, Freund túllépte a hatáskörét. Deutsch megjegyezte, Magyarországnak 76 éves történelmi tapasztalata van a német megszállással kapcsolatban, ezért elutasítja a 'birodalmi arrogancia' megnyilvánulásait.”

Deutsch: Nem kérünk a birodalmi arroganciából!

Megdöbbentőnek nevezte Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációvezetője, hogy miközben az Európa-szerte érvényben lévő utazási korlátozások miatt az EP arra kéri a képviselőket, hogy lehetőleg még a parlamentbe se menjenek be, a német zöldpárti Daniel Freund nemrég Budapestre látogatott.

Kapcsolat

Gryllus Dorka titkos esküvője.

Titkos esküvő! Tíz évvel azután, hogy egymásba szerettek, a hétvégén összeházasodott Gryllus Dorka (47) és Simon Kornél (44). Az örömhírt a közösségi oldalukra töltötték fel, de a Blikk Online részleteket is megtudott.

„A két színész egy teljesen szűk körű ceremóniát szervezett, amelyen még a rokonok sem vettek részt. A családból egyedül a kisfiuk, Soma (8) látta, ahogy kilenc hónapos terhes édesanyja örök hűséget fogad az édesapjának. – Eleve egy ilyen zárt körű esküvőt terveztek, nem is volt ott más, csak ők, két tanú és Soma. Persze, reméljük, hogy egyszer majd megüljük a lagzit is – árulta el a Blikknek a boldog örömapa, Gryllus Dániel (70), a színésznő Kossuth-díjas előadóművész édesapja, aki szerint azonban ez a lánya és szerelme kapcsolatán nem változtatott sokat. – Ez egy örvendetes gesztus, hogy végre rákerült a pecsét, egy becsületes dolog volt, hogy a második gyermek érkezése előtt összeházasodtak, de érzelmileg biztos, hogy nem változtatott semmit a dolog – tette hozzá a zenész, akit az újabb unoka érkezése sokkal nagyobb boldogsággal tölt el.”

Kilenc hónapos terhesen, titokban ment férjhez: az apja sem láthatta Gryllus Dorka esküvőjét

A két színész egy teljesen szűk körű ceremóniát szervezett, amelyen még a rokonok sem vettek részt. A családból egyedül a kisfiuk, Soma (8) látta, ahogy kilenc hónapos terhes édesanyja örök hűséget fogad az édesapjának. ( A legfrissebb hírek itt) - Eleve egy ilyen zárt körű esküvőt terveztek, nem is volt ott más, csak ők, két tanú és Soma.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/101862/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.11.29. 21:55
Fekete-Győr András határozott közösködése, Donald Trump kifakadása, a karácsonyi ajándékvásárlás felelőssége, a német vírustagadók lázadása és Köllő Babett őszinte vallomása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.28. 22:00
Az állami vagyon kiszervezése, a radikális baloldal tombolása, az Európai Néppárt komolytalansága, Soros György bosszúszomjas ármánykodása és Bereczki Zoltán indulatos válása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.28. 04:15
A munkanélküliség számháborúja, Soros és Gyurcsány mesterterve, Kunhalmi Ágnes beismerő vallomása, a vakcinák életmentése és Presser Gábor hatalmas melója szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.27. 05:15
A korrupciós veszély fokozódása, a Gyurcsány-kormány LMBTQ-politikája, a népszavazás álcája, Diego Maradona rejtélyes halála és Vlagyimir Putyin titokzatos leánya pénteki online lapszemlénkben.

Rákay Philip: Nem kérdés, hogy Magyarország újra célkeresztbe kerül

2020.11.26. 16:15
Joe Biden megválasztásával újabb támadásokra számíthat Magyarország, erre pedig már most fel kell készülni – figyelmeztet legújabb videójában Rákay …

Müller Cecília: Egyre több a teszt, ezért egyre több a regisztrált fertőzésszám

2020.11.26. 13:45
Az operatív törzs ma is megtartotta sajtótájékoztatóját, ahol közölték a legfrissebb járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket és …

Blogstar kávéház

2020.11.26. 05:20
A Fidesz-hadtest nyugat-balkáni nyomulása, a multikulturális társadalom önfeladása, Brüsszel rögeszmés büntetése, a Jobbik zuhanórepülése és Oszter Sándor vörös rózsái csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezt a cikket cenzúrázta a “független” Soros-média

2020.11.25. 12:15
Orbán Viktor közzétette Soros Györgynek szánt levelét, miután a Project Syndicate letiltotta azt.

Müller Cecília: Folyamatosan zajlik az egészségügyi dolgozók tesztelése

2020.11.25. 11:55
Megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját az operatív törzs, ahol ismertették a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket.

3806 fővel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma itthon

2020.11.25. 09:30
Ezzel összesen már 185 687 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma az országban. Az elmúlt huszonnégy órában 106-an hunytak el, összesen 4 114 áldozata van már a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?