Blogolj!

Blogstar kávéház

Akadály

A jogállamisági mechanizmus lopakodása.

Nincs megállapodás a jogállami feltételekről Brüsszelben. A Népszava Online szerint számos vitás kérdésben közeledtek az álláspontok, azonban a megegyezés egyik legfőbb akadálya a felek véleménykülönbsége a döntéshozatali, szavazási eljárásról.

„A csütörtöki negyedik tárgyalási fordulón sem sikerült megegyezniük a társjogalkotóknak arról a rendeletről, amely az uniós kifizetéseket a jogállam tiszteletben tartásához kötné az Európai Unió jövőre kezdődő hétéves költségvetésében, illetve a hozzá kapcsoló gazdaságélénkítő programban. Az Európai Parlament és a kormányközi EU Tanácsot képviselő német soros elnökség tárgyalóküldöttségei várhatóan november második hetében folytatják a megbeszéléseket. Az egyeztetések részleteit ismerő forrásaink szerint számos vitás kérdésben közeledtek az álláspontok, a megegyezés egyik legfőbb akadálya a felek véleménykülönbsége a döntéshozatali, szavazási eljárásról. Az EP egy olyan mechanizmust szeretne, amelynek nyomán hatékony és megfelelő intézkedéseket lehet hozni a jogállamot sértő kormányokkal szemben, míg a tagállamok többsége fékeket építene be a rendszerbe. A 'semmiről sincs megállapodás, amíg mindenről nincs megállapodás' szellemében a parlament főtárgyalói közleményükben leszögezték: egyelőre minden kérdés nyitva van.”

Nincs megállapodás a jogállami feltételekről

A hvg.hu által megkérdezett kormánypárti politikusok szerint meghaladottá vált "az élet menjen a régi kerékvágásban" szemlélet. "Megértem, hogy figyelni kell a gazdaságra, de ez így már nem tartható. Amerre járok, azt hallom, hogy mikor lépünk már, hányaknak kell még meghalni, hogy történjen végre valami" Utóbbit egy dunántúli nagyváros fideszes képviselője mondta a portálnak.

Robbanásveszély

Az erőszak philadelphiai tombolása.

Egyre nagyobb a pusztítás Philadelphiában, az erőszak miatt éjszakai kijárási tilalmat vezettek be – tudósít az Origo.hu.

„Lángokban áll Philadelphia, tovább tombol az erőszak az utcákon, mióta hétfőn délután a rendőrök lelőttek egy késsel hadonászó fekete férfit. Állandóak a rablások, a fosztogatók és gyújtogatók eddig 53 rendőrt megsebesítettek. Donald Trump amerikai elnök felajánlotta a városnak a szövetségi kormány segítségét. Mint arról az Origo is beszámolt, rendőrökre támadt és fosztogatott a radikális baloldal Philadelphiában egy késsel támadó fekete férfi, a 27 éves Walter Wallace lelövése miatt. A rendőrség közlése szerint hétfő este óta több mint 170 embert tartóztattak le fosztogatások és gyújtogatások gyanújával, eddig 53 rendőr megsebesült. A város vezetői szerint legalább ezren vettek részt a boltok és üzletek feltörésében és kifosztásában.”

Egyre nagyobb a pusztítás Philadelphiában, az erőszak miatt éjszakai kijárási tilalmat vezettek be

Lángokban áll Philadelphia, tovább tombol az erőszak az utcákon, mióta hétfőn délután a rendőrök lelőttek egy késsel hadonászó fekete férfit. Állandóak a rablások, a fosztogatók és gyújtogatók eddig 53 rendőrt megsebesítettek. Donald Trump amerikai elnök felajánlotta a városnak a szövetségi kormány segítségét.

Belátás

Gyurcsány Ferenc titokzatos hallgatása.

Hová tűnt Gyurcsány Ferenc? Éppen most nem jelenik meg a magyar nyilvánosságban, amikor nagy történéseknek vagyunk tanúi? – teszi fel a kérdést a Magyar Hírlap Online.

„Ő volt az egyetlen, aki nem kampányolt Borsodban a baloldal antiszemita, rasszista jelöltjének, Bíró Lászlónak. Szegény Vadai Ágnesnek kellett a napokban beszámolnia az ATV-ben a baloldal vezető pártjának születésnapjáról, nem szólva arról az eléggé el nem ítélhető 'gaztettről', hogy a Vas Megyei Ügyvédi Kamara felfüggesztette a baloldal üdvöskéjének, a Gyurcsány-família által 'pénzelt' Czeglédy Csabának a kamarai tagságát. Aztán itt van ez az erzsébetvárosi botrányocska, a helyi DK-frakcióvezető bitcoinbányájáról, amely éppen egy DK-s, a szabad városok szövetségének egyik szimbolikus fellegvárában működött. Gyurcsány pedig sehol. Hallgat, mint a sír. Pedig a sajátjait ütik, verik, pofozzák. Mi a fészkes fenét csinálhat a Nagy Vezír? Néhány tipp: 1. A háttérben lobbizik egykori táskahordója, a párt volt szóvivője, az altestéről zakóban és (ing nélkül) nyakkendőben tömegesen képsorozatot küldözgető Gréczy Zsolt ferencvárosi felügyelőbizottsági tagságáért. 2. A Vas megyei ügyvédkamarát próbálja jobb belátásra bírni, vonja vissza méltatlan döntését Czeglédyvel kapcsolatban. 3. Dobrev Klárát, feleségét győzködi, hogy ambicionálja még jobban azt a (közös) miniszterelnök-jelölti posztot. 4. Lakhelyén, a zsidó családtól elkobzott Apró-villában dobozol, a 2010 óta elő nem került diplomamunkáját keresi lázasan, hogy a plágium gyanúját egyszer s mindenkorra levethesse magáról. 5. Nem ér rá a párt botrányos ügyeivel foglalatoskodni, mert épp bérmálkozik. Esetleg gyón. (Lenne mit.)”

Gyurcsány elcsendesedőben

2020. október 30. péntek. 2:27 Ő volt az egyetlen, aki nem kampányolt Borsodban a baloldal antiszemita, rasszista jelöltjének, Bíró Lászlónak. Szegény Vadai Ágnesnek kellett a napokban beszámolnia az ATV-ben a baloldal vezető pártjának születésnapjáról, nem szólva arról az eléggé el nem ítélhető „gaztettről", hogy a Vas Megyei Ügyvédi Kamara felfüggesztette a baloldal üdvöskéjének, a Gyurcsány-família által „pénzelt" Czeglédy Csabának a kamarai tagságát.

Ígéret

Dobrev Klára politikai blöffje.

Politikai blöff az európai minimálbér Dobrev Klárától – állítja a Hirado.hu.

„Dobrev Klára szembemegy az illetékes uniós biztossal, amikor azt álltja, lesz európai minimálbér – reagált Kósa Ádám, fideszes EP-képviselő Gyurcsány Ferenc feleségének kijelentéseire. A DK-s EP-képviselő szerdán is arról posztolt, hogy sikerült, amit ígértek: lesz európai minimálbér, miközben a foglalkoztatásért felelős uniós biztos nyomatékosan kijelentette, hogy erről szó sincs az Európai Bizottságnak a témában közzétett ajánlásai között – derült ki az M1 Híradójában.”

Politikai blöff a minimálbér Dobrev Klárától

Dobrev Klára szembemegy az illetékes uniós biztossal, amikor azt álltja, lesz európai minimálbér - reagált Kósa Ádám, fideszes EP-képviselő Gyurcsány Ferenc feleségének kijelentéseire. A DK-s EP-képviselő szerdán is arról posztolt, hogy sikerült, amit ígértek: lesz európai minimálbér, miközben a foglalkoztatásért felelős uniós biztos nyomatékosan kijelentette, hogy erről szó sincs az Európai Bizottságnak a témában közzétett ajánlásai között - derült ki az M1 Híradójában.

Siker

Ebergényi Réka gólyahíre.

Hatalmas az öröm: újra kisbabát vár a magyar modell – írja a Blikk Online.

„Az egykori szupermodellnek 2012-ben született kislánya, Mara, most pedig a közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt, hogy ismét várandós. Mindezt egy csodás fotóval tudatta a rajongóival, akik már most találgatják, hogy a királykék ruha, amelyet Réka a fotón visel, vajon utalás-e a baba nemére. Rékát húszévesen fedezte fel a divatszakma, majd roppant sikeres lett, s bár kedvese miatt jelenleg Londonban él, nem kizárt, hogy – mint az első terhességénél – most is Magyarországot választja majd a terhesgondozás és a szülés idejére.”

Hatalmas az öröm: újra kisbabát vár a magyar modell

Ismét babát vár Ebergényi Réka (39). Az egykori szupermodellnek 2012-ben született kislánya, Mara, most pedig a közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt, hogy ismét várandós. Mindezt egy csodás fotóval tudatta a rajongóival, akik már most találgatják, hogy a királykék ruha, amelyet Réka a fotón visel, vajon utalás-e a baba nemére.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/101973/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.11.27. 05:15
A korrupciós veszély fokozódása, a Gyurcsány-kormány LMBTQ-politikája, a népszavazás álcája, Diego Maradona rejtélyes halála és Vlagyimir Putyin titokzatos leánya pénteki online lapszemlénkben.

Rákay Philip: Nem kérdés, hogy Magyarország újra célkeresztbe kerül

2020.11.26. 16:15
Joe Biden megválasztásával újabb támadásokra számíthat Magyarország, erre pedig már most fel kell készülni – figyelmeztet legújabb videójában Rákay …

Müller Cecília: Egyre több a teszt, ezért egyre több a regisztrált fertőzésszám

2020.11.26. 13:45
Az operatív törzs ma is megtartotta sajtótájékoztatóját, ahol közölték a legfrissebb járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket és …

Blogstar kávéház

2020.11.26. 05:20
A Fidesz-hadtest nyugat-balkáni nyomulása, a multikulturális társadalom önfeladása, Brüsszel rögeszmés büntetése, a Jobbik zuhanórepülése és Oszter Sándor vörös rózsái csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezt a cikket cenzúrázta a “független” Soros-média

2020.11.25. 12:15
Orbán Viktor közzétette Soros Györgynek szánt levelét, miután a Project Syndicate letiltotta azt.

Müller Cecília: Folyamatosan zajlik az egészségügyi dolgozók tesztelése

2020.11.25. 11:55
Megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját az operatív törzs, ahol ismertették a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket.

3806 fővel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma itthon

2020.11.25. 09:30
Ezzel összesen már 185 687 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma az országban. Az elmúlt huszonnégy órában 106-an hunytak el, összesen 4 114 áldozata van már a …

Blogstar kávéház

2020.11.25. 05:15
Dobrev Klára predátor üzemmódja, a Fehér Ház fehér zászlója, a Fradi csodálatos helytállása, Párizs illegális migrástábora és Nádai Anikó tanulságos üzenete szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.24. 05:15
A magyar rendvédelem háborgása, Párizs illegális koronapartijai, Brüsszel lopakodó kvótatervei, Törőcsik Mari köszöntése és Curtis szerelmes őrangyala keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.23. 04:10
A baloldal szolgalelkű tapsikolása, Franciaország brutális cenzúrája, a belga járványkezelés katasztrófája, az oktatási intézmények leszűrése és Várkonyi Andrea rejtélyes eltűnése hétfői online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?