Blogolj!

Blogstar kávéház

Gát

Az SZFE lázadása.

A kuratórium úgy döntött, hogy a tanítás november 1-je után a home office szabályai szerint zajlik az egyetemen. Az SZFE-sek viszont nem engednek, folytatni akarják a munkát, mert a Népszava Online szerint joguk van tanulni és tanítani.

„Nincs valódi indok a fenntartó részéről az oktatás felfüggesztésére – közölték a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói és oktatói az SZFE HÖK Facebook-oldalán. 'Alulírottak, a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói és oktatói, kijelentjük, hogy a higiéniás, a tűz- és balesetvédelmi szabályok érvényesítésében az illetékes szakemberekkel felelősen együttműködünk, a fertőtlenítő takarítás mindhárom épületben megtörtént. Az oktatás a tanév kezdete óta megfelelő ütemben zajlik – ennek ellenőrzésére minden hivatalos információ rendelkezésre áll' – olvasható a közleményben. Azt írták, hogy az Oktatási Hivatal ellenőrzési eljárásához szükséges összes adatot határidőre összeállították, az újonnan kinevezett kancellár azonban hetek óta gátolja annak továbbítását.”

"Folytatjuk a munkát, amihez jogunk van: tanulni és tanítani akarunk!"

A kuratórium úgy döntött, hogy a tanítás november 1-je után a home office szabályai szerint zajlik az egyetemen. Nincs valódi indok a fenntartó részéről az oktatás felfüggesztésére - közölték a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói és oktatói az SZFE HÖK Facebook-oldalán.

Beavatkozás

Brüsszel Brezsnyev-doktrínája.

A határainkon belül működő álcivil szervezetek mint szellemi pufajkások Soros karhatalmi erőiként garázdálkodnak az országban. Időnként felfordulást idéznek elő egyetemeinken, most éppen a Színház és Filmművészeti Egyetemen – elemez a Magyar Hírlap Online.

„Az ötvenhatos forradalom és szabadságharc vérbe fojtása annak idején újra bizonyította, hogy a kommunista ideológia gyökerébe van oltva az erőszak, a jogtiprás, az emberi méltóság tiszteletének hiánya. A történelem is arra tanít bennünket, hogy ha a kommunisták kerülnek hatalomra, uralmukat rémtettek kísérik. Napjainkban egy újabb ötvenhatos típusú, azonban nem fizikai, hanem szellemi megtorlás árnyéka vetül hazánkra. Ahogyan a szovjetek betörtek ötvenhatban Budapestre, majd hatvannyolcban Prágába, semmibe véve az országok szuverenitását, önrendelkezési jogát, most Brüsszel akar rendelkezni felettünk és helyettünk. Akkor a később Brezsnyev-doktrínának nevezett politikai gyakorlat alapján képmutató módon baráti segítségnyújtásra hivatkoztak, ma álszentül a jogállamiságra. Nem véletlen, hogy óhatatlanul eszünkbe jut a régi, a hírhedt bolsevik agytröszt nevével fémjelzett Brezsnyev-doktrína. Ugyanis a Szovjetunió virágkorában, a Brezsnyev-doktrína értelmében bár-mely szocialista ország belügyeibe be lehetett avatkozni a kommunista hatalom megvédése érdekében. Vagyis a beavatkozás nem volt más, mint az állami szuverenitás korlátozásának ideológiája.”

Brezsnyev-doktrína Brüsszelben

Az ötvenhatos forradalom és szabadságharc vérbe fojtása annak idején újra bizonyította, hogy a kommunista ideológia gyökerébe van oltva az erőszak, a jogtiprás, az emberi méltóság tiszteletének hiánya. A történelem is arra tanít bennünket, hogy ha a kommunisták kerülnek hatalomra, uralmukat rémtettek kísérik. Napjainkban egy újabb ötvenhatos típusú, azonban nem fizikai, hanem szellemi megtorlás árnyéka vetül hazánkra.

Változás

A szocialisták kamuvideója.

Újabb álhírvideóval állt elő az MSZP-s Molnár Zsolt Facebook-oldalán. A járványügyi védekezésben résztvevő egészségügyi dolgozókat álmentős szerepeltetésével megtámadó Korózs Lajos-videó után ezúttal Molnár Zsolt vállalta magára az álhírgyáros főszerepet – idézi a Hirado.hu Orbán Balázs államtitkárt.

„Az MSZP-s országgyűlési képviselő legújabb videójában azt állította, hogy a révfülöpi hajóállomást és a mellette lévő közforgalmú sétányt az állam átadta a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány számára, s az többé sem a révfülöpiek, sem a Balatonhoz látogatók számára nem lesz elérhető – olvashatjuk Orbán Balázs Facebook-oldalán. Az államtitkár kiemelte, mindkét állítás egy perc alatt ellenőrizhető, nyilvánvaló hazugság, ugyanis az általa említett és a videóban szereplő területeket semmilyen jogszabályi változás nem érintette.”

Újabb MSZP-s álhírvideó?

Újabb álhírvideóval állt elő az MSZP-s Molnár Zsolt Facebook-oldalán. A járványügyi védekezésben résztvevő egészségügyi dolgozókat álmentős szerepeltetésével megtámadó Korózs Lajos-videó után ezúttal Molnár Zsolt vállalta magára az álhírgyáros főszerepet - olvasható Orbán Balázs Facebook-oldalán.

Búcsú

Fésűs Nelly karanténja.

Fésűs Nelly is elkapta a koronavírust, emiatt ki kellett hagynia a Sztárban sztárt – írja az Origo.hu.

„Fésűs Nelly is elkapta a koronavírust – jelentette be a Sztárban sztár vasárnapi elődöntőjében Till Attila. A műsorvezető tudomása szerint jól van, a körülményekhez képest. Fésűs Nelly lelkesen készült pedig a mai, tét nélküli produkcióra, meg akarta mutatni, hogy nem érdemelte meg a korai kiesést, ő volt ugyanis az első búcsúzó sok héttel ezelőtt. Instagram-oldalán még nem informálta állapotáról követőit, csupán egy képet tett közzé, amiből az derült ki, hogy már negyedik napja karanténban van.”

Fésűs Nelly is elkapta a koronavírust

Fésűs Nelly is elkapta a koronavírust, emiatt ki kellett hagynia a Sztárban sztárt. Fésűs Nelly is elkapta a koronavírust - jelentette be a Sztárban sztár vasárnapi elődöntőjében Till Attila. A műsorvezető tudomása szerint jól van, a körülményekhez képest.

Felhozatal

Nádai Anikó dögös Halloweenje.

Nem csak Hollywoodban, de Magyarországon is nagy buli a Halloween. Elárasztották az Instagramot a magyar hírességek képei. Az idei felhozatalban van Joker, boszorkány és ördög is. Nádai Anikó és Tolvai Reni hozta a legforróbb képet, de a Blikk Online mutat még jó párat.

„A magyar celebek imádják a Halloweent, sokan behódolnak az ünnepi hangulatnak és jelmezbe bújnak ezen az estén. Nádai Anikó idén nem bulizott egy régebbi jelmezét mutatta meg újra. Az biztos, hogy dögös volt.”

Tolvai Reni bőrszerkója, Nádai Anikó dekoltázsa nyerte az idei Halloween-őrületet - fotók

Nem csak Hollywoodban, de Magyarországon is nagy buli a Halloween. Elárasztották az Instagramot a magyar hírességek képei. Az idei felhozatalban van Joker, boszorkány és ördög is. Nádai Anikó és Tolvai Reni hozta a legforróbb képet, de mutatunk még jópárat. A magyar celebek imádják a Halloweent, sokan behódolnak az ünnepi hangulatnak és jelmezbe bújnak ezen az estén.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/102077/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.11.28. 04:15
A munkanélküliség számháborúja, Soros és Gyurcsány mesterterve, Kunhalmi Ágnes beismerő vallomása, a vakcinák életmentése és Presser Gábor hatalmas melója szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.27. 05:15
A korrupciós veszély fokozódása, a Gyurcsány-kormány LMBTQ-politikája, a népszavazás álcája, Diego Maradona rejtélyes halála és Vlagyimir Putyin titokzatos leánya pénteki online lapszemlénkben.

Rákay Philip: Nem kérdés, hogy Magyarország újra célkeresztbe kerül

2020.11.26. 16:15
Joe Biden megválasztásával újabb támadásokra számíthat Magyarország, erre pedig már most fel kell készülni – figyelmeztet legújabb videójában Rákay …

Müller Cecília: Egyre több a teszt, ezért egyre több a regisztrált fertőzésszám

2020.11.26. 13:45
Az operatív törzs ma is megtartotta sajtótájékoztatóját, ahol közölték a legfrissebb járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket és …

Blogstar kávéház

2020.11.26. 05:20
A Fidesz-hadtest nyugat-balkáni nyomulása, a multikulturális társadalom önfeladása, Brüsszel rögeszmés büntetése, a Jobbik zuhanórepülése és Oszter Sándor vörös rózsái csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezt a cikket cenzúrázta a “független” Soros-média

2020.11.25. 12:15
Orbán Viktor közzétette Soros Györgynek szánt levelét, miután a Project Syndicate letiltotta azt.

Müller Cecília: Folyamatosan zajlik az egészségügyi dolgozók tesztelése

2020.11.25. 11:55
Megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját az operatív törzs, ahol ismertették a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket.

3806 fővel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma itthon

2020.11.25. 09:30
Ezzel összesen már 185 687 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma az országban. Az elmúlt huszonnégy órában 106-an hunytak el, összesen 4 114 áldozata van már a …

Blogstar kávéház

2020.11.25. 05:15
Dobrev Klára predátor üzemmódja, a Fehér Ház fehér zászlója, a Fradi csodálatos helytállása, Párizs illegális migrástábora és Nádai Anikó tanulságos üzenete szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.24. 05:15
A magyar rendvédelem háborgása, Párizs illegális koronapartijai, Brüsszel lopakodó kvótatervei, Törőcsik Mari köszöntése és Curtis szerelmes őrangyala keddi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?