Blogolj!

Blogstar kávéház

Csend

Bécs drámai elnéptelenedése.

A földalatti állomások kísértetiesen üresek, de zárva tart a hivatalos nyitvatartási engedélyek ellenére az elegáns belvárosi üzletek 90 százaléka is a terror másnapján – állítja a Népszava Online.

„A hétfőn este elkövetett bécsi merénylet másnapján döbbent csend jellemzi a bécsi belvárost, amely teljesen elnéptelenedett, a földalatti állomások kísértetiesen üresek. A Schwedenplatzon, ahol miként a Kurier írja, hétfőn még lövöldözés folyt, egy nappal később csak állig felfegyverzett rendőrök tartózkodnak. A Seitenstettengasse, a támadás hétfő esti központja és a Bermuda háromszögként ismert szórakozónegyed, le vannak zárva. De csukva tart a hivatalos nyitvatartási engedélyek ellenére az elegáns belvárosi üzletek 90 százaléka is.”

A döbbenet csendje: elnéptelenedett Bécs belvárosa

A várakozások szerint bőven megdől a négy évvel ezelőtti, 139 milliós részvételi adat, a jogosult 255 millióból 150-160 millióan is szavazhatnak. Egyelőre nem érkezett hír rendbontásról vagy törvénysértésről. Mire eljött a választás napja, az Egyesült Államokban már több mint 100 millióan leadták a voksukat, köztük az újabb négy évért induló Donald Trump elnök és kihívója, Joe Biden is.

Elégedetlenség

Európa civilizációs harca.

Egymást érik a terrortámadások a világon és Európában. A tegnap esti bécsi merényletnek több halálos áldozata és több súlyos sebesültje is van. Egyetemistákat gyilkoltak Afganisztán fővárosában: három fegyveres rontott be a kabuli egyetemre és válogatás nélkül tüzet nyitottak a diákokra, tizenkilencen haltak meg. A múlt héten Franciaországban is több támadás történt – foglalja össze a Hirado.hu.

„A most beindult merénylethullám egy olyan elégedetlenségnek a kifejeződése, ami egy civilizációs háborút indít Európa ellen – mondta el Speidl Bianka, a Migrációkutató Intézet vezető kutatója az M1 Ma reggel című műsorában. Az, hogy erre valamely terrorszervezet rákapcsolódik-e, hogy kihasználja ezt a hangulatot, az több mint lehetséges.”

Civilizációs háborút indítottak Európa ellen

Egymást érik a terrortámadások a világon és Európában. A tegnap esti bécsi merényletnek több halálos áldozata és több súlyos sebesültje is van. Egyetemistákat gyilkoltak Afganisztán fővárosában: három fegyveres rontott be a kabuli egyetemre és válogatás nélkül tüzet nyitottak a diákokra, tizenkilencen haltak meg. A múlt héten Franciaországban is több támadás történt .

Röhögés

Ujhelyi István kiütéses veresége.

Sem a migráció, sem a határzár, sem a Korózs-féle kamuvideó ügyében nem volt képes Ujhelyi István egyenes válaszokat adni Dömötör Csaba felvetéseire, minden alkalommal folyamatosan mellébeszélt a Tranzit Garázsvitáján. Ujhelyi arra sem tudott válaszolni, hogy miért terjesztettek álhíreket a brüsszeli folyosókon – tudósít az Origo.hu.

„A vita elején az elmúlt hetek franciaországi és bécsi eseményekről, és annak hatásairól esett szó. Ujhelyi István szerint a szolidaritásnak nincs határa, a befogadásnak van. Dömötör Csaba viszont jelezte, hogy ő nem ilyen megengedő ebben a kérdésben. Szerinte fel kell lépni a dzsihadisták ellen. Felelevenítette: Lázár János akkori Miniszterelnökséget vezető miniszter két éve videót készített Bécs állapotáról, mire Karácsony Gergely kiröhögte a riportját. Ujhelyi azzal próbált érvelni, hogy folyamatosan ütközik a barbárság és a civilizáltság. Úgy látja, nem származástól függ a bevándorlás megítélése, például most a bécsi terrorista balkáni származású volt, miközben szerinte Ausztria most két muszlimot ünnepel hősként (itt meg kell megjegyezni, hogy a terrorista is muszlim volt). Dömötör Csaba szerint szorosan összefügg a határzár és a bevándorláspolitika. Felidézte, hogy Gyurcsány és Ujhelyi is ellenezte a határzárat, sőt letagadták a kvóta létezését is.”

Dömötör Csaba kiütéssel győzte le Ujhelyi Istvánt a Tranzit vitáján

Sem a migráció, sem a határzár, sem a Korózs-féle kamuvideó ügyében nem volt képes Ujhelyi István egyenes válaszokat adni Dömötör Csaba felvetéseire, minden alkalommal folyamatosan mellébeszélt a Tranzit Garázsvitáján. Ujhelyi arra sem tudott válaszolni, hogy miért terjesztettek álhíreket a brüsszeli folyosókon. A Tranzit közössége mindenekelőtt együttérzését fejezte ki a bécsi terrortámadás áldozatainak családjával és az osztrák főváros közösségével.

Kezelés

Diego Maradona félelmetes összeomlása.

Három nappal a 60. születésnapja után depresszió jeleivel kórházba került Diego Maradona, minden idők egyik legjobb labdarúgója – írja a Magyar Hírlap Online.

„Nem volt energiája. Ebben a születésnapja is tényező volt, amely bizonyos szempontból nehezítette a helyzetet – mondta Maradona orvosa, aki szerint háromnapos hidratálásra van szüksége. Hozzátette, nincs vészhelyzet, Maradona bármikor úgy dönthet, hogy elhagyja a klinikát. Orvosa már a keddi állapotok ismeretében hozzátette: Maradonánál vérszegénységet és kiszáradást is megállapítottak. Luque hangsúlyozta: a beteg szervezete eddig jól reagált a kezelésekre, mégis remélik, sikerül meggyőzniük őt arról, hogy legalább még egy napot a kórházban töltsön. Kiemelte: azt követően pedig hosszabb kezelés vár rá.”

Kórházba került Diego Maradona

„Egy hete nagyon szomorú, nem volt étvágya" - mondta a legendás futballista egyik stábtagja, aki neve elhallgatását kérte, mert nincs felhatalmazva, hogy beszéljen Maradona állapotáról. Beszámolója szerint a korábbi argentin csillag állapota nem súlyos, de a személyi orvosa, Leopoldo Luque kórházba vitte, hogy kivizsgálják, így jelenleg egy La Plata-i magánklinikán ápolják.

Kosár

Bódi Sylvi vadító új szenvedélye.

Új vizekre evezett Bódi Sylvi (39)! Az egykori modellnek az egzotikus utazások és a szörfdeszka híján új hobbi után kellett néznie, amit az erdő mélyén talált meg – olvasható a Blikk Online-on.

„Életem első gombászása: sereges tölcsérgomba, kétféle őzláb, szürke tölcsérgomba, laska, óriás tölcsérgomba, erdei csiperke, csoportos pereszke, lila pereszke, bimbós pöfeteg... Jól indul a november. Csodás élmény volt, és úgy érzem, egy újabb szenvedély, hobbi kezdete – írta Instagram-oldalán Sylvi, aki gombákkal teli kosarát is megmutatta a követőinek.”

Új hobbi után kellett néznie Bódi Sylvinek: mostanság ezzel üti el az idejét a modell - fotó

Debrecen - Új vizekre evezett Bódi Sylvi (39)! Az egykori modellnek az egzotikus utazások és a szörfdeszka híján új hobbi után kellett néznie, amit az erdő mélyén talált meg. „Életem első gombászása: sereges tölcsérgomba, kétféle őzláb, szürke tölcsérgomba, laska, óriás tölcsérgomba, erdei csiperke, csoportos pereszke, lila pereszke, bimbós pöfeteg...

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/102153/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.11.27. 05:15
A korrupciós veszély fokozódása, a Gyurcsány-kormány LMBTQ-politikája, a népszavazás álcája, Diego Maradona rejtélyes halála és Vlagyimir Putyin titokzatos leánya pénteki online lapszemlénkben.

Rákay Philip: Nem kérdés, hogy Magyarország újra célkeresztbe kerül

2020.11.26. 16:15
Joe Biden megválasztásával újabb támadásokra számíthat Magyarország, erre pedig már most fel kell készülni – figyelmeztet legújabb videójában Rákay …

Müller Cecília: Egyre több a teszt, ezért egyre több a regisztrált fertőzésszám

2020.11.26. 13:45
Az operatív törzs ma is megtartotta sajtótájékoztatóját, ahol közölték a legfrissebb járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket és …

Blogstar kávéház

2020.11.26. 05:20
A Fidesz-hadtest nyugat-balkáni nyomulása, a multikulturális társadalom önfeladása, Brüsszel rögeszmés büntetése, a Jobbik zuhanórepülése és Oszter Sándor vörös rózsái csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezt a cikket cenzúrázta a “független” Soros-média

2020.11.25. 12:15
Orbán Viktor közzétette Soros Györgynek szánt levelét, miután a Project Syndicate letiltotta azt.

Müller Cecília: Folyamatosan zajlik az egészségügyi dolgozók tesztelése

2020.11.25. 11:55
Megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját az operatív törzs, ahol ismertették a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket.

3806 fővel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma itthon

2020.11.25. 09:30
Ezzel összesen már 185 687 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma az országban. Az elmúlt huszonnégy órában 106-an hunytak el, összesen 4 114 áldozata van már a …

Blogstar kávéház

2020.11.25. 05:15
Dobrev Klára predátor üzemmódja, a Fehér Ház fehér zászlója, a Fradi csodálatos helytállása, Párizs illegális migrástábora és Nádai Anikó tanulságos üzenete szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.24. 05:15
A magyar rendvédelem háborgása, Párizs illegális koronapartijai, Brüsszel lopakodó kvótatervei, Törőcsik Mari köszöntése és Curtis szerelmes őrangyala keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.23. 04:10
A baloldal szolgalelkű tapsikolása, Franciaország brutális cenzúrája, a belga járványkezelés katasztrófája, az oktatási intézmények leszűrése és Várkonyi Andrea rejtélyes eltűnése hétfői online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?