Blogolj!

Blogstar kávéház

Felelőtlenség

A kamuvideós Korózs Lajos hiteltelensége.

Kocsis Máté a kamuvideós Korózs Lajos visszahívására szólította fel a baloldali pártokat – írja az Origo.hu.

„Korózs tavasszal kamuvideót gyártott, hogy lejárassa az egészségügyet, a mentősöket, ápolókat, orvosokat, és végig minden eszközzel gáncsolta a járvány elleni védekezést. Már önmagában ezért távoznia kellett volna, de nem tette meg – írta Kocsis Máté. Most Korózs Lajos még tovább ment, ezúttal halálozási statisztikát hamisított meg, hogy alaptalanul riogassa és becsapja az embereket. A Fidesz országgyűlési frakcióvezetője hangsúlyozta, hogy egy világjárvány közepén teljesen elfogadhatatlan, hogy egy ilyen felelőtlen ember vezesse a parlament egészségüggyel foglalkozó bizottságát, ezért nyomatékosan megkéri a baloldali pártokat, hogy haladéktalanul hívják vissza Korózs Lajost, és jelöljenek új elnököt a helyére!”

Kocsis Máté a kamuvideós Korózs Lajos visszahívására szólította fel a baloldali pártokat

Végleg eljött az ideje, hogy a kamuvideós Korózs Lajos távozzon az Országgyűlés népjóléti bizottságának éléről - írta közösségimédia-oldalán Kocsis Máté, a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportjának frakcióvezetője. Korózs ezúttal halálozási statisztikát hamisított meg, hogy azzal riogassa az embereket. Korózs tavasszal kamuvideót gyártott, hogy lejárassa az egészségügyet, a mentősöket, ápolókat, orvosokat, és végig minden eszközzel gáncsolta a járvány elleni védekezést.

Káosz

Az amerikai választás visszaélései.

A CNN, az AP és a Fox News szerint is Joe Biden nyerte az amerikai elnökválasztást. A választási eredmény azonban még koránt sincs lefutva, több államból jelezték ugyanis, hogy gyanús körülmények között kerültek elő levélszavazatok, míg Michigan egyik megyéjében Bidennek írták jóvá a Trump-szavazatokat – összegez a Hirado.hu.

„Donald Trump amerikai elnök teljes átláthatóságot követelt és a jogi csaták folytatását ígérte abban a közleményben, amelyet helyi idő szerint péntek délután adott ki aláírásával a Fehér Ház. Trump azt ígérte, hogy minden lehetséges jogi eszközt igénybe vesz annak érdekében, hogy 'az amerikai népnek bizalma lehessen a kormányunkban'. A hivatalban lévő elnök ügyvédje, egyben egyik legszorosabb szövetségese Rudy Giuliani szerint a csapat hétfőn jogi eljárásokat kezdeményez a választási eredmények ellen, azt állítva, hogy a halott philadelphiai lakosok, mint például Will Smith színész apja is, szavaztak ebben az évben.”

Ön szerint történt visszaélés az amerikai választáson?

A CNN, az AP és a Fox News szerint is Joe Biden nyerte az amerikai elnökválasztást. Biden elnökségével Kamala Harris lesz az Egyesült Államok következő alelnöke, az első nő, aki betölti a posztot, valamint ő lesz a nemzet első fekete-dél-ázsiai alelnöke is. A választás eredmény azonban még korán ...

Válság

Európa migrációs nyomása.

Két nap alatt ezerhatszáznál több illegális migráns érkezett Afrikából a Spanyolországhoz tartozó Kanári-szigetekre – közli a Magyar Hírlap Online.

„Múlt szombaton húsz csónakkal ezernél több bevándorló érkezett, további hatszáz pedig vasárnap érte el a szigetek partjait. Az év eleje óta több mint 11 ezer illegális migráns érkezett a Kanári-szigetekre a spanyol belügyminisztérium adatai szerint, ez a szám a hétszerese a tavalyi év hasonló időszakában regisztráltnak. Múlt pénteken Ylva Johansson belügyekért felelős uniós biztos sürgette a menekültstátuszra nem jogosult migránsok hazatelepítésének felgyorsítását. Az Európai Bizottság tegnap közölte, hogy az EU öt új program finanszírozása keretében 22,6 millió euróval (mintegy 8,1 milliárd forinttal) segíti a Száhel-övezet és a Csád-tó régió országait. Jutta Urpilainen nemzetközi partnerségért felelős biztos elmondta, mindez az érintett régióban jelentkező, különböző természetű válságok kezeléséhez járul hozzá, elősegíti a hosszú távú stabilitást és a jólét fenntartását.”

Nő a migrációs nyomás a Kanári-szigeteken

Múlt szombaton húsz csónakkal ezernél több bevándorló érkezett, további hatszáz pedig vasárnap érte el a szigetek partjait. Az év eleje óta több mint 11 ezer illegális migráns érkezett a Kanári-szigetekre a spanyol belügyminisztérium adatai szerint, ez a szám a hétszerese a tavalyi év hasonló időszakában regisztráltnak.

Ima

A katolikus templomok kitartása.

A járványhelyzet és az egyre szigorodó intézkedések ellenére a katolikus templomokat nyitva tartják hazánkban – derül ki a Népszava Online cikkéből.

„A koronavírus miatt meghirdetett veszélyhelyzetben a templomok, a lelki feltöltődés és imádság helyei különösen fontosak, ezért templomainkat továbbra is nyitva tartjuk – kezdődik a katolikus püspöki kar hétfőn kiadott tájékoztatója. Felelősen és körültekintően kell eljárni – hívta fel a figyelmet a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia közleménye. Bár a szentmisén való részvétel nem helyettesíthető, több helyen van online vagy televíziós miseközvetítés, hogy 'megerősítést, vigasztalást és bátorítást nyerjenek azok, akik most nem tudnak részt venni vasárnapi és ünnepnapi szentmisén'. A katolikus püspöki kar hangsúlyozta: aki betegnek érzi magát, önmaga és mások védelmében érezze lelkiismereti kötelességének, hogy mielőbb orvoshoz forduljon, ne menjen közösségbe. A plébániai és a szerzetesközösségeket a közlemény továbbra is bátorítja, hogy – a járványügyi hatóságok előírásainak megtartása mellett – folytassák az imát a járvány érintettjeiért.”

A katolikus templomokat nyitva tartják

900 embert vizsgáltak meg, miután kiderült, hogy a magyar politikus koronavírusos. Elővigyázatosságból két hétre bezárják az iskolákat Phnom Penhben és környékén, mert Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter koronavírus tesztje pozitív lett a múlt heti kambodzsai látogatás után - közölte az ország oktatási minisztériuma vasárnap.

Pusztulás

Szandi állati gyásza.

Szomorú hírt tudatott a közösségi oldalán Szandi: az énekesnő családjának szeretett házikedvence elpusztult – olvasható a Blikk Online-on.

„Szeretett kisállatát gyászolja Pintácsi Szandi. A bomba formában lévő énekesnő az Instagram-oldalán gyakran hangoztatta, számára milyen sokat jelentenek a háziállatok, és bizony a tengerimalacok szépen belopták magukat a szívébe. Az énekesnőnek éppen ezért nagyon fáj, hogy Vörnárdka névre hallgató állata elpusztult. 'Soha nem gondoltam volna, hogy egy tengerimalac ennyire hozzá tud nőni az emberhez... Édes kicsi Vörnárdka ma itt hagyott bennünket. Nagyon fogsz hiányozni, Te voltál életem legcsodálatosabb kis pasimalackája!' – írta Szandi, aki a tengerimalacai mellé egy törpehörcsög kislányt is hazavitt nemrég.”

Gyászol Szandi: megható felvétellel búcsúzik Vörnárdkától

Szomorú hírt tudatott a közösségi oldalán Szandi: az énekesnő családjának szeretett házikedvence elpusztult. Szeretett kisállatát gyászolja Pintácsi Szandi. A bomba formában lévő énekesnő az Instagram-oldalán gyakran hangoztatta, számára milyen sokat jelentenek a háziállatok, és bizony a tengerimalacok szépen belopták magukat a szívébe. Az énekesnőnek éppen ezért nagyon fáj, hogy Vörnárdka névre hallgató állata elpusztult.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/102373/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.11.27. 05:15
A korrupciós veszély fokozódása, a Gyurcsány-kormány LMBTQ-politikája, a népszavazás álcája, Diego Maradona rejtélyes halála és Vlagyimir Putyin titokzatos leánya pénteki online lapszemlénkben.

Rákay Philip: Nem kérdés, hogy Magyarország újra célkeresztbe kerül

2020.11.26. 16:15
Joe Biden megválasztásával újabb támadásokra számíthat Magyarország, erre pedig már most fel kell készülni – figyelmeztet legújabb videójában Rákay …

Müller Cecília: Egyre több a teszt, ezért egyre több a regisztrált fertőzésszám

2020.11.26. 13:45
Az operatív törzs ma is megtartotta sajtótájékoztatóját, ahol közölték a legfrissebb járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket és …

Blogstar kávéház

2020.11.26. 05:20
A Fidesz-hadtest nyugat-balkáni nyomulása, a multikulturális társadalom önfeladása, Brüsszel rögeszmés büntetése, a Jobbik zuhanórepülése és Oszter Sándor vörös rózsái csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezt a cikket cenzúrázta a “független” Soros-média

2020.11.25. 12:15
Orbán Viktor közzétette Soros Györgynek szánt levelét, miután a Project Syndicate letiltotta azt.

Müller Cecília: Folyamatosan zajlik az egészségügyi dolgozók tesztelése

2020.11.25. 11:55
Megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját az operatív törzs, ahol ismertették a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket.

3806 fővel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma itthon

2020.11.25. 09:30
Ezzel összesen már 185 687 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma az országban. Az elmúlt huszonnégy órában 106-an hunytak el, összesen 4 114 áldozata van már a …

Blogstar kávéház

2020.11.25. 05:15
Dobrev Klára predátor üzemmódja, a Fehér Ház fehér zászlója, a Fradi csodálatos helytállása, Párizs illegális migrástábora és Nádai Anikó tanulságos üzenete szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.24. 05:15
A magyar rendvédelem háborgása, Párizs illegális koronapartijai, Brüsszel lopakodó kvótatervei, Törőcsik Mari köszöntése és Curtis szerelmes őrangyala keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.23. 04:10
A baloldal szolgalelkű tapsikolása, Franciaország brutális cenzúrája, a belga járványkezelés katasztrófája, az oktatási intézmények leszűrése és Várkonyi Andrea rejtélyes eltűnése hétfői online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?