Blogolj!

Blogstar kávéház

Garancia

Orbán Viktor győzködése.

EU-büdzsé: megegyeztek 1100 milliárd euró elköltéséről, győzködnék a vétóval fenyegetőket. Lassan összeáll a pénzügyi csomag: megszületett az előzetes megállapodás az Európai Unió hétéves költségvetéséről – tudósít a Népszava Online.

„Orbán Viktor magyar és Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök a napokban közölték, hogy nem adják a beleegyezésüket sem a költségvetéshez, sem a gazdaságélénkítő program elindulásához, ha a múlt héten tető alá hozott jogállami feltételrendszer jelenlegi formájában a csomagban marad. Miután a kialkudott egyezségek a többi tagállam és az EP túlnyomó többsége számára elfogadhatók, a brüsszeli döntéshozók most abban bíznak, hogy szép szóval meggyőzhetik a két ellenálló ország vezetését az európai adófizetők pénzét védő szabályok fontosságáról. Johannes Hahn költségvetési biztos egy keddi szűkkörű sajtóbeszélgetésen azt mondta, hogy az Európai Bizottság szívesen ad pótlólagos tájékoztatást és garanciákat a magyar és a lengyel kormánynak arra, hogy a jogállami mechanizmus szigorúan objektív értékelésen alapul és nem irányul egyetlen tagállam ellen sem. A politikus optimistán nyilatkozott a pénzügyi csomag jóváhagyásának az esélyeiről, mivel Magyarország és Lengyelország a támogatások jelentős kedvezményezettjei, és további felzárkóztatási pénzekre van szükségük.”

EU-büdzsé: megegyeztek 1100 milliárd euró elköltéséről, győzködnék a vétóval fenyegetőket

Lassan összeáll a pénzügyi csomag: megszületett az előzetes megállapodás az Európai Unió hétéves költségvetéséről. Létrejött a politikai megállapodás kedden az EU jövőre kezdődő hétéves költségvetéséről az Európai Parlament és a kormányközi EU Tanácsot képviselő soros német elnökség tárgyaló küldöttségei között. A kompromisszum tízhetes intenzív tárgyalásokat követően született meg arról, hogy mire mennyit költsön a közösség 2021-től kezdődően.

Statisztika

Korózs Lajos bazi nagy buktája.

A szocialisták Lajosa mellé, úgy látszik, nem elég egy politikai dada. Több is kellene – fogalmaz a Magyar Hírlap Online.

„Lajos, egy négy évvel ezelőtti adatsorban mit keres az idei koronavírus? Szerintem vedd le, mert visszaüt – írta Ceglédi Zoltán politikai elemző Korózs Lajosnak, a parlament népjóléti bizottsága szocialista elnökének, aki egy 2016-os Eurostat-grafikonnal próbált statisztikát hamisítani. Korózs sokoldalú, legutóbb álmentős videót hamisított a 'nagyszerű asszonnyal', akiről kiderült, szélhámos. Korábban a pénzért vásárolt rokkantsági bizonyítványt száműzni akaró kormányzati szándékot nevezte Mengele-tervnek. A szocialisták Lajosa mellé, úgy látszik, nem elég egy politikai dada. Több is kellene. Különben szociológusnak mondja magát, bár eddig úgy tudtuk, a szociológia a statisztikára épít, ám most kiderült, Lajos hiányzott néhány óráról. Nem ért hozzá, spongyát rá. Mondjuk úgy, ehhez sem ért.”

Bazi nagy szoci bukta

2020. november 11. szerda. 4:38 „Lajos, egy négy évvel ezelőtti adatsorban mit keres az idei koronavírus? Szerintem vedd le, mert visszaüt" - írta Ceglédi Zoltán politikai elemző Korózs Lajosnak, a parlament népjóléti bizottsága szocialista elnökének, aki egy 2016-os Eurostat-grafikonnal próbált statisztikát hamisítani. Korózs sokoldalú, legutóbb álmentős videót hamisított a „nagyszerű asszonnyal", akiről kiderült, szélhámos.

Bizonyíték

Az amerikai elnökválasztás furcsaságai.

Útszéli szemetesben talált Trump-szavazatok és semmiből előkerült Biden-szavazatok: egyre több bizonyítéka van Donald Trump stábjának a visszaélésekre – írja az Origo.hu.

„Annak ellenére, hogy több államban még tart a voksok összeszámolása, és számos helyen újra kell számolni a szavazatokat, a demokrata elnökjelölt, Joe Biden már megtartotta győzelmi beszédét. Donald Trump pedig bejelentette, bíróságon támadja meg a választás eredményét, ugyanis egyre több bizonyítéka van az amerikai elnök stábjának a demokraták választási csalásairól. A Newsmax amerikai hírcsatornának pedig több szakértő is a szavazás körüli furcsaságokról beszélt.”

Útszéli szemetesben talált Trump-szavazatok és semmiből előkerült Biden-szavazatok: egyre több bizonyítéka van Donald Trump stábjának - videó

Annak ellenére, hogy több államban még tart a voksok összeszámolása, és számos helyen újra kell számolni a szavazatokat, a demokrata elnökjelölt, Joe Biden már megtartotta győzelmi beszédét. Donald Trump pedig bejelentette, bíróságon támadja meg a választás eredményét, ugyanis egyre több bizonyítéka van az amerikai elnök stábjának a demokraták választási csalásairól.

Helyzet

A járványhelyzet reménye.

Reményt adhat a következő kilencven nap a magyarság számára – állítja a Hirado.hu.

„Megszavazta az Országgyűlés. Kilencven nappal meghosszabbították a múlt héten kihirdetett veszélyhelyzetet. Ebben az időszakban különleges jogok illetik meg a kormányt, így gyorsabban, parlamenti vita nélkül is dönthetnek fontos egészségügyi vagy gazdasági kérdésben. A kormány szerint ez a kilencven napos határidő elég lehet és reményt adhat az embereknek, hogy ennyi idő alatt érdemben javul a járványhelyzet – közölte az M1 Híradója.”

Reményt adhat a következő kilencven nap

Megszavazta az Országgyűlés. Kilencven nappal meghosszabbították a múlt héten kihirdetett veszélyhelyzetet. Ebben az időszakban különleges jogok illetik meg a kormányt, így gyorsabban, parlamenti vita nélkül is dönthetnek fontos egészségügyi vagy gazdasági kérdésben. A kormány szerint ez a kilencven napos határidő elég lehet és reményt adhat az embereknek, hogy ennyi idő alatt érdemben javul a járványhelyzet - közölte az M1 Híradója.

Kikötés

Klapka Dennis szerelme.

Rátalált a szerelem Klapka György (†88) legkisebb fiára, Dennisre (33). Már hozzá is költözött a kedvese, Mihaleczki Mária (34), aki – ha családot alapítanak és egybekelnek – csakis házassági szerződéssel menne hozzá a Klapka-örököshöz – olvasható a Blikk Online-on.

„– Nem kamaszos fellángolás, több van köztünk a szerelemnél, szeretet, bizalom, egymás támogatása. Mindketten sok pofont kaptunk az élettől, ezért érzem úgy: olyan párra találtam, aki megért – mondta Klapka, aki néhány hónapja mesélte el, mennyit csalódott a nőkben, akik ki akarták használni, amióta komoly vagyont örökölt, pedig most sem dúsgazdag, csak biztos egzisztenciája van a családalapításhoz. – Hiába van az embernek pénze, ha magányos, ha szeretet nincs az életében. Nagyon féltem a karácsonytól, mindkét szülőm halálának évfordulója és a magány várt volna, mert a testvéreim nem tartják velem a kapcsolatot, de megértem, hiszen mindnek van saját családja. Végre nekem is lett. Boldog vagyok, ha Marcsi szemébe nézek, látom, hogy rá akkor is számíthatok, ha éppen a rossz emlékek vagy epilepsziaroham gyötör. Dennis végre úgy érzi, megtalálta párját, akivel családot alapíthat. Szerelmét kész nőül is venni, ám párjának egy kikötése van, mivel nem szeretné, ha hozományvadásznak bélyegeznék.”

Klapka Dennisre rátalált a szerelem: kedvese csak szerződéssel hajlandó vele egybekelni

Úgy mondják önmagukról, két boldogtalan, magányos és tragikus sorsú ember talált egymásra néhány hete. Ma már Marcsi azon töri a fejét, milyen finom vacsorát készítsen szerelmének, milyen függönnyel csinosítsa Dennis legénylakását. Gyors volt a pár összeköltözése, és boldogan mesélnek a Blikknek szerelmükről.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/102417/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.11.27. 05:15
A korrupciós veszély fokozódása, a Gyurcsány-kormány LMBTQ-politikája, a népszavazás álcája, Diego Maradona rejtélyes halála és Vlagyimir Putyin titokzatos leánya pénteki online lapszemlénkben.

Rákay Philip: Nem kérdés, hogy Magyarország újra célkeresztbe kerül

2020.11.26. 16:15
Joe Biden megválasztásával újabb támadásokra számíthat Magyarország, erre pedig már most fel kell készülni – figyelmeztet legújabb videójában Rákay …

Müller Cecília: Egyre több a teszt, ezért egyre több a regisztrált fertőzésszám

2020.11.26. 13:45
Az operatív törzs ma is megtartotta sajtótájékoztatóját, ahol közölték a legfrissebb járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket és …

Blogstar kávéház

2020.11.26. 05:20
A Fidesz-hadtest nyugat-balkáni nyomulása, a multikulturális társadalom önfeladása, Brüsszel rögeszmés büntetése, a Jobbik zuhanórepülése és Oszter Sándor vörös rózsái csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezt a cikket cenzúrázta a “független” Soros-média

2020.11.25. 12:15
Orbán Viktor közzétette Soros Györgynek szánt levelét, miután a Project Syndicate letiltotta azt.

Müller Cecília: Folyamatosan zajlik az egészségügyi dolgozók tesztelése

2020.11.25. 11:55
Megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját az operatív törzs, ahol ismertették a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket.

3806 fővel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma itthon

2020.11.25. 09:30
Ezzel összesen már 185 687 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma az országban. Az elmúlt huszonnégy órában 106-an hunytak el, összesen 4 114 áldozata van már a …

Blogstar kávéház

2020.11.25. 05:15
Dobrev Klára predátor üzemmódja, a Fehér Ház fehér zászlója, a Fradi csodálatos helytállása, Párizs illegális migrástábora és Nádai Anikó tanulságos üzenete szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.24. 05:15
A magyar rendvédelem háborgása, Párizs illegális koronapartijai, Brüsszel lopakodó kvótatervei, Törőcsik Mari köszöntése és Curtis szerelmes őrangyala keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.23. 04:10
A baloldal szolgalelkű tapsikolása, Franciaország brutális cenzúrája, a belga járványkezelés katasztrófája, az oktatási intézmények leszűrése és Várkonyi Andrea rejtélyes eltűnése hétfői online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?