Blogolj!

Blogstar kávéház

Játék

Az USA visszatérése.

A megválasztott elnök már a szövetségesek vezetőivel tárgyalt, bukott elődje eközben félelmet keltő vérfürdőt rendezett a Pentagonban – foglalja össze a Népszava Online.

„Európában mindenképpen több hitelt adnak az évtizedek óta következetesen atlantista Bidennek. A megválasztott elnök hétfőn telefonon tárgyalt Justin Trudeau kanadai miniszterelnökkel, majd kedden Emmanuel Macron francia elnökkel, Angela Merkel német kancellárral, Boris Johnson brit miniszterelnökkel és Micheal Martin ír kormányfővel. Valamennyien személyesen is gratuláltak a megválasztásához, Biden pedig azt mondta, biztos benne hogy képes lesz visszaszerezni Amerika számára a korábbi tiszteletet. A beszélgetések egyértelmű üzente a legfontosabb szövetségeseknek az, hogy 'Amerika visszatért és újra játszik”, januártól ismét konstruktív és elvi alapokon álló külpolitikára lehet majd tőle számítani.”

„Amerika visszatért és újra játszik"

A megválasztott elnök már a szövetségesek vezetőivel tárgyalt, bukott elődje eközben félelmet keltő vérfürdőt rendezett a Pentagonban. Donald Trump környezetéből többen is elismerték, hogy nem Joe Biden győzelme a kérdés, hanem csak az, hogy ez mikor válik hivatalossá.

Kamuvédelem

Kunhalmi Ágnes szánalmas magyarázkodása.

A hazugság nem ok a lemondásra – a Magyar Hírlap Online szerint így reagált Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke a kormánypártok azon követelésére, hogy a kamuvideókat és kamustatisztikákat gyártó Korózs Lajos mondjon le a parlament népjóléti bizottsági elnöki posztjáról.

„Korózs Lajos ellen hadjárat folyik, és ez nem a népjóléti bizottság elnökének személyéről szól. Korózs Lajos nem fog lemondani, semmilyen joga nincs a kormánynak megmondani, hogy Korózs Lajos mit csináljon – jelentette ki a szocialista párt társelnöke az ATV-ben. Kunhalmi Ágnes már többször is megvédte védhetetlen helyzetbe került párttársát vagy szövetségesét. A legutóbb a baloldali politikusok közül elsőként állt ki a nyíltan antiszemita, alkalmazottait ki nem fizető Bíró László mellett. Mint ismert, a jobbikos politikus volt a baloldali pártok jelöltje a tiszaújvárosi-szerencsi időközi választáson.”

Az MSZP védi a kamuzó Korózs Lajost

"Korózs Lajos ellen hadjárat folyik, és ez nem a népjóléti bizottság elnökének személyéről szól. Korózs Lajos nem fog lemondani, semmilyen joga nincs a kormánynak megmondani, hogy Korózs Lajos mit csináljon" - jelentette ki a szocialista párt társelnöke az ATV-ben. Kunhalmi Ágnes már többször is megvédte védhetetlen helyzetbe került párttársát vagy szövetségesét.

Feltétel

A járványhelyzet honvédelme.

Új feladatot kapott a magyar hadsereg – írja a miniszterelnökre hivatkozva a Hirado.hu.

„Orbán Viktor miniszterelnök az operatív törzs szerdai ülése után a Facebook-oldalán megosztott videóban arról beszélt, hogy Pintér Sándor belügyminiszterrel és Benkő Tibor honvédelmi miniszterrel egyeztetett a katonák bevonásáról a kijárási tilalom betartatásában, és ahol lehetséges az egészségügy tehermentesítésében. Katonáink most nem háborúban fogják védeni a hazát, hanem azzal, hogy besegítenek a rendőrségnek, a központi közigazgatásnak és az egészségügyi ellátásnak – fejtette ki. Hozzátette: ennek a jogi, személyi és pénzügyi feltételeit sikerült tisztázni.”

Orbán: Katonáink most nem háborúban fogják védeni a hazát

Orbán Viktor miniszterelnök az operatív törzs szerdai ülése után a Facebook-oldalán megosztott videóban arról beszélt, hogy Pintér Sándor belügyminiszterrel és Benkő Tibor honvédelmi miniszterrel egyeztetett a katonák bevonásáról a kijárási tilalom betartatásában, és ahol lehetséges az egészségügy tehermentesítésében. Katonáink most nem háborúban fogják védeni a hazát, hanem azzal, hogy besegítenek a rendőrségnek, a központi közigazgatásnak és az egészségügyi ellátásnak - fejtette ki.

Hős

A kézilabda Paganinijének tündöklése.

Kiril Lazarov már több mint két évtizede ontja a gólokat a kézilabdázás legmagasabb szintjén. Az északmacedón legenda olyan, mint egy hidegvérű bérgyilkos: csak a legritkább esetben remeg meg a keze. A 40 éves jobbátlövőt egyetlen dolog akadályozza meg abban, hogy posztján egyértelműen minden idők legnagyobbjaként tartsuk számon, az pedig nem más, mint a védekezésbeli hiányosságai – mutatja be az Origo.hu.

„Niccoló Paganini az egyik leghíresebb hegedűművész volt Itáliában a 18-19. század fordulója környékén. Az ő története ihlette a magyar popkulturában nála jóval híresebbé váló Bud Spencer, Terence Hill film, a Különben dühbe jövünk bérgyilkosát, akit utána Paganininek neveztek el.
A bérgyilkosok tündérujjú virtuóza. Egyetlen mesteri futam, és utána nem kell ráadás. Senki más nem játszik ilyen bravúros haláltáncot. (...) Utazó világsztár – mutatja be őt a komolyan nem vehető főgonosznak tanácsadója. A hasonlóság nem csak ezekben, de a külső vonásokban is kísérteties közte és Kiril Lazarov között. Mondjuk az északmacedón kézilabdázóval jóval nehezebb úgy a bolondját járatni a pályán, mint ahogyan azt a két nagy nevettető teszi a közel fél évszázada bemutatott vígjátékban. Erre csak a legnagyobb kapusok voltak képesek hősünkkel kapcsolatban.”

A kézilabdázás bérgyilkosát 40 évesen is nehéz felülmúlni

Kiril Lazarov már több mint két évtizede ontja a gólokat a kézilabdázás legmagasabb szintjén. Az északmacedón legenda olyan, mint egy hidegvérű bérgyilkos: csak a legritkább esetben remeg meg a keze. A 40 éves jobbátlövőt egyetlen dolog akadályozza meg abban, hogy posztján egyértelműen minden idők legnagyobbjaként tartsuk számon, az pedig nem más, mint a védekezésbeli hiányosságai.

Villantás

Tóth Gabi csábító szexizése.

A kismama ismét bebizonyította, hogy még mindig gyönyörű – így a Blikk Online.

„Tóth Gabi sosem tartozott a visszafogott előadók közé, színpadi mozgásával és bevállalós fellépő ruháival számtalanszor vonzotta magára a kíváncsi tekinteteket, ám a kislánya születése óta mintha visszább vett volna magából egy kicsit. Ezúttal azonban egyetlen hófehér ingbe bújva jelezte, hogy itt van és bizony még mindig tud olyan csábító lenni mint régen. Az énekesnő közösségi oldalán megosztott fotó ráadásul csak egy kis ízelítő volt egy hamarosan érkező sorozatból, így a rajongók nemsokára még több hasonló képen pillanthatják meg kedvencüket.”

Hatalmasat szexizett Tóth Gabi: egy szál ingben mutatta meg magát az énekesnő

A rajongók odáig vannak az előadó legújabb fotójáért / Fotó: Grnák László A kismama ismét bebizonyította, hogy még mindig gyönyörű. Tóth Gabi sosem tartozott a visszafogott előadók közé, színpadi mozgásával és bevállalós fellépő ruháival számtalanszor vonzotta magára a kíváncsi tekinteteket, ám a kislánya születése óta mintha visszább vett volna magából egy kicsit.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/102459/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.11.28. 04:15
A munkanélküliség számháborúja, Soros és Gyurcsány mesterterve, Kunhalmi Ágnes beismerő vallomása, a vakcinák életmentése és Presser Gábor hatalmas melója szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.27. 05:15
A korrupciós veszély fokozódása, a Gyurcsány-kormány LMBTQ-politikája, a népszavazás álcája, Diego Maradona rejtélyes halála és Vlagyimir Putyin titokzatos leánya pénteki online lapszemlénkben.

Rákay Philip: Nem kérdés, hogy Magyarország újra célkeresztbe kerül

2020.11.26. 16:15
Joe Biden megválasztásával újabb támadásokra számíthat Magyarország, erre pedig már most fel kell készülni – figyelmeztet legújabb videójában Rákay …

Müller Cecília: Egyre több a teszt, ezért egyre több a regisztrált fertőzésszám

2020.11.26. 13:45
Az operatív törzs ma is megtartotta sajtótájékoztatóját, ahol közölték a legfrissebb járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket és …

Blogstar kávéház

2020.11.26. 05:20
A Fidesz-hadtest nyugat-balkáni nyomulása, a multikulturális társadalom önfeladása, Brüsszel rögeszmés büntetése, a Jobbik zuhanórepülése és Oszter Sándor vörös rózsái csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezt a cikket cenzúrázta a “független” Soros-média

2020.11.25. 12:15
Orbán Viktor közzétette Soros Györgynek szánt levelét, miután a Project Syndicate letiltotta azt.

Müller Cecília: Folyamatosan zajlik az egészségügyi dolgozók tesztelése

2020.11.25. 11:55
Megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját az operatív törzs, ahol ismertették a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket.

3806 fővel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma itthon

2020.11.25. 09:30
Ezzel összesen már 185 687 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma az országban. Az elmúlt huszonnégy órában 106-an hunytak el, összesen 4 114 áldozata van már a …

Blogstar kávéház

2020.11.25. 05:15
Dobrev Klára predátor üzemmódja, a Fehér Ház fehér zászlója, a Fradi csodálatos helytállása, Párizs illegális migrástábora és Nádai Anikó tanulságos üzenete szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.24. 05:15
A magyar rendvédelem háborgása, Párizs illegális koronapartijai, Brüsszel lopakodó kvótatervei, Törőcsik Mari köszöntése és Curtis szerelmes őrangyala keddi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?