Blogolj!

Blogstar kávéház

Diadal

A magyar labdarúgás újabb csodája.

A magyar labdarúgó-válogatott szívét-lelkét kitéve a pályára óriási harcolt, és Gulácsi Péter balszerencsés mozdulatát követően ugyan hátrányba került, de az utolsó percekben Nego Loic és Szoboszlai Dominik révén két gólt szerezve 2-1-re megfordította az Izland elleni mérkőzést, és kijutott a részben hazai rendezésű jövő nyári Európa-bajnokságra – foglalja össze az Origo.hu.

„És még nem volt vége a mérkőzésnek: a 90. percben Szoboszlai indult meg az izlandi kapu felé, két embert kicselezett, majd húsz méterről kilőtte a bal alsó sarkot, a labda a kapufa tövéről vágódott a hálóba – 2-1 Magyarország javára! Egészen hihetetlen dolog, amit a magyar válogatott ezen a mérkőzésen bemutatott. Szoboszlai vezető gólja után ólomlábakon peregtek a másodpercek. Majd a hosszabbítás 6. percében, azaz a 96. percben a holland bíró végre lefújta a meccset. Ezzel eldőlt, hogy a magyar labdarúgó-válogatott 2016 után újra Eb-résztvevő lesz és Budapesten fogadhatja a világbajnok francia és az Európa-bajnok portugál válogatottat.”

Itt az újabb magyar focicsoda: kint vagyunk a 2021-es Eb-n!

A magyar labdarúgó-válogatott szívét-lelkét kitéve a pályára óriási harcolt, és Gulácsi Péter balszerencsés mozdulatát követően ugyan hátrányba került, de az utolsó percekben Nego Loic és Szoboszlai Dominik révén két gólt szerezve 2-1-re megfordította az Izland elleni mérkőzést, és kijutott a részben hazai rendezésű jövő nyári Európa-bajnokságra.

Átadás

Donald Trump bujdoklása.

Trump bujdokol, még nem fogadja el a vereséget, de Biden már januárra készül. Georgiában kézzel számolják újra a voksokat ami legalább egy hétig tart – foglalja össze a Népszava Online.

„Donald Trump szerdán tízperces villámlátogatást tett az arlingtoni katonai temetőben, ahol a Veteránok Napja alkalmából megkoszorúzta az Ismeretlen katona emlékművét. Végig merev arccal állt a szakadó esőben, a sajtót nem engedték hozzá közel és anélkül távozott, hogy egy szót is szólt volna. A bukott elnök már csütörtök óta nem válaszolt a riporterek kérdéseire, nem adott interjút és egyáltalán nem beszélt a nyilvánosság előtt, jóllehet szombaton az AP hírügynökség és nyomában a nagy tévéállomások Joe Bident nyilvánították az elnökválasztás győztesének. Az utóbbi huszonnégy órában is csak keresetlen stílusban íródott internetes bejegyzésekben tudatja, hogy álláspontja változatlan, szerinte ő nyerte az elnökválasztást, vagy ha nem, akkor csalás történt. Továbbra is érvényben van utasítása, miszerint a szövetségi kormányzat nem segíti a megválasztott elnököt az átadás-átvétel során.”

Már egy hete bujdokol Trump

Trump még nem fogadja el a vereséget, de Biden már januárra készül. Georgiában kézzel számolják újra a voksokat ami legalább egy hétig tart. Donald Trump szerdán tízperces villámlátogatást tett az arlingtoni katonai temetőben, ahol a Veteránok Napja alkalmából megkoszorúzta az Ismeretlen katona emlékművét.

Kamukormányzás

Karácsony Gergely bicskanyitogató stílusa.

Arrogáns stílusban válaszolt a főpolgármester az őt ért kritikákra az ATV-ben – így a Hirado.hu.

„Ki a túrót érdekel a választási rendszer, meg az alaptörvény meg az összes baromság? – ilyen hangvételben beszélt Karácsony Gergely az ATV Egyenes beszéd című műsorának szerdai adásában. A főpolgármester szerint 'kamukormányzás' zajlik Magyarországon, de a saját teljesítményét ért bírálatokat már nagyon nehezen fogadta. A műsorban elhangzott egy részlet Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökének egy nyilatkozatából, melyben arról beszélt, hogy a fővárosi vezetésnek illene spórolnia: 'Hol van az megírva, hogy öt helyettes kell a főpolgármester mellé? Tudom, hogy ez populistán hangzik, de attól még igaz. A Fővárosi Önkormányzatnak önmérsékletet kellene gyakorolnia és el kell kezdeni valóban takarékoskodni és kigazdálkodni a működési költségeit.' Karácsony Gergely erre arrogánsan azt a választ adta, hogy nem tud erre válaszolni, mert ez annyira lent van egy budapesti főpolgármesterhez képest.”

Arrogáns stílusban válaszolt Karácsony az őt ért kritikákra

Bicskanyitogató stílusban nyilatkozott a főpolgármester az ATV-ben. „Ki a túrót érdekel a választási rendszer, meg az alaptörvény meg az összes baromság?" - ilyen hangvételben beszélt Karácsony Gergely az ATV Egyenes beszéd című műsorának szerdai adásában. A főpolgármester szerint „kamukormányzás" zajlik Magyarországon, de a saját teljesítményét ért bírálatokat már nagyon nehezen fogadta.

Vita

Brüsszel arcpirító kettős mércéje.

A Magyar Hírlap Online arról ír, álságosnak nevezte Hidvéghi Balázs, hogy „miközben az Európai Parlament az egyetlen parlament Európában, amely nem képes a rendes és jogszerű működés feltételeit biztosítani, kioktató hangnemben okoskodik a tagállamok koronavírus elleni intézkedéseiről”.

„A Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője közleményben reagált arra, hogy az EP plenáris ülése csütörtökön a tagállamok koronavírus elleni intézkedéseinek jogállamiságra, alapvető jogokra és demokráciára gyakorolt hatásairól vitázott. 'Az Európai Parlament működése a járvány második hulláma alatt megbénult, személyes jelenlétre szinte egyáltalán nincs lehetőség, minden ülés online, távolról folyik, ami súlyos kétségeket vet fel az intézmény jogszerű működése kapcsán. Arcpirító, hogy ilyen körülmények között is az a legfontosabb az EP-nek, hogy a tagállamok intézkedéseit állítsa pellengérre, kioktassa őket arról, hogy milyen intézkedéseket kellene hozni, mindezt pedig a tőle megszokott módon egy ideológiai szempontoktól fűtött vitában és határozatban teszi' – mutatott rá Hidvéghi Balázs.”

Arcpirító kettős mérce Brüsszelben

A Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője közleményben reagált arra, hogy az EP plenáris ülése csütörtökön a tagállamok koronavírus elleni intézkedéseinek jogállamiságra, alapvető jogokra és demokráciára gyakorolt hatásairól vitázott. „Az Európai Parlament működése a járvány második hulláma alatt megbénult, személyes jelenlétre szinte egyáltalán nincs lehetőség, minden ülés online, távolról folyik, ami súlyos kétségeket vet fel az intézmény jogszerű működése kapcsán.

Kiütés

Erdei Zsolt Covid-győzelme.

Két hétig nem láthatta kisgyermekeit és feleségét Erdei Zsolt (46), aki koronavírusos volt. A korábbi félnehézsúlyú profi világbajnok ökölvívó nagyon hiányolta Grétit (6) és Vilmost (3), valamint a feleségét, Rékát, de úgy döntöttek, az ideiglenes különválás a legbiztonságosabb – számol be róla a Blikk Online.

„– Két hete szinte a semmiből jelentkeztek a tünetek. Fájt a fejem, hidegrázásom volt, és mivel akkor volt a bajnokság, ezért úgy döntöttem, teszteltetem magam. Akkor derült ki, hogy megfertőződtem – kezdte lapunknak a Madárnak becézett bokszolólegenda. – Réka a kicsikkel pont előtte ment el az édesanyjához, és úgy döntöttünk, hogy amíg nem leszek jól, addig ők ott is maradnak. Két hetet töltöttem bezárva, maximum a kertbe mentem ki. Szerencsére nem volt lázam, pedig folyamatosan mértem. Attól nem ijedtem meg, hogy komoly bajom lesz, hiszen erős szervezetem van, ráadásul a tüneteim is enyhék voltam, de amiatt aggódtam, hogy a kicsik vagy a feleségem is elkapta, ők is tíz napig karanténban voltak, szerencsére nekik semmi bajuk nem volt.”

„Fájt a fejem, hidegrázásom volt" - Erdei Zsolt is koronavírusos lett: a betegség elszakította a családjától

Budapest - Két hétig nem láthatta kisgyermekeit és feleségét Erdei Zsolt (46), aki koronavírusos volt. A korábbi félnehézsúlyú profi világbajnok ökölvívó nagyon hiányolta Grétit (6) és Vilmost (3), valamint a feleségét, Rékát, de úgy döntöttek, az ideiglenes különválás a legbiztonságosabb.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/102512/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.11.28. 04:15
A munkanélküliség számháborúja, Soros és Gyurcsány mesterterve, Kunhalmi Ágnes beismerő vallomása, a vakcinák életmentése és Presser Gábor hatalmas melója szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.27. 05:15
A korrupciós veszély fokozódása, a Gyurcsány-kormány LMBTQ-politikája, a népszavazás álcája, Diego Maradona rejtélyes halála és Vlagyimir Putyin titokzatos leánya pénteki online lapszemlénkben.

Rákay Philip: Nem kérdés, hogy Magyarország újra célkeresztbe kerül

2020.11.26. 16:15
Joe Biden megválasztásával újabb támadásokra számíthat Magyarország, erre pedig már most fel kell készülni – figyelmeztet legújabb videójában Rákay …

Müller Cecília: Egyre több a teszt, ezért egyre több a regisztrált fertőzésszám

2020.11.26. 13:45
Az operatív törzs ma is megtartotta sajtótájékoztatóját, ahol közölték a legfrissebb járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket és …

Blogstar kávéház

2020.11.26. 05:20
A Fidesz-hadtest nyugat-balkáni nyomulása, a multikulturális társadalom önfeladása, Brüsszel rögeszmés büntetése, a Jobbik zuhanórepülése és Oszter Sándor vörös rózsái csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezt a cikket cenzúrázta a “független” Soros-média

2020.11.25. 12:15
Orbán Viktor közzétette Soros Györgynek szánt levelét, miután a Project Syndicate letiltotta azt.

Müller Cecília: Folyamatosan zajlik az egészségügyi dolgozók tesztelése

2020.11.25. 11:55
Megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját az operatív törzs, ahol ismertették a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket.

3806 fővel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma itthon

2020.11.25. 09:30
Ezzel összesen már 185 687 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma az országban. Az elmúlt huszonnégy órában 106-an hunytak el, összesen 4 114 áldozata van már a …

Blogstar kávéház

2020.11.25. 05:15
Dobrev Klára predátor üzemmódja, a Fehér Ház fehér zászlója, a Fradi csodálatos helytállása, Párizs illegális migrástábora és Nádai Anikó tanulságos üzenete szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.24. 05:15
A magyar rendvédelem háborgása, Párizs illegális koronapartijai, Brüsszel lopakodó kvótatervei, Törőcsik Mari köszöntése és Curtis szerelmes őrangyala keddi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?