Blogolj!

Rákay Philip: hazánkat sem kíméli a globális, balos forradalomipar

Globális politikai érdekek alapján akarják destabilizálni Magyarországot, a céljuk, hogy a baloldal mindenáron megragadja a hatalmat. Leleplező, felkavaró videó!

Nem furcsa, hogy Magyarországon is ugyanarra a receptre készülnek a kormányellenes tüntetések mint Lengyelországban, Hongkongban vagy épp az Egyesült Államokban? Véletlen volna mindez?
Kik állnak a tüntetések hátterében?

– ezeket a kérdéseket boncolgatja friss videójában Rákay Philip televíziós producer, médiaszemélyiség.

A közösségi oldalán megtekinthető videóból kiderül, hogyan képzik a politikai provokátorokat, és kik állnak a magyarországi kormányellenes tüntetések hátterében.

Hát persze, hogy ugyanaz a kör, mely szerte a világon rombol!

A baloldali, globális forradalomipar a neomarxista Saul Alinsky jól bevált receptjei alapján dübörög. A „revolúció” egyik magyarországi bábája Szrgya Popovics, akinek egykoron – naná – Soros György támogatta a mozgalmát, s több országban is feltűnt balliberális tanácsadóként fizetett hivatásos forradalmárként. 2017-ben Budapesten is járt, hogy Gulyás Márton meghívására balos aktivistákat képezzen.

Alinsky és Popovics módszerei alapján készülhettek el a magyarországi felforgató tervek, melyek részeként többek között olyan arcátlan hazugságokkal támadják a kormányzatot, melyek az emberek legerősebb félelmeire alapoznak, másrészt a hatalom megragadása érdekében (lásd BLM-mozgalom) akár erőszakhullám szítására is képesek – utal rá Rákay Philip.

Felhívja a figyelmet: ébernek kell lennünk, mert a cél egyértelműen az, hogy a globális politikai érdekek mentén a nemzeti identitását, kereszténységét, szuverenitását őrző Magyarországot is megpróbálják destabilizálni.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/102753/pics/lead_800x600.jpg
baloldal,ellenzék,erőszak,forradalom,Rákay Philip,Soros György,tüntetés
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Rákay Philip: Nem kérdés, hogy Magyarország újra célkeresztbe kerül

2020.11.26. 16:15
Joe Biden megválasztásával újabb támadásokra számíthat Magyarország, erre pedig már most fel kell készülni – figyelmeztet legújabb videójában Rákay …

Gulyás Gergely: Nem várhatóak újabb szigorítások

2020.11.26. 11:05
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő ma is megtartotta a szokásos heti online Kormányinfót. Mutatjuk a részleteket!

Ezt a cikket cenzúrázta a “független” Soros-média

2020.11.25. 12:15
Orbán Viktor közzétette Soros Györgynek szánt levelét, miután a Project Syndicate letiltotta azt.

Rákay Philip: Az Apró-Dobrev-Gyurcsány trió jól tudja milyen a kegyetlen, gátlástalan bolsevik mentalitás

2020.11.24. 14:00
Sajnos velem is szembejött ma Dobrev Klára videója, De míg én még csak éppen a levegőt …

Rákay Philip: Márki-Zay, vissza a politikai kisegítőiskolába!

2020.11.23. 21:55
A televíziós producer szerint felháborító, hogy Márki-Zay-szerű vizesnyolcas merészeli fenyegetni tisztességes emberek tízezreit.

Rákay Philip: Ez a Soros nevű gazember mer beszélni pénzlopásról?

2020.11.22. 07:30
A nagy világmegváltó öregúr, az igazi „filantróp”, a mesteri bábjátékos, azaz Soros György ismét nem bírta ki, hogy ne rúgjon bele Magyarországba és ne …

Rákay Philip: Soros elképesztő hazugságokat állít Magyarországról!

2020.11.21. 20:30
Újabb tűpontos videóval jelentkezett Rákay Philip, aki ezúttal Soros Györgyről hozott egy igen velős kis összeállítást.

Rákay Philip: Orbán igazi hazafiként kemény választ adott a zsarolásra

2020.11.16. 21:25
Egy valamiben biztosak lehetünk: ha a hazaáruló szivárványkoalíció egy szólamban, fejhangon üvölt, akkor a magyar miniszterelnök helyesen cselekedett.

Nem kérnek a kátyúkból – Karácsony ne a budapestieken spóroljon!

2020.11.16. 15:55
Van öt helyettese, több mint negyven tanácsadója és több mint tíz Facebook-szerkesztője. Na, azokon aztán tényleg lehetne spórolni.

Orbán Viktor: minden életért harcolni fogunk!

2020.11.13. 07:30
A koronavírus-járvány elleni védekezés legújabb intézkedéseiről beszélt pénteki rádióinterjújában a miniszterelnök, aki azt is elmondta: ha Brüsszelben elfogadják a jogállamisággal kapcsolatos …

Ezeket a cikkeket olvastad már?