Blogolj!

Blogstar kávéház

Nyilatkozat

A Fidesz néppárti egyensúlyozása.

Szép szóval akarja a Néppárt Orbánékat jobb belátásra bírni az uniós vétó kapcsán. A Fidesz pártcsaládjának elképzelése pillanatnyilag eléggé lehetetlen küldetésnek néz ki – fogalmaz a Népszava Online.

„A nyilatkozat egybevág azokkal az információkkal, amelyről korábban a Népszava számolt be: az Európai Bizottság és a kormányközi EU Tanácsot ebben a félévben elnöklő Németország kész írásos nyilatkozatot adni Magyarországnak és Lengyelországnak arról, hogy a jogállami feltételeket tartalmazó rendelet nem sérti egyetlen ország szuverenitását és a nemzeti, valamint az európai hatáskörök egyensúlyát.”

Szép szóval akarja a Néppárt Orbánékat jobb belátásra bírni

A bukott elnököt Rudy Giuliani szétfolyó produkciója sem segítette. A valaha volt egyik legfelelőtlenebb elnöknek nevezte Joe Biden Donald Trumpot. A megválasztott elnök az eddigi legkeményebb szavakkal bírálta a Fehér Ház mostani lakóját, aki a választás eredményének el nem ismerésével „hihetetlenül ártalmas üzenetet küld a világnak a demokrácia működéséről".

Eszköz

Soros György brüsszeli nyomásgyakorlása.

Az EU minél hamarabb rendezni akarja a költségvetés és a jogállamiság körüli perpatvart, nem Soros a döntéshozó az uniós vitákban – így a Hirado.hu.

„Nem született megegyezés a csütörtök esti uniós csúcson a költségvetéssel és az esetleges jogállami, politikai feltételekkel kapcsolatban. Az Európai Tanács elnöke, Charles Michel kijelentette, hogy olyan megoldást keresnek, ami mindenki számára, tehát Magyarország és Lengyelország számára is elfogadható. Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta a Kossuth Rádióban: az egész vita lényege, hogy létrejön-e egy olyan eszköz az unióban, amellyel rá lehet kényszeríteni a magyar kormányra olyat, amit nem akar, például, hogy fogadjon be bevándorlókat – közölte az M1 Híradója.”

Ezt minél előbb meg kell oldani! - nem Soros a döntéshozó az uniós vitákban

Nem született megegyezés a csütörtök esti uniós csúcson a költségvetéssel és az esetleges jogállami, politikai feltételekkel kapcsolatban. Az Európai Tanács elnöke, Charles Michel kijelentette, hogy olyan megoldást keresnek, ami mindenki számára, tehát Magyarország és Lengyelország számára is elfogadható.

Hírnév

Korózs Lajos nemzetközi karrierépítése.

Egy brit orvosi lapban bukkantak fel a baloldali kamuvideó hazugságai – olvasható az Origo.hu-n.

„Egy brit orvosi lapban bukkantunk rá a Korózs Lajos által készített kamuvideó állításaira. A cikket Kata Karáth jegyezte, és írásában többször is előkerült az a hazug állítás, miszerint a tavaszi kórházi ágyfelszabadítás miatt súlyos betegek haltak meg. Karáth korábban azzal szerzett 'hírnevet' Magyarországon, hogy közölte, minden erővel szakítani akar magyarságával. Mindennek fényében különösen érdekes, hogy miért írt cikket Magyarországról.”

Egy brit orvosi lapban bukkantak fel a baloldali kamuvideó hazugságai

Egy brit orvosi lapban bukkantunk rá a Korózs Lajos által készített kamuvideó állításaira. A cikket Kata Karáth jegyezte, és írásában többször is előkerült az a hazug állítás, miszerint a tavaszi kórházi ágyfelszabadítás miatt súlyos betegek haltak meg. Karáth korábban azzal szerzett „hírnevet" Magyarországon, hogy közölte, minden erővel szakítani akar magyarságával.

Kérés

Karácsony Gergely kormányellenes háborúja.

A Fidesz-KDNP helyett a főpolgármesternek elsősorban Budapest ügyeire kellene koncentrálnia, nem a kormány elleni harcra – áll a Magyar Hírlap Online cikkében.

„Ideje lenne, ha Karácsony Gergely végre meghallaná a budapestiek kérését, és abbahagyná a kormány állandó hibáztatását és támadását, a fővárosi emberek ugyanis együttműködést várnak a politika szereplőitől, különösen a nehéz helyzetekben – mutatott rá a Fidesz lapunkhoz eljuttatott közleményében, melyet a nagyobbik kormánypárt annak kapcsán adott ki, hogy a főpolgármester megtakarítási intézkedéseket jelentett be.”

Ideje lenne, hogy Karácsony abbahagyja a kormány folyamatos támadását

Ideje lenne, ha Karácsony Gergely végre meghallaná a budapestiek kérését, és abbahagyná a kormány állandó hibáztatását és támadását, a fővárosi emberek ugyanis együttműködést várnak a politika szereplőitől, különösen a nehéz helyzetekben - mutatott rá a Fidesz lapunkhoz eljuttatott közleményében, melyet a nagyobbik kormánypárt annak kapcsán adott ki, hogy a főpolgármester megtakarítási intézkedéseket jelentett be.

Tyúkanyó

Vasvári Vivien szuper pótnagyija.

Vasvári Vivien valami olyan kincsre bukkant a TV2 Farm VIP műsorában, amire maga sem számított. Bay Évában rég elvesztett nagymamáját látta meg – számol be róla a Blikk Online.

„– Évában a nagymamámat láttam, ő egy igazi tyúkanyó, aki gondoskodik rólad, mindig ott áll melletted, ha szükséged van rá, és mindennek a pozitív oldalát keresi. Egy jó szavától jobban érzi magát az ember. Nagyon megszerettem. Biztos vagyok benne, ha most felhívnám, hogy meglátogatnám, azt mondaná, bármikor mehetek, ebéddel várna – tette hozzá Vasvári Vivien.”

Vasvári Vivi pótnagyira lelt Bay Évában

Vasvári Vivien valami olyan kincsre bukkant a TV2 Farm VIP műsorában, amire maga sem számított. Bay Évában rég elvesztett nagymamáját látta meg. - Sajnos, korán elvesztettem a nagymamámat . Nagyon szoros volt a kapcsolatunk, sokáig velünk is élt. Fájdalmas volt az elvesztése, nehezen éltem meg, mert kötődtem hozzá.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/102782/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.11.27. 05:15
A korrupciós veszély fokozódása, a Gyurcsány-kormány LMBTQ-politikája, a népszavazás álcája, Diego Maradona rejtélyes halála és Vlagyimir Putyin titokzatos leánya pénteki online lapszemlénkben.

Rákay Philip: Nem kérdés, hogy Magyarország újra célkeresztbe kerül

2020.11.26. 16:15
Joe Biden megválasztásával újabb támadásokra számíthat Magyarország, erre pedig már most fel kell készülni – figyelmeztet legújabb videójában Rákay …

Müller Cecília: Egyre több a teszt, ezért egyre több a regisztrált fertőzésszám

2020.11.26. 13:45
Az operatív törzs ma is megtartotta sajtótájékoztatóját, ahol közölték a legfrissebb járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket és …

Blogstar kávéház

2020.11.26. 05:20
A Fidesz-hadtest nyugat-balkáni nyomulása, a multikulturális társadalom önfeladása, Brüsszel rögeszmés büntetése, a Jobbik zuhanórepülése és Oszter Sándor vörös rózsái csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezt a cikket cenzúrázta a “független” Soros-média

2020.11.25. 12:15
Orbán Viktor közzétette Soros Györgynek szánt levelét, miután a Project Syndicate letiltotta azt.

Müller Cecília: Folyamatosan zajlik az egészségügyi dolgozók tesztelése

2020.11.25. 11:55
Megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját az operatív törzs, ahol ismertették a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket.

3806 fővel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma itthon

2020.11.25. 09:30
Ezzel összesen már 185 687 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma az országban. Az elmúlt huszonnégy órában 106-an hunytak el, összesen 4 114 áldozata van már a …

Blogstar kávéház

2020.11.25. 05:15
Dobrev Klára predátor üzemmódja, a Fehér Ház fehér zászlója, a Fradi csodálatos helytállása, Párizs illegális migrástábora és Nádai Anikó tanulságos üzenete szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.24. 05:15
A magyar rendvédelem háborgása, Párizs illegális koronapartijai, Brüsszel lopakodó kvótatervei, Törőcsik Mari köszöntése és Curtis szerelmes őrangyala keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.23. 04:10
A baloldal szolgalelkű tapsikolása, Franciaország brutális cenzúrája, a belga járványkezelés katasztrófája, az oktatási intézmények leszűrése és Várkonyi Andrea rejtélyes eltűnése hétfői online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?