Blogolj!

Blogstar kávéház

Blokk

Manfred Weber fenyegetőzése.

Manfred Weber szerint ha nem lenne járvány, a Fideszt most kizárnák a pártcsaládból a vétózás miatt – állítja a Népszava Online.

„Ha nem lenne járvány, az Európai Néppárt (EPP) politikai gyűlése már döntött volna a Fidesz kizárásáról, nyilatkozta a flamand De Standaard című lapnak Manfred Weber, az EPP európai parlamenti frakcióvezetője. A bajor keresztényszocialista politikus szerint a pártcsaládban érlelődik a döntés, Orbán Viktor a vétója miatt folyamatosan veszít a támogatottságából. Mint beszámoltunk róla, Magyarország – és Lengyelország – az uniós támogatások kifizetését a jogállam érvényesítéséhez kapcsoló szabályok miatt blokkolja az Európai Unió következő hosszútávú költségvetéséről és helyreállítási alapjáról megszületett megállapodásokat. A másfél éve felfüggesztett Fidesz kizárását hónapokkal ezelőtt 14 tagpárt kezdeményezte, ami több mint elég ahhoz, hogy az Európai Néppárt döntésre vigye az ügyet. A szavazást azért nem tudják megejteni, mert a politikai gyűlést a Covid-19 nyomán bevezetett szigorítások miatt lehetetlen összehívni. A kérdésre, hogy a Fidesz elnökének mennie kell-e az EPP-ből, Weber azt mondta: Orbán még mindig bebizonyíthatja, hogy a megoldások híve.”

Manfred Weber: ha nem lenne járvány, a Fideszt most kizárnák a pártcsaládból

Az Európai Néppárt frakcióvezetője szerint az Európai Bírósághoz fordulhatnának a szankcióval sújtott tagországok, ilyen lehetőséget azonban nem tartalmaz a jogállami rendelet egyeztetett szövege. Ha nem lenne járvány, az Európai Néppárt (EPP) politikai gyűlése már döntött volna a Fidesz kizárásáról, nyilatkozta a flamand De Standaard című lapnak Manfred Weber, az EPP európai parlamenti frakcióvezetője.

Ígéret

Karácsony Gergely bénázása.

Karácsony sem „olyan” főpolgármester? – kérdezi a Hirado.hu.

„Szentgyörgyvölgyi Péter az V. kerület polgármestere a közösségi oldalán elevenítette fel Karácsony Gergely korábbi kritikáit a Városháza udvar megnyitásával kapcsolatban. Karácsony Gergely jelenlegi főpolgármestert idézte, aki korábban azt mondta: 'Nem volt egy olyan főpolgármester, aki fontosnak érezte világossá tenni minden polgár számára, hogy a hivatal dolgozóinak és a helyi politikusok autóinál fontosabbak ők.' Feltette a kérdést: 'Vajon most van ilyen főpolgármester?' Ugyanis – mint írta Szentgyörgyvölgyi Péter – egy év eltelt a főpolgármesteri ciklusból, de a Városháza még mindig nem közpark.”

Karácsony sem „olyan" főpolgármester?

Szentgyörgyvölgyi Péter az V.kerület polgármestere a közösségi oldalán elevenítette fel Karácsony Gergely korábbi kritikáit a Városháza udvar megnyitásával kapcsolatban. Karácsony Gergely jelenlegi főpolgármestert idézte, aki korábban azt mondta: „Nem volt egy olyan főpolgármester, aki fontosnak érezte világossá tenni minden polgár számára, hogy a hivatal dolgozóinak és a helyi politikusok autóinál fontosabbak ők."

Lehangolás

A bevásárlóközpontok felelőtlensége.

Újabb megdöbbentő fotók: a plázákban nem törődnek a koronavírus-járvánnyal az eladók – jelenti az Origo.hu.

„Ezúttal Budapest egyik ismert plázájából kaptunk fotókat olvasóinktól, melyeken az látszik – ahogy korábbi cikkeinkben mutattuk –, hogy volt, aki az állán viselte a maszkot, volt, akinek a füléről lógott a maszk, vagy éppen az orra lógott ki belőle. Az eredmény ismét lehangoló: míg a vásárlók betartják a maszkviselés szabályait, az eladók egy része nem foglalkozik vele – sok esetben az üzletvezető jelenlétében.”

Újabb megdöbbentő fotók: a plázákban nem törődnek a koronavírus-járvánnyal az eladók

Ezúttal Budapest egyik ismert plázájából kaptunk fotókat olvasóinktól, melyeken az látszik - ahogy korábbi cikkeinkben mutattuk -, hogy volt, aki az állán viselte a maszkot, volt, akinek a füléről lógott a maszk, vagy éppen az orra lógott ki belőle.

Édesség

Lévai Anikó home office mézeskalácsa.

Orbán Viktor miniszterelnök felesége és egyben az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete, Lévai Anikó immár 25. alkalommal vesz részt a jótékonysági mézeskalácssütésben, a süteményeket ezúttal is az adományozók kapják – derül ki a Magyar Hírlap Online-ról.

„Idén ez a hagyomány egy kicsit változott, ugyanis a jelenlegi helyzetre való tekintettel csak 'home office-ban' készülhetnek a mézeskalácsok. Ugyanakkor ez az Orbán Viktor Facebook-oldalára felkerült videó tanúsága szerint jó hangulatban telt. Lévai Anikó segítségére voltak gyerekei és unokái is. 'Idén a járvány miatt sajnos nincs lehetőség arra, hogy önkéntestársaimmal együtt, közösségben készülődjünk, így most mindenki otthon díszit, de az üzenetünk az változatlan: kérjük, ha tehetik, csatlakozzanak idén is az ünnep összefogáshoz, hogy az Ökumenikus Segélyszervezet minél több rászorulónak tudjon segítséget nyújtani! Ezekben a mindannyiunk számára nehéz hónapokban se engedjük el a rászorulók kezét!' – mondta Lévai Anikó videóüzenetében.”

Orbán Viktor felesége „home office-ban" süti a mézeskalácsot

Orbán Viktor miniszterelnök felesége és egyben az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete, Lévai Anikó immár 25. alkalommal vesz részt a jótékonysági mézeskalácssütésben, a süteményeket ezúttal is az adományozók kapják. Idén ez a hagyomány egy kicsit változott, ugyanis a jelenlegi helyzetre való tekintettel csak „home office-ban" készülhetnek a mézeskalácsok.

Erő

Nádai Anikó reményteljes lábadozása.

Két napja Nádai Anikó (31) bejelentette, hogy kórházban van, és műteni is kell őt. Elmondása szerint tudta, hogy időben vették észre a problémát, és azt is, hogy meg fog gyógyulni, ennek ellenére nagyon meg volt rémülve – olvasható a Blikk Online cikkében.

„A hálálkodás mellett elárulta azt, hogy komoly probléma, a méhnyakrák miatt kellett kés alá feküdnie. Jelenleg már otthonában pihenhet, részleteket egyelőre nem árult el – hamarosan egy videóban fog mesélni az eseményekről –, annyit azonban említett, hogy még időben vették észre a bajt, most pedig a szövettan eredményét várják. Továbbá, felhívta a figyelmet arra, hogy mindenki menjen el rákszűrésre, hiszen ő maga sem hitte volna azt, hogy bármikor is ilyen problémája lehet. A kialakult helyzetben is próbál pozitív maradni, kisfia, Patrik pedig rengeteg erőt ad neki.”

Nádai Anikó elárulta: méhnyakrák miatt kellett műteni - otthonából jelentkezett be a népszerű műsorvezető

Két napja Nádai Anikó (31) bejelentette, hogy kórházban van és műteni is kell őt. Elmondása szerint tudta, hogy időben vették észre a problémát és azt is, hogy meg fog gyógyulni, ennek ellenére nagyon meg volt rémülve. Tömérdek üzenetet kapott ezzel kapcsolatban, most pedig legújabb Instagram-posztjában köszönte meg a támogatást és elárulta, hogy miért is kellett őt operálni.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/102801/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.11.29. 21:55
Fekete-Győr András határozott közösködése, Donald Trump kifakadása, a karácsonyi ajándékvásárlás felelőssége, a német vírustagadók lázadása és Köllő Babett őszinte vallomása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.28. 22:00
Az állami vagyon kiszervezése, a radikális baloldal tombolása, az Európai Néppárt komolytalansága, Soros György bosszúszomjas ármánykodása és Bereczki Zoltán indulatos válása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.28. 04:15
A munkanélküliség számháborúja, Soros és Gyurcsány mesterterve, Kunhalmi Ágnes beismerő vallomása, a vakcinák életmentése és Presser Gábor hatalmas melója szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.11.27. 05:15
A korrupciós veszély fokozódása, a Gyurcsány-kormány LMBTQ-politikája, a népszavazás álcája, Diego Maradona rejtélyes halála és Vlagyimir Putyin titokzatos leánya pénteki online lapszemlénkben.

Rákay Philip: Nem kérdés, hogy Magyarország újra célkeresztbe kerül

2020.11.26. 16:15
Joe Biden megválasztásával újabb támadásokra számíthat Magyarország, erre pedig már most fel kell készülni – figyelmeztet legújabb videójában Rákay …

Müller Cecília: Egyre több a teszt, ezért egyre több a regisztrált fertőzésszám

2020.11.26. 13:45
Az operatív törzs ma is megtartotta sajtótájékoztatóját, ahol közölték a legfrissebb járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket és …

Blogstar kávéház

2020.11.26. 05:20
A Fidesz-hadtest nyugat-balkáni nyomulása, a multikulturális társadalom önfeladása, Brüsszel rögeszmés büntetése, a Jobbik zuhanórepülése és Oszter Sándor vörös rózsái csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezt a cikket cenzúrázta a “független” Soros-média

2020.11.25. 12:15
Orbán Viktor közzétette Soros Györgynek szánt levelét, miután a Project Syndicate letiltotta azt.

Müller Cecília: Folyamatosan zajlik az egészségügyi dolgozók tesztelése

2020.11.25. 11:55
Megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját az operatív törzs, ahol ismertették a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket.

3806 fővel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma itthon

2020.11.25. 09:30
Ezzel összesen már 185 687 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma az országban. Az elmúlt huszonnégy órában 106-an hunytak el, összesen 4 114 áldozata van már a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?