Blogolj!

Kiemelt híreink

Lelőttek egy illegális bevándorlót a rendőrök

Lelőttek egy illegális bevándorlót a rendőrök

2019.11.17. | Kecskés István

A horvát rendőrök lőttek le egy migránst. A szlovén-horvát határ közelében, intézkedés közben lőtték meg a férfit, aki életveszélyes állapotban van.

Tovább
Fokozott rendőri ellenőrzés kezdődik kedden

Fokozott rendőri ellenőrzés kezdődik kedden

2019.11.17. | blogstar

A téli átállással kapcsolatos fokozott ellenőrzést végeznek az autópályákon és a főutakon november 19. és 21. között a hatósági szakemberek - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

Tovább

Nem volt telitalálat a hatos lottón

2019.10.27.
Nagyon nehezen akar gazdára találni a főnyeremény, ezen a héten sem volt telitalálat.

Donald Trump megerősítette: meghalt az Iszlám Állam vezetője

Ahogy már korábban beszámoltunk róla, az most bebizonyosodott: meghalt Abu Bakr al-Bagdadi, az Iszlám Állam vezetője. Ezt maga Donald Trump jelentette be vasárnap.

Eltűnt magyar turistákat keresnek Mallorcán

2019.10.27.
A Diario de Mallorca helyi lap információi szerint a sziget délkeleti részén fekvő Cala d'Or üdülőhelyről tűnt el két magyar vendég.

Csütörtökön jár le a banki adategyeztetés határideje

2019.10.27.
Október 31-én jár le az adategyeztetés végső határideje. Addig minden olyan banki, biztosítós, önkéntes nyugdíjpénztári és önkéntes egészségpénztári tagnak egyeztetnie kell adatait a pénzintézetével, aki 2017 júniusa előtt nyitott számlát, és dokumentumait korábban nem másolták le, adatait nem egyeztették.
Címkék: Aktuális, bank

Ezekben a városokban a legszennyezettebb a levegő

Négy nagyvárosban veszélyes a levegő minősége, de több településen is rossz a helyzet a Nemzeti Népegészségügyi Központ adatai szerint.

Valószínűleg meghalt az Iszlám Állam vezetője

Az amerikai Newsweek katonai forrásokra alapozza azt az információját, miszerint Abu Bakr al-Bagdadi egy titkos hadműveletben meghalt Szíria észak-nyugati részén.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2019.10.27.
A magyar iskolarendszer pazarlása, Karácsony fogsága, Ausztria muszlimosodása, Debreczeni Zita kutyapóza és Kovács Panka fehérneműs szexizése vasárnapi online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Dávid Szaniszla, az 56-os forradalom túlélője: „ahol a hősöket nem felejtik, mindig lesznek újak”

2019.10.26.
Vajon az akkoriban kendőzetlenül bátor, őszinte és folytonosan lázadó fiatal alföldi lány, Dávid Szaniszla számára mit jelent több mint hat évtizeddel később 1956. október 23-a?

Ezeket a cikkeket olvastad már?