Blogolj!

Kiemelt híreink

Lelőttek egy illegális bevándorlót a rendőrök

Lelőttek egy illegális bevándorlót a rendőrök

2019.11.17. | Kecskés István

A horvát rendőrök lőttek le egy migránst. A szlovén-horvát határ közelében, intézkedés közben lőtték meg a férfit, aki életveszélyes állapotban van.

Tovább
Fokozott rendőri ellenőrzés kezdődik kedden

Fokozott rendőri ellenőrzés kezdődik kedden

2019.11.17. | blogstar

A téli átállással kapcsolatos fokozott ellenőrzést végeznek az autópályákon és a főutakon november 19. és 21. között a hatósági szakemberek - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

Tovább

Eldőlt: Jászberény november 10-én újra választ

Olyan súlyos jogsértések történtek, melyek befolyásolhatták az október 13-i eredményt. A Fidesz-KDNP-s Szabó Tamás tehát kapott még egy esélyt, hogy megőrizze hivatalát a jobbikos kihívóval, Budai Lóránttal szemben.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2019.10.26.
Karácsony színháza, a Brexit megerőszakolása, a NATO óvatoskodása, Spanyolország mosdatlan bálványa és Bochkor Gábor ripacskodása szombati online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Várhelyi Olivér magyar biztosjelölt hétfőn találkozik Ursula von der Leyennel

2019.10.25.
A brüsszeli testület szóvivőjének közlése szerint Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság megválasztott elnöke hétfőn találkozik Várhelyi Olivér magyar és Thierry Breton francia biztosjelölttel.

A Fehér Ház lemondta a The New York Times és a The Washington Post előfizetését

A Fehér Ház lemondta a The New York Times és a The Washington Post című lapok előfizetését - jelentette be Stephanie Grisham, az amerikai elnöki hivatal szóvivőnője.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2019.10.25.
Karácsony szaporodó helyettesei, a stadionstop csúsztatása, Európa fel nem ismert érdekei, a Ferencváros orosz bravúrja és VV Seherezádé döbbenetes villantása pénteki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Brexit: Boris Johnson december 12-én tartana előrehozott választást

2019.10.24.
Boris Johnson brit miniszterelnök egyenes utalást tett arra csütörtökön, hogy karácsony előtt két héttel előrehozott parlamenti választásokat tarthatnak Nagy-Britanniában.

Hídvizsgálat miatt lezárják a Lánchidat szombaton

2019.10.24.
Lezárják a Lánchidat szombaton a felújításhoz szükséges előzetes hídvizsgálat miatt; 7 és 19 óra között csak a gyalogosok használhatják a hidat, az autó- és buszforgalom szünetel, a buszok módosított útvonalon közlekednek - közölte a Budapesti Közlekedési Központ csütörtökön.

A költségcsökkentés jegyében lelép a Ryanair Budapestről

Dorogi László
2019.10.24.
November végén megszünteti budapesti bázisát az ír légitársaság. A ferihegyi üzemet a Ryanair lengyel bejegyzésű leányvállalata veszi át.

Kegyeletsértése miatt lemondásra szólítja fel Stummer Jánost a Mi Hazánk

2019.10.24.
"Forogjanak csak a sírjukban azok, akik nem értik a mi korunkat, akik nem értik a mi korunk kihívásait!" - erre a súlyosan kegyeletsértő mondatra ragadtatta magát Stummer János Jobbik-alelnök október 23-án, amiért a Mi Hazánk Mozgalom szerint távoznia kell az Országgyűlésből.

Már csak egy hétig lehet fizetni a régi 500 forintossal

2019.10.24.
Már csak egy hétig, azaz 2019. október 31-ig használhatók a régi 500 forintos bankjegyek készpénzes vásárlásnál, november 1-től az idén februárban megjelent, megújított 500 forintos címlettel lehet fizetni - hívja fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Bank.

Ezeket a cikkeket olvastad már?