Blogolj!

Kiemelt híreink

Viharosan változik a klíma

Viharosan változik a klíma

2018.06.21. | blogstar

A bőrünkön érezhetjük, hogy valami komolyan változik körülöttünk. A tél hidegebb, a nyár perzselőbb, változik a klíma. Lassan lépni kellene valamit. 

Tovább
Kötelező és mégis jó - Közel félmillió vállalkozás regisztrált már Cégkapura

Kötelező és mégis jó - Közel félmillió vállalkozás regisztrált már Cégkapura

2018.06.19. | Ragnar Volarus

A 2018. január elején indult Cégkapu szolgáltatást már 458 ezer cég használja. 2018. június elejéig több mint 600 ezer …

Tovább

Már több mint hatszázezren konzultáltak

2017.05.02.
Tuzson Bence államtitkár szerint Brüsszel félreérti a konzultáció kérdéseit, mert azok az Európai Unió megújítását szolgálják, azaz ez egy Európa-párti kérdőív.

Csicskapárt és lakájmédia: matricázott a Fidelitas

2017.05.02.
Arra akarnak rávilágítani, hogy az elveit feladó Jobbiknak és az Indexnek ugyanaz a milliárdos földesúr a gazdája, így az Index rövid időn belül Simicska új pártjának lakájmédiája lehet.

Európa csúcsára táncolhat a miskolci múzeum – szavazás május 2-án!

Pintér M. Lajos
2017.05.02.
Kedden rendezik a Museum Dance Off verseny európai döntőjét, ahol 24 órán át voksolhatunk a Herman Ottó Múzeum zenés-táncos videoklipjére, mely egyedül képviseli Közép- és Kelet-Európát.

Imádja a luxusórákat az MSZP miniszterelnök-jelöltje

Ismét lebukott Botka László, aki miközben a gazdagokat támadja, 3-5 milliós Rolex-órákat visel.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2017.05.02.
Kinyíló pofonos ládák, elveszett luxusórák és a baloldali ellenzék skizofréniája az idei majális lenyomata keddi online lapszemlénk alapján.
Címkék: Aktuális, lapszemle

A Hősök terére vonulnak a Momentumosok

2017.05.01.
A momentumos tüntetés a Szabadság térről indult, a demonstrálók megtöltötték a teret. Többen transzparenssel érkeztek, egyiken a "Korrupciómentes Magyarországot!", egy másikon a "Hazugságban élünk" feliratot lehetett olvasni.

Botka: a kormány nem becsüli a melósokat

2017.05.01.
Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint megélhetési minimum bevezetésére van szükség.

Tőkéczki: a térségben a kommunizmus kisajátította a munka ünnepét

2017.05.01.
A térségben a kommunizmus kisajátította május elsejét, amely kezdetben a munka ünnepe volt - mondta Tőkéczki László történész az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Borkai Zsolt: Egyenes ember vagyok

2017.05.01.
Május másodikán elnököt választ a Magyar Olimpiai Bizottság. A 7 éve regnáló Borkai Zsolt ellen komoly áskálódások voltak Rió után, de úgy tűnik a kormányfői bizalom irányába megingathatatlan, amit jól jelképez a miniszterelnök pénteki, győri látogatásán elhangzott tételmondat: Borkaival dolgozna együtt a jövőben MOB-elnökként. A polgármestertől megkérdeztük, hogy mivel váltotta ki a támadásokat és van-e/volt-e Quaestor-részvénye. Blogstar-nagyinterjú.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2017.05.01.
A világot átszövő sorosizmus, a menekülteknek esélyt adó káderröptető, a baloldal hazaárulása, Mészáros Lőrinc és V. Ferdinánd hétfői online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Ezeket a cikkeket olvastad már?