Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Kiemelt híreink

Búcsút inthetünk egy óra alvásnak, hajnalban óraátállítás

Búcsút inthetünk egy óra alvásnak, hajnalban óraátállítás

2018.03.24. | Dorogi László

Vasárnap nálunk is elkezdődik a nyári időszámítás, hajnali két órakor háromra kell előreállítani az órákat.

Tovább
Mi változott két évvel a brüsszeli terror után? Semmi…

Mi változott két évvel a brüsszeli terror után? Semmi…

2018.03.22. | Kecskés István

Két esztendővel ezelőtt iszlamista terroristák robbantottak Brüsszel repülőteréb és a Maelbeek metróállomáson, a merényleteknek 32 halálos áldozata volt. Mi változott az Unióban azóta? Semmi…

Tovább

A görögök már gyűlölik a migra importőröket

2016.05.07.
A negédes, baromiraveledvagyunksajnálunkésszeretünkésöleljmeg NGO-k (azaz, civil szervezetek) álságára kezdenek rájönni a migráns-kérdés kulcsállamában, Görögországban. Az elmúlt hetekben-napokban kemény, félreérthetetlen kormányzati nyilatkozatok küldték el a túróba a Soros pénzelte, Európa tönkretételében érdekelt migráns szponzorokat. Vajon elég lesz-e?
Címkék: CSVM

Nézzük a bejelentéseket – kormányinfo 04. 28.

2016.04.28.
Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter hagyományos, csütörtöki kormányinfóját nézzük nagy figyelemmel. Ez az az esemény, amelyen mindig fontos dolgokról esik szó és lényeges kérdésekre kaphatunk hangsúlyos válaszokat. Élőben közvetítjük az esményt, így mindenről egyből értesülhet.
Címkék: Most

Az Erős-ügy: kinyírni a MOL-t? (III. rész)

2016.04.11.
Ebben a részben Gyurcsány és Bajnai után, az osztrák offshore-lovag, Pecina is feltűnik. (Akinek amúgy részesedése van a Népszabadság kiadójában…). Erős offshore érdekeltsége Pecinával együtt vélhetően szerepet vállalt az OMV MOL elleni támadásában is. És megemlékezünk a jó Zdeborsky Györgyről is…
Címkék: CSVM

De ki is az az Erős János, az offshore szoci? - II. rész

2016.04.10.
Az első részben Erős rendesen kipárnázott pályakezdését mutattuk be, majd a látványberuházásként is értékelhető Quaestor-ETO Park kapcsolatrendszert elemeztük. A jó húsban lévő bankár mindenhol ott volt. De ki is ez a szoci bankár, akiről már 15 éve oknyomozó írások jelentek meg, és jelenleg a gazdasági ügyektől – állítólagosan – visszavonulva él? 
Címkék: CSVM

Offshore János: az Erős név kötelez? I. rész

2016.04.09.
Amikor a napokban kibukott az egész Panama-botrány, az első gondolatom az volt, vajon mikor fog felmerülni a szocialisták hírhedt/rossz hírű/kétes (tessék választani) bankára, Erős János neve. Hamar kiderült, az MFB volt vezérigazgatója hivatalának ellátásához a magas szakmai kvalitásain, társadalmi érzékenységén túl saját panamai offshore cégét is elengedhetetlennek tartotta.
Címkék: CSVM

Lajos visszalő – vaktában

2016.03.29.
Nem hittem volna, hogy a Pethő Sándor alapította patinás lap, a Magyar Nemzet mutatja be legszebben a kortárs újságírás állatorvosi lovát, a „csuhajizmust”. Pedig ma ez is megesett.
Címkék: CSVM

Őrizetbe vették a szerelmes gépeltérítőt

2016.03.29.
Szerelmes férfi téríthette el az EgyptAir Alexandria és Kairó között közlekedő belföldi járatát, a gép a ciprusi Larnaka repülőterén szállt le. A robbanóövvel felszerelt merénylő, Seif Eldin Mustafa állítólag állatorvos, volt felesége Cipruson él. A hatóságok őrizetbe vették, a túszoknak nem esett bántódásuk.
Címkék: Most

A keresett Najim Laachraoui is öngyilkos merénylő volt

2016.03.23.
A keresett Najim Laachraoui volt a másik öngyilkos merénylő a repülőtéren - erősítették meg belga források. Az öngyilkos testvérpár Khalíd és Ibrahim el-Bakraoui közül az előbbi a metróban robbantott, utóbbi a repülőtéren. Ezzel a repülőtéri felvételen mindhárom szereplője helyére került. Laachraoui DNS-ét a párizsi merényletek robbanóanyagain is megtalálták.
Címkék: Most

Brüsszel terror alatt

2016.03.22.
A brüsszeliek a place da la Bourse-on emlékeznek az áldozatokról. Reggel két robbantás történt a brüsszeli Zavantem repülőtéren, és egy robbantás a brüsszeli metróban. Az eddigi adatok szerint 31 ember halt meg, 250-en sebesültek, köztük két magyar. A terrortámadásokért az Iszlám Állam vállalta a felelősséget. A hajsza folytatódik az elkövetők kézrekerítéséért.
Címkék: Most

Posta Sándor, a magyar edző Zambiában

Posta Sándor labdarúgó-edző, a zambiai második vonalban dolgozik, a Livingstone Pirates csapatát készíti fel. Az a hír járta róla, hogy ő fizeti a játékosait, ami részben igaz is. Azt sosem mondta magáról, hogy bajnokcsapatot csinált Debrecenben, de most mindenképpen aranyérmes lenne.
Címkék: Interjú

Ezeket a cikkeket olvastad már?