Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

Kiemelt híreink

Karanténba kerülnek az Olaszországból hazatérő diákok

Karanténba kerülnek az Olaszországból hazatérő diákok

2020.02.23. | blogstar

Tizenegy magyar középiskolás diák, valamint egy kísérőjük és az autóbusz két vezetője kerül a Szent László Kórházba kéthetes elkülönítésre, miután ma este hazatérnek Észak-Olaszországból, ahol …

Tovább
A Külügyminisztérium óvatosságra int az észak-olaszországi utazásokkal kapcsolatban

A Külügyminisztérium óvatosságra int az észak-olaszországi utazásokkal kapcsolatban

2020.02.23. | Zita

Olaszország több északi tartományában is rendkívüli a helyzet a koronavírus miatt, ötvenezer ember került …

Tovább

Nem lesz hozzánk kegyes az időjárás

2020.02.21.
Már kezdtük elhinni, hogy pár pillanat és itt a tavasz, de az időjárás most meggondolta magát.

Távozik Persányi Miklós az Állatkert éléről

Persányi Miklós, a Fővárosi Állat- és Növénykert főigazgatója egészségi okokból március 1-jével lemondott magasabb vezetői megbízásáról. Megbízott főigazgatóként a jelenlegi operatív igazgató válthatja.

A MAZSIHISZ is támogatja a nemzeti régiók védelmét

2020.02.21.
A zsidó hitközségek szövetsége leszögezi, hogy a zsidóság is elnyomott kisebbségként élt Egyiptom országában, amire még 2000 év után szüntelenül megemlékeznek. Ezért is támogatják a kisebbségek minél erősebb önrendelkezését – bármely nemzeti kisebbségről legyen szó, székelyről, magyarról, vagy más európai nemzetéről egyaránt.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2020.02.21.
Az Orbán-kormány ultimátuma, Soros György szivárgása, Gyurcsány Ferenc terjeszkedése, az ingatlanpiac alkupozíciói és Drew Barrymore kivirulása pénteki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Bele kell húzni, hogy összejöjjön a Székely Nemzeti Tanács európai polgári kezdeményezése

2020.02.20.
Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, a héten átlépte a bűvös százezres határt a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) tavaly májusban elindított európai polgári kezdeményezését támogató aláírások száma. Ezzel kapcsolatban a szervezők elmondták, hogy nagyon fontos, hogy gőzerőre kapcsoljunk és a május 7-ei határidő lejártáig meglegyen a napi legalább 10.000 online aláírás.

Többszáz autó karambolozott Kanadában

2020.02.20.
Hatalmas baleset bénított meg egy Montréal melletti főutat, ahol több mint 200 (!) autó ütközött össze. Sokan megsérültek, és halálos áldozatok is vannak.

Meghalt a Diamond Princess két japán utasa

Dorogi László
2020.02.20.
A brit üdülőhajó kéthetes karanténját szerdán oldották fel, a koronavírussal megfertőződött idős nő és a szintén idős férfi a kórházba szállítást követően haltak meg.
Címkék: koronavírus

Kovács Attila: a bolsevizmus örökösei ma is köztünk élnek és rombolnak

Pintér M. Lajos
2020.02.20.
A Kádár-korszakban intézményesült kontraszelekció, valamint a hatalmi beágyazódások árnyéka ma is sok helyütt tetten érhető. A kultúrában például még várat magára a rendszerváltozás – állítja Kovács Attila történész, újságíró. Új kötetéről beszélgettünk. Blogstar-interjú!

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2020.02.20.
Orbán Viktor időhúzása, a Jobbik öngyilkos önfeladása, Niedermüller Péter egyházellenessége, Olaszország migránssimogatása és Vasvári Vivien formás feneke csütörtöki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Bencsik János kilépett a Jobbikból

2020.02.19.
A párt parlamenti képviselője, korábbi budapesti elnöke többek között Jakab Péter hajtóvadászatával és a nemzetpolitikai és emlékezetpolitikai témák pártból való kiűzésével indokolta döntését.

Ezeket a cikkeket olvastad már?