Nincs telitalálatos a hatos lottón
A 7. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 8 (nyolc), 9 (kilenc), 20 (húsz), 31 (harmincegy), 33 (harminchárom), 41 (negyvenegy). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 51 darab, nyereményük egyenként 304.045 forint; 4 találatos szelvény 2.590 darab, nyereményük egyenként 5.985 forint; 3 találatos szelvény 41.794 darab, nyereményük egyenként 1.445 forint.
Blogolj!

Kiemelt híreink

ÉLŐ: Orbán Viktor évértékelője

ÉLŐ: Orbán Viktor évértékelője

2018.02.18. | Pintér M. Lajos

Huszadik alkalommal tartott évértékelő beszédet Orbán Viktor miniszterelnök. Azt üzente: nekünk Magyarország az első, nem hagyjuk, hogy bevándorlóországgá változtassák. A polgári tábornak pedig "a választás ünnep, kalandra fel!"

Tovább
Temesvárról támadnak az embercsempészek

Temesvárról támadnak az embercsempészek

2018.02.18. | Pintér M. Lajos

Egyre intenzívebb a teherautós embercsempészet, ráadásul a csempészek egyáltalán nem törődnek az emberek biztonságával.

Tovább

Hangfalakban csempészte a kábítószert a bolgár

2018.02.15.
Egy olyan bolgár férfival szemben emelt vádat a  Csongrád Megyei Főügyészség, aki tavaly nyáron hangfalakban mintegy 24 kiló marihuánát próbált Magyarországra csempészni.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2018.02.15.
Kormányzati idegengyűlölet, a nagytőke érdekei, Karácsony tisztogatása, Botka sorsa és Ördög Nóri kikerekedése csütörtöki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Hódmezővásárhely agrárcentrummá vált – ezt a szerepet erősítik

Tóth Marcell
2018.02.14.
Több felújított épületet is átadtak, amelynek köszönhetően a település járási hivatala nemcsak az energiával tud takarékoskodni, hanem egyben a megújuló energiaforrásokat is egyre nagyobb mértékben hasznosítja. Ezzel a Csongrád Megyei Kormányhivatal az országban elsőként zárta saját középületeinek energetikai fejlesztését megcélzó uniós projektjét.

Elhunyt Wacha Imre nyelvész, beszédtanár

2018.02.14.
Életének 87. évében, kedden este elhunyt Wacha Imre nyelvész, a közmédiában dolgozó rádiós és televíziós bemondók beszédtanára - közölte a család az MTI-vel szerdán.
Címkék: gyász

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2018.02.14.
A négyötöd botránya, a kisebbségek biztosítéka, az integráció csődje és az ország jövőjének záloga szerdai online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Hazudott Putyinról a holland külügyér - belebukott

2018.02.13.
Halbe Zijlstra holland külügyminiszter lemondott kedden. Bevallotta, nem volt igaz az a kijelentése, miszerint 2006-ban részt vett egy Vlagyimir Putyin orosz elnök részvételével tartott találkozón, ahol az elnök Nagy-Oroszország tervéről beszélt.

Fidesz: Karácsony Gergely Soros György miniszterelnök-jelöltje

A Fidesz szerint "Karácsony Gergelyék nemcsak itthon támadják a határzárat és a határvédelmet", hanem az Európai Parlamentben is mindig a migráció mellett szavaztak.

Menő sportkocsit fogtak a rendőrök

Tóth Marcell
2018.02.13.
Durván négy másodperc alatt gyorsul százra, de most egy kis pihenő vár rá. Nem az volt a gond, hogy túllépték a megengedett sebességet.

Járdán gázolt halálra egy gyalogost a szegedi sofőr

2018.02.13.
Vádat emelt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség azzal a tehergépkocsit vezető férfival szemben, aki 2017 áprilisában Szegeden villamossal ütközve egy gyalogos halálát okozta.
Címkék: Aktuális, baleset, Szeged

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2018.02.13.
Fideszes fegyverek, politikai prostituáltak, megbukott megfélemlítés, anyai trükkök és Zuckerberg biztonsága keddi online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Ezeket a cikkeket olvastad már?