Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

Kiemelt híreink

Karanténba kerülnek az Olaszországból hazatérő diákok

Karanténba kerülnek az Olaszországból hazatérő diákok

2020.02.23. | blogstar

Tizenegy magyar középiskolás diák, valamint egy kísérőjük és az autóbusz két vezetője kerül a Szent László Kórházba kéthetes elkülönítésre, miután ma este hazatérnek Észak-Olaszországból, ahol …

Tovább
A Külügyminisztérium óvatosságra int az észak-olaszországi utazásokkal kapcsolatban

A Külügyminisztérium óvatosságra int az észak-olaszországi utazásokkal kapcsolatban

2020.02.23. | Zita

Olaszország több északi tartományában is rendkívüli a helyzet a koronavírus miatt, ötvenezer ember került …

Tovább

Ötpárti támogatás a Székely Nemzeti Tanács kezdeményezése mellett

Pintér M. Lajos
2020.02.19.
Határozati javaslatot nyújtott be az Országgyűlésben a Fidesz, a KDNP, a Jobbik, az MSZP és az LMP: céljuk, hogy a Parlament is kiálljon az SZNT nemzeti régiókról szóló európai polgári akciója mellett.

Stop az egyszer használatos műanyagoknak

Dorogi László
2020.02.19.
Orbán Viktor miniszterelnök vasárnapi évértékelőjében klímavédelmi akciótervet hirdetett, szerdán Palkovics László innovációs és technológiai miniszter konkrétumokat is elárult a programmal kapcsolatban.

Megvan a nemzeti konzultáció első két kérdése

2020.02.19.
Az első két kérdés a „börtönbizniszre” vonatkozik majd a nemzeti konzultáció kérdőívén – közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán.

Ápolók napja - ma az ápolók megbecsülésre és béremelésre számíthatnak

2020.02.19.
A Gyurcsány-korszakkal ellentétben, amikor több ezer ápoló veszítette el a munkáját és megalázóan alacsony bérekért dolgozott, ma az ápolók megbecsülésre és béremelésre számíthatnak - írja közleményében a Fidesz a Magyar Ápolók Napján.
Címkék: egészségügy

Kétmillió forintra büntette Kövér László Hadházy Ákost

2020.02.19.
Kétmillió forintra büntette az Országgyűlés elnöke Hadházy Ákost, a hétfői molinós akciója miatt – tudta meg az ATV Híradója.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2020.02.19.
Jakab Péter ideológiamentes keménykedése, Soros György nemzetközi mesterkedései, az európai kereszténydemokrácia megújítása, Kína súlyos presztízsvesztesége és Vasvári Vivien mezítlábas szerelme szerdai online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Még 900 ezer aláírás szükséges a Székely Nemzeti Tanács kezdeményezéséhez

Pintér M. Lajos
2020.02.18.
Mintegy százezren csatlakoztak eddig az SZNT nemzeti régiókról szóló európai polgári kezdeményezéséhez: széles körű összefogásra van szükség, hogy meglegyen az egymillió. Most ön is segíthet!

Orbán Viktor memorandumot intézett a Néppárthoz

Pintér M. Lajos
2020.02.18.
A miniszterelnök a memorandumban a néppárt stratégiai irányvonalának módosítását javasolja: az EPP térjen vissza a Wilfried Martens-i örökséghez, a néppárt vezető testületeiben a centrista irányzat mellett a jobboldali keresztény irányzat képviselői is kapjanak helyet.

Varga Judit: Vadai hazudik, a kormány dolgozik

Pintér M. Lajos
2020.02.18.
Az igazságügyi miniszter szerint Vadai Ágnes” magából indul ki, hiszen amikor ő a Gyurcsány-kormány államtitkára volt, akkor a visszaeső bűnözők az utcán grasszáltak”.

Órákon át égette az üzemanyagot egy Ryanair-gép Budapesten

Pintér M. Lajos
2020.02.18.
Újabb botrány a Ryanairnél: ezúttal a Budapestről a Kanári-szigetekre induló kedd reggeli járat kapcsán forrnak az indulatok. Az érintett kormányhivatal azonnali vizsgálatot ígér.

Ezeket a cikkeket olvastad már?