Blogolj!

Kiemelt híreink

Még nincs vége? Csaknem száz bombát találtak Srí Lanka fővárosában

Még nincs vége? Csaknem száz bombát találtak Srí Lanka fővárosában

2019.04.22. | Pintér M. Lajos

Könnyen lehet, hogy a terroristák további merényletekre is készültek vagy készülnek.

Tovább
Hét öngyilkos merénylő robbanthatott Srí Lankán

Hét öngyilkos merénylő robbanthatott Srí Lankán

2019.04.22. | Pintér M. Lajos

A robbantássorozatnak legalább 290 halálos áldozata és ötszáz sebesültje van, köztük külföldi állampolgárok.

Tovább

„Jézus sem enged be mindenkit az országába”

Charlotte
2016.05.14.
Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, a közelmúltban Szigetszentmiklóson mutatott szentmisét, ezt követően válaszolt a blogstar.hu kérdései. Az atya beszélt a vasárnapi nyitva tartásról, a bevándorlási kérdésekről és arról is, hogy szerinte mi a legjobb orvosság.
Címkék: Interjú

Csak az erő alkalmazása a megfelelő válasz

Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő többször nyilatkozott már úgy, hogy az illegális bevándorlás kérdésében erővel kell fellépni, mert ha nem így cselekszik Európa, akkor igen nagy bajba kerülhet.
Címkék: Interjú

„Aktivisták” aknamunkája

2016.05.08.
Az idén még ünnepelhetjük Európa Napját. És jövőre? Mi kell még ahhoz, hogy az EU területéről kitiltsák az EU érdekeivel szembe menő, azt maximálisan figyelmen kívül hagyó „civil aktivistákat”?
Címkék: CSVM

A görögök már gyűlölik a migra importőröket

2016.05.07.
A negédes, baromiraveledvagyunksajnálunkésszeretünkésöleljmeg NGO-k (azaz, civil szervezetek) álságára kezdenek rájönni a migráns-kérdés kulcsállamában, Görögországban. Az elmúlt hetekben-napokban kemény, félreérthetetlen kormányzati nyilatkozatok küldték el a túróba a Soros pénzelte, Európa tönkretételében érdekelt migráns szponzorokat. Vajon elég lesz-e?
Címkék: CSVM

Nézzük a bejelentéseket – kormányinfo 04. 28.

2016.04.28.
Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter hagyományos, csütörtöki kormányinfóját nézzük nagy figyelemmel. Ez az az esemény, amelyen mindig fontos dolgokról esik szó és lényeges kérdésekre kaphatunk hangsúlyos válaszokat. Élőben közvetítjük az esményt, így mindenről egyből értesülhet.
Címkék: Most

Az Erős-ügy: kinyírni a MOL-t? (III. rész)

2016.04.11.
Ebben a részben Gyurcsány és Bajnai után, az osztrák offshore-lovag, Pecina is feltűnik. (Akinek amúgy részesedése van a Népszabadság kiadójában…). Erős offshore érdekeltsége Pecinával együtt vélhetően szerepet vállalt az OMV MOL elleni támadásában is. És megemlékezünk a jó Zdeborsky Györgyről is…
Címkék: CSVM

De ki is az az Erős János, az offshore szoci? - II. rész

2016.04.10.
Az első részben Erős rendesen kipárnázott pályakezdését mutattuk be, majd a látványberuházásként is értékelhető Quaestor-ETO Park kapcsolatrendszert elemeztük. A jó húsban lévő bankár mindenhol ott volt. De ki is ez a szoci bankár, akiről már 15 éve oknyomozó írások jelentek meg, és jelenleg a gazdasági ügyektől – állítólagosan – visszavonulva él? 
Címkék: CSVM

Offshore János: az Erős név kötelez? I. rész

2016.04.09.
Amikor a napokban kibukott az egész Panama-botrány, az első gondolatom az volt, vajon mikor fog felmerülni a szocialisták hírhedt/rossz hírű/kétes (tessék választani) bankára, Erős János neve. Hamar kiderült, az MFB volt vezérigazgatója hivatalának ellátásához a magas szakmai kvalitásain, társadalmi érzékenységén túl saját panamai offshore cégét is elengedhetetlennek tartotta.
Címkék: CSVM

Lajos visszalő – vaktában

2016.03.29.
Nem hittem volna, hogy a Pethő Sándor alapította patinás lap, a Magyar Nemzet mutatja be legszebben a kortárs újságírás állatorvosi lovát, a „csuhajizmust”. Pedig ma ez is megesett.
Címkék: CSVM

Őrizetbe vették a szerelmes gépeltérítőt

2016.03.29.
Szerelmes férfi téríthette el az EgyptAir Alexandria és Kairó között közlekedő belföldi járatát, a gép a ciprusi Larnaka repülőterén szállt le. A robbanóövvel felszerelt merénylő, Seif Eldin Mustafa állítólag állatorvos, volt felesége Cipruson él. A hatóságok őrizetbe vették, a túszoknak nem esett bántódásuk.
Címkék: Most

Ezeket a cikkeket olvastad már?