Blogolj!

Kiemelt híreink

Jól teljesít az új utasmóló Ferihegyen

Jól teljesít az új utasmóló Ferihegyen

2020.02.15. | Zita

Napra pontosan egy hónapja adták át az új utasmólót a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a visszajelzések alapján pedig igen szépen teljesít.

Tovább
Több mint 1500 halálos áldozata van a koronavírusnak

Több mint 1500 halálos áldozata van a koronavírusnak

2020.02.15. | Zita

A járvány kiindulópontjának számító kínai Hupej tartományban a helyzet még mindig kritikus, a vírus tovább szedi áldozatait. Jó hír viszont, hogy a tartományon kívül a megbetegedések száma csökkent.

Tovább

Putyin elrendelte az orosz csapatok visszavonását Szíriából

2017.12.11.
Elrendelte az orosz csapatok Szíriából történő visszavonásának megkezdését hétfőn Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki villámlátogatásra érkezett Szíriába, a hmejmími orosz légitámaszpontra.

Ma kezdik újra a vörösiszappert

2017.12.11.
A vörösiszapperben ma kezdődik a megismételt elsőfokú eljárás, amelyet a Győri Törvényszék fogj tárgyalni a Veszprémi Törvényszéken. Az első tárgyalási napon várhatóan az elsőrendű vádlottat, a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. egykori vezérigazgatóját fogják meghallgatni.

Blogstar kávéház

A Fidesz disznóságai, Morvai oroszlánrésze, balliberális médiahisztéria, angyalok, guruk és bullshit hétindító online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Simán legyőzte a Fidesz az ellenzéki nagykoalíciót

Solymáron sem tudott nyerni a teljes ellenzéki összefogás.
Címkék: Fidesz, választás

Nagyon forró a helyzet a Közel-Keleten

2017.12.10.
Amióta Trump elismerte Izrael fővárosának Jeruzsálemet, azóta nem nyugszanak a kedélyek.
Címkék: Erdogan, Izrael, Putyin

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2017.12.10.
Karácsony hitelessége, szocialista hatalomtechnika, hatalmi parancsnoklás, Franciaország rettegő tekintete és az unikornis misztériuma vasárnapi online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Trócsányi: kettős mércét alkalmaz a Európai Bizottság Magyarországgal szemben

2017.12.09.
Kettős mércét alkalmaz Magyarországgal, Lengyelországgal és Csehországgal szemben az Európai Bizottság a kötelező kvóta ügyében az Európai Bíróság előtt indítani tervezett eljárással - mondta Trócsányi László igazságügyi miniszter szombaton Zbigniew Ziobro lengyel igazságügyi miniszterrel folytatott megbeszélése után.

Lázár Csaba: Arany János nem tud kimenni a divatból

2017.12.09.
Lázár Csaba nemcsak színész és rádióbemondó, hanem egy olyan irodalmi érték lelkes képviselője, aki hosszú évek óta országszerte hirdeti és terjeszti a hazai kulturális élet egy fontos szeletét.

100 milliárdot költünk karácsony előtt ajándékokra

2017.12.09.
Az Országos Kereskedelmi Szövetség becslése szerint ajándékokra az idén ekkora összeget költenek a családok. Ez 3-4 százalék több a tavalyinál, de nem zárható ki nagyobb emelkedés sem - mondta Vámos György, a szövetség titkára. A karácsony előtti két hét az év legforgalmasabb időszaka az üzletekben.

Egy álma van az újvidéki igazgatónak: minden évben 15 magyar diák

2017.12.09.
Újvidéken évtizedek óta csökken a magyarság számaránya. Kemény küzdelem összegyűjteni azt a 15 magyar diákot, akivel el lehet indítani a magyar tagozatot a Petőfi-iskolában. Argyelán Zoltán igazgató nemcsak arra a kínai-szerb házasságból született kislányra büszke, aki a magyar osztályba jár, s gyönyörűen beszéli nyelvünket, hanem arra is, hogy sok szerb diák választja a magyar nyelvet náluk – természetesen nem idegen, hanem környezetnyelvként.
Címkék: iskola

Ezeket a cikkeket olvastad már?