Blogolj!

Kiemelt híreink

Az Orbán-fóbia az ellenzék zsákutcája

Az Orbán-fóbia az ellenzék zsákutcája

2019.06.25. | Pintér M. Lajos

A túltolt tagadásból nem lesz politikai építkezés.

Tovább
Szájer elárulta, miért lett hazánk az unió fekete báránya

Szájer elárulta, miért lett hazánk az unió fekete báránya

2019.06.25. | Pintér M. Lajos

A Fidesz EP-képviselője rendesen odavágott a birodalomépítő Brüsszelnek.

Tovább

Ítélet az Agárdi gyerekhalál ügyben

2017.04.27.
A Fővárosi Ítélőtábla enyhítette az éhen halt agárdi kisfiú szüleinek és nagyszüleinek elsőfokú ítéletét, viszont mégiscsak börtönbe küldték a természetgyógyászt.
Címkék: Agárd, Gyilkosság

ÉLŐ: Kormányinfó 86.

Kecskés István
2017.04.27.
Sok minden történt az elmúlt egy hétben. Orbán Viktor Brüsszelben tette helyre az Európai Parlament liberális képviselőit, akik a magyar felsőoktatási törvényt támadták, de Lázár János is aktív volt, hiszen keményen véleményt fogalmazott meg a "tramtrain-ügyben". Lesz miről beszélni.

Vádlottak padján Szeged vezetői – de hová tűnt a „Keresztapa”?

Pintér M. Lajos
2017.04.27.
Szorul a hurok Botka László közvetlen munkatársai és így persze az MSZP-s polgármester körül is. Haveroknak, rokonoknak, szocialista pártkádereknek osztogattak ingyenes parkolóbérleteket jogszabályi felhatalmazás nélkül. Az ügyészég hűtlen kezeléssel és felbujtással vádol.

Lázár János azt üzente

2017.04.27.
Tegnap 10 kérdést tett fel a Miniszterelnökséget vezető miniszter az NFM-nek, ma pedig a Délmagyarország internetes felületének adott exkluzív interjút Lázár, aki szerint a tramtrain ügye róla is szó, amelyből idézünk.

Agárdi gyerekhalál III. rész

2017.04.27.
Ma jogerős ítélet születhet a tévesen „fényevő-perként” ismert ügyben. A Blogstar már 2016 októberében körbejárta az ügyet a CSVM blog segítségével, amelyet most újra előveszünk – a tisztánlátás végett.
Címkék: Agárd, Gyilkosság

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2017.04.27.
Fejmosást kapott Orbán Európától vagy ő mosta fel a padlót Brüsszellel, ki a szegedi keresztapa, és mivel segíthet hazánk a legszegényebb afrikai térségeken - kiderül csütörtöki lapszemlénkből.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Ezekre vár választ Lázár

2017.04.26.
Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter az alábbi kérdésekre várja a választ a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumtól, amely a MÁV-val „karöltve" készítette elő a beruházást.

ÉLŐ: Magyarország a téma Brüsszelben

2017.04.26.
Hazánkról vitáznak majd, az elhangzottakat élőben közvetítjük.

Soros György Magyarország ellen

2017.04.26.
A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint az elmúlt hetekben Soros György leplezetlen módon "intenzív lobbitevékenységbe kezdett" Brüsszelben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?