Blogolj!

Kiemelt híreink

Tóbiás távozik a Tisztelt Házból

Tóbiás távozik a Tisztelt Házból

2019.10.16. | Pintér M. Lajos

November elsejétől új tag érkezik a szocialisták országgyűlési válogatottjába.

Tovább
Párizsban az ősz: tűzoltók csaptak össze rendőrökkel

Párizsban az ősz: tűzoltók csaptak össze rendőrökkel

2019.10.16. | Pintér M. Lajos

Nem nyugszanak a kedélyek Macronék fővárosában, ezúttal a jobb munkakörülményekért küzdő lánglovagok demonstrációja torkollt erőszakba.

Tovább

Ughy Attila: Jó úton járunk

A kerületnek anno igencsak gyenge volt az érdekérvényesítő képessége, az előttünk dolgozó városvezetők képtelenek voltak hathatósan elmagyarázni Demszkyéknek, hogy miért fontos a csatornázás – hangsúlyozta a Blogstarnak adott interjújában Ughy Attila, Pestszentlőrinc-Pestszentimre polgármestere. Azé a városrészé, ahol ma már ingyen csatlakozhatnak az ingatlanok a csatornahálózatra (más kerületekben ez ingatlanonként 40.000-200.000 forint közti összeget kóstál). A polgármester beszélt Budapest egyik legszebb parkos területéről, az év végére teljesen megújuló Kossuth térről, valamint a kerület új büszkeségéről, a Hargita téri 1956-os emlékműről is. Ez az egyetlen olyan közterületi emlékhely ma Budapesten, amely ötvenhat szellemének modern mementója. Blogstar-interjú.

G20: Nagyon rossz üzenetet küldhetnek a világnak

2017.07.08.
A nagyhatalmak várhatóan nem fogadnak el közös egyetértő nyilatkozatot.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2017.07.08.
Dühöngő Pride, Vona árulása, Botka fenyegetése, Gyurcsány koncentrálása és gazdasági bizonytalanság szombati online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Túl vannak az első tanácskozási napon a világ vezetői

2017.07.07.
Nehéz megbeszélést folytattak a nemzetközi kereskedelemről a G20 csoport vezetői pénteken Hamburgban, és a párizsi klímavédelmi egyezmény ügyében sincs köztük teljes egyetértés.

Sikeres volt Trump és Putyin találkozója

Egyaránt kedvezően értékelte első találkozójuk létrejöttét Donald Trump és Vlagyimir Putyin. Az amerikai és az orosz elnök pénteken tárgyalt a németországi Hamburgban, a G20-csúcs közben.

Kovács Ferenc: Egymás mellett egymást kell erősíteni

Kecskés István
2017.07.07.
Nyíregyháza – a keleti vég. Sokakban nem túl színes és fényes a kép él a szabolcsi megyeszékhellyel kapcsolatban. A múltban valóban voltak problémák – és nyilván mindegyik nem számolható fel egyik napról a másikra –, ám a város elképesztő átalakuláson és fejlődésen megy keresztül. Ez már nem az a Nyíregyháza, amely korábban volt. Kovács Ferenc polgármester érthetően büszke arra, hogy a város elképesztő ütemben modernizálódik. Blogstar-interjú.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2017.07.07.
Lopakodó diktatúra, antiszemita indulatok, gyurcsányi progresszivitás, magyar depresszió és fokozódó médiaháború pénteki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

ÉLŐ: Kormányinfó 94.

Kecskés István
2017.07.06.
Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatója arról, hogy mit és miért tett a kormány az elmúlt időszakban, illetve mi várható a közeljövőben. ÉLŐ szöveges tudósítás. Magától frissül!

Novák Katalin: Nem hozunk meggondolatlan döntéseket

Kecskés István
2017.07.06.
A bölcsődéket és az óvodákat támogató programokban vannak eltérések, amelyeket figyelembe kell venni. S miközben a kormányzatnak számtalan, a családokat segítő kezdeményezése van, szükség van a gondolkodásmód változására is. Minderről Novák Katalin a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár nyilatkozott a blogstar.hu-nak Nyíregyházán, egy óvoda alapkövének letételekor.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2017.07.06.
Mit titkol Hosszú Katinka, miért ostorozza Bill Gates a német nagylelkűséget, proli vagy államférfi volt-e Horn Gyula, és kit védenek a szivárványos kordonok, kiderül csütörtöki online lapszemlénkből.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Ezeket a cikkeket olvastad már?