Blogolj!

Kiemelt híreink

Megint markáns veszéllyé vált a kvótakényszer

Megint markáns veszéllyé vált a kvótakényszer

2019.09.18. | Pintér M. Lajos

Brüsszelből és Rómából újra erősödik a nyomás, miközben komoly migrációs hullámok is fenyegetnek.

Tovább
Az őszödi beszéd a magyar politikatörténet csúcsbotránya

Az őszödi beszéd a magyar politikatörténet csúcsbotránya

2019.09.18. | Pintér M. Lajos

Gyurcsány nemcsak hazudott, de még meg is sértődött.

Tovább

Meghosszabbítják a nemzeti konzultációt

2017.05.17.
A kormány a Fidesz-frakció javaslata alapján május 31-ig meghosszabbítja a nemzeti konzultációs kérdőívek visszaküldési határidejét - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ szerdán az MTI-vel.

Halálos baleset okozásával vádolják a balástyai férfit

2017.05.17.
Milyen büntetést érdemel az, akit hosszabb idő óta kezelnek olyan betegséggel, amely miatt a klinikai vélemények szerint autót nem vezethet, mégis kocsiba ül, majd halálos balesetet okoz?

Kövér László: sorsdöntő lesz a 2018-as választás

2017.05.17.
Az Országgyűlés elnöke szerint sorsdöntő lesz a 2018-as választás, hiszen az lesz a tétje, hogy Magyarország megmaradhat-e a magyarok országának, ahol a magyar emberek érdekei az elsők, és ahol ők döntik el, hogy ki képviselje ügyeiket.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2017.05.17.
Újságírói útkeresés, politikai megrendelés, hízelgés, manipuláció, őrkutyák, bizalmi emberek és egy kép, mely mutatja a különbséget. Szerdai lapszemlénk az Index főszerkesztőcseréjét járja körül.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Fidesz: Soros érdekében hazudnak a szocialisták

A szocialisták annak érdekében, hogy Soros György érdekeit védjék, már megint szemrebbenés nélkül hazudnak, úgy táncolnak, ahogy Soros fütyül.

Internetes drogkereskedés, családi vállalkozásban

2017.05.16.
Egy anyával és két fiával szemben emelt vádat a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség. A család 2015-ben elhatározta, hogy új pszichoaktív anyagokkal, illetőleg kábítószernek minősülő más termékekkel kereskedve töltik fel a családi kasszát.

A Prezi bejelentette első cégfelvásárlását

2017.05.16.
A Prezi megvette a több mint 3 millió felhasználóval rendelkező, Infogram nevű adatvizualizációval foglalkozó céget, ami a prezentációs szoftvert fejlesztő vállalat első cégfelvásárlása.

Kósa: egyre elfogadottabb lesz a magyar migrációs politika

2017.05.16.
Egyre elfogadottabb lesz a migrációt megállító magyar álláspont az európai bevándorláspolitikában - mondta Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2017.05.16.
Balról és jobbról teljesen másnak látszott a várva várt eszmecsere, azaz kinyílt a verbális pofonláda, de hogy kinek hogy ízlett a Bayer-kávé, kiderül keddi online lapszemlénkből.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Bayer-kávé: mindenkinek van lelke – videó

Kecskés István
2017.05.15.
Bayer Zsolt kávézott egyet hétfőn délelőtt, s az asztaltársaságban ott voltak azok, aki a leghangosabban kritizálták a publicistát.

Ezeket a cikkeket olvastad már?