Blogolj!

Kiemelt híreink

Már 50 ezer halottja van az Iszlám Államnak

Már 50 ezer halottja van az Iszlám Államnak

2019.11.19. | Blogstar

Dezső Tamás, a Migrációkutató Intézet igazgatója szerint az Iszlám Állam nevű terrorszervezetnek mintegy 50 ezer halottja van.

Tovább
Lelőttek egy illegális bevándorlót a rendőrök

Lelőttek egy illegális bevándorlót a rendőrök

2019.11.17. | Kecskés István

A horvát rendőrök lőttek le egy migránst. A szlovén-horvát határ közelében, intézkedés közben lőtték meg a férfit, aki életveszélyes állapotban van.

Tovább

Csődbe ment a Green Holidays, szállás nélkül maradtak a magyarok – Frissítve

2017.07.02.
Fizetésképtelenséget jelentett vasárnap kora este a Green Holidays Kft., a társaság szervezésében délelőtt még elindult egy magyar csoport Budapestről charterjárattal a törökországi Antalyába, de lefoglalt szálláshelyükre már nem jutottak el.

Budai: Gyurcsány is nyakig benne lehet

2017.07.02.
A Fidesz felszólította Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció (DK) elnökét hogy tisztázza, milyen szerepe volt a korábban jogi képviseletét ellátó Czeglédy Csaba hárommilliárd forintos áfacsalási ügyében, mit tud az eltűnt összegről.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2017.07.02.
Szupergender terepelőkészítés, világméretű kalifátus, polgárháborús előszoba és sorosi könnyek vasárnap reggeli online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Egy átlagos nap: migránsok tömegverekedése és lövöldözés az USA-ban

2017.07.01.
Tömegverekedés tört ki a migránsok között Calaisban. Sok a sérült. Közben Arkansasban egy koncerten történt lövöldözés. Ott is vannak sérültek. Halálps áldozatról - egyelőre - egyik helyről sem érkezett jelentés.

Magyarországon szilárd a közbiztonság!

2017.07.01.
Erre az értékre közösen kell vigyázni, nem szabad hagyni, hogy az ország határain belül, vagy kívülről szélsőségesek ezt a békét megbontsák

Elhunyt Simon György

2017.07.01.
A Jászai-díjas színészt, érdemes művészt szombaton, 94 éves korában érte a halál.

Döntő fölényben a Fidesz

2017.07.01.
Szűk egy évvel a választás előtt egyértelmű fölényben van a Fidesz-KDNP, a kormánypártokkal az előkampány-időszak után is többen szimpatizálnak, mint a többi párttal együttvéve.

Ingyenessé vált több szolgáltatás

2017.07.01.
Díjmentessé váltak a közműcsatlakozások a lakosságnak és a kkv-knak július 1-jétől

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2017.07.01.
Kilátó-tizenegyre szórt uniós pénzek, a közelben ólálkodó migránsok, lázadozó félnótások szombat reggeli online lapszemlénkben, melyben azt is eláruljuk, mi a közös Kossuth Lajosban, Kun Bélában és Simicska Lajosban.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Megváltozott a szocialista vélemény, nevet cserél a megye

Kecskés István
2017.06.30.
Ritkaság, hogy ugyanaz a képviselő, rövid időn belül, ugyabban a kérdésben egyszer elutasítással, majd támogatással szólaljon fel. Egy szocialistával most ez is megesett – igaz kellett hozzá némi fideszes ráhatás.

Ezeket a cikkeket olvastad már?