hirdetés
Blogolj!

Kiemelt híreink

Von der Leyen fényévekre van a junckeri őrülettől

Von der Leyen fényévekre van a junckeri őrülettől

2019.07.20. | Pintér M. Lajos

Érti és tiszteli ugyanis Kelet-Közép-Európa sajátos szempontjait és érdekeit.

Tovább
Csak a katonák védhetik meg Európát a migrációs nyomástól

Csak a katonák védhetik meg Európát a migrációs nyomástól

2019.07.20. | Pintér M. Lajos

A népességrobbanás és az éghajlatváltozás miatt ugyanis évtizedekre meghatározza kontinensünket a bevándorlás egyre fokozódó kihívása.

Tovább

Hit vezérelte vállalkozások és a 15 gyerek

A DBH tőkebefektető csoport és vállalata a Cason Zrt., amelyek az energetikai szektorban aktív, komoly rangú és elismert vállalatok, ám a hűvös, pragmatikus üzleti döntéshozók hátországa majdnem olyan izgalmas, mint az okos mérés. A dubaji, romániai vagy itáliai megrendelőknél sokkal jobban tartozik Erdei Sándorhoz Rita asszony és Sára (7), Aba Sándor (6), Boldizsár (4), Veronika (3), Lili Katerina (1), Jászberényi Zoltánhoz párja, Virág és Luca (9), Marci (6), Panni (4), míg Ürge Lászlóhoz Diana asszony meg Dani (17), Dóra (15), Boróka (12), Bence (9), Panna (5), Bogi (5), Levente (2). A blogstar.hu „összeterelte” a cégvezetőket csemetéikkel és egy pünkösdi interjú keretében faggatta őket hitről, vallásról, családról és elhivatottságról. I. rész
Címkék: Interjú

„Jézus sem enged be mindenkit az országába”

Charlotte
2016.05.14.
Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, a közelmúltban Szigetszentmiklóson mutatott szentmisét, ezt követően válaszolt a blogstar.hu kérdései. Az atya beszélt a vasárnapi nyitva tartásról, a bevándorlási kérdésekről és arról is, hogy szerinte mi a legjobb orvosság.
Címkék: Interjú

Csak az erő alkalmazása a megfelelő válasz

Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő többször nyilatkozott már úgy, hogy az illegális bevándorlás kérdésében erővel kell fellépni, mert ha nem így cselekszik Európa, akkor igen nagy bajba kerülhet.
Címkék: Interjú

„Aktivisták” aknamunkája

2016.05.08.
Az idén még ünnepelhetjük Európa Napját. És jövőre? Mi kell még ahhoz, hogy az EU területéről kitiltsák az EU érdekeivel szembe menő, azt maximálisan figyelmen kívül hagyó „civil aktivistákat”?
Címkék: CSVM

A görögök már gyűlölik a migra importőröket

2016.05.07.
A negédes, baromiraveledvagyunksajnálunkésszeretünkésöleljmeg NGO-k (azaz, civil szervezetek) álságára kezdenek rájönni a migráns-kérdés kulcsállamában, Görögországban. Az elmúlt hetekben-napokban kemény, félreérthetetlen kormányzati nyilatkozatok küldték el a túróba a Soros pénzelte, Európa tönkretételében érdekelt migráns szponzorokat. Vajon elég lesz-e?
Címkék: CSVM

Nézzük a bejelentéseket – kormányinfo 04. 28.

2016.04.28.
Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter hagyományos, csütörtöki kormányinfóját nézzük nagy figyelemmel. Ez az az esemény, amelyen mindig fontos dolgokról esik szó és lényeges kérdésekre kaphatunk hangsúlyos válaszokat. Élőben közvetítjük az esményt, így mindenről egyből értesülhet.
Címkék: Most

Az Erős-ügy: kinyírni a MOL-t? (III. rész)

2016.04.11.
Ebben a részben Gyurcsány és Bajnai után, az osztrák offshore-lovag, Pecina is feltűnik. (Akinek amúgy részesedése van a Népszabadság kiadójában…). Erős offshore érdekeltsége Pecinával együtt vélhetően szerepet vállalt az OMV MOL elleni támadásában is. És megemlékezünk a jó Zdeborsky Györgyről is…
Címkék: CSVM

De ki is az az Erős János, az offshore szoci? - II. rész

2016.04.10.
Az első részben Erős rendesen kipárnázott pályakezdését mutattuk be, majd a látványberuházásként is értékelhető Quaestor-ETO Park kapcsolatrendszert elemeztük. A jó húsban lévő bankár mindenhol ott volt. De ki is ez a szoci bankár, akiről már 15 éve oknyomozó írások jelentek meg, és jelenleg a gazdasági ügyektől – állítólagosan – visszavonulva él? 
Címkék: CSVM

Offshore János: az Erős név kötelez? I. rész

2016.04.09.
Amikor a napokban kibukott az egész Panama-botrány, az első gondolatom az volt, vajon mikor fog felmerülni a szocialisták hírhedt/rossz hírű/kétes (tessék választani) bankára, Erős János neve. Hamar kiderült, az MFB volt vezérigazgatója hivatalának ellátásához a magas szakmai kvalitásain, társadalmi érzékenységén túl saját panamai offshore cégét is elengedhetetlennek tartotta.
Címkék: CSVM

Lajos visszalő – vaktában

2016.03.29.
Nem hittem volna, hogy a Pethő Sándor alapította patinás lap, a Magyar Nemzet mutatja be legszebben a kortárs újságírás állatorvosi lovát, a „csuhajizmust”. Pedig ma ez is megesett.
Címkék: CSVM

Ezeket a cikkeket olvastad már?