Blogolj!

Kiemelt híreink

Salvini a migránspártiak ellen, Budapesten Salvini mellett demonstráltak

Salvini a migránspártiak ellen, Budapesten Salvini mellett demonstráltak

2019.10.19. | Pintér M. Lajos

Kétszázezres tömeg tüntetett Rómában a bevándorláspárti, baloldali kormány ellen Matteo Salvini vezetésével. Budapesten eközben szintén hatalmas sokaság gyűlt …

Tovább
Újabb csavar a londoni parlamentben: tovább húzzák a Brexitet

Újabb csavar a londoni parlamentben: tovább húzzák a Brexitet

2019.10.19. | Pintér M. Lajos

Olyan törvénymódosítást fogadtak el az alsóházban szombaton, mely gyakorlatilag az október 31-ére tervezett Brexit halasztását jelenti. Boris Johnson azonban megmakacsolni látszik magát, de …

Tovább

Kósa Lajos: Soros ügynökei szervezik a demonstrációkat

2017.05.22.
Bárki tüntethet, aki betartja a jogszabályokat, még akkor is, ha értelmetlen célért teszi - mondta a Fidesz frakcióvezetője. Kósa Lajos szerint Európa ugyan számos tekintetben reformra szorul, de nem lehet akkor bajban, hogy a szocialisták mentsék meg.

A felsőoktatási és a civiltörvény ellen tüntettek vasárnap a fővárosban

2017.05.22.
Egyetemek bezárása helyett a szociális hálózat hatékony működtetése, uszítás helyett a szolidaritás erősítése a követelmény - üzenték a kormányellenes demonstráció résztvevői.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2017.05.22.
Jövőtlen sivalkodók versus álomgyilkos huligánok - a vasárnapi kormányellenes tüntetés ismét megosztotta a sajtót. Hétfői lapszemlénkből kiderül, ki nyerte az ezzel kapcsolatos számháborút, de exkluzív egyesülésre és szomorú szakadásra is bukkantunk.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Újabb fideszes győzelem egy időközi választáson

2017.05.21.
Kiss Szabolcs, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte Gyulán a vasárnapi időközi képviselő-választást. A baloldali jelölt inkább visszalépett.

Az alapértékeink védelmében!

2017.05.21.
A nemzeti konzultációval nem politikai, hanem társadalmi felhatalmazást kér a kormány a magyar emberektől annak érdekében, hogy eredményesen vívja meg a harcot Brüsszellel hazánk alapértékeinek védelmében

Bakondi György: A biztonságunkról magunknak kell tudni gondoskodni

2017.05.21.
Van-e áram benne, illetőleg van-e nemzetközi párja a köznyelvben csak „2. kerítésként” elkészült okos műszaki védvonalnak? Demográfiai, üzleti, vagy szolidaritási kérdés inkább európai szemszögből a migráció? Mennyi az annyi: azaz mibe fájt nekünk eddig a 21. századi népvándorlás? Ezekről – is – beszél dr. Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a Blogstarnak adott nagyinterjújában.

Brüsszel a bevándorlók érdekében üti Magyarországot

2017.05.21.
Az Európai Parlament azért szavazta meg az uniós szerződés hetedik cikke szerinti eljárás megindítását Magyarország ellen, mert az ország nem hajlandó beengedni az illegális bevándorlókat.

Kövér László: alaptalan Magyarországot idegengyűlölettel vádolni!

2017.05.21.
A Magyarországon élő nemzetiségek jó sorsa sokat elárul Magyarországon a demokrácia helyzetéről, de az idegengyűlölet szintjéről is.

Blogstar kávéház

Sorosista felforgatók vagy a korrupciót elítélő civilek tüntettek-e Felcsúton,miért szaporodnak a sötét felhők Botka feje fölött, és hogy bánik az információkkal a Tények, kiderül vasárnapi lapszemlénkből.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Ezeket a cikkeket olvastad már?