Blogolj!

Kiemelt híreink

Jól teljesít az új utasmóló Ferihegyen

Jól teljesít az új utasmóló Ferihegyen

2020.02.15. | Zita

Napra pontosan egy hónapja adták át az új utasmólót a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a visszajelzések alapján pedig igen szépen teljesít.

Tovább
Több mint 1500 halálos áldozata van a koronavírusnak

Több mint 1500 halálos áldozata van a koronavírusnak

2020.02.15. | Zita

A járvány kiindulópontjának számító kínai Hupej tartományban a helyzet még mindig kritikus, a vírus tovább szedi áldozatait. Jó hír viszont, hogy a tartományon kívül a megbetegedések száma csökkent.

Tovább

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2017.07.12.
Soros szomorúsága, a Momentum pofára esése, a szocialisták riogatása és a Föld kizsákmányolása szerdai online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Meghalt Schubert Éva

2017.07.11.
Budapest fővárosi hivatala jelentette be közleményben, hogy elhunyt Schubert Éva. A Kossuth-díjas színésznő 86 éves volt.

Jelentős az érdeklődés a magyar agrárkutatási eredmények iránt

2017.07.11.
Külföldön is jelentős az érdeklődés a magyar agrárkutatási eredmények iránt; nemcsak a környező országokban, de Közép-Ázsiában is keresik - például - az új magyar búzafajtákat, amelyeket a magyar kutatók a megváltozott klimatikus viszonyokhoz való alkalmazkodásra fejlesztettek ki.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2017.07.11.
Brüsszeli keménykedés, magyar és izraeli illiberalizmus, a fasisztázás morális alapjai és repülő tojások keddi online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

A paksi telephely alkalmas az új blokkok befogadására

2017.07.10.
Hónapokkal ezelőtt végigtárgyalt és lezárt ügyet próbál meg szenzációs újdonságnak beállítani az atlatszo.hu – alaptalanul – a paksi telephely alkalmasságával kapcsolatban.
Címkék: Paks 2

A visegrádi együttműködés Európa növekedésének motorja

2017.07.10.
Rendkívüli mértékben felértékelődik a visegrádi és a közép-európai együttműködés, mert a jelenlegi kiélezett helyzetben nőtt a jelentősége annak a józan észre és racionalitásra épülő politikának, amelyet ezek az országok folytatnak - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten.

Izrael visszavonta a magyar kormányt elítélő nagyköveti nyilatkozatot

2017.07.10.
Benjámin Netanjahu miniszterelnök utasítására az izraeli külügyminisztérium visszavonta a magyar kormányt elítélő nagyköveti nyilatkozatot, és az izraeli minisztérium éles szavakkal bírálta Soros Györgyöt, mert folyamatosan Izraelt rágalmazó szervezeteket pénzel.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2017.07.10.
Elhatárolódó Izrael, menetelő imámok, újracsomagolt ellenzékiség, halál és orgazmus hétindító online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Visszafoglalták Moszult az Iszlám Államtól

2017.07.09.
Véget ért a már nyolc hónapja pusztító háború, Moszul városának ostroma. Vasárnap érkezett meg Moszulba az iraki miniszterelnök, hogy gratuláljon a harcoló egységeknek és a lakóknak a város visszafoglalásához.

Egy kiló aranyat foglaltak le Czeglédy titkos széfjéből

Erős a gyanú, hogy a Czeglédy Csaba által vezetett bűnszervezet különböző szolgáltatásokat végzett a szocialistáknak - mondta Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője vasárnap Budapesten sajtótájékoztatón.

Ezeket a cikkeket olvastad már?